Cooper

Dit is Cooper, Reu – 5 jaar, 11 maanden – Mix – 55 cm

.

Cooper woont momenteel in het asiel nabij Barcelona

.

.

Karakter: Is erg lief en rustig van aard. Bijzonderheden: Is positief getest voor Leishmania maar krijgt hiervoor een behandeling.

.

Cooper is een hartstikke lief hondje.  Helaas is hij positief getest op Leishmania en zal hij vermoedelijk de rest van zijn leven een pilletje moeten slikken. Daarvoor krijgt het nieuwe baasje sowieso voor het eerste jaar de pillen gratis verstrekt van Dierenmissies. Hij is verder kerngezond dus heeft hij dezelfde levensverwachting als elke andere hond maar ja … veel mensen vinden het een onoverkomelijk bezwaar. Of dit nu door onwetendheid of door verkeerde voorlichting komt is niet duidelijk maar dat Cooper hierdoor minder kans heeft op een fijn leven, lief baasje en een warme mand  is wel zeker.

Aan Cooper zal het in iedere geval niet liggen want hij is een super ventje dat al zijn liefde en loyaliteit graag wil laten zien aan zijn nieuwe baasje. Cooper is geen zenuwachtige hond. Hij is stabiel, relaxt en mensgericht. Kortom en geweldige vriend om bij je te hebben.

«
»