Morky

Dit is Morky, reutje, geboren 2013, 25 cm hoogte.

Morky komt van het opvangcentrum nabij Barcelona maar is sinds 14 oktober 2017 in Nederland.

 

KARAKTER: Erg lief en knuffelig. Kan goed met andere honden overweg en is prima gezelschap voor volwassenen. Heeft hekel aan dierenarts.

Kleine Morky is door een vrijwilliger van het opvangcentrum gevonden, vastgebonden aan een boom in de   buitenwijken van de stad zonder eten en drinken.

Het manneke was de vrijwilliger zo dankbaar dat hij werd bevrijd, dat hij ondanks zijn traumatische ervaring zo in de armen sprong van de vrijwilliger.
Kleine Morky is door een vrijwilliger van het opvangcentrum gevonden, vastgebonden aan een boom in de   buitenwijken van de stad zonder eten en drinken. Het manneke was de vrijwilliger zo dankbaar dat hij werd bevrijd, dat hij ondanks zijn traumatische ervaring zo in de armen sprong van de vrijwilliger.
Omdat het voor zo’n klein ventje in een koud asiel geen goede plaats is om te zijn, hebben we Morky meegenomen naar Nederland en is bij onze stichting in opvang. Hij is gewoon te klein en te lief om in een asiel te laten. Morky is een onbevangen vrolijk hondje die goed overweg kan met onze andere 5 honden. Met mensen weet hij al snel bij wie hij het liefst op schoot ligt. Hij weet zich ook prima alleen te vermaken met een piepertje of balletje. Hij is gek op autorijden en kan met poezen. Waar hij niet zonder kan is lekker knuffelen met het baasje en lekkere wandelingen maken.  Het is gewoon een komisch vrolijk knulletje die gek is op aandacht. Wij zien een baasje voor Morky zonder kinderen en met veel tijd voor het manneke. Morky is niet de mooiste mix York met zijn onderbijt en stuk uit zijn oor, maar wel de meest grappige en vrolijke mix.
We kunnen op verzoek ook een filmpje toesturen van Morky.
Morky heeft een:
Europees dierenpaspoort
Alle inentingen inclusief Rabies
Chip
Zeer uitgebreide bloedtest op o.a. Leishmania en Erlichia
Staat geregistreerd in Nederland
Is gecastreerd

Ook in Spanje kan het in de winter erg koud zijn en dan is een betonnen vloer voor zo’n frummeltje helemaal niets.
.

«
»