Baxter

Dit is Baxter, Reu – geboren januari 2013 – mix Labrador– 60 cm –

.

Baxter woont momenteel in het asiel nabij Barcelona

.

.

.

Karakter: lief karakter speels sociaal met andere honden goed in de auto
Bijzonderheden: komt uit familie leven en kan prima met kinderen. Is vastgebonden achter gelaten aan het hek van het asiel.

.

Baxter is een super leuke hond die moeiteloos in een gezin kan. Hij is vrolijk en spontaan en gek op knuffelen. Baxter kun je overal mee naar toe nemen want hij weet zich prima te gedragen. Een topper uit duizenden. Met zijn leuke snoet steelt hij ieders hart. Hij is gek op autorijden dus neem hem vooral mee als u op reis gaat. Hij zal u overal vergezellen om samen met u nieuwe avonturen te beleven. Zijn loyaliteit en aanhankelijkheid zijn hartverwarmend.

.

Baxter is al tal van keren mee geweest naar een braderie om hem aan het grote publiek te tonen. Een paar keer was hij dichtbij een adoptie maar haakten mensen toch om onduidelijke redenen af. Onbegrijpelijk !!!! en telkens weer een grote teleurstelling. Baxter hoort echt zo snel mogelijk naar een fijn gezin te gaan in een huiselijke omgeving voordat hij afstompt. Nu woont hij in een kennel met meerdere honden in een omgeving die voor hem eigenlijk vreemd is.  Hij hunkert naar de aandacht van mensen. Hij is rustig van karakter maar vindt spelletjes prachtig…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

«
»