Morky

Dit is Morky, reutje, geboren 2013, 25 cm hoogte.

Morky woont in het opvangcentrum nabij Barcelona. Ook daar kan het in de winter erg koud zijn en dan is een betonnen vloer voor zo’n frummeltje helemaal niets.

.

 

KARAKTER: Erg lief en knuffelig. Kan goed met andere honden overweg en is prima gezelschap voor volwassenen. Heeft hekel aan dierenarts.

Kleine Morky is door een vrijwilliger van het opvangcentrum gevonden, vastgebonden aan een boom in de   buitenwijken van de stad zonder eten en drinken.

Het manneke was de vrijwilliger zo dankbaar dat hij werd bevrijd, dat hij ondanks zijn traumatische ervaring zo in de armen sprong van de vrijwilliger.

Na het leeg slobberen van een bak water liep hij gedwee mee naar de auto. Tja, dan kom je in een asiel terecht met nog 400 honden. Absoluut niet de juiste situatie voor Morky. Gelukkig krijgt hij nu wel dagelijks zijn brokjes en drinken maar zo’n beestje moet natuurlijk snel naar een eigen baasje waar hij een lekker warm eigen mandje krijgt.

Morky hebben we alvast laten castreren (vandaar de kraag die hij om heeft)om na adoptie hem zo snel mogelijk naar een baasje te vervoeren.

Volgende week mag de kap af en zullen er opnieuw foto’s van hem worden genomen.

Wilt u Morky een nieuw huis geven?

Bel ons: 06-22225271
Neem direct contact op:

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon

Ik wil*

Uw bericht*

* Verplicht veld

«
»