Dierenmissie Weekjournaal van 24 mei 2015

lezen09-150x150paasdonatie2 001Beste mensen,

Natuurlijk treft u in dit Weekjournaal een uitgebreid verslag over de vliegreis van Suzanne en Rini die de komst van Guapa (Zarau) en Nemo mogelijk maakten. Beleef de gebeurtenissen van deze week met ons mee. Bekijk de diverse filmpjes en lees over de onderwerpen: Noelia is geadopteerd, Vervolg van Mosca op vakantie, De vlucht van Guapa (Zarau) en Nemo, Aangename verrassing bij de post, Kennismaking van Ingrid en Erik (nieuwe baasjes van Rony), De eerste ochtend van Guapa in Nederland, De vakantie van Mia (Mandy) en Indy, De wandelingen smeden eenheid in de roedel, Mosca’s vakantie is ten einde, In de deuropening van Piedy’s caravan,  Mislukte adoptie van Lisa, Ingezonden stukjes van Sanne, Marianne en Peter, Marieke, Selene, De (on)zin van de week over “Samen veilig”.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

GEZOCHT………..

ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL

Plaatsing van uw advertentie in het Weekjournaal bereikt jaarlijks 400.000 websitebezoekjes van dierenliefhebbers en het weekjournaal heeft 400 vaste abonnees!!!!!

Advertentiekosten zijn:

Geplaatste Logo met link naar website is 25 euro per kwartaal (circa 12 plaatsingen) Indien daarbij week of maand aanbiedingen worden vermeld dan is het 40 per kwartaal.

VRAAG MEER INFO over adverteren op dierenmissies@gmail.com;

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoeling Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

De week van dag tot dag:

NNoeliaoelia is al geadopteerd.

Nauwelijks hadden we het bericht gekregen dat Noelia en Mauro ter adoptie waren of we kregen het bericht dat  Noelia een baasje had gevonden in Spanje. 
.
Maandag 18 mei 2015

De vlucht van Guapa (Zarau) en Nemo.

IMG-20150518-WA0000Vandaag is het zover. In alle vroegte zijn vanmorgen Suzanne en haar zus Rini de reis begonnen om Guapa en Nemo te halen. Om te laten zien dat ze echt samen op weg zijn sturen ze nog gauw een selfie vanaf luchthaven Eindhoven. Het wordt een spannende, drukke maar leuke dag. Het vertrek  van Eindhoven is al om 07.00 uur en rond 09.30 uur komen ze aan op Alicante.

2015-05-18 11.09.04kDaar huren ze een flinke auto. Aanvankelijk zouden ze eerst op hun gemakje  nog even Alicante bekijken en dan zorgen dat ze aan het eind van de middag in Tobarra waren maar begrijpelijk dat er aan niets anders gedacht kan worden dan aan het asiel in Tobarra waar hun Guapa en reisgenootje Nemo op hen wachten. Het verwonderde ons niets dat we rond 12.45 uur het volgende berichtje kregen:

Wij zijn nu al onderweg naar Tobarra met diverse stops dus geen idee hoe laat we daar zijn maar wel veel eerder dan 17.00 uur.

2015-05-18 12.26.23 2015-05-18 12.26.34

We hebben vlug Piedy en Juan Carlos laten weten dat ze hun aankomst rond 15.00 uur konden verwachten zodat ze er rekening mee konden houden want als ze in Tobarra aankomen zullen ze daar worden voor gegaan naar het asiel.

Onderweg wordt er nog en kleine stop gemaakt want het is een hele relaxte rit dus dan kan er een kleine pitstop wel vanaf.

 

En dan is het zover. Aangekomen in Tobarra zoeken ze een plekje waarvandaan ze Piedy bellen om te vertellen waar ze zijn. Ondertussen schieten ze vlug een paar plaatjes van de plaats.

2015-05-18 14.06.30 2015-05-18 14.10.41 2015-05-18 19.04.48 2015-05-18 19.04.39

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dan arriveren Piedy en Jan Carlos die voor hen uit zullen rijden naar het asiel. Je moet de weg weten anders is het best moeilijk om het asiel te vinden.

Klik op de plaatjes om de rit naar het asiel mee te maken.

rijdend uit Tobarra naar het asiel

rijdend uit Tobarra naar het asiel

rit aankomst asiel

het laatste stukje tot aan het asiel

 

 

 

 

 

 

 

 

Even een kiekje samen want omdat Juan Carlos veel foto's neemt is hij bijna nergens meer te zien.

Juan Carlos en Piedy .

Eenmaal binnen worden ze eerst hartelijk begroet door de hondjes die bij Piedy en Juan Carlos in de caravan wonen.

Dan worden ze rond geleid over het asiel.

DSC04381

Piedy stelt de eerste hondjes voor aan Suzanne en Rini

 

 

 

 

 

 

 

 

Als je in de schaduw het meegenomen lekkers uitdeelt heb je al gauw nieuwe vriendjes

Met meegenomen lekkers heb je al gauw nieuwe vriendjes

ja ja , iedereen krijgt wat...

ja ja , iedereen krijgt wat…

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC04402

dankbaar worden de lekkere dingetjes aangenomen

DSC04390

eindelijk komt dan ook Guapa ten tonele

 

 

 

 

 

 

 

DSC04396

aandacht willen ze allemaal…..

DSC04392

Rosita houdt Guapa goed in de gaten.”Ik wil ook..!!”

 

 

 

 

 

 

 

 

Natuurlijk vragen naast Guapa ook andere hondjes die in dat stukje terrein lopen aandacht

Natuurlijk vragen naast Guapa ook andere hondjes aandacht

Je kunt best wel een stukje wandelen op het asiel...

Je kunt best wel een stukje wandelen op het asiel…

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC04395

Rony  komt ook even en knuffel halen

DSC04384

OK dan jij ook weer een lekkere kriebelbeurt…

 

 

 

 

 

 

 

 

DSC04415

Hee vergeten jullie mij niet ?? Ik ben het NEMO !!!! Ik moet ook mee !!!!

 

Nee natuurlijk wordt Nemo niet vergeten maar hij is gewoon een klein frummeltje die door de grotere honden een beetje wordt overschaduwd.

Als we tegen 18.00 uur hen een Whatsapp sturen met de vraag of de reis goed was gegaan en of ze al kennis gemaakt hadden met Guapa schrijven ze:

Het was en is geweldig. Wat een lieve mensen en Guapa is het einde..!!

In de avond nemen Suzanne en Rini afscheid van de hondjes en worden ze voorgegaan naar het hotel waar Piedy voor hen een kamer had gereserveerd. Lekker dicht bij de snelweg zodat ze de volgende morgen makkelijk op weg kunnen naar Alicante.

 

 

Ander nieuws van de maandag

————-

Aangename verrassing bij de post.

Vanmorgen werden we blij verrast toen we de Dierenmissies postbus leegden. Twee pakketten  lagen er op ons te wachten. De één was een doos met allerlei gedoneerde medicijnen en pipetjes van HETDIER.NL en de andere was een pakketje van Erny met oude spulletjes van Conan die onlangs zo tragisch is overleden. Alles is voor het asiel dat zo met Petra mee in de camper als die op 24 mei hier komt.

————

Kennismaking van Ingrid en Erik (nieuwe baasjes van Rony)

Ook Ingrid en Eric kwamen kennis maken en hun reis doorspreken als zij hun Rony op gaan halen.

IMG_0065Zij zullen op 24 mei vertrekken naar de Spaanse plaats Torrevieja waar ze een appartement hebben gehuurd. Op 28 mei zullen ze het asiel bezoeken en Rony ophalen. Op 29 mei vliegen ze terug naar Nederland met de kleine Rony.

We kijken uit naar hun ervaringen en naar de foto’s die ze van Rony’s reis zullen maken.

Onze excuus aan Ingrid en Eric dat we tijdens hun bezoekje nog even gestoord werden door de rioolontstoppingsbrigade….

.

.

 

Dinsdag 19 mei 2015

 04.30 uur

Juan Carlos komt Guapa en Nemo bij het hotel brengen. Het was nog even spannend want de deur van het hotel was op slot en niemand kon erin of uit. Enfin, dat werd gauw opgelost maar dat was toch even schrikken want stel dat je niet kunt vertrekken en daar door te laat op het vliegveld zou aankomen. Gelukkig was dat niet het geval hoor en was de rit vanaf het hotel nog maar een uur en een kwartier rijden.

IMG_0463Op de luchthaven wordt de auto ingeleverd en er is zelfs nog tijd voor een koppie koffie bij de coffee corner in de vertrekhal. Er wordt er ingecheckt en ook dat verloopt soepeltjes.

 

hqdefault

Dan worden de hondjes voor de laatste maal voor de vlucht uitgelaten voor het luchthavengebouw. KLIK op het linker plaatje om een filmpje te starten.

.

.

.

 

IMG_0472IMG_0470Nu wordt het tijd om Guapa af te geven bij de Odd-size bagage afdeling waar hij in de variakennel moet om zijn reis te maken. Hij zal hij pas weer verenigd worden met Suzanne op het moment dat ze aan komen op luchthaven Eindhoven. Kleine Nemo mag nu met Suzanne en Rini mee door de controle waar de handbagage wordt gecontroleerd

.

.

.

.

.

IMG_0460Er is nog tijd om rond te kijken bij de winkeltjes die je passeert als je naar de gate loopt waar het vliegtuig staat te wachten. Nemo vindt het heerlijk om gedragen te worden en heeft een boel bekijks.

 

Dan ontvangen wij een berichtje

Alles ingecheckt. We kunnen gaan… Yeahhh !!!!
IMG_0476.
Eenmaal bij het aan boord gaan moet ook kleine Nemo zijn plaats innemen in de reistas. Als iedereen zit kan er nog even gekeken worden of hij op zijn gemak is. Nemo ondergaat gelaten zijn lot….

.
.

.

IMG-20150425-WA0020Nu weten we dat alles goed is en dat we met plezier uit kunnen kijken naar hun aankomst op luchthaven Eindhoven.

Rond 10.00 uur vertrek ik met Pichi (die in de auto naast me onmiddellijk zijn favoriete houding aanneemt)  naar Eindhoven in de wetenschap dat ik daar ook Max, Guus en Masha met Pecas zal treffen om zo gezamenlijk de komst van Suzanne, Rini, Guapa en Nemo af te wachten. Annerie blijft met Botas, Sally, Nessje en onze gaste Moska achter om het fort te bewaken.
.
.

14320304818391432031335120Zoals verwacht trof ik voor het luchthavengebouw  eerst de baasjes van Pecas. Op de foto rechts is Guus even uit beeld maar zoals je kunt zien moest Pichi onmiddellijk even gedag zeggen tegen pa Max, Masha en Pecas.

 

 

 Dan begint het wachten……
Als we binnen staan te wachten op het moment dat Suzanne en Rini de aankomsthal binnen komen stappen, treffen we Frans de partner van Suzanne. We houden de schuifdeuren scherp in gaten en elke keer als die open gaan hopen we mensen te zien die een honden bij zich hebben. Gelukkig duurt het niet zo lang als op Schiphol en ongeveer 30 minuten later wordt het wachten beloond.

Eindelijk komen ze dan de aankomsthal in en is het een gezellige drukte van belang.

1432033274954

de eerste kennismaking tussen Pecas, Nemo en Guapa

1432033320841

Guus gunt Nemo de ruimte om te snuffelen… zoveel indrukken

1432033783563

Suzanne en Rini neen nog even afscheid van reisgenootje Nemo

.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

1432033727558

Guapa is een grote meid geweest en verdient een knuffel…

1432033332814

Frans maakt kennis met Gaupa die alle aandacht heerlijk vindt en wacht even zoals hier naast te zien is ….

1432033914542

… laat ze gauw zien dat het aaien op haar buik absoluut “top” is ….

 

 

,

,

,

,

,

,

,

,.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

Max, Guus, Masha en Pecas en Nemo gaan als eerste naar huis.

1431522129135

 

.Buiten voor de ingang van de luchthaven maakt Max nog even een portretfoto van Asha, Guus Pecas en Nemo en nu al lijkt het alsof Nemo al jaren bij de club hoort.

De foto’s die we later krijgen toegestuurd laten zien dat Nemo onmiddellijk zijn plekje ingenomen heeft.  Zijn  eigen mandje, geen enkele schaamte en het perfect speelkameraadje voor Pecas. Een gouden combinatie is geboren…

Voor een diapresentatie van Machotje Nemo en Señorita Pecas op Youtube, gemaakt door baasje Max, klik hier .

1431521172003143152086703614315208730971431521159427

 

 

 

 

Woensdag 20 mei 2015

De eerste ochtend van Guapa in Nederland

We krijgen dit mailtje van Suzanne

1432039764355Hoi Ton,

Nou het was een reis om nooit meer te vergeten. Het verliep geweldig.
Guapa heeft een erg rustige nacht achter de rug, ze heeft lekker liggen slapen in haar mandje. We hebben al flink gewandeld en ze doet het hartstikke goed.
Alleen haar heupen werken niet zo goed mee. Ze heeft erg veel moeite met opstaan en ze loopt dus toch mank. Heb al een afspraak met de dierenarts gemaakt.
Wat zijn Piedy en Juan Carlos toch geweldige mensen. Wat fijn om ze te mogen ontmoeten en hun levenswerk te mogen aanschouwen. Wat een ervaring.
De reis is probleemloos verlopen en wat een leuke aankomst in Eindhoven. Ook Nemo heeft het heel erg goed gedaan. Veel mensen op het vliegveld in Alicante kwamen naar ons toe om de hondjes te bewonderen, dus we hebben meteen veel reclame voor jullie gemaakt.
Ik raad iedereen aan die via jullie een hond willen adopteren om deze reis ook te maken. Hotel in Tobarra is goed en schoon en niet duur. Je kunt er ook lekker en goedkoop eten. Alles is eigenlijk een aanrader en je hebt meteen een klik met je hond. En zo duur is het allemaal niet.
 
Vele groetjes van ons
————–

De vakantie van Mia (Mandy) en Indy

14315221440491431586676897Rond de middag komt Melvin de twee schatten Mia en Indy brengen voor een korte vakantie.
.
Mia heeft al eerder bij ons gelogeerd en onmiddellijk vindt zij haar draai tussen onze hondjes.

 

 

 

14315865646911431682758243Voor Indy is het de eerste keer en die moet nog een beetje wennen. Dus een extra knuffel voor er afscheid genomen wordt is op zijn plaats.
.
Als Melvin dan richting de parkeerplaats vertrekt wordt hij uitgezwaaid door het raam van de caravan…

 

 

 

 

 

1431686098013Donderdag 21 mei 2015:

1431781987235De wandelingen smeden eenheid in de roedel.

Telkens weer zien we hoe wandelingen met de hele club de hondjes echt met elkaar verbindt.
.
Lekker vrij in de natuur al loopt Mia op de linker foto een stukje vooruit en is Nessje weer eens even achter ons, buiten beeld,  in de struiken verdwenen voor een boodschap…
.

14316862114991431693549023Wat dacht je van dit gelegenheidstrio :  de drie pluizenbollen v.l.n.r. Mosca, Botas en Indy…

Of deze twee witte speurneuzen Sally en Mia…

Het toont gezamenlijke interesse in de verborgen schatten van het bos.

.
.

14320319189781432190910633Er is natuurlijk niks leuker dan op jacht te gaan naar muizen. Botas en Mosca maken het echt te bont. Mosca graaft zo fanatiek in de vochtige grond dat ze helemaal zwart is. Geen punt natuurlijk want daar is een badbeurt goed voor.

Oh ja, als we thuis komen dan schromen Mia en Indy niet om zich beiden te nestelen op de schoot bij Annerie.  Het is dan wel wat dringen geblazen maar dat geeft niet...

.

.

.

.

Vrijdag 22 mei 2015

Mosca’s vakantie is ten einde

14322899896351432033195739Rond de middag komt Truus de ‘mooie schone’ Mosca ophalen. Dat betekent dat Mosca nog twee boswandelingen mee zou maken voor dat haar baasje haar zal zien. Tijdens haar laatste boswandeling besluit Mosca een kleine drinkpauze in te lassen. Als je dat goed wilt doen dan doe je dat niet, zoals Mia,  aan de rand van de plas maar ga je midden in staan. Gelukkig was die plas niet dieper dan haar pootjes lang waren.

Haar bescheiden karakter maakte haar tot een hele makkelijke gaste …  Haar kroelsessies zullen we ‘s nachts gaan missen…

 

 

 

DSC04369In de deuropening van Piedy’s caravan

Op een willekeurig moment wordt deze foto genomen. Nieuwsgierige blikken turen naar buiten. Rony heeft alleen maar aandacht voor Sunday. Het is niet zo makkelijke te zien maar als je goed kijkt zie je Rony als tweede van links achter de zwarte Sunday.

Piedy vertelt:

Roni is in love with Sunday. He is always next to her….

 
————

Mislukte adoptie van Lisa

CIMG3066Ook deze week hadden we goede hoop dat Lisa een baasje gevonden had. Piedy had ons laten weten dat er gesprekken gaande waren die serieus leken te zijn. Dat is het teken voor ons om, als er iemand om info over Lisa vraagt, een slag om de arm te houden voor wat betreft de beschikbaarheid. Toch bleek het weer een zeperd te worden. Het is om moedeloos van te worden. Daarom brengen we arme Lisa nog maar eens speciaal onder de aandacht. Het is echt de moeite waard om haar adoptiepagina te bekijken. Wilt u meer weten over dit lieve herderinnetje van zo’n 48 cm hoog, klik dan op haar foto.

 

 

 

 

Zaterdag 23 mei 2015:

Er is nog een boel schrijfwerk te verrichten voor dit Weekjournaal en daarmee wordt de dag dan ook voor een groot deel gevuld. Er moeten ook boodschappen gedaan worden want dat is er door de drukte van de week bij in geschoten.

Zondag 24 mei 2015

In alle vroegte wordt begonnen aan de laatste aanvullingen en wijzigingen van dit Weekjournaal. Dan moeten er spulletjes worden klaargezet die naar Spanje gaan. Petra komt vandaag met de camper en zal naar we hopen ook Betun en Tycho meenemen. Van haar verblijf op de camping en het inladen zullen we in het volgende weekjournaal weer verslag doen.

 

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

hetdier  super groot 400

 

 

 

 

 

Volg-HETDIER_nl-op-Facebook-300x102

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ingezonden foto’s van Sanne (Baasje van Ian)

Ian kan zich prima vermaken in de natuur.

Screenshot_2015-05-17-10-21-52

Ben benieuwd ….

Screenshot_2015-05-17-10-21-55

Heee ….wat ruik ik daar …???

Screenshot_2015-05-17-10-18-39

Nou het ruikt wel erg lekker ….

Screenshot_2015-05-17-10-19-48

Kijk zo ruik ik zelf ook heerlijk.

Screenshot_2015-05-17-10-18-28

OK Sanne… al klaar…

.

.

.
.
.
.
.

.
.

.

.

———-

Ingezonden stukje met foto’s van Marianne en Peter (Baasjes  van Pepe (Punky) en Loena)

Wat moet je zeggen als je deze plaatjes ziet? Pepe en Loena moeten natuurlijk alles goed in de gaten houden … je woont niet voor niets in Amsterdam…

 

1432044223665

1432044441718

Hier Pepe met Loena op de voorgrond…

1432044581343

 

 

 

 

 

 

 

 

 

———

Ingezonden  stukje en foto’s  van Marieke (baasje van Tita) 

Beste Ton,
 
Even een teken van leven van Tita!
Het gaat ontzettend goed met haar, wat een klik die er toen was en alleen maar is uitgegroeid.
Helaas is het me niet gelukt met de reunie erbij te kunnen zijn. Met Tita en de kinderen een leuk huis gevonden.
Gelukkig voor Tita tegenover het bos, waar ze veel vrienden heeft.
Ook vindt het heerlijk mee naar school te gaan om de meiden op te halen.
Aan de fiets, zwemmen, veel loslopen natuurlijk, werkelijk alles kan met deze lieverd.
Ze is ook mee naar zee geweest met het openbaar vervoer, dat kan allemaal met haar.
Het onderdanige wat ze vroeger op de foto s uit Spanje in haar houding liet zien is ingewisseld voor een hele zekere
En blijde houding.
 
Wat een mazzel voor ons dat ze bij ons gekomen.
 
Groeten Marieke, Zohra & Jinthe.
En Tita natuurlijk.

tita20150413_150438xtita20150405_131433xtita20141225_212904xtita 20150515_183800x

 

 

 

 

 

 

 

 

 

————

Ingezonden  stukje en foto’s  van Selene (baasje van Titan) 

Hier weer een berichtje van ons.
 
2015-05-21 13.15.49Wat zijn wij blij met Titan!! Ik kan me bijna niet voorstellen dat er honden zijn die net zo lief zijn als hij.  Meneer ontwikkelt steeds meer zijn persoonlijkheid, en (bijna) alles alleen maar ten goede.
 
2015-05-05 16.53.03Hij is een ontzettende knuffelkont, kan het prima met Djovi vinden, is rustig maar toch wel aanwezig.
Tijdens wandelingen komt ie regelmatig even aandacht vragen: dan bijt ie heel zachtjes in mijn hand en wil hij een goedkeurende aai. Daarna is het weer goed en gaat hij zijn gang weer.
 
Ik moet tegenwoordig wel opletten of er niets eetbaars (in zijn ogen) ligt op de eetkamertafel of het aanrecht. Dat pikt hij er namelijk vanaf als er niemand in de buurt is 😉 . Hij is inmiddels 1,2 kilo aangekomen, weegt nu 33,65 kilo.  Zoals je aan de foto’s wel kunt zien voelt hij zich hier wel thuis.
 
 
 
2015-05-05 14.18.312015-05-09 18.39.47
Ik dank God op mijn blote knietjes dat ik die dag op jullie site terecht kwam. Titan is mijn grote vriend (hij reageert ook als je zegt: hè vriend 😉 en mijn kids zijn ook stapel op hem en hij op hen.
 
Groetjes Selena

2015-05-24 01.19.10

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imagesU525U8CX

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …
De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak.
.

logo KarlijnSNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 

  kop ton In verband met het uitgebreide reisverhaal is er deze week geen column.

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
;ogo henselmans 001 Rechtsgebieden:
contracten en aansprakelijkheid, huurzaken, echtscheiding, erfrecht, probleemoplossing
Advocaat Mr Stef Henselmans houdt kantoor te Amsterdam aan de Herengracht 142.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week:  “Samen veilig”.

hulphondEen baasje draagt de zorg over de veiligheid zijn hond
.
Een hond draagt bij aan de veiligheid zijn baasje 

  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
logo onepack_logo Maurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.
Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!! 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.
Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies. Opnieuw kunnen met voldoening terug kijken op deze week omdat er twee lieverds hun definitieve mandje hebben mogen innemen.
We zien uw reacties graag tegemoet.
Groetjes, Annerie en Ton

«
»
  • Gerda

    Wat fantastisch om zelf je hondje op te halen in Spanje. Suzanne en Zarau, ik wens jullie heel veel geluk!

    1
    • Monique Epping

      Aahgossie Gerda, t was toch een beetje jouw hond he?

      1.1
    • Suzanne

      Guapa doet het ontzettend goed. Ze is heel lief en aanhankelijk en ze is helemaal thuis.
      Het was liefde op het eerste gezicht en ik ben heel blij en dankbaar dat ze nu een liefdevolle omgeving heeft waar mensen van haar houden en goed voor haar zorgen.

      1.2
    • Gerda

      Ja Monique, als het had gekund dan had ik haar zelf heel graag willen adopteren. Maar helaas gaat dit niet. Ben blij dat ik op afstand iets heb kunnen doen, en dat ze het nu zo goed heeft getroffen!!!

      Suzanne, een hele dikke knuffel voor Guapa, en nog bedankt voor de foto van Rosita die ik via Annerie en Ton heb mogen ontvangen!

      1.3
  • erny zoetman

    Wat een leuk reisverslag van Suzanne en Rini , zo kunnen we een beetje zien hoe de omgeving waar onze hondjes vandaan komen eruit ziet.
    En eigenlijk best een goede tip om als je in de gelegenheid bent om zelf naar Tobarra te gaan om je hondje op te halen.
    Wat ik ook steeds zo bijzonder vind is hoe snel de honden zich aanpassen aan hun nieuwe leven, zo leuk om te zien !
    Dat komt denk ik toch door de zorg en aandacht die ze van Piedy en Juan carlos meekrijgen.
    Ik zie op facebook steeds meer vermiste honden langskomen die ontsnappen als ze net in Nederland zijn aangekomen.
    Het zijn dan vaak hele angstige honden die volledig in paniek zijn als ze hier net zijn.
    Dan merk je toch wel het verschil tussen een kleinschalige stichting en grote stichtingen.

    2
  • piedy

    thanks to the owner of nemo for the lovely video, it is great

    3
  • Lammert en Golida

    Wat een leuk verslag en filmpjes, maar ik mis Fonty bij de gereserveerse hondjes, is
    hij geadopteerd? Ik vond ‘m zo leuk.

    4
  • piedy

    thanks Erny for the comment, we think all that our dogs want is love, once they get it wont move from your side

    5

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com