Dierenmissies Weekjournaal van 10 februari 2019

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we natuurlijk de reis van Coto, triest nieuws over Nela en heeft Two pech maar goed nieuws over de komende reis van Thelma. Voorts hebben we weer nieuwe koppies die een plekje gaan krijgen op de  site, hebben we een boel dvd’s gekregen om voor Dierenmissies te verkopen en hebben we weer wat foto’s gekregen van baasjes uit het land. In de on(zin) van de week hebben we het over hondenweer.  Tja als u dit weekjournaal gelezen hebt dan bent u weer op de hoogte van alles wat de moeite waard is om over te praten.  Lees over de volgende onderwerpen:

– Helaas gaat de adoptie van Two niet door
– Voorbereidingen voor de reis van Coto en Lica
– De reis van Coto
– Gedoneerde Dvd’s
– Leuk filmpje: “sporten doe je in groepsverband”.
– In Memoriam Nela
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
Vandaag kregen we een update van Coto.
– Nieuwe koppies die binnenkort op de site verschijnen
– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van Sep (Dic) en Nando (Cohete), Tres, Shira, Archie & Bonita

– De (on)zin van de week gaat over: “Hondenweer”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.
Maandag 4 feberuari 2019

.

Helaas gaat de adoptie van Two niet door.
.
Het mocht niet zo zijn. Na zoveel testen, waarvoor hij overal glansrijk was geslaagd, blijkt nu dat de rug van het bazinnetje de spelbreker te zijn.
Arme Two moet weer terug naar zijn kennel in afwachting van een volgende kans. Het voordeel is wel dat er ongelooflijk veel filmpjes van hem zijn dus als iemand anders nu Two een kans wil geven dan kunnen we die voorzien van ontzettend veel beelden. Hij is gereed voor een fijn nieuw leven.

.


.

.

Voorbereidingen voor de reis van Coto en Lica
.

Met de vlucht van morgen zullen twee hondjes meevliegen Coto en Lica. Laten we ze even voorstellen.

Lica

.

.

Coto

Lica is bemiddeld door de stichting Lamoja en die kon, vanwege de lege beschikbare plaats in het vliegtuig, met dezelfde vlucht als Coto naar Nederland komen.

.

.

.

.

.

In de aangemaakte groepsapp staan het asielcontactpersoon Miranda, Roger en Lluis de vrijwilligers die de honden van het asiel naar de luchthaven Barcelona brengen, Gerdien die deze keer de  vluchtbegeleidster is voor de honden, de baasjes van Coto Jordi en Marian, stichting Lamoja, Annerie en ik.  Naast de aangemaakte groepsapp hebben we een mailtje met tips voor de aankomst verzonden naar de baasjes van Coto.

Op het asiel wordt alles voor morgen gepland. Dan moet alles lopen als een geoliede machine. Het bezoekje bij de dokter voor de gezondheidsverklaring, de laatste handtekening in het paspoortje,  en reispapieren om ze Nederland in te voeren, en het vervoer naar de luchthaven.

Dan wordt er nog via de groepsapp de laatste afspraken gemaakt met Gerdien de vluchtbegeleidster over hoe laat ze elkaar zullen treffen op de luchthaven.

Als alles in gereedheid is gebracht kunnen ze met een gerust hart de grote dag afwachten.

 

.


 

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


.

.

Dinsdag 5 februari  2019

.

De reis van Coto en Lica

.

Rond 15.30 maken Lluis en Roger zich klaar om met Coto en Lica naar het de luchthaven te gaan. Daar komen ze rond 16.30 uur aan en treffen ze Gerdien die op ze wacht bij de incheckbalie van Transavia.
.
Met name Coto is wat onrustig en vindt het allemaal erg spannend.

Ze moeten natuurlijk wachten tot Gerdien in kan checken en de kennels voorzien worden van een sticker. Hierna konden ze naar de odd-size bagageafdeling waar de kennels door een scanner gaan . Dan kunnen ze de reiskennels in en worden ze overgedragen aan de vertrouwde handen van het grondpersoneel van de luchthaven.

.

.

.

.

.

Hierna werd het hoog tijd dat Gerdien zelf door de security sluis ging om naar de gate te gaan waar het vliegtuig stond te wachten. Toen Gerdien bij de gate stond te wachten om aan boord te gaan kon ze nog net zien dat de kennels werden geladen. Kijk nu wisten we zeer dat alles aan boord was…

Om 17.40 uur vertrok vlucht HV5134 naar Schiphol waar de aankomst om 20.10 uur gepland stond.

.

.

.

.

.


.

Gedoneerde Dvd’s 

Terwijl Annerie bij onze hondjes bleef in IJhorst, was ik ondertussen  richting Schiphol vertrokken maar eerst zou ik nog een korte stop maken in Zwaanshoek waar Nan, bazinnetje van Oso, voor ons een hele partij dvd’s had staan die we voor Dierenmissies mochten verkopen. Het was een hartelijk weerzien en erg leuk om onder het genot van koffie weer eens even lekker bij te kletsen. Oso is een schat die al sinds april 2012 bij hen woont. Het is goed te merken dat hij daar een super goed leven heeft en het huis echt van hem is. Hij moest weer even aan me wennen want het was natuurlijk al jaren geleden dat hij me gezien had maar we waren al gauw weer hele goede maatjes.

.

Toen we de dvd’s in de auto zette was de verrassing compleet want zoveel hadden we er niet verwacht. Een hele stapel dozen vol met dvd’s verdwenen in de auto waar, naar later bleek, de kennel nog maar net bij kon. Zodra we alles hebben geïnventariseerd komen ze op Marktplaat te staan onder Snuffel Dierenmissies
.

Nan….. Hartelijk dank !!!

.

.

.

.


.

Rond 19.30 uur kwam ik aan op Schiphol en trof daar als eerste Bram en Jolien van Stichting Lamoja die Lica op kwamen halen. Iets voor 20.00 uur voegde ook Jordi, Joyce en moeder Marian bij ons die voor Coto kwamen. Nu waren we compleet en begon het wachten. Dan blijkt dat de vlucht iets vertraging had en eindelijk konden we zien dat om 20.18 uur het vliegtuig was geland. Kort daarna kregen we een berichtje van Gerdien “Geland”.  Toen we ons naar de glazen wand begaven waar we de bagageruimte in konden kijken troffen we daar ook de man van  Gerdien. Zo konden we zien dat eindelijk de kennels met de lift naar boven werden gebracht en dat Gerdien eerst geholpen werd door een grondsteward die voor haar één van de karretjes van de verhoging naar de begane grond bracht. Gelukkig werd Gerdien daarna geholpen door een douanier die één van de karretjes met kennel voor haar de aankomsthal in duwde. Zodra ze door de toegangsdeur kwamen nam ik het karretje met de kennel van Coto over om ze voor te gaan naar een rustig plekje in de hal.
.

.

Lica mocht nog niet de kennel uit

Jolien neemt het paspoortje van Lica in ontvangst

Gerdien deelt de paspoortjes uit

.

 

.

.

.

.

.

Gerdien en haar man

Lica moest nog even blijven zitten want die werd zo door Jolien mee naar huis genomen. De paspoortjes en reisbescheiden kregen we van Gerdien en natuurlijk hebben we Gerdien hartelijk bedankt voor haar hulp als vluchtbegeleidster. Zij heeft de nodige ervaring als vluchtbegeleidster en het feit dat haar dochter in Spanje woont, doet haar regelmatig op en neer vliegen.

.

.

.

.

.

Jordi en Marian zorgen dat het Coto niets ontbreekt

eerst even controleren of de riem goed zit

Coto werd wel zo spoedig mogelijk bevrijd uit zijn kleine verblijf. Eerst even controleren of de halsband goed zat en toen kon hij overladen worden met aandacht en lekkere dingetjes. Ja dat is natuurlijk helemaal geweldig en dat laat hij ook graag merken.

.

Dan blijkt al gauw wat een hele lieve goedzak Coto is.  Van enige angst is geen spoortje meer te ontdekken. Iedereen is even lief voor hem en hij vindt het geweldig. Dan gaan we naar buiten om Coto te laten plassen en even de poten te laten strekken. Hij loopt geweldig mee en het lijkt net of hij al jaren met Jordi op stap gaat.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hierop konden we allen huiswaarts keren. Annerie en de hondjes stonden op me te wachten toen ik rond 11.30 uur  de auto parkeerde. Het was weer een lange dag geweest die we af konden sluiten met een fijn gevoel.

.

.

.

Later op de avond kregen we de eerst foto’s van Coto in zijn nieuwe huis. Vermoeid van alle emoties heeft Coto een plekje gevonden waar hij even een oogje toe kan knijpen.

.

.

.

.

.

.

En ook Lica had inmiddels haar kennel verruild voor de schoot van haar baasje.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

.

klik op het plaatje

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“sporten doe je in groepsverband”

 

.

.

.

.


.<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.

.


.

Woensdag 6 februari 2019

.

In Memoriam Nela

Op 14 oktober 2017 begon Nela haar nieuwe leven in Nederland bij Femke. Alle geluk lachte haar toe en het was een ‘match made in heaven’. Hier had ze acht jaar op moeten wachten.

.

Toen we van Femke het bericht kregen dat bij haar kleine tumoren waren ontdekt was er eerst verdriet maar besloot Femke om, zolang het kon, van elke dag een feest te maken. Ondanks haar sluimerende ziekte leek Nela ‘Hollands welvaren’ en heeft Femke er alles aan gedaan om haar alles wat ze te kort was gekomen in te laten halen.

Zo heeft Nela ruim vijftien maanden het beste leven mogen krijgen dat ze maar kon verlangen.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Het heeft gelukkig nog een hele tijd geduurd voordat er een eerste medische ingreep noodzakelijk was om haar van pijn en ongemak af te helpen. Wat als ze nog in het asiel had moeten zitten. Wie weet hoe lang het geduurd zou hebben voordat de tumoren zouden zijn opgemerkt. Natuurlijk zou ze ook daar de beste zorg gekregen hebben maar ja dat is natuurlijk nooit het zelfde als bij een eigen baasje.

.

De laatste dagen ging het snel achteruit met Nela. Haar eigen bazinnetje die nu zag dat Nela niet meer zich zelf kon zijn, nam voor haar het besluit dat het tijd was om afscheid te nemen. Thuis, veilig dicht bij elkaar en in alle rust, mocht Nela aan haar laatste reis beginnen. Femke’s verdriet is groot maar tegelijk is er een gevoel van dankbaarheid dat Nela de mooiste tijd van haar leven bij haar heeft door mogen maken.
.
We wensen Femke alle sterkte toe.

.


.

Donderdag 7 februari 2019

.

Vandaag kregen  we een update van Coto…

Mijn nieuwe leven

Poeh ik heb toch wel heel veel ervaringen achter de rug. Mensen noemen het een vliegtuig en daarna ging mijn bench stom doen met mij erin. Ze noemen het gevallen maar toen mocht ik eruit kreeg een riem om en zag mijn nieuwe baas en die is best okee al ken ik hem nog niet zo goed. En nog 2 vrouwmensen en die zijn ook best lief en mocht ik aan de riem mee weg bij alle drukte die ik allemaal niet ken. Ben zelf de lift en draaideuren door gelopen. Best eng hoor, maar heb het toch gedaan en toen wilde ze dat ik wat ze een auto noemen in ging. Nou dat wilde ik eigenlijk niet maar ik werd geholpen en toen heb ik het toch maar gedaan en heb de hele weg alleen maar naar buiten gekeken. Allemaal rare dingen zag ik maar ik werd geknuffeld en dat vond ik wel fijn. Maar toen we stopte wilde ik er wel graag uit, kon ik helemaal zelf, en toen gingen we naar een heel vreemd en raar asiel en daar zijn nog 4 andere honden maar het ziet er wel heel anders uit dan ik gewend ben. Vind het best wel eng en die honden moet ik nog aan wennen en zij aan mij.
We hebben al wel een beetje gepraat versta er niets van en begrijp ze ook nog niet zo maar ik ben lekker wel de grootste en ze kijken wel een beetje uit voor mij.
Ik mocht nog mee een rondje lopen en andere hondjes gingen ook mee spannend hoor. Daarna gingen we slapen en lieten alle mensen mij alleen met die vreemde honden en toen moest ik huilen en kwam ‘t vrouwtje beneden bij mij slapen en dat vond ik wel fijn en heb ik ook wel geslapen.

Gisteren werd ik wakker en mocht ik met de baas mee naar buiten dat vind ik wel leuk en heb lekker overal gesnuffeld maar ik ben wel heel moe en snap nog niet wat er allemaal is gebeurd en dat ik hier mag blijven. Maar ik krijg wel allemaal fijne aaien en knuffels en ben ik ook wel nieuwsgierig want ze doen hier allemaal hele rare dingen en die wil ik wel van dichtbij zien. Ze willen me ook van alles te eten geven maar ik heb nog niet zo`n honger en ik moet ook nog even leren dat als ik eten krijg dat alleen voor mij is.
Ik mocht ook mee naar een winkel vond ik wel eng maar mijn baas helpt mij en kreeg een nieuwe halsband en riem en nu voel ik me wel heel stoer en kreeg ik daar ook wat lekkers maar dat heb ik niet opgegeten moet ff wennen wat dat is.
Ik vind het nog heel eng en ik ben moe en ik hoef niets maar ze proberen wel of ik dingen wil maar het enige wat ik leuk vind is mee uit. Ik vind het wel fijn dat ik niet alleen gelaten word.
Vanmorgen werd ik wakker, het vrouwtje heeft nog `n nachtje bij mij geslapen, zag de wereld er toch wel al een beetje beter uit. Ik vind die andere hondjes al niet meer zo eng en we snuffelen wel al aan elkaar en als zij wat lekkers krijgen, krijg ik dat ook al smaakt het wel raar. Toen het vrouwtje een beetje leverworst op mijn kluif smeerde vond ik die toch wel lekker en krijg ik wel alweer een beetje meer trek. Ik mocht ook weer mee naar die leuke winkel waar het zo lekker ruikt. We moesten even eten voor ons kopen en ik durfde al sneller naar binnen. Ze vonden het heel knap van mij. Dat is wat ze heel veel tegen me zeggen. Dat ik het zo goed doe en dat ze dat heel knap van me vinden. Ik vind ze steeds leuker en al lig ik nog heel veel in de gang want daar is het lekker rustig. Ik kom nu wel af en toe aandacht vragen en dan krijg ik aaien en knuffels.
Ook ben ik vandaag heel stoer bij de dierenarts naar binnen gelopen want ze wilde weten hoe zwaar ik ben. Wat een eng ding waar ik op moest zeg.

.

Maar ik werd goed geholpen en ik weeg bij 40 kilo en dat is wel een beetje veel voor mij . Ze vertelden ook dat ik kleine stukjes tegelijk mag lopen omdat mijn spieren nog getraind moeten worden en ik nog conditie moet opbouwen maar dat wisten mijn baasjes al lang. Ik mocht weer mee naar huis. Een beetje stom maar heel veel mensen vinden mij eng. Nou die kennen mij dus niet want ik ben heel lief en aardig al ben ik best groot enne ze weten het allemaal niet maar ik vind alles nog veel enger en zeker als ze dan ook nog een dominante hond bij zich hebben maar ik loop toch ook gewoon door.
.

Als de andere honden mee gaan dan vind ik het toch echt mijn taak om op te letten of ze nog wel braaf volgen want ik ben wel de man he.
Vanavond krijg ik lekker vlees en ook nog een toetje want mijn baas heeft kluiven gekocht bij de slager. “jammie” want ik ruik ze al de hele middag maar mijn baasjes zeggen dat ze nog veel te koud zijn.

 

 

.


<<advertentie>>

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 8 februari 2019

.

Dandy verdient extra schijnwerpers.
.
Lieve Dandy, sinds 2013 ben je op zoek naar een eigen baasje… maar tot op heden nog geen geluk gehad. Je bent inmiddels al wat ouder en verwacht niet zo veel meer van het leven.. tot op heden zijn de tralies een groot deel daarvan geweest… Waar je zo van geniet is een warme mand… een wandeling, rust… nieuwe geuren die je nog nooit geroken hebt… Je bent sociaal met andere honden, groot en klein… bescheiden in je opstelling (wordt je daarom telkens weer over het hoofd gezien?) niet zo heel fotogeniek (wat ook niet meehelpt) terwijl je zo n goed hart hebt in dat grote teddy beren lichaam van je…… waar is jouw baas? degene die jou die laatste jaren nog zo gunt… en jou een fijne warme plek in huis geeft… .je verdient het zo ontzettend... 🙏🏻

.

Dandy staat al sinds oktober 2017 op onze site maar heeft nog nooit de belangstelling van iemand getrokken. Onbegrijpelijk want een lievere herder kun je niet vinden. Een lekkere rustige kroeldoos die bijna acht jaar is maar nog jaren lang zoveel liefde heeft te geven. Absoluut een topper in zijn soort.

.

Geen puppy streken, geen moeilijke trauma’s, geen nare gewoonten… gewoon een fijne makker die zich graag wil verbinden aan een eigen baasje waarmee hij wil knuffelen en een verbond voor het leven wil sluiten. Waarmee hij nog leuke ervaringen wil delen en waaraan hij kan laten zien wat een onvoorwaardelijke loyaliteit en trouw voor hem betekent.

klik hier om zijn adoptiepagina te bezoeken

.

Heeft u een plekje over voor deze prachtige vent… Stuur gauw een mailtje dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271 voor meer info.

.

Bezoek zijn adoptiepagina door op de foto (links) te klikken.

.

.

.

.


..<<advertentie>>

..

.

.

.

.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Zaterdag 9 februari 2019

.

Nieuwe koppies die binnenkort op de site verschijnen

.

Natuurlijk kunt u nu al een mailtje sturen voor meer info…!!!!

.

hond

Dit is Sami, Reu – 8 jaar, 1 maand – Kruising labrador – 52 cm  Karakter: verlegen, lief en zachtaardig

hond

Dit is Xoco, Reu – 5 jaar, 1 maand – Kruising – 52 cm, Karakter: zeer lieve hond rustig en sociaal

 

.

.

.

.

.

.

.

hond

Dit is Dolca, Teef – 1 jaar, 1 maand – Kruising herder – 55 cm, Karakter: lief, sociaal, vrolijk, heel speels.

hond

Dit is Danjo, Reu – 3 jaar – Kruising black & tan, – 52 cm Karakter: zeer lief en rustig van aard, goed met andere honden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.


 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


 


.

Zondag 10 februari 2019

.

Het was een leuke week die we met plezier op papier hebben gezet zodat u er deelgenoot van kunt zijn

 

.


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.

.


.

.
Lopende adopties
.
Even een overzichtje van de status hoe het er nu uitziet met de adopties.
.
Naam       besluitfase formaliteiten    bloed-       medisch          reis naar
                      baasjes                               onderzoek     traject          Nederland
.

Thelma . . . afgerond . . . . . . . afgerond . . . . . . afgerond. . . . afgerond . . .  15 februari 2019

Bentley  . . . afgerond . . . . . . afgerond . . . . . . . gaande. . . . . afgerond . . .  ———-

Ace    . . . .  .  afgerond . . . . . . afgerond . . . . . . . afgerond . . .  gaande . . . .  ———

 

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 17 februari 2019.

We kijken uit naar de vlucht op 15 februari 2019

.

.


.<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand
KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.


.
.

Berichten van : …

 

Marga baasje van Draga en Sep (Dic)

.

.

.

Draga en Sep hebben een echte foto shoot gehad.

.

Deze foto van Sep hebben we alvast gekregen.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Stefanie, baasje van Nando (Coheto), heeft alle reden om trots te zijn.

.

.

Wat een kanjer…

.

natuurlijk mag ook Nando trots op zichzelf zijn met het behalen van zijn diploma…

.

.

.

.

.

.

.


 

Petra, baasje van Tres, gaf ons deze update

.

Lieve Tres.
.
Zo fijn dat we hem in huis hebben gehaald
.
Bijna 1,5 jaar is hij bij ons, maar het voelt toch echt veel langer. Hier ligt meneer weer heerlijk op zijn privébank na een lekkere wandeling.
.
Hij begint wel al wat “oud” te worden, maar zolang hij er nog is genieten we zeker van hem, de schat.
.
Baasje Petra

.

.


.

.

Dennis en Femke, baasjes van Shira en zijn vriendje, zitten samen te wachten op de komst van Ace die ook het asiel mag verlaten en bij hen mag gaan wonen.  

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Gjalt en Ellen, baasjes van Bonita en Archie, laten zine dat ze samen prima met elkaar overweg kunnen.

.

.

.


.

.

4-kanten Column van Ton

“”

 

Vanwege het reisverhaal van Coto is er deze week geen Column.

 

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al meer dan 3,1 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Hondenweer”

.

Met het weer van de afgelopen dagen kun je spreken van hondenweer.
.
Maar als je de uitdrukking niet kent. Hoe moet je je dat dan voorstellen ???
.
ZO  ?????

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Nelson en Rova van 16 februari tot en met 24 februari 2019
Albert van 14 maart tot en met 26 maart 2019
Ian van 8 tot 17 mei 2019
Lynn van 26 juli tot en met dinsdag 20 augustus 2019
Luna en Ocean van medio juli tot medio augustus 2019
Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019
Copito van medio oktober tot eind okt

«
»
 • L. Brouwer

  Veel sterkte voor Femke met het verlies van Nela en ook nog veel sterkte voor
  Truus Aiken met het verlies van Mosca.

  1
 • Linda

  Hoi Femke,

  Heel veel sterkte gewenst met het grote verlies van lieve Nela, gecondoleerd.
  Wel ontzettend fijn voor haar dat ze deze 15 maanden een geweldig liefdevol leven heeft mogen ervaren bij jou, laat dat een troost zijn.

  Warme groet,

  Linda en pootjes van Moos, Sjors en Mike

  2
 • Femke

  Hoi Linda,

  Las je woorden net pas. Vandaar een wat late reactie.

  Bedankt voor je lieve bericht en je medeleven. Dat doet heel goed in deze verdrietige en moeilijke tijd.

  Lief wat je schreef. Het is zeker een troost ja. Ik ben zo blij dat ik haar dat leven heb kunnen geven.

  Ik hoop dat met jou en jouw schatten alles goed gaat. Nogmaals dank voor je bericht Linda.

  Lieve groetjes,

  Femke

  3

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com