Dierenmissies Weekjournaal van 15 juli 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN

.

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

.

Beste mensen,

Deze week hebben we leuke berichtjes van hondjes die al eerder de reis naar Nederland mochten maken, hebben we hondjes die het asiel mogen verlaten en ook weer nieuwe koppies waarbij het duo Gigi en Tro liefst samen één baasje krijgen.

In de column maken we kennis met de BAA-A (Bouncers Against Animal Abuse), en ook deze week wijzen we weer op de mogelijkheid om mooie prijzen te winnen en laten we in de (on) zin van de week zien dat Botox een onverwachts resultaat kan hebben, kortom, weer een boel te lezen dus maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam.

 • Einde van Ian’s vakantie.
 • De geluksvogels die ook een baasje hebben gevonden
 • Nieuwe koppies met een speciaal verhaal van Gigi en Tro
 • Update van Thom
 • Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
 • Leuk filmpje ter ontspanning over hondjes die baasjes helpen op bijzondere manieren
 • Registratie van chipnummer is verplicht
 • De geplande aankomsten van nieuwe Hollandse makkers
 • Berichtje van de baasjes van Ramos, Dibbah, Lucy, Vigo, Estela, Bruno, Shirza
 • De 4-kanten column over het werk van BAA-A Bouncers Against Aminal Abuse
 • De (on)zin van de week gaat over: “Het is niet wat het lijkt”.
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.

.

KLIK op de foto !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 9 juli 2018 .

Einde van Ian’s vakantie.

.

 

.

Aan alle gein komt een einde. Zo ook aan de korte vakantie van Ian.

 

Maar Oh oh wat is hij weer blij als dan plots zijn baasjes er weer zijn.

Vera en Wim worden eerst afzonderlijk begroet en dan natuurlijk wordt hij  van alle kanten geaaid.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als dan het moment van afscheid is gekomen neemt Annerie nog even afscheid van Ian maar dan komt Botas er gauw bij staan omdat hij denkt dat hij een knuffel mis loopt.

.

.

Dinsdag 10 juli 2018

.

De geluksvogels die ook een baasje hebben gevonden

Zij mogen ook het asiel verlaten

Rocky

Honey

Xispa

.

.

.

.

.
.

.

Puc

Mack

Mambo

.

.

.

.

.
.

.

Debra

Prins

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

Woensdag 11 juli 2018
.
.

Nieuwe koppies.

Deze lieverds krijgen zo spoedig mogelijk een eigen adoptiepagina. Mocht u nu al meer willen weten over deze kanjers, mail dan gerust om uw belangstelling te tonen. dierenmissies@gmail.com

Dit is Gigi, Teef – 7 jaar, 8 maanden – Pomerania Karakter: Lief klein hondje dat alleen maar liefde vraagt en hoopt lekker verwend te worden. Bijzonderheden: Ze wil de het liefst de hele tijd bij ‘haar grote broer’ Tro zijn.

Dit is Tro, Reu – 11 jaar, 6 maanden – German shepherd. Karakter: Prachtige en een super lieve hond.  Hij is bedroefd en wat gedesoriënteerd omdat zijn baasjes zijn overleden.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

Bij deze twee eerste honden  is een bijzonder verhaal te vertellen. Ze horen samen. Hebben hun leven lang samen geleefd maar kwamen in het asiel terecht omdat hun baasje overleed. We zoeken dus bij voorkeur een baasje met een groot hart die deze twee als duo wil adopteren.

Hieronder een stukje tekst zoals zij ook op facebook staan.

Urgent! Aandoenlijk duo zoekt samen een thuis!
Sommige beelden gaan door merg en been, zo ook de hulpeloosheid van Tro (herder, reutje, 11.5 jaar) en Gigi (teefje, 7 jaar en 8 maanden). Ze hebben hun hele leven samengeleefd, helaas zijn hun baasjes recent overleden en moest dit aandoenlijke duo naar het asiel.
Omdat Tro een grote hond is en Gigi klein, moesten ze uit elkaar gehaald worden. Gigi in een kennel bij kleinere honden en Tro in een kennel bij grotere honden. Er is helaas geen ruimte om ze een eigen kennel te geven.
Beiden zijn helemaal van slag: niet alleen zijn ze hun baasjes verloren maar ook zitten ze nu in een omgeving waar ze helemaal niks van begrijpen. Ze kunnen niet op tegen het rauwe leven in een asiel en worden met de dag triester.
Wanneer lieve Gigi uit de kennel mag, naar een van de uitlaatveldjes, dan gaat ze standaard voor de kennel van Tro staan en daar wil ze dan ook niet meer weg. Ze is alle houvast kwijt en heeft behoefte aan haar grote “broer”. Het is schrijnend om dit tafereel te zien en we willen zo graag anders voor ze!
Daarom gaan we met zijn allen ons stinkende best doen om ze samen geplaatst te krijgen. Nu nog adoptanten vinden die dit lieve duo weer rust en houvast weet te geven. Wie stelt zijn/haar huis open voor deze lieverds?

.

Dit is Two, Reu – 5 jaar, 9 maanden – Kruising Herder – 63 cm, Karakter: Two is een beetje een onzekere hond. Hij is heel lief en zorgzaam naar mensen toe, maar wel pas wanneer hij je vertrouwd. Two is een hond die je beter niet al te wild kunt benaderen want dat vindt hij eng. Rust en liefde voor deze lobbes.

Dit is Kiss, Teef – 5 jaar, 3 maanden – Mix Whippet, Karakter: Lief, aanhankelijk en speelse hond.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Clothy, 1 jaar, 6 maanden – 32 cm Heerlijk lieve hond, ze is wat bang en verlegen. Leert aan de lijn te lopen en gaat al met al snel vooruit.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje… . Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten… . Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ? KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt … . .

.

.

Donderdag 12 juli 2018
.
Update van Thom.
.
Nu de gezondheid van Thom weer goed is en hij definitief naar Nederland mag komen lijkt het net of hij weet dat hij een zonnige toekomst tegemoet gaat. Hij is een extra blije hond en dat laat hij zien door zijn gedrag. Oordeel zelf maar. Natuurlijk zal hij in Nederland bij zijn nieuwe baasjes weer even moeten wennen maar dat gaat helemaal goedkomen….

.

.

 

.

 


.

.

Honden die baasje helpen

 

Weer een leuk filmpje ter ontspanning

Dat honden niet alleen een mensenvriend zijn maar ook genegen zijn om hun baasje te helpen dat wisten we al. Maar bijzondere hulpacties zijn de moeite waard op te bekijken.

Klik op het plaatje….
.
.
———————————————————————————————–
Deze prijzen kunt u winnen!
.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
.

We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.

Veel geluk toegewenst…

En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

.
* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.
————————————————————————————————–
.
.
.

Vrijdag 13 juni 2018

.
Helaas is de berichtgeving uit Spanje, over het wel en wee van de hondjes die daar verblijven, een beetje achter gebleven. Met Miranda en Blanca nog op vakantie en Marcel die onverwachts naar Nederland moest keren, waren de dagelijkse updates wat schaars. Gelukkig is Miranda volgende week weer terug op haar post.

.
Zaterdag 14 juli 2018
.

We hebben deze week vluchtbegeleiders gekregen voor juli.
.
De oproep van vluchtbegeleiders heeft succes gehad. Deze week hebben zich twee vluchtbegeleiders gemeld voor de maand juli.
Wij van Dierenmissies hebben op dit moment geen hondjes die in juli dringend op een vlucht wachten en nog geen ticket hebben, maar natuurlijk hebben we het aanbod ook bij Miranda neergelegd want het is best mogelijk dat er een andere organisatie is die een hondje heeft dat dringend op een vlucht zitten wachten. Uiteraard blijft de oproep van kracht want ook in augustus en september moeten er hondjes een reismogelijkheid krijgen.

Beste vluchtbegeleiders… Alvast hartelijk dank voor het aanbod !!!!

.

.


.

.

Zondag 15 juli 2018.

.

Geplande vluchten

.

Thom

.

Ziva (Dunia) en Thom zullen op 25 juli 2018, om 11.20 uur, aankomen op luchthaven Schiphol

.

.

.

.

.

Xino

 

 

We wachten nog op de formele afronding van de adoptie van Xino dat tot minstens eind juli is uitgesteld..

.

.

.

.


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.
Registratie van uw hond is verplichtimagesXGAE43XW
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Bericht van

 

.


Ellen, baasje van Ramos (Petter), stuurde ons deze foto’s  met leuke update.

.

Beste Ton,

Met Ramos gaat het heel goed. Zoals ik al eerder vertelde, is hij heel slim. Hij pikt alles snel op. Daardoor konden we hem al op dag 4 los laten in het bos en dat vindt hij heerlijk. Hij luistert uitstekend. Roepen of fluiten en hij komt aangerend. Tijdens het lopen houdt hij ons continu in de gaten en als hij te ver voorop is geraakt, komt hij terug gesprint om te kijken waar we blijven.
Wat hij ook helemaal geweldig vindt, is met de bal spelen, dus dat doen we vaak. In no time had hij door dat hij de bal los moet laten, zodat hij opnieuw gegooid kan worden. Hij kan hem ook al goed vangen, onze super catcher!

.

Spelen met andere honden vindt hij ook heerlijk. Vanmorgen heeft hij nog uitgebreid tikkertje gespeeld op het strand.
Nu is Marc nog veel thuis, maar als die weer naar school moet in september, dan gaan we voor 2x per week de uitlaatservice inhuren, zodat hij lekker met andere honden kan spelen.
Met Catootje gaat het ook goed. Af en toe spelen ze ook tikkertje, maar Cato is de eerste jaren van haar leven niet goed gesocialiseerd, dus de hondentaal snapt ze niet helemaal. Maar als ze aangeeft dat ze niet meer wil, dan respecteert Ramos dat onmiddellijk. Ook voor Cato is hij de beste keus.

Inmiddels weet Ramos dat hij netjes op de mat moet zitten en wachten totdat ik mijn wandelschoenen heb aangedaan en hem heb aangelijnd, voordat hij naar buiten mag.
Hij loopt ook al keurig aan de riem en trekt nauwelijks.

Uiteraard zijn er ook nog wel wat dingetjes waar we goed mee moeten oefenen. Het in de auto springen is zoiets. Hij is bang voor de auto en wil er absoluut niet in, dus we moeten hem erin tillen. Gelukkig spartelt hij dan niet tegen en als hij er eenmaal in zit, geeft hij zich wel over en is verder rustig. Maar hij moet nu nog leren dat de auto leuk is.
Verder gaat hij in de vensterbank staan. Dus die is nu ontdaan van alle leuke accessoires.
Hij is dol op zakdoeken, die hij uit broekzakken jat en vervolgens aan stukken scheurt. Maar goed, we hebben vooralsnog genoeg zakdoeken.
En hij springt nog tegen ons aan om te knuffelen en dat wil ik niet. Marc heeft nog een moeder en ik nog een vader en die zijn beiden oud en slecht ter been, dus als hij tegen hen aanspringt, vallen ze om met alle mogelijke gevolgen van dien. Maar wegdraaien en negeren werkt goed bij hem.

.

Met de pillen gaat het prima. ’s Ochtends krijgt hij er 2 en ’s avonds 1,5. De tijd tussen avond en ochtend is wat korter dan tussen ochtend en avond en zo houden we de spiegel in het bloed goed op peil.
Ramos vindt alles heel erg lekker, dus die pillen gemalen door zijn eten is de oplossing. Hij merkt niet eens dat er pillen in zijn eten zitten: hap, slik, weg.

We zijn stapel op onze Spaanse volbloed Vubara (Vuilnisbakkenras). En als je ons door het bos ziet lopen, zou je echt niet denken dat hij pas 2,5 week bij ons is.
Op dit moment ligt hij lekker in zijn mandje met zijn speeltje, want dat moet wel bewaakt worden natuurlijk.

Groet, Ellen

.

.


Cari, baasje van Dibbah, deelde met ons deze mooie foto…

Dibbah is niet alleen gek op katten maar ook vindt ze het heerlijk in de modder

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Anne Marie, baasje van Lucy deelde dit filmpje met ons en gaf ons deze update van de eerste week.

Hoi

Even een filmpje delen …
Het gaat heel goed met Lucy vandaag voor het eerst los in een veilige omgeving.
Groetjes Anne Marie

.

Afgelopen vrijdag kregen we dit verslag van de eerste week van Lucy

Een verslagje van de eerste week van Lucy.

Ze doet het heel knap
Natuurlijk is veel vreemd maar ook leuk…op de bank over de bank op de tafel…
De kleinkinderen zijn dol op haar en zij op hen. Zwemmen is haar favoriete bezigheid ze geniet ervan en ik van haar.
De kong en harde bal stuiteren regelmatig door de kamer met Lucy er achteraan.
De poes van mijn dochter, die oppast als ik werk, heeft meteen duidelijk gemaakt dat Lucy te gast is.

.
Het konijn daarentegen is toch wel nieuwsgierig.
Dinsdag gaan we beginnen met trainen Lucy kan al zit af blijf voorkomen…ze leert snel vooral als er iets lekkers te halen is.
Aan de lijn vindt ze andere honden best spannend maar ze mag nu op veilige plekken lekker los lopen en dan is er geen probleem.
Ik ben trots op haar een heerlijke hond mijn Lucy

Groetjes Anne Marie

.


Rene, baasje van Vigo meldt ons dit.

.

Het gaat geweldig goed met Vigo.

.

Hij is heerlijk sociaal en met Lia is hij dikke maatjes.

.

Nieuwe foto’s van Vigo en Lia komen nog…

.

De foto is genomen tijdens haar aankomst op Eindhoven. Vigo aan het snuffelen aan Sep (Dic) en op de achtergrond staat Lia.

.

..

.


.
Marga bazinnetje van Sep (Dic) stuurde ons deze leuke foto’s met update

.

Sep in de mand en Draga op een dekentje…

Nog een keertje vanuit een andere hoek ..

De vriendschap tussen Sep en onze oude Draga was direct beklonken. Dat Sep in de mand ligt is goed en dat Drage bij hem ligt is lief terwijl Draga vanwege haar slechte knieën een speciaal bed had gekregen.

.

Sep was eerst op haar bed gaan liggen maar toen de baasjes hem daar vanaf stuurde en naar zijn eigen mand dirigeerde, ging Draga met hem mee en op de deken liggen.

.

Sep op het bed van Draga…. en weet je wat… baasjes hebben besloten voor hem ook maar zo’n bed te bestellen…

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

Maurits en Siriphan, baasjes van Bruno, stuurden ons deze filmpjes en foto … 

Bruno maakt al zeven jaar deel uit van hun gezin.

https://photos.app.goo.gl/VP3Z12eDuRZU7Rvt6

https://photos.app.goo.gl/z8BegCfyWb4RZLs76

De filmpjes laten zien dat Bruno een goede zwemmer is die zich prima vermaakt in het water.

Overigens heeft Maurits (onze webmaster, ICT specialist en oprichter/directeur van Onepack) weer de Dierenmissies website op gang geholpen die even kuren bleek te hebben.

Maurits hartelijk dank!!!! 

.

.

.


.

Gerard en Hanneke, baasjes van Shriza, lieten ons het volgende weten.

.

.

Lekker paar dagen naar de Veluwe geweest,
.
wat een indruk,
.
hoop konijnen…
.

maar nu bekaf…

.

.

.


.

Jean Piere, baasje van Estela, stuurde ons dit filmpje.

.
Estela blijkt prima zwemmer. Ze oefent nu aan de kust om misschien ooit het kanaal over te kunnen zwemmen.

 

 


.

.

 

 

 

.


.

 

 

 

.
De 4-kanten column van Ton.
Met deze week: “Rob, Angela en Cornel kennen geen grenzen als het gaat om het opsporen van dierenbeulen”.
.

klik op logo om hun website te bezoeken.

Ik las een artikeltje met als kop : “Knokploeg druk met dierenleed”.

Onmiddellijk dacht ik aan de in 2005 overleden Paul Wiltink alias Pistolen Paultje waar we lang geleden ook al eens uitgebreid aandacht aan hebben geschonken. Hij was het die geld noch moeite spaarde om dierenleed uit de wereld te helpen. Dat dit niet altijd zachtzinnig ging laat zich raden. Natuurlijk kun je geweld niet verheerlijken en ook het recht in eigen handen nemen is uit den boze maar, bij mij rijst de vraag…  is de Nederlandse overheid met alle goed bedoelde regeltjes wel capabel om het dierenleed voldoende aan te pakken en uit te bannen ????  Met alle instanties die een rol moeten spelen om te voorkomen dat dierenleed hier voor komt, moeten we concluderen dat ons rechtssysteem met regelmaat te kort schiet.
Gebeurt dit dan wel eens in Nederland JA JA JA … Helaas…. Toen afgelopen donderdag ook nog eens het filmpje van BAA-A op mijn facebook verscheen wist ik dat ik hier mijn column over wilde schrijven.
De politiek vindt dat we met de NVWA (Nederlandse Voedsel en Waren Autoriteit), die kijkt naar dierenwelzijn, de politie, de dierenpolitie en de landelijke inspectiedienst van de dierenbescherming voldoende instanties hebben die kunnen opkomen voor de rechten van het dier. Maar ja … is dat wel zo ???
Een idioot die eenmalig te ver gaat en een dier leed toe brengt kan nog wel aangesproken worden maar als een notoire dierenbeul gewoon niet aangepakt wordt omdat er het geld, tijd, kennis en of mankracht niet voor is, dan is er toch echt iets goed mis. Kijk en als dan een goed persoonlijk gesprek, in een taal die de dierenbeul verstaat, kan helpen het welzijn van arme dieren te verbeteren … dan moeten we dat toch met beide handen aanpakken ????
.
En zie, toen was daar ineens Bouncers Against Animal Abuse .
.
Dit is wat BAA-A over zichzelf vertelt….
.
BAA-A staat voor Bouncers Against Animal Abuse en is geboren uit de liefde voor dieren en de machteloosheid als het gaat om dierenleed. Waar wij als Bouncers, dan wel op zijn Hollands “uitsmijters’ genaamd, gaan staan voor veiligheid, gaan wij in dit geval staan voor de veiligheid en welzijn van dieren. Het onderscheidend vermogen; proactief werken en actie ondernemen.
Binnen Nederland en België blijkt er een grote behoefte te zijn aan een organisatie die, zonder bureaucratie, de daad bij het woord voegt en net dat beetje extra doet, binnen de kaders van de wet. Dat DOEN maakt het verschil en is waar wij voor staan.
Het stigma laten wij voor ons werken!
.
Bij Bouncer denkt men al snel aan een bepaald voorkomen, een negatief imago. Soms kun je een dergelijk stigma, in positieve zin voor je laten werken! Daar ligt deels onze kracht! Het imago dat Bouncers hebben, opent deuren die voor andere gesloten blijven! Door het beeld van bouncers en het feit dat mensen geen ruzie met ze willen, ontstaat er wel ruimte voor een gesprek. Bouncers zijn getraind om situaties te analyseren, in te schatten en onder controle te houden, om vervolgens middels communicatie tot een oplossing te komen.
.
Alles behalve een ordinaire knokploeg! Sterker nog te nimmer mag iemand zich uitgeven als BAA-A lid en zonder toestemming van het bestuur een confrontatie aangaan. Diegene die bevoegd zijn en toestemming hebben, volgen ten alle tijden protocol!
BAA-A maakt het verschil, enerzijds door stigma in het voordeel te gebruiken en anderzijds door zonder bureaucratie en laksheid, net dat beetje extra te doen, binnen de kaders die de wet toelaat.

.

Rob, Angela en Cornel. KLIK op foto om video te starten

Uit nood geboren… Iedereen hoort wel eens iets over dierenleed, zo ook Cornel en Rob. Zij besloten om pols hoogte te gaan nemen, met als resultaat dat de eigenaar het dier aan hen over wilde dragen. Een dergelijk succesverhaal krijgt aandacht en al snel wist men deze “bouncers” te vinden.

.
BAA-A bestaat uitsluitend uit vrijwilligers!
Mensen die naast hun gezin en baan, zich onbaatzuchtig inzetten voor de dieren. Tot voor kort financierden zij alle acties uit eigen middelen. Te denken aan benzine, voer, medicatie, noem maar op.
Met de gegroeide bekendheid van BAA-A, groeide uiteraard ook het aantal meldingen en daarmee gemoeide onkosten. Naast dat er mensen nodig zijn om de dieren te helpen, zijn er uiteraard ook financiële middelen nodig.
Helpen kan dus op vele manieren!
.

Wil je de BAA-A iets laten weten?
.
KLIK HIER om je verhaal te doen…..
.
Tel: 085-4444940
.
E-mail: info@baa-a.nl

.
.
.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Het is niet wat het lijkt…”

“…”

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

een paar prikjes en hopla … een strak huidje

.

Dat soms resultaten mooier worden voorgespiegeld dan ze in werkelijkheid zijn, komt vaak voor.
.
.
Als BOTOX een Sharpei kan veranderen in een Stafford dan hebben ze wel een heel bijzonder resultaat geboekt …
.
.
.
.
.
.
.
.
.
=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak. .

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

. . Wellicht wilt u: eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? . Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina

.

====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.
Ian 3 t/m 8 juli
Mellow 19 t/m 24 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
Ollie van 3 t/m 19 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30

De maand september is geblokt wegens huisvestingswerkzaamheden,

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com