Dierenmissies Weekjournaal van 16 juli 2017

je hondje op ziekenbezoek werkt heilzaam

Beste mensen,

In dit weekjournaal vindt u weer een grote diversiteit aan nieuwtjes. Brisa en Clara zijn de nieuwe gezichten die nu ook ter adoptie komen, hebben we de logees Mia en Ian die rennen het einde vinden, kijken we hoe Pum en Nicola het de laatste dagen voor hun vertrek naar Nederland maken, hebben we positief nieuws  voor Molly en vragen we aandacht voor de crowdfunding voor Beltz. In de column hebben we het deze keer over de heilzame werking van een hondenbezoek in het ziekenhuis. Kortom naast nog tal van diverse, leuke en informatieve onderwerpen is het weer meer dan de moeite waard om het weekjournaal van Dierenmissies door te nemen. Lees over de volgende onderwerpen:

  • Clea heeft baasje gevonden in Duitsland
  • Mia is weer bij ons te gast
  • Ian is onze tweede gast
  • Kas heeft baasje in Spanje gevonden.
  • Nieuwe koppies Brisa en Clara
  • In de schijnwerper: Kaboko die geen moeite heeft met poezen
  • Mia en Ian kunnen het rennen niet laten.
  • Pum en Nicola: De reizigers van 22 juli a.s.
  • Molly in de belangstelling
  • Crowdfunding voor Beltz
  • Update van Moos, Sjors en Tyson
  • De vierkante column van Ton: “hond aan het bed!”
  • De (on)zin van de week over: “Een hond is geen ding”
  • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertentienieuws over: Bed&Breakfast met hondenopvang in Spanje, Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, Dierbaar Sieraad, OnePack  en Fresh PC. Auteur Veronique van der Griend  ‘Een brandend dek’uit de trilogie ‘Juliana, vriendin van mijn moeder’ 
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 .

.

De week van dag tot dag:

.

Zondag 9 juli 2017

.

20160827_160651

Mia is weer bij ons te gast

Rond de middag kom Nicole de kleine Mia bij ons brengen. Mia hoeft geen tijd om hier te wennen. Ze is hier al meerdere malen geweest en is heerlijk ondeugend.  Ze neemt meteen haar stoel weer in beslag. even uitrusten want ongestoord lekker hard door het bos rennen is haar grootste plezier.

Nu nog even alleen rennen want onze hondjes hebben een heilig respect voor de warme zon. Morgen komt er een extra vriendje.

 

.

=========================================

.

Clea heeft een baasje gevonden in Duitsland.
.
Hoewel we meerdere belangstellenden hadden voor Clea is de definitieve adoptant van Clea een mevrouw uit Duitsland geworden. Bij haar mag zij gaan wonen tussen meerdere gehandicapte hondjes. We wensen Clea alle goeds en een heel fijn leven toe..  

.

Maandag 10 juli 2017

.

20160828_125729.Ian is onze tweede logee
.
Wim en Vera hebben zojuist Ian gebracht voor een weekje vakantie in de bossen.  Ian die, net als Mia al eerder hier was, was meteen in de caravan te vinden waar het lekkers vandaan komt.
Ook Ian houdt van het rennen door de bossen.  Dat is natuurlijk voor Mia hartstikke leuk. Tijdens het uitlaten kunnen ze het niet laten…LEKKER RENNEN.. en dat geeft natuurlijk niets. Elkaar uitdagen en samen sprintjes trekken. Onze hondjes Botas, Pichi en Nellie vinden dat maar zozo… Nellie laat zich soms verleiden om even mee te doen maar eigenlijk lopen die liever op hun gemakje  te snuffelen in het bos.  

 .

.===================================================

oudehondDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG OM OUDJES MEER KANS TE GEVEN OP EEN ADOPTIE
Door uw donatie kunnen we de adotiekopsten voor een senioren en of honden met een medische gebrek of ongeneeslijke ziekte verlagen tot 225 euro zonder van de hoge kwaliteitseisen van de adoptie af te wijken. Hierdoor maken zij meer kans om ook een  fijne mand te vinden.
Doneer op: NL15INGB 0005721780 t.n.v. St. Dierenmissies o.v.v. senioren adoptie.
uw donatie kunt u terug vinden op de donatiepagina van Dierenmissies.

.

================================

Dinsdag 11 juli 2017

.

Kas heeft een baasje in Spanje gevonden.
.
Voor Kas komt zijn nieuwe mand toch in Spanje te staan. Een lokaal baasje wil met Kas een fijne toekomst opbouwen. Natuurlijk juichen we dit toe want het is een prima voorbeeld voor andere inwoners uit de omgeving van Barcelona. …

 

Woensdag 12 juli 2017.

.

Nieuwe koppies Brisa en Clara 
.
Als vervolg op de nieuwe gezichten van vorige week treft u deze week Brisa en Clara aan die door Roger en Miranda zijn geselecteerd om ter adoptie te komen op onze Dierenmissies Website. Er staan  nog veel  meer hondjes klaar maar hun beschrijvingen en foto’s zijn nog niet volledig. Die krijgt u dus volgende week te zien.  De adpotiepagina’s van Brisa en Clara zullen deze week op de site verschijnen. Mocht u nu al meer vrijblijvende info over of meer foto’s van één van hen willen ontvangen. Mail ons gerust … dierenmissies@gmail.com.

Naam Geslacht Ras Karakter
Brisa  teefje PODENCO WIT MET BRUINE OORTJES

(Klik op foto’s om haar adoptiepagina te bekijken)

 Geboren 2014 en 33 cm hoog,

Tikje verlegen, sociaal met andere honden

Clara  teefje WIT TEEFJE, LOOPT IETS MANK

(Klik op foto’s om haar adoptiepagina te bekijken)

 Geboren 2013 en 41 cm hoog,

Rustig, knuffelig, vrolijk, speels

.

.

Nog even de schijnwerper richten..

Deze keer zetten we Kaboko nog eens in het zonnetje. Het mannetje is ‘een lieverd eerste klas en zoals je ziet heeft hij geen moeite met katten.

Achter een kat aan gaan? nou nee.. er zijn belangrijkere dingen in het leven. Eén ervan is af en toe een tukkie doen.

Bezoek zijn adoptiepagina door op één van de foto’s te klikken.

.

.

.===========================================

.
..

Donderdag 13 juli 2017.

.

De reizigers van 22 juli a.s.
.
Pum, die op zijn gemakje de reis naar Nederland af kan wachten, is al helemaal klaar om te reizen. Hij was al een paar maanden geleden gecastreerd dus dat hoeft niet meer op het laatste moment te gebeuren. Dat is natuurlijk wel zo rustig voor hem. Omdat hij goed in zijn velletje zit en deze laatste  dagen ongestoord aan hem voorbij trekken, is er op dit moment niet zoveel over hem te vertellen. De lieverd moest eens weten wat voor groot avontuur hem te wachten staat…

 

Nicola nu ook echt klaar voor de reis

Nicola is gisteren gesteriliseerd en is gelijk geholpen aan een klein breukje die de dierenarts ontdekte tijdens de operatie. Ze mag vandaag en morgen nog bij de dierenarts  blijven om infecties te voorkomen en mag daarna aansterken bij een gastgezin tot de grote reis op 22 juli. Ze is een kanjer. De dierenarts heeft opdracht gegeven om Nicola een maand lang rustig te houden en gedurende die tijd geen lichamelijke capriolen uit te laten halen.

Miranda kwam even op ziekenbezoek toen ze net uit de narcose was gekomen.

.

================================================

.

Molly in de belangstelling
.
De mooie Molly staat in de belangstelling en het zou wel eens kunnen zijn dat zij een mandje gaat krijgen in Ophemert. Daar zou ze een nieuwe vriendin collie Annabel krijgen maar omdat er in huis meerdere katten zijn moet zij komende week nog een kattentest ondergaan. We houden onze vingers voor Molly gekruist want het zou natuurlijk fantastisch zijn als zij met Tim naar Nederland zou mogen komen.

.

.

.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in een Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

===================================================

 

.

Vrijdag 14 juli 2017.

.

Tim

Hoera de kleine Tim heeft ook een baasje gevonden.
.

Cody

Gisteren kregen we het fantastische nieuws dat Tim definitief welkom is bij een familie Den Haag. Hij krijgt daar een nieuwe grote vriend Cody genaamd.

De super lieve Cody is een mix boxer-labrador en is met zijn 7 jaar natuurlijk een stuk wijzer dan Tim. Cody heeft beloofd goed op hem te zullen passen. In verband met nog een reeds geplande vakantie van de baasjes, mikken we op een reismogelijkheid ergens medio augustus.

.

Zaterdag 15 juli 2017

.

Crowdfuncding voor Beltz

Beltz destijds in het asiel Odena

Van “de vrienden van Odena”, (vrijwilligers die zich het lot aantrekken van  de hondjes uit het asiel Odena dat noodgedwongen moest sluiten) kregen we het verzoek om in het weekjournaal aandacht te vragen voor de crowdfunding die zij gestart zijn om de medische kosten te kunnen betalen voor Beltz.  Het is een kleine moeite om hun verhaal op te nemen in dit journaal zodat u zelf kunt lezen over het doel van deze actie en hoe uw donatie besteedt wordt.

Deze actie is bedoelt voor Beltz. Zijn levensvreugde is inspirerend, zijn verhaal des te schrijnender: zijn lichaam laat hem in de steek, maar hijzelf gelooft er nog in en wij geloven in hem! Beltz is een reutje van ongeveer 3 jaar en een van de Odena honden waar we als Vrienden van Odena tezamen met de medewerkers, van het inmiddels gesloten, asiel en de lokale vrijwilligers het onze gezamenlijke missie hebben gemaakt om er voor iedere hond die er zat tot het uiterste te gaan. Nadat Beltz een liefdevol plekje bij een familie in Spanje had gevonden, traden er al snel onverwachte gezondheidsklachten op. Zijn nieuwe baasjes hebben er alles aan gedaan maar het ging van kwaad tot erger en inmiddels zijn zij echt aan het eind van hun financiële mogelijkheden. Daarom starten wij deze actie.

.

KLIK HIER OM TE DONEREN VOOR BELTZ

.

 

Geef Beltz zijn vrijheid terug

Beltz kan nauwelijks meer bewegen en opstaan, zijn spieren / lichaam laten hem in de steek. Inmiddels is hij bij twee verschillende dierenartsen geweest, maar zij kunnen de klachten niet verklaren. Naar verwachting is het iets neurologisch. Dit betekent dat Beltz nu naar een specialistische kliniek in Barcelona moet voor verder onderzoek. Het precieze traject en de bijbehorende kosten zijn onzeker en afhankelijk van de diagnose. Ondanks dat Beltz zo goed als niks kan, straalt hij toch vreugde en energie uit. Kijk naar zijn foto’s en u zult begrijpen waarom. We gunnen het hem zo dat hij eindelijk echt kan gaan genieten nu hij een liefdevolle familie heeft gevonden en weigeren dan ook om hem om te geven vanwege financiële redenen.

Beltz in kliniek 11-07-2017

Daarom willen wij middels deze crowdfundingsactie 1500 euro ophalen. Het staat nl vast dat er een prijzig traject voor hem volgt als behandeling mogelijk blijkt. We hopen natuurlijk dat een diagnose bij Beltz en een mogelijke behandeling geen 1500 euro kost. Daarom willen we aan deze actie nog 2 andere honden koppelen in het geval er een bedrag overblijft. Twee weken terug zijn we samen met Miranda en Roger in het asiel van Vilafranca geweest. Een van de knuffelkonten die direct opviel was Marley (volledige naam is Bobbie Marley). Dit reutje van ongeveer 2,5 jaar oud kroop direct bij een van de vrijwilligers op schoot op te knuffelen. Iets later werd hij aangevallen door de roedel en was er even paniek. Gelukkig konden we alle honden uit elkaar halen, maar Marley zat inmiddels met een bebloede lip. Nu had hij onze harten al gestolen, maar Esther, van het initiatief Lucky Wishes (https://www.facebook.com/luckywishes/), was ook aanwezig en kon hem echt niet meer loslaten. Meerdere geinteresseerden hebben zich al gemeld via Lucky Wishes voor Marley.

Marley

Voor Marley is er nog 1 hindernis die genomen moet worden. Het bleek dat er iets is met een van zijn pootjes. Voordat hij geadopteerd kan worden moet eerst duidelijk zijn wat er precies aan de hand is, daarom moet er een scan gemaakt worden. We hopen dat het meevalt maar de kans bestaat dat er een vervolgbehandeling plaats moet vinden. Wederom een erg onzeker traject, ook qua kosten, maar zijn gouden mand is zo dichtbij…….dit moet goed komen! Daarom is Lucky Wishes al gestart met het inzamelen van geld voor een scan van zijn pootje en voor een eventuele vervolgbehandeling. Mocht er geld overblijven van de donaties voor Beltz, dan willen wij dit graag bijleggen bij een eventuele behandeling voor Bobbie Marley. In het geval dat Beltz en Marley onder de pannen zijn, dan zouden we het resterende bedrag graag inzetten voor Beertje. Zij is ongeveer 7,5 jaar oud en zo’n hond die regelrecht je hart in schiet. Twee maanden geleden viel zij vanwege haar prachtige verschijning al op toen ze in haar kennel zat. Twee weken geleden was het haar beurt om samen met haar kennelgenootjes even uit te rennen en op de foto te gaan zodat ze onder de aandacht gebracht kan worden. Ze viel gelijk op tussen haar kennel genootjes. Ze bleef op de achtergrond en maakte een gebroken indruk. Tot overmaat van ramp heeft ze in 2 maanden tijd ook nog eens haar staart kaalgeplukt. Ze was zichtbaar blij toen ze eindelijk een aai over de bol en wat persoonlijke aandacht kreeg. De volgende dag hebben we meteen een oproep voor haar online gezet en de reacties waren overweldigend. Inmiddels hebben we adoptanten gevonden welke enorm betrokken zijn en all the way willen gaan voor haar. Helaas bleek vervolgens uit haar bloedtest dat ze acute Leishmania heeft. Haar behandeling hiervoor zal zsm in het asiel starten. Wat ons ook opviel is dat ze trok met een poot en deze nauwelijks belastte. Ook voor

Beertje

Beertje geldt dat er dus naar haar poot gekeken moet worden en is de diagnose en een eventuele vervolg behandeling nog onbekend. Naast de stress in het asiel die haar tol vergt, heeft zij dus ook nog te kampen met een aantal medische klachten. We zijn dan ook heel dankbaar dat dit haar adoptanten niet afschrikt maar juist vastberadener maakt om voor haar te gaan. Ondanks dat het weleens een lang traject kan worden voor Beertje. We kunnen ons haast niet voorstellen dat er na deze 3 honden überhaupt nog één euro over is van het gestelde doelbedrag. Maar de volgende hond staat helaas altijd alweer klaar dus ook dan vinden we een goede bestemmingen voor het geld. Uiteraard zullen we u op de hoogte houden via onze facebookpagina Vrienden van Odena en zullen we bijhouden waar het geld aan uitgegeven wordt zodat we hier inzicht in kunnen geven, mocht hier behoefte aan zijn. Voor nu hopen we dat u één of meerdere euro’s wil sponsoren voor Beltz met zijn levensvreugde, Marley de knuffelkont die haar mandje al bijna kan proeven en voor Beertje wiens hoognodige rust zo dichtbij is. Alvast bedankt voor uw bijdrage en met vriendelijke groet,

Update 11-07-2017 : Vandaag is Beltz voor de eerste keer in de specialistische kliniek geweest. De neurologen in deze kliniek staan zeer goed aangeschreven. Vooralsnog is er een stappenplan gemaakt voor de onderzoeken die hij de komende tijd zal ondergaan in de hoop dat er een behandeling is. Arme Beltz gaat de hele medische molen door het minste dat wij kunnen doen is zorgen dat zijn diagnose en behandeling betaald kan worden. Het consult van vandaag was 93 euro. De vervolgonderzoeken + schatting van de bijbehorende kosten zijn (we zijn geen artsen dus vergeef ons als we het niet helemaal juist omschrijven):

-Reguliere analyses: 90 euro

-Electroproef onderzoek: 350 euro

-Bioptie zenuwstelsel en spieren (via VS): 500 euro

Incl. vandaag komen de totale kosten alleen al voor zijn diagnose dus op ongeveer 1033 euro uit. We zullen ons dan ook in blijven zetten voor Beltz, Aan de mensen die gedoneerd hebben: ontzettend bedankt! Zonder jullie was deze eerste stap niet mogelijk geweest.

.

KLIK HIER OM TE DONEREN VOOR BELTZ

.

==============================

.

.

Zondag 9 juli 2017
.

Het was opnieuw een vroege dag vandaag  om in de ochtend het weekjournaal gepubliceerd te krijgen  maar zoals u kunt zien is het weer gelukt.

U krijgt van ons nog de allerlaatse nieuwtjes:

 

Nicola heeft gisteren de kliniek verlaten en is nu bij haar tijdelijke gastgezin waar ze tot de reis op 22 juli. zal blijven.

.

.

.

Vandaag wordt Mia weer opgehaald. Wij, maar vooral Ian, zullen haar missen…
.
.

.========================================================

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

======================================================

Update van Sjors, Moos en Tyson toegezonden door baasje Linda.
.
De drie musketiers mogen met Linda regelmatig de natuur in.
.
Vlietlanden is hun meest bezochte speeldomein. Daar heb je niet alleen hoog gras maar ook water.
.
.
 .
Als dan het balletje in het water terecht komt moet er natuurlijk één zijn die het eruit haalt. Tyson die er het laatste bijgekomen is, is de aangewezen vrijwilliger om het balletje uit het water te halen….
.
Klik op de foto´s om de videootjes te starten
.
.
.
 .

===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

=====================================================

  .
kop-ton

Ton

De 4-kanten column van Ton “Honden aan het bed.”
.

.

.

.

Wie heeft niet de noodkreet gehoord om meer ‘handen aan het bed’ te krijgen … er is een schrijnend personeelstekort in de verpleging. Maar nu is er iets nieuws: ‘Honden aan het bed’..!!!!!:
.
Niet dat de honden  de handen van verpleging gaan vervangen maar eindelijk wordt er iets gedaan met een wetenschap die al decennia bekend is. Het contact met dieren doet een dierenliefhebber erg goed en helpt bij het genezingsproces. Zoals afgelopen donderdag op de TV was te zien is het al een tijdje zo dat in Nederland kinderen, die in het ziekenhuis zijn opgenomen, af en toe bezoek krijgen van vrijwilligers die cavia’s en konijntjes meenemen om lekker te knuffelen. Maar ja, wat als je nu volwassen bent en je gedurende je ziekte en verblijf in het ziekenhuis, je trouwe kameraad thuis hebt moeten laten.

Denk je dat het zieke baasje dan zijn hond niet zal  missen? De lieverd die hem ‘s morgens mee helpt om de dag te starten met een wandeling.  De vriend waar het baasje elke dag mee op stap gaat, die elke dag met een blije snoet trouw op het baasje staat te wachten tot die thuis komt, die troost geeft als het baasje het even moeilijk heeft en bij het baasje rustig op de bank TV kijkt. Niet om ook TV te kijken maar gewoon omdat bij hij het baasje wil zijn om zo zijn aanhankelijkheid en loyaliteit wil tonen…
.
Denk je dat het niet heilzaam zal werken als het zieke baasje, gedurende de opname in het ziekenhuis, het trouwe kameraadje regelmatig in de armen kan sluiten ? Nou,  ja dus.. maar ja .. probeer hier maar eens met een hond het ziekenhuis in te lopen.
.
Laten ze nou op Ibiza daar iets structureels voor hebben verzonnen. Wat voor idiote en verwerpelijke dingen ze in Spanje ook met dieren kunnen doen, nu hebben ze daar toch weer creditpunten voor verdient.

Natuurlijk is het ook goed voor de hond als hij zijn baasje blijft zien en zal de hond de rit naar het ziekenhuis als een traktatie zien. Maar vooral voor het zieke baasje is het een verademing en een emotioneel moment als die zijn of haar smart kan delen met zijn of haar trouwe kameraadje.
.
OK er zijn wat restricties en voorwaarden. De ontmoeting vindt plaats in een speciale kamer. Om hygiënische redenen kan dat niet op de normale ziekenhuiskamer.

De hond moet ingeënt zijn en alle papieren moeten in orde zijn. Voorts worden de honden vooraf gekeurd zijn door dierenartsen die hiervoor gratis hun medewerking verlenen.
.
Als dit allemaal in orde is mag de hond naar het ziekenhuis gaan om herenigd te worden met zijn/haar baasje. Dat gebeurd dan in een speciale kamer naast de ingang van het ziekenhuis waar de hond een mand, water, eten en speelgoed heeft om samen met hun baasjes te genieten van deze bijeenkomsten.

Met dank aan Your Inner Feelings

De honden die hun baasjes bezoeken krijgen een sjaal om waarop “Dogspital” te lezen is en waardoor de honden herkend kunnen worden. Mocht dit initiatief succesvol zijn dan is de kans aanwezig dat dit ook in andere ziekenhuizen op de Balearen eilanden geïntroduceerd zal worden en wellicht wel in andere ziekenhuizen op het vasteland van Spanje. Zou dat ook niet iets voor Nederland zijn? Dat moet toch kunnen !!!…

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

karik lima

Karlijn’s Shop
klik hier ….

Klik op de tekening van hun Lima om een kijkje te nemen in de webshop van Karlijn.   

Lima is de oogappel van Karlijn en Alexander en daarom mag zij aan de deur zitten van hun webshop. Zij heet u van harte welkom….

Snuffel eens tussen de luxe artikelen voor uw eigen persoonlijke verzorging maar natuurlijk ook om cadeau te doen. 

De kans is erg groot dat u iets vindt van uw gading… 

.

Wilt u zich in persoon laten verzorgen dan bent u van harte uitgenodigd in de
.
Kapsalon Karlijn & Sanne’s Schoonheidssalon
.
adres: Kalf 186A 1509 BB te Zaandam, tel 075-6150352

.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Een hond is geen ding…”

.

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.
=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

juli 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 13
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  30
 31 –  

 

augustus 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
september 2017
ma di wo do vr za zo
1 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
–  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
november 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18  19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  –

 

december 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en TonDierenmissies Weekjournaal

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com