Dierenmissies Weekjournaal van 17 januari 2021

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Deze week beginnen we met de kennismaking van Lizzy, zien we dat stropers niet terugdeinzen voor moord, lijkt varkenskweller de boel op te doeken, worden we voorlopig nog gedwongen gebruik te maken van wegvervoer, krijgen we aanvullende info over de twee vermoorde honden, hond gered in de sneeuw die sinds Kerst vermist was en hebben we de mooie Brianne ter adoptie gekregen. De column gaat deze keer over de Trump gekte die tot mishandeling van een zeekoe leidt, hebben we weer updates van baasjes uit het land, en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Kennismaking met Lizzy
– Stropers deinzen niet terug voor moord op parkwachters
– Varkenskweller Straathof weg uit Mariënheem
– Voorlopig zullen we gebruik moeten maken van wegvervoer.

– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: ‘onvoorwaardelijke emotionele steun’
– Politie vraagt om uw hulp : Vervolg op: ‘twee vermoorde honden’.
– Sinds Kerst vermiste hond middenin sneeuwstorm gered in bergen van Murcia
– Honden die het asiel mogen verlaten
– Mooie Brianne is ter adoptie
– De reis van Maxi (Brad) zal pas in februari plaatsvinden.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Yago, Ace & Shira, Guapo, Lucy

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Trumpgekte raakt zeekoe… 
– De (on)zin van de week gaat over:  ‘MISMATCH’
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.

Zondag 10 januari 2021

,
Kennismaking met Lizzy
.

Vandaag kwam Lizzy kennis maken met onze hondjes. Linda en haar moeder Rennie kwamen met Lizzy hiervoor uit Gouda naar IJhorst rijden. Vanwege het verlegen karakter van Lizzy was een eerder gebruik van een pension niet zo goed bevallen. Lizzy is een super lieverd die wat bang is voor vreemde mensen maar met andere hondjes prima op kan schieten. Nou dat bleek ook wel. Onze hondjes die veel logeetjes gewend zijn vinden een nieuwkomer al gauw goed en Lizzy vond het wel prettig om nieuwe vriendjes te krijgen. De terughoudendheid naar ons viel ook erg mee. Lekkere dingetjes hielpen al gauw om het ijs te breken en toen was ze bijna niet meer weg te slaan bij Annerie. Veel aandacht geven en niets van haar verlangen was ook nu weer de toverformule om haar op haar gemak te laten voelen. Toen we aansluitend nog even met de hele club het bos in waren geweest was alle schroom verdwenen. We kijken uit naar een leuke vakantie in februari…

.

.

Maandag 11 januari 2021
.

Stropers deinzen niet terug voor moord op parkwachters
.
Een nieuw dieptepunt in de strijd tegen stropers die het op berggorilla’s gemunt hebben. 

.

Gewapende mannen hebben dit weekend zes parkwachters in het Congolose natuurpark Virunga gedood. De rangers waren verzorgers van met uitsterven bedreigde berggorilla’s. Het is onbekend wie er achter de aanval zit, zegt een woordvoerder van het natuurpark tegen persbureau Reuters.

De afgelopen jaren werden tientallen parkwachters gedood door verschillende milities, die in het park met geweld grond en waardevolle grondstoffen verwerven. Vorig jaar vielen zeker twaalf doden bij een aanval door rebellen.

Persbureau AFP meldt dat de lokale autoriteiten denken dat de recente aanval het werk is van de Mai Mai. Deze groepering heeft eerder aanvallen op parkwachters uitgevoerd. Ook worden ze verdacht van het doden van gorilla’s.

Het Congolese Instituut voor Natuurbescherming heeft op Twitter foto’s van de omgekomen parkwachters gedeeld:

Het Nationaal Park Virunga is een van de grootste natuurreservaten van het Afrikaanse continent. De helft van de wereldwijde populatie berggorilla’s leeft in het gebied, samen met onder meer olifanten, nijlpaarden en honderden vogelsoorten.

Het park werd in 1925 gesticht door het Belgische koloniale bestuur onder de naam Nationaal Park Koning Albert. Het Belgische koningshuis is nog altijd verbonden aan het park: prins Emmanuel de Merode is sinds 2008 de directeur. Hij werd zeven jaar geleden neergeschoten bij een aanval, maar overleefde dat.

Het Virungareservaat is door Unesco tot bedreigd werelderfgoed bestempeld. De flora en fauna staan onder druk als gevolg van grootschalige illegale houtkap en stroperij. Het park ging in 2018 een jaar dicht voor toeristen, omdat hun veiligheid niet meer kon worden gewaarborgd.

In 2019 bleek uit onderzoek van onder meer de NOS dat honderden parkwachten zich schuldig maakten aan mensenrechtenschendingen. Zo worden dorpsbewoners in het reservaat mishandeld en vernederd door de machtige natuurbeschermers.

.

Bron NOS

.


.

.

Dinsdag 12 januari 2021 

.

Varkenskweller Straathof weg uit Mariënheem 

Zie ook de column van Dierenmissies Weekjournaal van 25 augustus 2019
.

Varkenskweller Adrianus Straathof heeft zijn boerderij in het Overijsselse Mariënheem verkocht, tot grote opluchting van omwonenden en dierenvrienden in heel het land. De beruchte ‘varkensbaron’ kocht de boerderij in 2015 en ondanks een veroordeling en beroepsverbod in Duitsland wegens dierenmishandeling mocht hij in de gemeente Raalte gewoon zijn zesde megastal bouwen, ditmaal voor 11.000 varkens.

Straathof weg uit Mariënheem
Varkens op het voormalige Duitse bedrijf van Adrianus Straathof | Foto: screenshot video Stern

Dat de nieuwe megastal in de gemeente Raaltegeen doorgang zou vinden leek eind 2019 al zeker, toen hij het pand aan de Nijverdalseweg te koop zette. Omwonenden waren toen al erg blij, want ze vreesden ernstige overlast door de megastal voor 11.000 varkens. Bovendien heeft Straathof een erbarmelijke reputatie als dierenmishandelaar, de reden waarom hij in Duitsland geen varkenshouder meer mag zijn.
.

Het pand in Mariënheem is opgekocht door een vastgoedmakelaar en het lijkt vrijwel zeker dat er woningen gebouwd gaan worden.

Adrianus Straathof werd in Nederland vooral bekend door hetafbranden van megastal De Knorhof in het Gelderse Erichem, waarbij zeker 24.000 varkens om het leven kwamen. De botte varkensboerweigerde in de week erna mee te werken aan het afvoeren van de dode varkens. De reputatie van Adrianus Straathof was en is om te janken, maar desondanks vond de gemeente Raalte het destijds niet nodig om onderzoek te doen naar de integriteit van de varkenskweller en diens moederonderneming Sebava BV. Men legde Straathof geen strobreed in de weg om de megastal in Mariënheem te bouwen. De Raad van State ging daarin mee, tot verbijstering van velen. In 2016 publiceerde Animal Rights undercoverbeelden gemaakt in een van de stallen van Straathof, die eens en temeer vastlegden dat hij ook hier een beroepsverbod zou moeten krijgen. Zo werd gefilmd dat een nog levend biggetje voor dood was achtergelaten op een stapel overleden soortgenootjes.  Geen zinnig mens wil varkenskweller en dierenmishandelaar Straathof en zijn wantoestanden in de buurt hebben.

Let op: Dit korte filmpje bevat schokkende beelden.
.

.
Bronnen:

Met dank aan : AnimalsToday.nl BVR

.

.

.


.

.

Woensdag 13 januari 2021
.

Voorlopig zullen we gebruik moeten maken van wegvervoer. 
.

Bij ‘Spanje Vandaag’ was dit bericht te lezen.

Geen vliegverbod maar reizen naar Spanje wordt tot maart afgeraden in Nederland

Het is inmiddels officieel in Nederland bekend gemaakt, de strenge en vergaande lockdown is verlengd tot 9 februari 2021. Dat heeft ook een effect op de regels voor wat betreft het reizen naar het buitenland en het vliegen in het algemeen.

Terwijl Nederland nu bekend heeft gemaakt dat de vergaande lockdown verlengd wordt tot tenminste 9 februari en men onderzoekt of er een avondklok moet komen, is ook bekend dat er een dringend advies is om tot en met maart niet naar het buitenland te reizen.

Op de website van Rijksoverheid staat: Elke reis verhoogt de kans op meer besmettingen. Daarom is het dringende advies: blijf in Nederland. Ga niet op reis en boek geen reizen tot en met maart. Reis alleen naar het buitenland voor bijvoorbeeld ernstige familieomstandigheden. Of voor werk dat echt niet uitgesteld kan worden en waarbij fysieke aanwezigheid absoluut nodig is.

Reizigers die na een noodzakelijke reis terugkeren naar Nederland, moeten een negatieve corona (PCR)-test kunnen laten zien. Bovendien moeten zij altijd 10 dagen in quarantaine bij terugkomst.

Vliegverbod

Net zoals op 3 november is er geen juridische basis voor een reisverbod om naar het buitenland zoals Spanje te reizen. Daarom wordt er ook nu gesproken over een dringend advies en dus geen verbod om naar het buitenland te reizen.

Volgens premier Rutte heeft een vliegverbod vergaande consequenties zoals dat familieleden elkaar dan niet meer kunnen bezoeken als ze naar het buitenland moeten reizen.

Over vakanties zei Rutte dinsdag dat dit gewoon een buitengewoon slecht idee is en hij meent zelfs dat iemand die gewoon op vakantie gaat asociaal bezig is.

Negatieve reisadviezen

Sinds 22 december heeft heel Spanje van Nederland een oranje reisadvies (alleen noodzakelijke reizen), ook de Canarische Eilanden die tot die datum een geel reisadvies hadden.

Op de website van Nederlandwereldwijd.nl staat: Buitenlandse reizen zijn een risico voor de verspreiding van het COVID-19 virus. Ook kunnen landen plotseling maatregelen nemen die binnenkomst en/of vertrek moeilijk of zelfs onmogelijk maken. Het Nederlandse kabinet adviseert zeer dringend om NIET naar het buitenland te reizen tenzij strikt noodzakelijk.

Wil je Nederland inreizen vanuit Spanje, de Balearen of de Canarische Eilanden? Dan heb je in veel gevallen een negatieve COVID-19 testuitslag nodig om naar Nederland te kunnen reizen per vliegtuig, internationale trein- of busverbinding of schip. Dit is één van de Nederlandse maatregelen om de import en verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Gelukkig hebben beroepsvervoerders nog de vrijheid om per wegtransport honden naar Nederland te vervoeren. 

.


.

.

Donderdag 14 januari 2021 

.

.

De politie vraagt uw hulp

.

.

Vervolg op Lees ook: Twee dode honden gevonden in Schinveld

.

Dode honden Schinveld met geweld verdronken

De twee dode honden die eind december in een bos in Schinveld werden gevonden, zijn gestorven door verdrinking. En dat is met geweld gebeurd.

Dat meldt de politie. Er is sectie op de honden verricht. Uit de maaginhoud van de dieren blijkt verder dat ze vermoedelijk op een boerderij hebben geleefd. De arts vond onder meer stro, hooi en gras.
Duitsland
De zoektocht naar de eigenaar gaat verder. De politie houdt er nog steeds rekening mee dat ze uit Duitsland komen. De vindplek is niet ver van de grens. De nieuwe informatie is doorgegeven aan de Duitse politie.

.

.


.

.

Vrijdag 15 januari 2021 

.

Sinds Kerst vermiste hond midden in sneeuwstorm gered in bergen van Murcia

Sinds de Kerst vermiste hond middenin sneeuwstorm gered in bergen van Murcia
Het jaar 2020 eindige slecht voor Manolo en zijn familie toen ze tijdens een wandeling in de Sierra Espuña hun hond Rholo kwijtraakten. Maar 2021 is voor hen en de hond beter begonnen nu wandelaars de vermiste hond middenin de sneeuwstorm Filomena wisten te redden.

Op 20 december was Rholo, een Alaska-malamute, tijdens een bergwandeling in het achterland van de regio Murcia spoorloos verdwenen. Na een dagenlange zoektocht konden Manolo en zijn familie hun geliefde en trouwe viervoeter niet meer terugvinden en werd op Facebook een oproep geplaatst.

Dagen en weken gingen voorbij zonder nieuws over Rholo en niemand had de vermiste hond gezien. Via de Social Media was het nieuws van Rholo ook bij Francisco en zijn vriendin terecht gekomen en toevallig ging het tweetal samen met vier andere ervaren bergwandelaars 21 dagen na de vermissing wandelen in de Serra Espuña.

De wandelaars wilden de natuur gaan bewonderen na de enorme sneeuwval tijdens de storm Filomena. De zoektocht naar een hond was niet de hoofdreden voor de wandeling maar de wandelaars keken wel goed om zich heen of ze wellicht Rholo zouden zien en dat deden ze door tijdens het wandelen vaak de naam van de hond te roepen.

Ze verwachten eigenlijk geen antwoord tot op een bepaald moment de wandelaars een jankende hond hoorden. Maar vanwege de mist en de slechte weersomstandigheden was het moeilijk te achterhalen waar de honden geluiden vandaan kwamen. De groep wandelaars gaf echter niet op en ging verder met zoeken.

Ze verlieten de reguliere wandelpaden en met gevaar voor eigen leven ging men door de tientallen centimeters dikke sneeuwlaag tussen de rotsen wandelen. Uiteindelijk na anderhalf uur zoeken kwamen ze terecht bij een gebied dat Patio de Armas heet en daar midden in de mist stond Rholo op een moeilijk te bereiken rots op hen te wachten.

Rholo kon zelf niet wegkomen van de rots maar de wandelaars slaagden erin om bij de sterk verzwakte en vermoeide hond te komen en hem meteen te voorzien van water en eten. Uiteindelijk kregen ze de hond mee door langzaam en gecontroleerd naar beneden te lopen.

Eenmaal op een veilig stuk berg bekeken ze de foto die ze hadden gezien van Rholo maar de hond op de foto en de hond in het echt leken niet op elkaar. De hond die ze zojuist hadden gered was veel dunner dan de hond op de foto. Toch besloot de groep wandelaars Manolo te bellen om hem mede te delen dat ze een hond hadden gevonden.

Manolo en zijn familie haasten zich naar het gebied in de bergen en konden hun ogen niet geloven toen herenigd werden met hun trouwe viervoeter. Rholo is nu dankzij de bergwandelaars weer na een vermissing van drie weken thuis waar hij kan bijkomen van zijn avontuur met een ‘final feliz’ ofwel een gelukkig einde.

.


.

.

Zaterdag 16 januari 2021
.

Mooie Brianne is ter adoptie.
.
Dit is Brianne, teefje, 1 jaar oud, 54 cm hoog en 23 kg. Brianne woont bij een opvanggezin nabij Barcelona.
Karakter: Erg lief voor mensen en kinderen. Kan prima met andere honden en bij katten. Brianne is gered van de straat in de plaats Igualada. Voorheen was hier het asiel Odena maar dat heeft de deuren moeten sluiten. Helaas worden de zwervertjes hier nu weer door een dodingsstation (illegaal) vergast vandaar dat ze direct is opgenomen door een vrijwilliger van Felicity Project. Dat we voor Brianne een fijn huis zoeken zal duidelijk zijn.

.

.

.

.

Deze prachtige lieve kanjer verdient alles wat een hond maar mag verwachten. Bekijk haar foto’s en filmpjes en zie hoe zij haar liefde en genegenheid toont. Ze is een jonge dame die alles mee heeft. Wie geeft haar een warme mand ??? Maak uw belangstelling voor haar snel per mail aan ons bekend want want Brianne zal vermoedelijk snel geadopteerd zijn…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

De reis van Maxi (Brad) zal pas in februari plaatsvinden. 
.
Vorige week hebben we al laten weten dat de Corona het vervoer van Brad naar Nederland op 22/23 januari even op halt heeft gezet… Naast de interne reisbeperkingen tussen de plaatsten in Spanje, kan de reis, vanwege te weinig honden die met de vervoerder mee zouden moeten, niet door gaan. We kunnen niet anders dan mikken op een reis in Februari. We gaan er dan vanuit dat er voldoende reisgenootjes zijn.
.
Brad’s koffertje staat gepakt maar hij kan nu niets anders doen dan gelaten wachten tot hij zijn reis kan beginnen….

.

.


.

Zondag 17 januari 2021 

.

Honden die het asiel mogen verlaten

Rouge

Jacky

.
.

.

.

.

.

.

.

.

Sarah

hond

Rubi

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Als je behoefte hebt aan emotionele ondersteuning dan kun je

altijd een beroep doen op de liefde van je trouwe vriend om troost te vinden,

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.<<advertentie>>

.

Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Wilma, baasje van Yago, deelt met ons deze update

.

Lieve Yago wordt meer en meer een hele aanhankelijke  hond die zich steeds meer vrijheden toe-eigent.  Zo heeft hij ook het bed gevonden. Met de kinderen en kleinkinderen is hij onafscheidelijk. Ook als er op de sjoelbak wordt gespeeld moet hij er bij zijn. Zelfs kleine stukjes rustig naast de fiets lopen gaat prima. Oh ja, met oud jaar is het ook prima gegaan. Van vuurwerk trok hij zich niets aan. De Carbid-dreunen vond hij wat minder…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dennis, baasje van Ace en Shira heeft dit filmpje gedeeld. 

.

.

.
.
Met muziek van Spaanse Julio op de achtergrond voelt het allemaal erg vertrouwd …

.

.


.

.

Piet en Carla, baasjes van Guapo, stuurden ons dit filmpje

.

.

klik op de foto om haar schitterende wapperende vacht te zien.

.

.

.

.

.


.

.

Anne Marie, baasje van Lucy, stuurde ons dit berichtje met foto

.

.

.

Hallo Ton en Annerie,
Lucy is solidair met mijn kleinkinderen,
ze volgt serieus thuisonderwijs.
Groetjes Anne Marie

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Trumpgekte raakt zeekoe…

.

Vandaag heb ik het over heel iets anders dan gewoonlijk. Natuurlijk heeft het te maken met dieren. Deze keer gaat het niet over honden maar over een zeekoe of te wel een lamantijn. Het moet toch niet gekker worden.
.
Niemand weet op dit moment wat de intentie was van de persoon die op een of ander manier de naam Trump op de huid van een zeekoe heeft geschreven. Het dier werd gespot in de Homosassa rivier aan de westkust van Florida. Lokale autoriteiten hebben vastgesteld dat de lamantijn, een bedreigde diersoort, niet zwaargewond was. Op sociale media worden beelden van het dier veelvuldig gedeeld. De Amerikaanse Fish and Wildlife Service (USFWS) roept getuigen op zich te melden. “De lamantijnen zijn een essentieel onderdeel van het ecosysteem”, aldus de zoölogen.
.

links bovenaan zwemt het slachtoffer

Was dit uit adoratie voor president Trump of wordt Trump vereenzelvigd met een zeekoe? We weten het dus niet. Wel staat vast dat dit geintje behoorlijk strafbaar is.  De letters zijn gelukkig niet in de huid gekerfd, maar de naam is aangebracht in een dikke laag algen op de rug van de lamantijn.

Enfin, nu zijn Natuurbeschermers in de VS op zoek naar persoon die dit heeft gedaan. Dat het hen serieus is blijkt uit de uitgeloofde beloning van 5.000 dollar uit – omgerekend zo’n 4.110 euro – voor de gouden tip die leidt tot de aanhouding van de verdachte. Die persoon riskeert een boete van 50.000 dollar en één jaar celstraf.

.

USFWS-directeur Jaclyn Lopez stelt in gesprek met Amerikaanse media dat de gezochte verdachte “niet bang is om grof geweld te gebruiken” en daarom opgespoord moet worden.
.
Aangetoond is dat mensen die dieren mishandelen in 99% van de gevallen ook de handjes niet thuis kunnen houden zodra er iets niet naar wens verloopt…. Dat die figuur ter verantwoording wordt geroepen is dus dringend gewenst …

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,8 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

‘MISMATCH’

 

.

.

.

Er zijn onnoemlijk veel factoren die bepalen of de hond bij een gezin past….

Een goede matching is essentieel voor een gelukkige relatie tussen baasje en hond. !!!

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

.

Saar en Arie van 18 tot 30 april 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

.

.

.

Saar en Arie van 10 september tot 5 oktober 2021

.

.

.

.

«
»