Dierenmissies Weekjournaal van 17 maart 2019

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we natuurlijk  de reis van Ace, weer leuke updates uit het land, hondjes die het asiel mogen verlaten. Twee adopties die werkelijkheid werden en komt Albert op vakantie.

Natuurlijk is er nog veel meer te lezen maar wees er maar zeker van dat als je dit weekjournaal door hebt genomen dan ben je weer op de hoogte van alle nieuwtjes en is er weer genoeg om over te praten. Lees over de volgende onderwerpen:

– Hoera !!! Charlo kwam in de belangstelling en is geadopteerd.
– Nieuwe koppies
– Hoera Two ook geadopteerd
– Weer een slachtoffer van een waterput maar met goede afloop
– Leuk filmpje: “badmassage”
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– De vakantie van Albert..
– De vlucht van Ace
– Geluksvogels die het asiel mogen verlaten
– Er is geen discussie meer of Shira nu met de komst van Ace een vriend heeft gekregen.
– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van
Nila & Nana, Quatro Lucky Marley en Blanca, Xavi
– De vierkante column van Ton met : “Verkeerde conclusie?”
– De (on)zin van de week gaat over: “hond geeft doel in leven”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.
Maandag 11 maart 2019

.

Hoera !!! Charlo kwam in de belangstelling en is geadopteerd.
.
Het kan snel gaan en nu mag Charlo vlug het medische traject in gaan. We doen er natuurlijk alles aan om Charlo zo spoedig mogelijk naar Nederland te laten komen. Als alles goed is dan mikken we nu op medio april.

.

.

.


 

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


.

.

Dinsdag 12 maart 2019

.

Hoera Two ook geadopteerd
.
Alles was voorbereid voor een adoptie van Two tot dat rugproblemen van het bazinnetje roet in het eten gooide. Nu dat zo goed als opgelost is, is Two nog steeds voor haar de kandidaat die maar niet uit haar gedachten ging. Gelukkig was Two nog beschikbaar en konden we de adoptie voortzetten. Het bazinnetje zal medio april zelf Two gaan halen in Spanje. Dat betekent dat we nu ook met spoed het medische traject moeten starten.

 

 

 

 


.

Woensdag 13 maart 2019
.

Weer een slachtoffer van een waterput maar met goede afloop
.
Vorige week hebben uitgebreid stilgestaan bij het gevaar van illegale waterputten in Spanje waar al vele ongelukken mee zijn gebeurd. Mensen en dieren vallen erin met veelal dodelijke afloop. Ons oog viel op een artikel van “Spanje Vandaag” dat dit gevaar nog maar eens onderstreept maar gelukkig was het deze keer met een goede afloop.

CÓRDOBA – De Guardia Civil en brandweer hebben met succes een hond levend uit een waterput kunnen halen in Santa María de Trasierra, provincie Córdoba. Het opmerkelijke van dit verhaal is dat de Golden Retriever genaamd Lagun al twee maanden vermist was. De hond raakte op 7 januari spoorloos bij een wandeling in de Arroyo de Bejarano waarna niets meer van de hond vernomen werd. De baasjes van Lagun hebben gedurende twee maanden alles gedaan wat ze konden om hun trouwe viervoeter te vinden maar niets hielp en gedurende al die tijd was de Golden Retriever spoorloos.

.

.

.

.

.

Hond na twee maanden levend uit put gehaald in CórdobaUiteindelijk was het een wandelaar die het geblaf van Lagun hoorde en 112 belde. Daarna begon de reddingsoperatie waarbij de brandweer moest afzakken in een 15 meter diepe waterput die dus niet was afgedekt.
Dankzij de identificatiechip die de hond had kon de politie de dolblije baasjes achterhalen. De Golden Retriever werd weliswaar levend uit de waterput gehaald maar had in al die weken wel de helft van zijn lichaamsgewicht verloren.

.

.

.

.


.

.

.

klik op het plaatje

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“Badmassage

En dit is pas echt lekker…..

 

 

 

.

.

.

.


.<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

Donderdag 14 maart 2019

.

De vakantie van Albert.
.

Truus neemt afscheid van de lieverd….

Albert neemt zijn plaats in

Albert is de hond van mevrouw Aikens  maar hij woont, vanwege gezondheidsreden van het vrouwtje, al enige tijd  bij dochter Truus die baasje was van Mosca. Mosca is helaas onlangs overleden en Albert is nu haar harige huisgenoot die alle liefde krijgt. Albert is een hond op leeftijd en hij sukkelt wat met ouderdomskwaaltjes maar hij hobbelt verder nog lekker mee. Hij is al vaker bij ons geweest voor een vakantie en voelt zich hier in ons groepje erg thuis. Truus gaat voor een korte vakantie naar het buitenland en daarom mag Albert bij ons logeren. Nu kunnen we hem lekker verwennen en kan hij met ons, op zijn gemakje heerlijke wandelingen maken in het bos.

 


<<advertentie>>

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 15 maart 2019

.

De vlucht van Ace
.

Ruben en Lluis

Natuurlijk hebben we het fantastische aanbod van Ellen met beide handen aangepakt en laten we zien dat we ontzettend blij waren met haar aanbod om vluchtbegeleider te willen zijn op de vlucht vandaag. Al maanden van te voren heeft ze zich aangemeld zodat we in alle rust konden toeleven naar dit moment.
.

Ruben stelt Gana op haar gemak

Het lot heeft bepaald dat wij van Dierenmissies alleen Ace hebben die op transport naar Nederland wachtte en daarom hebben het tweede plekje overgedragen aan Jolien van Stichting Lamoja die voor een mand voor Gana gaat zorgen. Zo kunnen er toch twee hondjes van deze vlucht gebruik maken. Het was vroeg in de morgen toen alle bedrijvigheid begon. Immers moest er al om omstreeks 07.30 uur ingecheckt worden op de luchthaven van Barcelona.
.

Ruben en Lluis brachten Ace en Gana naar de luchthaven waar Ellen bi de incheckbalie van Transavia op hen wachtte. Het is daar altijd een gedoe en Gana was erg nerveus.  Terwijl ze op hun beurt stonden te wachten maakte Ellen op haar beurt kennis met de honden.

Ellen knuffelt met Ace

Dan is het zover en is het inchecken gebeurd. Ellen krijgt haar boardingpas nadat er een formuliertje is ingevuld waarop staat dat zij verantwoordelijk is voor Ace en Gana en de kennels zijn gestickerd. Dan kan er naar de odd-size bagageafdeling gegaan worden. Gana moest erg piepen toen ze de kennel in moest en Ace was erg druk aan het doen. Er zijn ook zoveel nieuwe dingen die ze moeten verwerken..

Toen ging het allemaal snel en kon Ellen zelf door de security naar de gate gaan.

v.l.n.r. Marcel, Shira, Jolien en Bas

Transavia toestel staat te wachten voor vertrek. Toch zou er nog een kleine vertraging plaatsvinden bij het vertrek en moest er wat extra rondjes gevlogen worden voor ze konden landen. Zo kwam het dat ze niet om 12.00 uur maar pas rond 12.40 uur landden op Schiphol.

Ondertussen was het welkomstcomité op Schiphol verzameld. Dennis, het nieuwe baasje van Ace was met zijn buurman Marcel gekomen en had Shira meegenomen.
Jolien was met haar man Bas gekomen. Zo stonden we voor de glazen scheidingwand tussen bagageafdeling en aankomsthal te turen of we al iets van Ellen konden zien.

.

.

.
Nadat ze haar eigen tas heeft opgehaald zien we haar in de verte naar de afhaalplek lopen waar de honden uit het ruim naar toe worden gebracht.

.

.

.

Dan nog moeten we een flinke tijd wachten  tot we ineens Ellen door de bagagehal zien komen lopen met een hoog opgestapelde kar met de twee kennels erop. Gelukkig werd ze geassisteerd door een behulpzame reiziger.

.

Als ze even later door de schuifdeuren de aankomsthal is binnengestapt, wordt ze door Jolien begroet. Zo lopen ze samen naar een rustig plekje in de aankomsthal waar we Ace kunnen bevrijden uit zijn kleine verblijf. Overigens zou later blijken dat hij zijn reis in de kennel nu niet bepaald als een traumatische gebeurtenis had ervaren.
.
Gana mocht er pas uit als ze bij Jolien thuis aangekomen zou zijn.
.
Terwijl we Ace bevrijden kijkt Shira volledig op haar gemak belangstellend toe.
.
.

Dan is het moment daar dat Dennis eindelijk Ace kan begroeten en dat ook Shira met Ace kennis kan maken.

.

Nou dat ging probleemloos. en nadat Ellen afscheid had genomen van Ace, en wij haar hartelijk hadden bedankt voor haar hulp, kregen we nog de paspoortjes en de reisbescheiden overgedragen.
.
Ook had zij voor ons een nieuwe voorraad Allopurinol meegenomen die Miranda al in Spanje voor ons had gekocht. Zo kunnen we voorlopig weer de Leishmania patiëntjes in Nederland van medicatie voorzien.

.

Toen konden ook Jolien en Bas, met Gana in de kennel, vlug naar huis. Met de kennel weer op het karretje liepen zij naar de parkeerplaats.
.

.

Dennis is het trotse baasje van Ace geworden en ook Shira lijkt op slag verliefd. Toen zijn we naar buiten gelopen om Ace een flinke plas te laten doen.  Hij had alles keurig opgehouden tijdens de reis dus het was geen overbodige luxe dat we even naar buiten waren gegaan.

.

Ik was met het karretje en de gedemonteerde kennel bij de deur blijven wachten tot Ace zijn plas had gedaan en toen liet hij zien dat nou niet bepaald een hekel had gekregen aan de kennel. Terwijl die op het karretje stond nam hij nog even plaats in de kennel alsof hij de tijd wilde nemen om voorgoed afscheid te nemen. .

Daarna gingen we weer door de centrale hal van Schiphol naar de parkeerplaats. Ace vond alles prachtig. Hij keek zijn ogen uit en stapte ook moeiteloos in de lift om naar de parkeerplaats te gaan.

.

Daar namen we afscheid van elkaar. Dennis en Marcel vertrokken met Shira en Ace weer richting Tilburg.

.

Dezelfde avond krijgen we  al foto’s toegestuurd.

.

Gana heeft haar draai gevonden bij Jolien en Ace heeft definitief vriendschap gesloten met Shira

 

 

.

.

.

.


 

.

 


..<<advertentie>>

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Zaterdag 16 maart 2019

.

Geluksvogels die het asiel mogen verlaten

hond

Charlo

hond

Louise

.

.

.

.

.
.

.

hond

Cali

hond

Newman

.

.

.

.

.

.

.

hond

Two

hond

Pip

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Er is geen discussie meer of Shira nu met de komst van Ace een vriend heeft gekregen.
.
Dit filmpje zegt meer dan duizend woorden…. “Dank je wel Dennis, wat een leuk filmpje…”

.

.


.

..

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.

De penning aan de halsband met een QR code die toegang geeft tot de informatie van het baasje. De perfecte en snelle manier om het baasje te achterhalen. Een chipscanner is niet nodig want elke mobiele telefoon kan gratis een QR scanner installeren van Play Store. Dan even scannen en hopla je kunt zo, zonder tussenkomst van dierenarts, Amivedi of de dierenambulance, het baasje waarschuwen.
Lees alles over de QR-code penning en hoe je er een voor je hond kunt bestellen, door op de QR code te klikken…

.

.

.


 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

Zondag 17 maart 2019

.

Naam        Besluitfase    formaliteiten       bloed                 medisch       datum
                      baasje                                         onderzoek             traject           reis naar NL

Charlo            afgerond———afgerond———–gaande———–xxxxxx—— medio april

 

Two                 afgerond———afgerond———–gaande————xxxxxx—— 18 april

 


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.


Albert vermaakt zich prima…
.

We gaan toch nog niet terug naar huis ???

Heee, Wat zien jullie daar ??? In de verte zien we Flor die al alvast een stukje vooruit loopt …

Het zijn de wandelingen in het bos die het verblijf hier zo fijn maken. Albert is al een senior maar voelt zich in de natuur prima. Niets moet en alles mag…  en .. alles op eigen tempo.

.

Pichi is ook niet zo snel meer dus er wordt al rekening gehouden met de wandelsnelheid. Zo krijgt Albert ook alle tijd om te snuffelen en wordt elke wandeling een feest op zich. Er is zo veel te zien en te ruiken….

.

.

.

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 24 maart 2019.

 

.

.


.<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand
KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.


.
.

Berichten van : …

.

Ronny en Jolanda, de baasjes van Nila & Nana, stuurden ons deze leuke foto’s en filmpje.

Nadat eerst op 23 januari 2018 Nila bij hen een warme mand had gekregen mocht een maand later haar zusje Nana op 12 maart 2018 ook komen. De twee zijn onafscheidelijk geworden en genieten sindsdien samen van een heerlijk leventje…..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Fred en Jolanda hebben hun vier honden Quatro, Lucky, Marley en Blanca, een leuke club samen. 

Wat is er niet fijner dan met de groep lekker de natuur in te gaan….

.

.


.

.

Martin Harriët en Liang, baasjes van Xavi en Bajo laten een streek van Xavi zien

.

Xavi kijkt nog eens tevreden naar het resultaat van zijn werk

Dit is Xavi, een herder. En opeens dacht hij:”laat ik die sloot eens over springen, want die schapen lopen daar allemaal maar wat willekeurig verspreid door het land; dat kan netter!” En ziedaar het eindresultaat, een keurig bij elkaar gedreven kudde schapen! (En helemaal vies geworden en een boze baas en voorlopig restricties met los mogen lopen)😲😒😄😅😂🤣

Probleem is dat zo’n boer er helemaal niet blij mee is; Bajo is ooit drie keer er tussenuit gegaan en heeft de schapen de stuipen op het lijf gejaagd, schapen die het schrikdraad in sprongen, een schaap dat in de sloot sprong, gelukkig ondiep dus ik kreeg hem er weer uit, en de top was een schaap, vol in de wol, dat van angst over een damhek sprong! Gelukkig allemaal net goed afgelopen maar de boeren willen niet dat hun dieren risico’s lopen door loslopende honden.😬
Wel heel knap gedaan, hij was ook heel kalm en systematisch bezig!👍

Ja knap is het wel. Alleen kan ik er nu wat minder op vertrouwen dat hij bij mij komt als ik hem roep, met afleiding in de buurt zoals schapen, koeien, paarden, geiten, eenden, ganzen, zwanen, weidevogels, hazen, konijnen en wat hier zoal rondstruind.
Misschien moet ik maar met hem op schapen-drijf cursus?😜😄

Dan is het nu tijd om uit te rusten

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.


.

 

.

4-kanten Column van Ton

“Verkeerde conclusie?”

.

Hier kan ik me weer boos over maken. De conclusie van onderstaand onderzoek is wat mij betreft onjuist. Maar leest u eerst even rustig onderstaand artikel van Nu.nl…

.

Bull- en staffordachtige honden zijn vaker betrokken bij bijtincidenten, blijkt uit een studie in opdracht van de Hondenbescherming. De organisatie noemt dit ‘hoogrisicohonden’, honden die van oorsprong zijn gebruikt om te vechten.
Universiteit Utrecht en Bureau Beke maakten een analyse van vierhonderd politierapporten van bijtincidenten uit 2016 en 2017. Bull- en staffordachtige honden en kruisingen daarvan zijn vaker betrokken bij bijtincidenten met andere honden en happen ook vaker naar mensen. Herdershonden doden weer vaker andere dieren, zoals schapen en katten.
De agressie van bull- en staffordachtige honden naar soortgenoten toe is mogelijk te verklaren doordat deze dieren van oorsprong zijn gebruikt voor hondengevechten. Dit soort gevechten komen volgens het rapport nog steeds voor, ondanks dat deze verboden zijn in Nederland.
.
Mensen die hun hond laten vechten, hebben vaak te maken met andere criminaliteit, zoals drugscriminaliteit. Jongens tussen de veertien en vijfentwintig zijn vaker betrokken bij hondengevechten. De hond zien zij vaak als statusverhogend.
Hondenbescherming wil doelgerichte voorlichting geven
De Hondenbescherming hoopt met de resultaten van het onderzoek doelgerichte voorlichting te geven aan hondenbezitters met een hoogrisicohond. “Houders van dit soort honden moeten bewust zijn van de erfelijke basis die in hun hond zit”, aldus de woordvoerder.
“Er zou meer educatie voor jongeren moeten zijn en een verplichte cursus voordat men aan een hond begint is hard nodig”, zegt de woordvoerder van de Hondenbescherming. “We willen jongeren bereiken voordat ze een hond aanschaffen of een beeld ontwikkelen dat een hond een instrument is, in plaats van een dier met gevoel en een eigen leven.”
De Hondenbescherming ontwikkelt een educatief pakket voor en met jongeren. Behalve preventie zet de organisatie zich in voor vroegtijdige aanpak. Bij de gemeente Rotterdam is er bijvoorbeeld een meldpunt voor agressieve honden of eigenaren die gevaarlijk met hun hond omgaan.

.

OK, dan mijn commentaar.
Ik kan een heleboel van het artikel volgen en beamen maar de basis van hun onderzoek is mijns inziens niet goed. Ze hebben hun onderzoek gebaseerd op gemelde bijtincidenten die het gehaald hebben tot op het politiebureau. Maar beste mensen kleine lieve hondjes kunnen ook bijten en doen dat soms ook. Alleen het feit is dat de gevolgen van de kleine rakkers vaak veel minder ernstig zijn en de eventuele schade (vaak aan kleding) meestal door de baasjes met het eventuele slachtoffer onderling wel wordt geregeld. Die incidenten blijven dus bij dit onderzoek buiten beeld. Dus, of die groep van ‘hoogrisicohonden’ de meeste bijtincidenten veroorzaken weet ik zo net nog niet. Wij hebben al meer dan veertig jaren hondjes van allerlei rassen en in allerlei maten en ongelukjes gebeuren wel eens hoe goed je ook oplet.
.
En zo zien we dat er over de uitslag van zo’n onderzoek te discussiëren valt. Onze mening is dat je beter nooit ‘hoogrisicohonden’ als huis- gezinshond kunt houden omdat die arme beesten er zelf ook niets aan kunnen doen dat hun kaken nu eenmaal levens gevaarlijk kunnen zijn… ook bij een ongewilde ongelukkige actie …
.
Oh ja, natuurlijk heb je dan ook nog de idioten die honden trainen om gevechten te houden. Die honden worden ‘verknipt’ net zoals hun baasjes zijn. Nog steeds wordt er te weinig opgetreden tegen deze mensen. Boetes zijn een lachertje en politie kan of mag niet op meldingen af gaan omdat een vermoeden van dergelijke activiteiten vaak niet voldoende is om daar een onderzoek naar te starten. Bovendien vinden die activiteiten plaats in een milieu waar niemand mee te maken wil hebben. Vaak uit angst voor represaille maatregelen van criminelen is de bereidheid om de politie te tippen erg laag.

We kunnen het niet genoeg zeggen: Je kunt ook een anonieme melding doen … desnoods bij ons …
.

.

.

 


.

Wist u overigens dat we al meer dan 3,2 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “hond geeft doel in leven”

.

 

.

Een vriendje in huis waarvoor je moet zorgen geeft je een doel in het leven. De vriendschap die je krijgt is onbetaalbaar.

.

Er zijn heel wat baasjes die een hondje hebben genomen om zelf een stukje structuur in de dag te krijgen. Daar is niets mis mee hoor als de match goed is wordt iedereen er gelukkig van.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Albert van 14 maart tot en met 26 maart 2019
Ian van 8 tot 17 mei 2019
Lynn van 26 juli tot en met dinsdag 20 augustus 2019
Luna en Ocean van medio juli tot medio augustus 2019
Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019
Copito van medio oktober tot eind oktober 2019

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com