Dierenmissies Weekjournaal van 17 mei 2020

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Het zoeken naar een vlucht blijft maar ook komt er nu een reismogelijkheid over de weg voor Two, Anuska en Lady. Die zal aanzienlijk sneller beschikbaar zijn dan een eventuele vlucht. Daarom wordt ook hier nadrukkelijk naar gekeken. Magno heeft pech, Daan staat in de belangstelling en in het filmpje laten we zien wat je een hond kunt leren… In de column hebben we het over het prachtige verhaal van de koalaredder en in de (on)zin van de week zien we honden die ook naar kapper willen…  Natuurlijk is er nog veel meer leuks en interessants te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– De eerste slag tegen het fokken van mismaakte honden is gewonnen.
– Magno heeft pech …
– Stevie’s World (advertentie)
– Lady in de belangstelling en … is geadopteerd
– Leuk filmpje: “het vergt wel wat oefening hoor ….”
– Langzaam werken we naar het eind van King’s vakantie….
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Honden die het asiel mogen verlaten
– Teleurgesteld, boos en verdrietig …
– Alma In Memoriam
– Daan in de belangstelling
– Registratie van uw hond is verplicht
– Berichten van Hermes, Bros

– De vierkante column van Ton met : Van probleemhond naar Koalaredder.
– De (on)zin van de week gaat over: “Ook zij wachten op de kapper..”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!! de eerste versoepeling van de Coronamaatregelen komen er aan.
Zodra er weer vluchten naar Spanje gaan dan zoeken we vluchtbegeleiders

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal worden geïmplementeerd, wordt er nu tijdelijk niet gevlogen. Hierdoor is het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes. Zo is het ook met Two, Anuska en Lady die nu de pech hebben dat het net allemaal wat moeilijker is om een geschikte vlucht te krijgen. Dus vliegt u na de “Corona vlieg-stop” met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van Two, Anuska en Lady ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.

Lady

Anuska

Two

.

 

.

.

.

.

.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation

.
.

Vanwege de tijdelijke afgelasting van alle vluchten, wordt er ook gekeken naar de mogelijkheden van een wegtransport die mogelijk in juni de honden naar Nederland kan brengen.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 11 mei 2020

.

De eerste slag tegen het fokken van mismaakte honden is gewonnen.
.
Vanaf 18 mei 2020 worden geen stambomen meer verstrekt aan raszuivere, kortsnuitige honden die niet voldoen aan de criteria van de wet. Het gaat vooral om rashonden als de mopshond en de Engelse en Franse bulldog.

“Honden zonder stamboom mogen niet deelnemen aan hondenshows”, laat Dier&Recht weten. “Dat maakt het voor fokkers bijzonder onaantrekkelijk om nog te fokken met deze honden.” Alle stambomen worden in Nederland uitgegeven door de Raad van Beheer. Deze overkoepelende organisatie gaat de stambomen voor raszuivere honden met een te korte snuit vervangen door afstammingsbewijzen. Met de registratie van deze afstammingsbewijzen is het straks voor de overheid eenvoudig vast te stellen welke fokkers zich niet aan de wet houden.

“Het is goed nieuws dat er nu een einde komt aan de stamboomfokkerij van kortsnuitige rashonden. We hopen dat ook consumenten beseffen dat dit zieke honden zijn, die lijden onder hun aandoeningen en beperkingen”, zegt dierenarts Kelly Kessen van Dier&Recht.

“We roepen consumenten op om geen mopshonden, Engelse of Franse bulldogs te kopen. Kies liever voor een gezonde kruising, daar heb je zelf ook veel meer plezier van.”

.


.

.

Dinsdag 12 mei 2020
.

Magno heeft pech…
.
Helaas is de adoptie van Magno afgeblazen. De nieuwe baasjes lieten weten dat ze geen info wilden geven over de thuissituatie waar Magno zou komen te wonen. Omdat we daar expliciet om vroegen hebben ze de belangstelling voor Magno verloren. We denken dat dit misschien maar beter is ook …. Magno is een tophond en echt een lieverd die alleen het allerbest verdient … Dus mocht u misschien een plekje voor hem hebben, klik dan op zijn foto om zijn adoptiepagina te bekijken.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

.

.

.

.

.


.

.

Woensdag 13 mei 2020.

 

.

Lady in de belangstelling en …. geadopteerd.

Vandaag kregen we van Petra en haar vriend een berichtje dat ze graag Lady wilden adopteren. Petra had al eerder bij ons een hond geadopteerd en dat vergemakkelijkt natuurlijk het adoptieproces. Haar oude Tres is overleden en nu zoekt zij een maatje voor hun Labrador die lekker speels is. Nou dan is Lady natuurlijk een prima match. Er moesten nog even wat info uitgewisseld worden want Lady krijgt ook nog een oudere bijna blinde hond als gezelschap en ook loopt er nog een poes rond bij Petra. Gelukkig is Lady heerlijk sociaal en heeft ze weinig interesse in katten dus dat zit wel goed.

.

.


.

.

Donderdag 14 mei 2020

.

Dierenbeul actief in Middelburg
.

verminkte hond aangetroffen in Middelburg

Foto (illustratief): publiek domein

Op de webpagina van Animals today lazen we een afgrijselijk bericht over een een dierenbeul in Middelburg die het op honden heeft gemunt.  Daar werd in een vuilniszak in het water voor de rechtbank een onthoofd dier aangetroffen. Ook de onderpoten van het dier missen. Volgens de dierenambulance gaat het waarschijnlijk om een kleine Shih tzu. Het dier lag vermoedelijk al langer in het water en was in staat van ontbinding.
.
In dat geval ging om een kruising Amerikaanse staffordshireterriër. Het dier was gechipt, met chipnummer 528210004897541, maar de chip was niet geregistreerd. Wel is bekend dat de chip na 21-6-2018 in Terneuzen moet zijn geplaatst. Helaas heeft navraag bij dierenartsen en asielen niets opgeleverd. Stichting Dierenwelzijn Walcheren doet het denken aan de dode hond met ingeslagen schedel die 20 april werd gevonden bij het Arnekanaal in Middelburg. De politie gaat er vanuit dat het dier is gedumpt en is nog steeds op zoek naar de eigenaar. De hond zat in een grote blauwe vuilniszak en om de kop van het dier zat een juten zak.
.
In dat geval ging het om een kruising Amerikaanse staffordshireterriër. Het dier was gechipt, met chipnummer 528210004897541, maar de chip was niet geregistreerd. Wel is bekend dat de chip na 21-6-2018 in Terneuzen moet zijn geplaatst. Helaas heeft navraag bij dierenartsen en asielen niets opgeleverd.

 

.

.Bron Animals Today

Lieve mensen, wie weet wat die moordenaar nog meer heeft uitgevreten. De politie zoekt dus getuigen van deze moordpartijen en u kunt uw verhaal kwijt via het telefoonnummer 0900-8844, of in noodgevallen via 144 van de dierenpolitie. Wil je anoniem blijven dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). Vindt u de stap naar de politie te groot.. dan kunt u met uw vermoeden ook bij ons terecht. Per telefoon 0622225271 of per mail dierenmissies@gmail.com. Wij garanderen je privacy maar zorgen toch dat je informatie op de juiste plek belandt. 

.

.


.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

 

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

“Het vergt wel wat oefening hoor…. maar het is echt geweldig… ”.

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

.

Vrijdag 15  mei 2020
.
Langzaam werken we naar het eind van King’s vakantie….
.
Ja, het mannetje kruipt onder je huid. Na ruim tien weken onderdeel te zijn geweest van ons clubje bekruipt ons nu al het nare gevoel dat je krijgt bij een afscheid van een vriend of naaste terwijl hij pas zondag door zijn baasjes Jan en Martha zal worden opgehaald.  Het mannetje geniet met volle teugen en hobbelt in alle vrijheid mee met onze hondjes in de vrije natuur. Af en toe moeten we hem even roepen omdat hij een verkeerde weg in dreigt te slaan maar ondanks zijn beperkte gezichtsvermogen kan hij zich prima staande houden.

.

vlnr Botas, King, Flor (op achtergrond) Pichi en Mia

Links ligt King op zijn favoriete plekje op de veranda.  Hier kan hij de hele dag vertoeven. Het is dat wij hem naar binnen roepen omdat het in de avond nog wel fris is met de deur open, anders zou hij er het liefst blijven. Tien keer per dag kunnen we de deken recht trekken maar elke keer maakt hij zo zijn eigen bedje op. Rechts loopt hij met de hele club op de hei….

.

.

.

Dan komen we plots bij een opstakel … een omgevallen boom.
.
Mia is er al overheen en Botas gaat ook zelf springen.
.
Pichi en King worden een beetje geholpen om er over heen te komen. Pichi kan namelijk niet zo goed meer springen en King ziet het allemaal niet zo scherp… “Hallo King.!!! De boom ligt rechts van je …!!!” 
.
Flor gaat voor geen prijs over zo’n barrière. Dat is voor haar veel te gevaarlijk !!!! Nee, dan zoekt ze liever een weg er om heen. Dat betekent dat ze een stukje door de hei moet lopen om weer aansluiting met de rest te zoeken. Dat gaat dan zo…

.

.


.

Teleurgesteld, boos en verdrietig …. k@$%#&  broodhandelaren (en dan hou ik me nog in …)
.
Hoe vaak moeten we nog mensen waarschuwen ??? Doe het niet. Koop geen hond maar adopteer een hond. En koop zeker niet bij een handelaar of broodfokker. Zelfs als die handelaar al op televisie is geweest om mensen te wijzen op alle rottigheid die ze uithalen en ellende die ze dieren en baasjes berokkenen … dan nog blijken er achterlijke mensen te zijn die denken een goedkoop hondje aan te kunnen schaffen. Ik kan er geen goed woord voor over hebben…. Als de aanschafprijs voor een hond te hoog voor je is … sorry …. dan kun je hem vermoedelijk ook niet de zorg bieden die hij nodig heeft.

Keer op keer krijgen mensen van malafide figuren een zieke pup uit een Oostblokland die het vaak niet eens overleefd. Tranen in het gezin, extra medische kosten en natuurlijk geld kwijt. De hondjes zijn doorgaans veel te jong bij moeder weg gehaald, hebben niet de juiste inentingen, hebben een paspoortje met valse gegevens, zijn veel te jong op transport gezet waardoor niet eens alle inentingen afgerond kunnen zijn. Kortom, één grote bak met ellende.  Toch zijn er altijd weer van die oerstomme mensen die zich zo’n pup of hondje aan laten smeren. Ze beseffen niet wat een gigantische hoeveelheid ellende ze voor die arme dieren berokkenen door steeds maar weer zo’n zielig diertje te kopen van een broodfokker of handelaar.

Tja en dan heb je nu echt de ellende die we nog het meest vrezen…. Door dat die beestjes niet goed zijn ingeënt is het Parvovirus naar Nederland gekomen. Hartstikke besmettelijk en vrijwel altijd dodelijk……

Lees onderstaand artikel van Animals Today
.
Bij een beruchte puppyhandelaar in Diessen is het zeer besmettelijke parvovirus geconstateerd, een dodelijk virus voor puppy’s. Deze broodfokhandelaar is bekend van onder andere de uitzending ‘Ellie Lust in de hondenhandel’. Hij adverteert op grote schaal op Marktplaats.

parvovirus
Zieke Shiba Inu afkomstig van de puppyhandelaar in Diessen | Foto: House of Animals

Het virus is vaak dodelijk voor puppy’s en kan verspreid worden van dier op dier, maar ook mensen kunnen het overdragen op dieren doordat ze het virus via hun handen of kleding verspreiden. Het parvovirus is een hardnekkig virus en kan in een donkere en vochtige omgeving maanden tot jaren overleven. Alleen chloor doodt het parvovirus. In Nederland wordt standaard tegen parvovirose, kort ‘parvo’, gevaccineerd.

Op dit moment wordt de ziekte met name aangetroffen bij honden die zijn geïmporteerd van malafide puppyfarms in het buitenland. De handelaar uit Diessen haalt op grote schaal puppy’s uit Hongarije. Op 9 mei werden op Marktplaats door deze handelaar in ieder geval onder 23 verschillende accounts 23 verschillende nestjes honden aangeboden.

.

.

.

.


.

..<<advertentie>>

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..

Dierenmissies kan niet zonder de hulp van donateurs. Natuurlijk kun u rechtsreeks een donatie doen en daar zijn we erg blij mee maar waarom niet iets structureels doen waardoor uzelf ook nog kans maakt op een erg mooie prijzen?

.

.

.

.

 

klik hier om mee te doen

.

.

.

.

.Ruim 100.000 andere prijzen.

Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.

 

Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Lees meer over de winkans en het reglement op www.vriendenloterij.nl/winkans. Prijzenschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 16 mei 2020
.

Honden die het asiel mogen verlaten
.

.
hond

Taddy

hond

Xula

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hond

Laya

hond

Marlon

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hond

Tweeny

.

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.

Alma (Almeria) In Memoriam.

Vandaag kregen we een verdrietig telefoontje van Golida en Lammert die de baasjes zijn van Alma en Olly.

Ze vertelden dat Alma afgelopen nacht was overleden. Ze is thuis een natuurlijke dood gestorven in het bijzijn van haar baasjes en Olly. Alma sukkelde de laatste tijd met gezondheidsklachten en kreeg op diverse plekken in de huid bulten.

Ze was zwervend aangetroffen in de plaats Almeria vandaar dat ze die naam had gekregen toen ze in het asiel was gekomen. Haar grijze snuit en koppie waren toen nog overwegend bruin en wellicht was dat de reden dat de opgegeven leeftijd tijdens de adoptie mogelijk wat te jong was geschat.

Zij kwam op 18 juni 2011 in Nederland aan en mocht toen bij haar baasjes gaan wonen. Alma heeft hier de mooiste tijd van haar leven mee gemaakt. Later kwam Olly erbij waarmee ze een onafscheidelijk duo vormde.
Golida, Lammert en Olly missen haar enorm.

Wij wensen hen alle sterkte met het verwerken van hun verlies. 

.

.


.

Daan in de belangstelling !!!
.
Vandaag hebben we alle adoptie informatie over Daan opgestuurd naar een familie die hun oog op hem hadden laten vallen.
Daan is een schat die het natuurlijk verdient om snel naar een lief baasje te gaan. We houden onze vingers gekruist want wat zou dat een prachtig begin van het weekend zijn !!!!

 

 

 


 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 17 mei 2020
.

Vandaag wordt King opgehaald door zijn baasjes. Hiervan zullen we volgende week nog verslag doen want op het moment dat dat zij hier zijn is dit weekjournaal al gepubliceerd.

Lieve mensen, nu u de week al hebt doorgenomen rest ons u plezier te wensen bij het lezen bij de rest van het weekjournaal.

.

.

.

.

Berichten van..

.

Wilma, baasje van Hermes, stuurde ons deze foto’s met commentaar…. 

.

.

Hermes, de konijnen speurder, is hier in opperste verwarring.

.

Ben je dan eindelijk thuis en moe van de grote jacht op die vreselijke konijnen.

.

Krijg je de volgende tegenslag te verwerken. Ligt Tijger op je kussen…. !!!!!
Het valt ook niet mee voor een hond.

.

.

.

.

Blonde Hermes, nu als een varkentje net uit de modder.

De moddersloot geniet momenteel zijn voorkeur🌺gelukkig heeft hij geen hekel om onder de buitendouche te gaan.

Vorige week waren er werklui op mijn erf. Hermes eerst dolenthousiast maar toen ze aan het werk gingen met een schuurmachine, wilde hij alleen maar onder de keukentafel liggen.

De schilders zijn klaar, Hermes heeft het een aantal dagen moeilijk gehad, zo sneu. Nu is hij weer mijn vrolijke boef🌺

.

.

.


.

Alba en Donella, baasjes van Bros, stuurde ons deze foto van Bros op de bank… 

.

.

.

Broske doet t heel goed
Hij is nu echt helemaal zich zelf 😊

.

.

.

.

.

.

.

.


.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Van Probleemhond naar Koalaredder….
.
.We zeggen het zo vaak. Weet waaraan je begint. Neem je een energieke hond dan kun je hem niet de hele dag in huis opsluiten. Sowieso is het opsluiten voor langere tijd in een huis een totaal verwerpelijke manier van doen maar dat je hond in huis een sloper wordt is te verwachten als je een intelligente energieke hond alleen in huis opsluit. Dan vraag je om moeilijkheden. Elke hond heeft afleiding nodig. Een energieke hond wat meer dan een oudere hond die veel ligt te slapen. Elke hond houdt van een uitdaging !!!! daardoor blijft hij fysiek en mentaal actief. Een hond die nooit een uitdaging meemaakt raakt afgestompt en seniliteit dreigt om de hoek…
.
Zo was het ook met Bear. Bear is een mix bordercollie van 6 jaar die eerst baasjes had die hem de hele dag alleen in een kleine flat opsloten. Keer op keer werd het interieur door Bear verbouwd waardoor voor de baasjes de maat vol was en zij afstand van hem deden. Dat was de redding voor Bear.
Detection Dogs for Conservation, een dierenhulporganisatie die speurhonden inzet voor natuurbeschermingsdoeleinden zoekt, na de grote natuurbranden in Australië, nog dagelijks naar zieke, verweesde en verzwakte koala’s. De honden zijn getraind om koala’s op te sporen die vaak hoog in de bomen zitten en onvindbaar zijn voor mensen. De koala’s worden ter plekke medisch onderzocht en als het nodig is, meegenomen naar de opvang om aan te sterken.
Detection Dogs for Conservation, werd het nieuwe baasje van Bear die richting kon geven aan zijn tomeloze energie. Zijn wil om te werken is altijd aanwezig en hij is schijnbaar onvermoeibaar. Toen hij eenmaal zijn training had gehad hoe hij koala’s moest vinden, was het hek van de dam. Zo heeft hij onlangs zijn honderdste Koala gered.

.
TV-dierenarts dr. Chris Brown ging mee met Bear en zijn begeleider om te zien hoe zo’n reddingsactie in zijn werk gaat. En net op dat moment ruikt Bear met zijn geweldige reukvermogen een koala die hoog in een boom zit!

Bear is het levende bewijs dat elke hond gewoon zijn ware doel in het leven moet vinden.

.

.


klik op de foto om de website te bezoeken

<<Advertentie>>
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 4,2 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

“Ook zij wachten op de kapper..”

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.
.

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.

.
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.
.

King van 3 maart  tot 17 mei 2020

.

.
.

Ian en Baby van 1 juni tot 30 juni 2020

Data wordt vanwege de Coronacrisis aangepast.

.

.

.

.

.

Kino van 16 juni tot 23 juni 2020

 

.

.
.

.

Nelson, Rova en vriendje van 3 juli tot 10 juli 2020

.

.
.

.

Luna en Ocean van 15 juli tot 12 augustus 2020

.

.

.

Lynn van 27 juli tot 23 augustus 2020.

.

.

.

.

Arie en Sara van 12 sept.  tot 3 oktober 2020

«
»