Dierenmissies Weekjournaal van 18 april 2021

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Deze week maken we kennis met Rio, staan we stil wat het einde van de lockdown voor onze honden betekent, lezen we het hartverwarmende verhaal over een reddingsactie, geven we een inkijkje in de regels waar we als stichting aan moeten voldoen en zien we dat Nieuw Zeeland het voortouw neemt en veetransport over zee stopt. In de column, zijn we ook positief over Spanje als vakantieland als je met je hond bent en bij de (on)zin van de week zien we een overmoedige kat. Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Kennis maken met Rio
– Hoe zullen de honden reageren als de lockdown voorbij is ??? 
– Heerlijk nieuws van een geslaagde reddingsactie.

– De nieuwe regels die door de EU opgelegd worden voor de adopties uit het buitenland.
– Nieuw Zeeland neemt het voortouw … Nu de EU nog…
– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje: Gewoon leuke en gekke capriolen
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Estela

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: In Denia restaurants (ook) voor honden
– De (on)zin van de week gaat over:  De overmoedige kat …
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 12 april 2021
.

Kennis maken met Rio
.

.

Dit is Rio, reu, podenco mix, hoogte 53 cm. Rio woont momenteel in het asiel Ciudad Real bij Elena. Karakter: Lief, vrolijk, goed met andere honden. Een heerlijke jongen die zijn baasje zal volgen op elk levenspad. Hij heeft bij baasjes gewoond die terug gingen naar hun land van herkomst. Omdat hij niet mee kon (voor ons onbegrijpelijk !?!?!)  is hij achtergelaten bij het asiel….  Hij is dus een gezinsleven gewend en dat is goed merkbaar. Hij loopt mooi mee aan de lijn.

.

.

.


.

.

Dinsdag 13 april 2021 

.

Hoe zullen de honden reageren als de lockdown voorbij is ??? 

Voor veel mensen was de lockdown de perfecte gelegenheid om een hond aan te schaffen. We zijn nu veel thuis, op zoek naar gezelschap en bovendien kun je zowel voor als tijdens de avondklok een frisse neus halen met je trouwe viervoeter. Maar wat als de lockdown voorbij is en we weer veel minder thuis zijn?

Uit gegevens van meerdere opvangcentra blijkt dat de vraag naar honden met 60 procent is gestegen. Ook zijn zoektermen als ‘puppy kopen’ met wel 115 procent omhoog gegaan tijdens de pandemie. De prijzen voor geliefde hondenrassen hebben door de grote vraag een recordhoogte bereikt en helaas maken broodfokhandelaren daar schaamteloos misbruik van. Daarnaast schreven wij eerder deze maand al over ‘pandemie pups’, die massaal worden gestolen uit tuinen en auto’s en soms zelfs van straat. Zolang deze gechipt zijn kunnen veel daarvan gelukkig ook weer teruggevonden worden.

Voor de honden is het erg fijn om nu in huis gehaald te worden. De baasjes zijn continu thuis en er is veel tijd voor uitgebreide wandelingen. Het nemen van een huisdier is echter ook een enorme verantwoordelijkheid en dat wordt nog wel eens vergeten. Zodra de restricties die nu gelden (deels) worden opgeheven en we terugkeren naar de situatie pre corona, zal dat grote gevolgen hebben voor de levens van al deze geadopteerde honden. Het is belangrijk dat zij ondersteund worden om te wennen aan deze enorme omslag.

Veel honden hebben het afgelopen jaar vooral tijd met hun baasjes gespendeerd. Daarbij was er vaak weinig interactie met andere honden of alleen van een afstand aan de lijn. Vooral voor puppy’s is dit een probleem, omdat de lockdown situatie de enige is die zij kennen. Opeens meerdere mensen over de vloer, lang alleen thuis moeten zijn en andere prikkels zullen overweldigend zijn. Daarom moeten eigenaren nu al beginnen met het voorbereiden van hun honden, door opbouwend te oefenen met dit soort situaties. Ook is het goed om je hond af en toe even met rust te laten en de gelegenheid te bieden zichzelf te vermaken.

Gedragsproblemen zijn oorzaak nummer één voor mensen die besluiten om hun hond weg te doen. Voorkomen is beter dan genezen, dus het is goed als hondeneigenaren zich bijtijds bewust zijn van de gevolgen van de lockdown op het gedrag van hun hond….

.

.


.

.

Woensdag 14 april 2021 

.

Heerlijk nieuws van een geslaagde reddingsactie.
.

Deze keer een bericht van ver weg maar … alleszins de moeite waard om te lezen. Met dank aan Animals Today

Een hond die onlangs strandde op een ijsschots in het ijskoude water van de Detroit River vocht dagenlang voor zijn leven. Hij kon vier dagen en drie nachten geen kant op en zat vast op de ijsschots in de rivier tussen de VS en Canada. Wonder boven wonder is hij gered.

hond gered van ijsschots
Gered van een ijsschots | Foto (cropped): Steve Sapienza via screenshot WXYZ-TV Detroit | Channel 7/YouTube

Het dier werd voor het eerst gezien door een natuurfotograaf, die beelden maakte aan de oever van de rivier in Michigan (VS). Aan beide zijden van de rivier probeerden mensen de hond te helpen, maar dat werd bemoeilijkt door het ijs. Het leek erop dat niemand hem kon helpen, maar hulpverleners lieten zich niet uit de weg slaan. Patricia Trevino, werkzaam bij het River Rouge Animal Shelter, zegt:

“We moesten voor hem vechten. Het was een niveau van frustratie dat ik nog nooit had gevoeld omdat dit een leven was, recht voor onze neus. We konden het allemaal zien.”

.
Jude Mead en zijn zoon, die eigenaar zijn van een scheepsbouwbedrijf in Windsor, Ontario (Canada) kwamen direct in actie om de hond te helpen. Zij vertrokken in een boot die zij mochten lenen van een chemiebedrijf en vonden een weg door het ijs. Zo konden ze bij het dier komen om hem te redden.
.

Onverzorgde vacht werd zijn redding

Na zo’n lange tijd in temperaturen onder nul te hebben doorgebracht, onder stressvolle dreiging van rondsluipende coyotes, was het hondje er slecht aan toe. Toen hij eenmaal aan land was, werd hij voor onderzoek naar het Woodhave Animal Hospital gebracht.
.

.
Het dier had last van bevriezing, uitdroging en een alvleesklierontsteking. Zijn scrotum moest verwijderd worden vanwege bevriezing en hij moest een heupoperatie ondergaan vanwege heupdysplasie. Dierenartsen implanteerden stamcellen in zijn gewrichten om pijn en misvorming van de botten te voorkomen. Zijn slecht onderhouden, gematteerde vacht heeft hem waarschijnlijk geholpen bij het voorkomen van meer schade. Lucretia Greear, dierenarts bij Woodhaven, zegt:

“Ik denk dat het feit dat hij niet verzorgd was en hij een laag over zijn vacht had, zijn leven heeft gered. Hij had letterlijk een soort isolatielaag die hem beschermde tegen het water en het ijs. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij niet is doodgevroren. Het is een wonder.”

Adoptie door zijn held

Het hondje, dat naar schatting 12 tot 18 maanden oud is, is waarschijnlijk op de ijsschots terecht gekomen doordat hij achterna werd gezeten door een coyote. Hij had geen halsband om en geen microchip, dus het was niet bekend of hij een eigenaar had. De hond werd aanvankelijk Alfonso genoemd, maar kreeg een nieuwe naam: ‘Miracle’ en hij werd ter adoptie aangeboden. Er kwamen veel reacties, maar toen de man die hem had gered het dier wilde adopteren was de keuze snel gemaakt. Friends of the River Rouge Animal Shelter:

“Vandaag is de cirkel rond. Vandaag werd de kleine Miracle in de handen geplaatst van de held die zijn leven redde. De hond die alle problemen trotseerde zal nu lang en gelukkig leven met de man die hem redde.”

Bronnen:

.

.


.

.

Donderdag 15 april 2021 

.

.

De politie vraagt uw hulp

.

.

MELD DIERENLEED

Achter veel voordeuren in Nederland schuilt dieren- en mensenleed. Help ons om hier iets aan te doen, meld dierenleed! Jouw signaal kan het begin zijn van een oplossing. Ben je getuige van dierenmishandeling? Denk jij dat dieren verwaarloosd worden? Bel dan het landelijk meldpunt 144. Hebben niet alleen dieren, maar ook eigenaren het moeilijk? Neem dan ook contact op met de lokale gemeente of wijkagent.

Melding doen als hulpverlener

Krijg je als (sociaal) hulpverlener tijdens je werk te maken met dierenmishandeling of verwaarlozing? En is de situatie niet acuut en wil je advies of overleg? Dan verwijzen we je graag door naar onze Helpdesk Hulpverleners.

Waarom bel je meldpunt 144?

  • Verwaarloosde dieren;
  • Mishandelde dieren;
  • Gewonde dieren;
  • Dieren in acute nood;
  • Bij twijfel of een dier in nood is (voor overleg).

Benodigde informatie

Zorg dat je de volgende informatie bij de hand hebt:

  • Om welk(e) dier/dieren het gaat;
  • De exacte locatie;
  • Wat er aan de hand is;
  • Zo mogelijk foto’s en/of videomateriaal.

Voor meer informatie kun je terecht op de website van het meldpunt.

LID-inspecteur aan het werk tijdens het opvolgen van een melding bij meldpunt 144.

Is 144 niet bereikbaar?

144 is zeven dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar tegen lokaal tarief. Mocht 144 om technische redenen niet bereikbaar zijn, bel dan het politienummer 0900-8844, of voor spoed 112.

Wat gebeurt er met een melding?

Het meldnummer is ondergebracht bij de Landelijke Eenheid (van de Nationale Politie). Dat betekent dat speciaal opgeleide politiemensen de telefoon aannemen en de juiste hulpverlener inschakelen. Afhankelijk van de melding wordt de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming, de politie of de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) ingeschakeld.

Anoniem melden

Bij voorkeur meld je dierenleed bij het meldpunt 144. Hier vragen ze om persoonsgegevens. Dit is belangrijk voor de registratie van de meldingen, de juiste afhandeling van de zaak en terugkoppeling aan de melder. Deze gegevens worden uiteraard vertrouwelijk behandeld.  Zijn er redenen waardoor je absoluut niet aan een melding verbonden wilt kunnen worden, maar zie je wel de noodzaak van het doen van een melding? Dan kun je contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000 of bezoek de website.

.

.


.

.

Vrijdag 16 april 2021 

.

De nieuwe regels die door de EU opgelegd worden voor de adopties uit het buitenland.
.
Al jaren worden we meer en meer geconfronteerd met steeds strengere regels rondom de import van dieren uit het buitenland. Voor ons gaat het dan natuurlijk over het adopteren van honden uit Spanje. Vanzelfsprekend voldoen wij als stichting Dierenmissies volledig aan alle gestelde eisen maar soms denken we met enige weemoed terug aan de tijd toen we begonnen met de adoptiebemiddeling van hondjes die van de Spaanse straten gered waren. We waren vrijwilligers en goedwillende amateurs die met vallen en opstaan moesten leren hoe we hondjes aan een lief baasje in Nederland konden helpen. In die tijd was het klimaat waarin we onze stinkende best deden nog gemoedelijk te noemen. Jammer genoeg zijn de tijden veranderd. Wat het zelfde is gebleven zijn de goedwillende vrijwilligers maar van amateurisme kun je niet meer spreken. Diploma’s van vakbekwaamheid en allerlei officiële registraties, reisbescheiden voor het dier, een verplichte registratie, uitgebreide administratie van alle geplaatste dieren, publicatie van beleid en financiële gegevens is verplicht maar is nog maar een kleine greep uit het scala regeltjes. Bovendien komt er eind april 2021 ook een verplichting voor gastgezinnen (de tijdelijke opvangplaatsen in Nederland van honden die vandaar uit naar een definitief baasje gaan) om in het bezit te zijn van een diploma van vakbekwaamheid voor de opvang van honden en katten. 
Stray AFP NLSinds jaren is er voor bonafide organisaties die zich met de import van honden en katten bezighouden een koepelorganisatie gekomen. Dit is Stray Animal Foundation Platform waarbij wij zijn aangesloten en waardoor een kwaliteitsgarantie voor de adoptiebemiddeling wordt gegeven. Veel ellende, veroorzaakt door  illegale hondenhandelaren uit het buitenland (voornamelijk uit Oost Europa), heeft de overheid in Nederland en de EU ertoe gedreven allerlei regels in te voeren die juist dat illegale geleur met dieren  tegen moet gaan en tegelijkertijd de volksgezondheid moet beschermen. Hier zijn wij natuurlijk niet tegen want alles wat die ellende kan tegen gaan heeft onze zege.

Wilt u kennisnemen van de regels die nu gelden? Klik  dan op het logo van Stray Animal Foundation Platform en zie waar we onze stichting, die aan adoptiebemiddeling doet van honden uit het buitenland, aan te houden hebben.

.
.

.


.

.

Zaterdag 17 april 2021
.

Nieuw Zeeland neemt het voortouw … Nu de EU nog…
.
In Europa vinden regelmatig rampen met dieren op transport plaats.
cc-foto: Izvora

Vandaag maakte de regering van Nieuw-Zeeland een belangrijk en dapper besluit bekend. De export van levend vee over zee wordt stopgezet. Daarmee wordt honderdduizenden dieren een lange lijdensweg bespaard. Het is de hoogste tijd dat Europa nu eindelijk ook durf toont en dit voorbeeld volgt.

Ruim zes maanden geleden kapseisde en zonk het veetransportschip Gulf Livestock 1 in de Oost-Chinese zee. 41 van de 43 bemanningsleden en alle 6000 koeien aan boord kwamen om. Het schip was op weg van Nieuw-Zeeland naar China, een reis die maar liefst 17 dagen duurt. Als gevolg van deze ramp heeft de Nieuw-Zeelandse regering nu besloten de export van levend vee helemaal te beëindigen, met een overgangsperiode van twee jaar. Met deze beslissing wil het land ‘voorop blijven lopen in een wereld waarin dierenwelzijn steeds meer aandacht krijgt’, aldus de minister van Landbouw.

ELBEIKOok in Europa vinden regelmatig rampen met dieren op transport plaats. Nog maar kortgeleden kwam er een eind aan een helletocht van twee schepen met runderen die maandenlang rondzwierven op de Middellandse zee. (Zie ook ons weekjournaal van 28 februari jl door te klikken op het ramp-schip de Elbeik, Lifestock carrier) Omdat er mogelijk een besmettelijke ziekte aan boord was wilde geen enkele haven de schepen toelaten en zwierven ze maandenlang doelloos over zee, met alle ellende van dien voor de opeengepakte dieren en bemanning. Uiteindelijk werden de schepen onder druk van internationale verontwaardiging weer toegelaten in Spanje, waarvandaan ze ook vertrokken waren. Daar werden de dieren ‘geëuthanaseerd’ na een zinloos en onnodig lijden dat maandenlang duurde.

Ook de ramp met de Queen Hind staat nog vers in het geheugen. In 2019 kapseisde het schip, met bestemming Midden-Oosten, in de haven van Midia in Roemenië. De 14.000 schapen aan boord kwamen bijna allemaal op een vreselijke manier om.

Ondanks al deze rampen houdt Europa nog steeds vast aan het handhaven van de export van levend vee naar landen ver buiten de EU. Elk jaar gaan er nog steeds zo’n drie miljoen dieren op transport naar het Midden-Oosten, Noord-Afrika en Turkije. Dit gebeurt nota bene terwijl recente rapporten van de EU toegeven dat de welzijnsregels van de EU tijdens deze transporten worden overtreden, en zelfs nadat het Europees Gerechtshof bepaalde dat deze regels ook buiten de EU moeten worden nageleefd.

Het is dus de hoogste tijd dat ook Europa eindelijk, net als Nieuw-Zeeland, een eind durft te maken aan deze gruwelijke en onnodige handel en transporten van levende dieren naar landen waar de Europese welzijnseisen niet worden nageleefd verbiedt. Ik ben dan ook blij met de beslissing van minister Schouten, die vorig jaar al een eind maakte aan transporten vanuit Nederland naar bestemmingen waar de Europese regels niet worden nageleefd. En ik hoop van harte dat haar opvolger dit besluit handhaaft en in Europa krachtig zal pleiten voor navolging door de hele EU.

Bron : Joop BNR

.

Zondag 18 april 2021 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes…

Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Gisteravond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij op Facebook verschenen.

We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.


.

.

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Gewoon leuke gekke capriolen van honden en poezen…

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

.

.

.

.

.

.

 

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.<<advertentie>>

.

Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons deze foto’s en filmpje…

.

.

.

.

Als je ooit in je leven hebt moeten zwerven dan kun je een lekkere boterham om de straat niet laten liggen…

.

.

Natuurlijk doe je  behoefte aan de waterkant.

.

.

.

En als je dan een baasje hebt gekregen dan moet je ook genieten van de heerlijke rustplaatsen die hij te bieden heeft …

.

.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel 

Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

Restaurants in de Spaanse plaats Denia … ook voor honden…!!!

.

Wie weet kunnen we deze zomer toch weer op vakantie in Spanje. Zo niet dan toch wel volgend jaar. Vorige week vertelde we nog hoe streng Spanje is geworden voor mensen die van april tot half oktober met een hondje op een regulier strand komen. Dan zijn de boetes echt niet mals. Enfin, tot zover de acties om alle hondenliefhebbers toch vooral niet naar Spanje af te laten reizen.  Wij hebben ook hele leuke ervaringen opgedaan met onze hondjes toen we nog zelf met de caravan geadopteerde hondjes gingen halen.

Natuurlijk is het niet verstandig om op een druk strand van een gerenommeerde badplaats waar badgasten handdoek aan handdoek liggen je honden te laten lopen…. maar vind je een strand dat niet zo druk bevolkt is, of zelfs vrij leeg is, dan is dat meestal geen enkel probleem. Zeker als zo’n strand ook nog aan een hondenlievende camping ligt. Wij hebben destijds op diverse campings gestaan en enkelen zijn ons erg goed bevallen. Met name noem ik de Eurocamping in Oliva. Op de foto is daar onze caravan met auto te zien. We waren daar met dertien honden !!! (zie een deel van het reisverslag uit 2013 ) Maar natuurlijk zijn er ook stranden die wel degelijk open zijn voor honden. Nu kan ik die wel opnoemen maar u kunt veel beter op deze link kikken want dan zie je de meest actuele lijst met stranden … Lijst met hondenstranden in Spanje

Nu hebben we de volgende fase.

Restaurants in Denia bieden nu ook speciale honden menu's aan op terrasInwoners en bezoekers van de kustplaats Denia kunnen vanaf nu met de trouwe viervoeter naar verschillende restaurants gaan om niet alleen zelf een menuutje te eten maar ook een speciaal hondenmenu te kiezen voor hun hond. De regionale startup DoggieSnax heeft met diverse restaurants een overeenkomst gesloten.

Voorlopig gaat het om zeven Dog Friendly terrassen van El Redolí, Mon Blau, Dakota, L’Ànfora, Noguera, Hotel Les Rotes en Hotel Palau Verd die via DoggieSnax speciale snacks en menu’s aanbieden onder het mom van ‘De tapas con mi perro’, ofwel tapas eten met mijn hond.

Het is alleen toegestaan om met de hond naar een Dog Friendly restaurants te gaan als men gebruik maakt van een terras. Daarna kunnen de hondeneigenaren voor hun huisdier een speciaal menu van DoggieSnax kiezen.

Volgens de oprichter van DoggieSnax is het aanbieden van honden menu’s een extra vorm van klantenbinding omdat er steeds meer mensen zijn die graag met hun huisdier willen gaan eten.

Het mooie is dat er geen extra kosten gemaakt hoeven te worden door de eigenaar en dat het geen effect heeft op de nu toegestane capaciteit op de terrassen.

Verder is er het platform/website ‘De tapas con mi perro’ waarop Dog Friendly bars, restaurants, winkels, steden, dorpen, hotels etc. staan vermeld, met name in de Valencia regio.

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

De overmoedige kat …

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

.

Saar en Arie van 16 tot 30 mei 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

.

.

.

.

.

.

Saar en Arie van 10 september tot 5 oktober 2021

.

.

.

.

.

.

King van 12 oktober tot 10 januari 2022

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022.

.

.

.

.

.

 

Lizzy van 24 februari tot 6 maart 2022.

 

.

 

.

.

.

.

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022.

.

.

.

.

.

.

.

 

 

 

 

 

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com