Dierenmissies Weekjournaal van 18 februari 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we de reisverslagen van Yoda en Shirza, gaat Morky naar zijn nieuwe baasjes, hebben we weer een boel nieuwe hondjes waar we kennis mee maken en die komende week een eigen adoptiepagina zullen krijgen en mogen er weer een flink aantal hondjes het asiel verlaten. Vanwege de reisverhalen hebben we deze week geen column, wel hebben we fantastische berichten van baasjes over Toy en Bongo, Nila en Estela. Kortom maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam.

  • Nana mag naar zusje Nila
  • Anoya is lokaal geadopteerd
  • Niet in bad voor de reis
  • De vlucht van Yoda
  • Lemon in de belangstelling.
  • Update van Yoda
  • Nog een belangstellende voor Melon
  • Nieuwe koppies
  • Zij die ook het asiel mochten verlaten.
  • Maximiliaan (Oki) alvast het asiel uit.
  • De vlucht van Shirza
  • Morky naar Amsterdam
  • De aankomst van Shirza
  • Korte update Morky
  • Bericht van baasjes van: Nila, Toy & Bongo en Estela
  • De (on)zin van de week over: “Wat ik ook vertel.. niemand geloofd het”
  • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

 .

GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS
.
Wie kan er vanaf 25 februari Oki en Nana en of even later ook Melon meenemen…
.
Al is het er maar 1 van de drie ….
.
Vliegt u vanaf 25 februari 2018 van Barcelona naar Nederland?  kijk dan onze advertentie over vluchtbegeleiders…

.

.

.

KLIK op de foto !!!!!!!!

en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.
.

Maandag 12 februari 2018

.

Nana mag naar zusje Nila.
.

23 januari aankomst Nila op te Rotterdam airport

Nana

De baasjes Ronny en Jolanda die op 23 januari Nila in hun midden mochten verwelkomen, konden  zusje Nana, die achter moest blijven, niet vergeten. Het berichtje in het vorige weekjournaal waarin we Nana nog eens in het spotlicht hadden gezet was de druppel … We kregen een telefoontje dat ze het toch heel erg leuk zouden vinden als Nana bij hen en Nila zou mogen komen wonen. Dit was natuurlijk geweldig nieuws …. Nu wordt alles in het werk gezet om de hereniging tussen die twee zo snel mogelijk te realiseren.

.

.

Dinsdag 13 februari 2018

.
Anoya is lokaal geadopteerd
.
Geweldig nieuws voor Anoya want ze mag het asiel verlaten. Ze heeft in Spanje een baasje gevonden.

 

 


 

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

.

.


.

Niet in bad voor de reis
..
Esther is de vluchtbegeleidster en samen met Yoda zal ook Sol meevliegen. Vandaag waren ze bij de dierenarts voor de laatste keuring om de gezondheidsverklaring te verkrijgen. Morgen is daar geen tijd meer voor. Ze moeten namelijk met de hondjes uiterlijk om 07.30 uur al op de luchthaven zijn om in te checken. Omdat het nogal koud is in Barcelona worden Sol en Yoda niet gewassen.

.

.

Woensdag 14 februari 2018

.
De vlucht van Yoda.
.
Voor alle betrokkenen is het bijzondere dag. Op het asiel is het al een drukte van belang. Afgesproken wordt om Yoda en Sol rond 08.00 uur af te geven op de luchthaven Barcelona. Tegen 08.00 uur krijgen we van vluchtbegeleidster Esther het bericht dat haar Eurobus  vertraagd is. Maar goed, na nog een advies om bij Terminal 2 uit te stappen, vinden Anna (directrice asiel) en Montse (vrijwilliger asiel) Esther waarna het inchecken kan geschieden. Al met al was het al laat geworden en was er helaas weinig tijd om foto’s te maken. Pas toen ze waren afgegeven bij de odd-size bagageafdeling en de hondjes al in de kennel zaten, kon er nog gauw een kiekje gemaakt worden.

Toen bleek dat alle stress voor niets was geweest want terwijl alle passagiers aan boord waren vertrok het vliegtuig nog ruim 45 minuten te laat. Ach ja, je kunt niet alles van te voren weten. …

Baasjes Jo en Inge  en ondergetekende waren natuurlijk nu ruim op tijd op de luchthaven Eindhoven waar we op het panoramadek onder een het genot van een kopje koffie de komst van het Transavia vliegtuig afwachtten. Bij ons kwam ook Jolien die voor Sol kwam en die nog ergens naar Noord Nederland gebracht moest worden. Eindelijk, maar toch nog sneller dan verwacht, landde het vliegtuig om 12.29 uur.

Dan begint het wachten in de aankomsthal en als even later Esther met de kennels binnen komt kunnen we Yoda niet snel genoeg verlossen uit zijn kleine verblijf.

Dan kan hij eindelijk de Hollandse lucht opsnuiven… en kennismaken met zijn nieuwe baasjes. Wederzijdse liefde op het eerste gezicht.

.

Daarna werd er gesnuffeld aan de hondjes die daar stonden te wachten op hun baasjes die met het vliegtuig aan moesten komen. Dat was het moment dat Esther het paspoort aan baasje Jo gaf.

.

.

.

.

.

Ik kreeg van haar de formele reisdocumenten en na het opruimen van wat sanitaire ongelukjes en het maken van een statieportret …. gingen we naar buiten  waar Inge en Jo met de kennel op mij wachtte zodat ik de auto kon halen. Daar was Yoda al helemaal op zijn gemak. Wilde hij eerst geen snoepje aannemen… nou dat was daar al voorbij. Volkomen relaxt stond hij te wachten en had hij aandacht voor de vreemde geuren op grond. 

Na een hartelijk afscheid vertrok ik met de kennel naar IJhorst en konden Jo en Inge met Yoda naar huis waar Lee op hen wachtte. Graag hadden ze Lee meegenomen maar omdat die wagenziek wordt zouden ze hem daar geen plezier mee doen. Hierdoor vond de kennismaking met zijn hondenmaatje pas thuis plaats. Nou dat was meteen goed hoor. Even snuffelen en alles was goed.

Ik was net thuis toen ik dit berichtje al kreeg vergezeld van de foto’s die voor zich spreken:

.

.

“Begroeting met Lee is goed gegaan. We hebben Yoda lekker in bad gedaan en een blokje gelopen met ons vieren. Nu aan het snurken. ..”

 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
 .
.
.
.
We wensen Yoda, Lee en de baasjes Jo en Inge een lange gelukkig tijd samen….
.
===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Donderdag 15 februari 2018
.
Lemon in de belangstelling.
.
De filmpjes die Esther van Lemon gemaakt heeft tijdens haar verblijf in Spanje hebben blijkbaar gewerkt om de belangstelling van een potentieel baasje te wekken. 

Kennissen van haar hebben nu om informatie gevraagd over Melon en de adoptieprocedure nadat ze de filmpjes hadden gezien op haar Facebook. Als je onderstaand filmpje ziet kan het niet anders dan dat je hart smelt. Als wij geen andere hondjes hadden gehad dan had Melon nu al bij ons gewoond… maar ja..

Zodra we de info hadden verstuurd kregen we snel weer een bericht waarin ze verzochten om de volgende stap te zetten in het adoptieproces… Als de kattentest goed uitpakt mag Melon komen… we houden de vingers gekruist.

(red: we kunnen inmiddels melden dat de kattentest goed is verlopen en dat we verder gaan met de adoptieprocedure)

.

.

Vrijdag 16 februari 2018

Vandaag kregen we een eerste update van Yoda.

Hoi Ton.

Hét loopt lekker met Yoda en Lee. Ze spelen en slapen samen. ‘s Nachts gaat het goed.
.
Heeft 2× geprobeerd in de woonkamer te plassen, maar naar correctie heeft hij het niet meer geprobeerd.
.
We zeggen ” voorzichtig ” dat Yoda zich op zijn plekje begint te voelen.

.

.

.


.

Nog een belangstellende voor Melon
.
Hoe treurig is het niet dat we een potentieel baasje teleur moeten stellen. Maar toch is het fijn dat hij nu echt de kans krijgt op een fijne mand. De schat heeft al genoeg mee moeten maken.

.


.
Maximiliaan (Oki) alvast het asiel uit.
.
Maximiliaan (Maxi voor intimi) mag bij een vrijwilliger in huis zijn reis naar Nederland afwachten. Daar zal hij zijn Glucantime kuur afmaken en hoeft zo niet meer in het asiel te wonen. Hier kan hij veilig en wel lekker verwend en vertroeteld worden tot de reis kan plaatsvinden.

.

.


.

Nieuwe koppies
.

Deze honden krijgen deze week een eigen adoptiepagina. Als u nu al meer wilt weten… mail gerust naar  dierenmissies@gmail.com

Dit is Tigris, Reu – 2 jaar, 7 maanden – Kruising – 52 cm. Zeer lieve reu. Rustig, knuffelig sociaal met andere honden

Dit is Spotty, Reu – 1 jaar, 9 maanden – Kruising – 50 cm. Spotty is een leuke bruin witte hond speels, heel knuffelig, vrolijk en actief goed met andere honden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Spike, Reu – 2 jaar, 5 maanden – Kruising – 56 cm . Spike is een onderdanige hond naar mensen toe.. erg lief van karakter. 1 van de vele onzichtbare zwarte honden, die juist zo fantastisch gezelschap kan zijn. Spike is sociaal, lief en knuffelig, rustig van aard.

Dit is Shira, Teef – 5 jaar, 5 maanden – Kruising – 55 cm. Shira is een lieve hond die bij iemand heeft gewoond. Maar de laatste keer dat ze in het asel kwam, omdat ze werd gevonden is ze niet meer opgehaald door de eigenaar. hira kijkt niet om naar katten. Is zeer lief en knuffelig. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Fanti, Reu – 7 jaar, 7 maanden – Kruising herder – 64 cm. Fanti is een grote beer. Hij is rustig van aard. Leergierig en mensgericht. Goed met andere honden.

Dit is Denver, Reu – 2 jaar, 5 maanden – Kruising collie – 53 cm. Denver is een mooie hond. In de kennel is hij angstig, maar daarbuiten is het een andere hond. Sociaal met andere honden. Mooi lang zwart wit haar, unieke kruising

.

.

.

.

.

.

.

.

.
.

.

Dit is Bubu, Reu – 12 jaar, 1 maand – Kruising herder – 58 cm. zeer lieve en knuffelige beer vind het heerlijk bij mensen te zijn heeft een oude fractuur breuk aan been, deze is daardoor misvormd, maar hij loopt hier goed op. Lief met teefjes, uit onzekerheid vanwege oudheid en fragiliteit wat op zijn hoede bij reutjes

Dit is Doramon, Reu – 4 jaar, 3 maanden – Podenco – 55 cm, Doramon is wat verlegen en wat angstig.. maar zodra je even met hem loopt, is hij in zijn sas en zie je de angst uit zijn ogen vertrekken. Prima met katten, kijkt hij niet naar om. Beetje dominant met andere reutjes. Prima met teefjes.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Lily, Teef – 4 maanden, 2 weken – Kruising – 40 cm, lieve pup actief happy wil spelen en ontdekken

Dit is Cohete, Reu – 4 jaar, 1 maand – labrador – 70 cm, Cohete is een grote labrador. Een ontzettend mooie hond. Lief, knuffelig en sociaal met andere honden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Risco, Reu – 1 jaar, 2 maanden – Spaanse Waterhond – 50 cm. Karakter: Risco is een ontzettend lieve hond.. houdt erg van knuffelen zeer goed met kinderen teruggebracht naar het asiel omdat hij wat angst heeft om alleen te zijn. Bijzonderheden: nu in behandeling voor zijn ´verlatingsangst´

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zij die ook het asiel mogen verlaten.
.
Banjo, Reu – 3 jaar, 1 maand – Kruising – 38 cm
Bibi, Teef – 2 jaar, 1 maand – Pincher – 33 cm
Charly , Reu – 3 jaar, 8 maanden – Kruising Australische collie – 54 cm
Storm, Teef – 8 jaar – Kruising – 56 cm
Luck, Reu – 6 jaar – Kruising – 60 cm
Tozy, Teef – 1 jaar, 1 maand – Kruising teckel – 26 cm

.

.


.

Morky in bad
.
Door de reizen en aankomst van Yoda en Shirza  zouden we bijna vergeten dat morgen ook onze kleine Morky naar een nieuw baasje gaat. Vandaar dat hij vandaag in bad moest want we willen dat hij schoon zijn nieuwe leventje in gaat. Het bleek dat hij het helemaal niet erg vond om lekker ingesopt te worden. Het afdrogen is een ander verhaal want je mag hem een beetje droog wrijven met een handdoek maar dan ineens heeft hij er genoeg van en wil hij met de handdoek stoeien. Ach, het ventje  wordt ook zo wel verder droog….

Gewoon een warm plekje zoeken en dan stil liggen wachten…. Ondertussen wordt zijn tas al ingepakt want we willen niets vergeten. Het komende afscheid van Morky gaat ons niet zo goed af en valt ons zwaar maar we weten dat hij een goed leventje zal krijgen met veel aandacht van lieve baasjes….

.

.

Zaterdag 17 februari 2018

.

Morky naar Amsterdam

.
In Spanje is het druk want drie hondjes tegelijk naar de luchthaven is altijd een behoorlijke klus.

Rond 13.00 uur zijn ze onderweg naar het vliegveld in Barcelona en Miranda laat weten dat de honden lekker rustig zijn inde auto.

Nog even met een traantje afscheid nemen van Annerie die vlug een kiekje schiet. Iets voor 17.00 uur vertrek ik naar Amsterdam.

.

Zoals gebruikelijk is Morky nieuwsgierig als we wegrijden maar al gauw heeft hij tijdens de rit zijn plekje gevonden.

.Het kan dan wel vandaag de grote voor Shirza zijn omdat ze naar Nederland mag komen, het is ook de grote dag voor Morky die bij zijn nieuwe drie vriendinnen Loes, Tamara en Marieke mag gaan wonen in Amsterdam.

 

.

.

.

.

.

.

 

Tegen 18.30 uur komen we aan bij de nieuwe woning van Morky. Hij mag nog gauw een plasje doen voor we ons aanmelden bij de deur.

Dan komt Morky in zijn nieuwe huis. Nieuwsgierig gaat hij alles verkennen en de keuken is sowieso een belangrijke plaats.

.

.
.
.

.

.

.

.

.

.

In de kamer maakt hij kennis met Tamara en de zus van Loes.

Als Loes Morky’s tas uitpakt kijkt hij mee wat er allemaal voor hem tevoorschijn komt.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als het ijs is gebroken geef ik hem een laatste knuffel en wordt het voor mij tijd om stiekem te vertrekken. Het doet me best wel wat want het ventje heeft vanaf 14 oktober bij ons gewoond en heeft een onuitwisbare plek in ons hart verovert. Gelukkig krijgen we dan al gauw een foto toegestuurd waarop hij lekker bij Loes ligt. Ik ben nog onderweg naar Schiphol voor de aankomst van Shirza maar vlug stuur ik wat foto’s door naar Annerie zodat ze kan zien dat Morky daar op zijn plaats is. Als we wat later nog onderstaand filmpje krijgen toegestuurd, zien we dat Morky zich zelf kan zijn en het prima naar zijn zin heeft.

.


.

De aankomst van Shirza
.

Ondertussen tref ik baasjes Gerard en Hanneke en hun buurman Leo op Schiphol in de aankomsthal 2 bij de koffietent Cross Roads. Als we na een bakkie koffie bij de deuren gaan staan die de aankomsthal scheiden van de bagage ruimte,  begint het lange wachten. Naast Shirza komen er nog twee honden mee te weten Pastora en Dogo. Ondertussen zie ik dat ook Jolien is aangekomen die samen met het nieuwe baasje op de komst van de herder Pastora wachten die één van die twee andere geluksvogels is.

.

.

Dan is het moment daar dat Angelique en Sonja met de kennels de aankomsthal binnen komen lopen.

Shirza wordt zo snel mogelijk uit de kennel bevrijdt en eindelijk kunnen Gerard en Hanneke kennis maken met hun imposante lieverd.

Ook Leo makt even formeel kennis met Shirza die laat zien dat ze weet hoe het hoort.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Natuurlijk worden ook de andere twee honden met hun baasjes verenigd. Pastora mag met haar nieuwe baasje mee en Angelique en Sonja van ‘Dierengeluk’  ontfermen zich verder over hun kanjer Dogo.

.

Even later nemen we afscheid van iedereen en lopen we met Shirza naar de parkeerplaats.

.

.

.

.

.

Shirza loopt met Gerard en Hanneke mee alsof ze al jaren bij hen woont. Als we onderweg naar de parkeerplaats nog een kleine chihuahua tegenkomen snuffelt Shirza voorzichtig aan de kleine reiziger. Jammer dat ik daar geen foto van heb want ik had graag laten zien wat voor schat Shirza werkelijk is.

.

 

Dan neem ik ook afscheid van Shirza en haar baasjes en ik kijk ze nog even na voordat ik met de kennel het parkeerdek op loop.

Ik kan niet wachten tot ik weer thuis kom want ik mis Annerie en mijn hondjes die op me wachten. We zullen even moeten wennen aan de leegte die Morky achter heeft gelaten.

Als we later ook een eerste foto van Shirza krijgen zien we dat zij ook haar plek heeft gevonden.

.

.

Zondag 18 februari 2018
.

Vanzelfsprekend was het vandaag ook weer vroeg opstaan geblazen om de reisverslagen op papier te krijgen. We willen immers niet dat het weekjournaal te laat gepubliceerd zou worden. Met plezier denken we aan deze week terug want het was een mooie week met veel positief en emotioneel nieuws en dat is leuk om met u te delen.

.


.

Korte update Morky
.
Baasje Loes laat weten: “Nou de eerste nacht is ook goed verlopen. Hij had even 20 minuutjes nodig om ook lekker rustig zijn plekje te vinden en hebben we hem toen de hele nacht niet meer gehoord. Vanmorgen om 06.30 uur meteen even plas gedaan, dus helemaal top!”.

.

.


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.\
.
.

.

.

.

.
.

.

.

.

 


 .

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Berichten van baasjes

 

Toy op de voorgrond en Bongo op de achtergrond. KLIK op de foto om het filmpje te starten

Marco en Annet en dochter Iris zijn sinds eind 2012 de baasjes van Toi en Bongo.

Bongo was een hondje met een enorm angstcomplex. Het heeft heel lang geduurd om Bongo een beetje het vertrouwen te laten krijgen in de mensheid. Aankijken was taboe en je moest alle tijd nemen om hem bij te laten komen. Marco en Iris bleken het beste contact met hem te kunnen krijgen. Met eindeloos geduld en liefde werd stapje voor stapje vooruitgang geboekt. We kregen dit filmpje toegestuurd op onze Facebook pagina en hierop zie je dat Bongo in alle vrijheid op Marco afrent. Heerlijk om te zien wat betrokkenheid en geduld kan doen voor deze arme schat.

 

 


.

Ronny en Jolanda zijn de baasjes van Nila.  Zij stuurden ons deze update (voorafgaande aan hun besluit om Nana te adopteren) 

.

Het gaat steeds beter net Nila. Ze begint zich ook al steeds meer thuis te voelen. Afgelopen week is ze even bij de dierenarts geweest en alles ziet er goed uit. Ze moet nu even wennen aan alle verklede mensen (carnaval) hier in Brabant.

.

.

.

,

.

.

.

 


.

Jean Pierre en Sabre sturen ons weer wat foto’s van Estela. 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

” Wat ik ook vertel… niemand gelooft het !!!!”

.

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

Een hond kan zich in een netelige positie verkeren.

.

Oordeel niet te snel want misschien heeft zij het niet zelf veroorzaakt…

 

.

.

.

.

.

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

Bekijk onze donatiepagina en bekijk zie het leger van onze donateurs

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

.
Chispa van 6 t/m 21 jan.
januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Sjors, Moos en Mikey 7 t/m 11 feb
Nelson en Rova 15 feb t/m 24 feb
Pippa en Nangi 24 feb t/m 11 mrt
februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Chispa 14 tot 28 maart
maart 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
april 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Mosca en Albert van 6 tot 18 mei
mei 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Moos, Sjors en Mike van 4 t/m 12 jun
Kino van 13 t/m 21 jun
juni 2018
ma di wo do vr za z0
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Ian 3 t/m 8 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30 31

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

Dierenmissies Weekjournaal

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com