Dierenmissies Weekjournaal van 20 februari 2022.

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

 

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met een Valentijnberichtje en hebben we natuurlijk ook nieuws van de baasjes hoe het met hun nieuwe huisgenoten gaat. Voorts is er nieuws over Nube die geadopteerd is en nu klaar wordt gemaakt voor de grote reis en zoekt de politie weer getuigen en worden we gewaarschuwd wat we kunnen doen om onze huisdieren veilig te houden. In de column stellen we eisen aan mensen die bij ons op bezoek komen,  en ide (on)zin van de week zien we dat Mama af en toe te hulp moet schieten om de vrede te bewaren. Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Valentijnsdag
– Ha…  lekker barbecueën.

– Boeren willen honden verbieden op Veluwe om stikstof terug te dringen
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
De politie: zoekt weer getuigen
– 
Code rood en dieren
– Nube wordt gereed gemaakt voor haar reis naar Nederland.
– Minister Kuijpers laat Corona onderzoek doen
Tussen de stormen door
Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– Leuk filmpje: Weer hele serie leuke videofragmentjes over … hondjes
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Bericht van  Milka, Morena, King, Tayra, Noa
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Respect voor onze trouwe vriendjes
– De (on)zin van de week: Af en toe moet mama te hulp schieten…
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 14 februari 2022

.

Valentijnsdag 

Gelijk gestemden, goede vrienden, verliefden, geheime liefdes of gewoon mensen die elkaar graag mogen vinden Valentijdsdag  het juiste moment om te laten blijken dat ze aan de ander denken. Meestal zit hier een geurtje ‘verliefdheid’ aan maar dat is niet per sé noodzakelijk.

Gewoon laten blijken dat je de ander bewondert of waardeert is een klein gebaar maar voor de ontvangende partij altijd een enorm geschenk.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 15 februari 2022  

.

Ha…  lekker barbecueën.

.

Wat is er niet leuker dan met een gezellig clubje te barbecueën. Biertje of wijntje erbij en de hondjes snuffelend rond de aanwezigen of er misschien toch niet wat lekkers van tafel valt. En als je dan even niet oplet kan er ook iets door de hond opgegeten worden wat absoluut niet de bedoeling is. Niet alle botten zijn goed door een hondenmaag te verteren. Kippenbotjes kunnen niet door alle honden veilig gegeten worden. Windhonden kunnen hier meestal wel tegen. Maar ook scherpe botdelen van bijvoorbeeld koteletjes kunnen gevaarlijk zijn. Zelfs een lekkere mergpijp kan voor ongemak zorgen. In de vijfenveertig jaar die we nu met hondjes omgaan hebben we één keer meegemaakt met een Barsoi pup dat de onderkaak in de mergpijp was geraakt en zo de afgekloven mergpijp achter de hoektanden van de onderkaak bleef steken. Zo moesten we naar de dierenarts die de mergpijp  doorknipte en zo de hond bevrijdde.

Tja, even terug naar de barbecue waar er heerlijke sateetjes werden klaargemaakt.

satéprikker hond

Bij de dierenartspraktijk Dier&Arts in het Zeeuwse Yerseke keken ze dinsdag vreemd op. Er was net een hond binnengebracht waarbij een satéprikker uit zijn buik naar buiten kwam. Dierenarts Mirjam Koster wist niet wat ze meemaakte.

“Twee weken geleden is de hond ziek geweest, maar daar gingen geen alarmbellen van af”, zegt de dierenarts tegen Hart van Nederland. “Na een tijdje kreeg de hond een bobbel, wat voor de eigenaar van de hond een reden was om naar de dierenarts te gaan. Er stak ook iets uit. Er werd gedacht aan een stukje bot, maar toen ik er een paar centimeter uit trok bleek dat het om een satéprikker te gaan.” Waarschijnlijk had de viervoeter die een paar weken geleden ingeslikt.

De dierenarts had twee opties: de hond laten inslapen of het dier proberen te redden. Er werd gekozen voor het laatste optie. “De buik was erg rustig. Ik had rekening gehouden met veel infectie en een ontsteking. Dat was gelukkig niet het geval. Het buikvlies heeft de satéprikker afgedekt. Het heeft de hond gered door een soort pleister rond de prikker te maken. De prikker is door het bewegen naar buiten gekomen.”

Het lichaam van de viervoeter heeft de prikker zelf uit het lijf weten te werken, zonder dat het dus grote schade heeft aangericht of dat er complicaties zijn ontstaan. “Dit is buitengewoon bijzonder”, zegt Koster. “Het gebeurt af en toe dat er een hond is die iets scherps eet. Honden worden dan erg ziek. Soms zijn baasjes er op tijd mee, soms gaat het mis. Dat het zo naar buiten wordt gewerkt en geen schade heeft veroorzaakt heb ik in 18 jaar niet meegemaakt. Ik ken de verhalen dat het kon, maar als je het meemaakt besef je pas hoe uitzonderlijk het is.” Inmiddels gaat het weer goed met de hond.

.

.


.

.

Woensdag 16 februari 2022.

.

Boeren willen honden verbieden op Veluwe om stikstof terug te dringen

Boerenactiegroep Agractie wil dat de provincie Gelderland per direct het uitlaten van honden op de Veluwe verbiedt. Reden is dat onderzoek van de Universiteit Gent (België) heeft aangetoond dat hondenpoep voor een ernstige toename van de hoeveelheid stikstof in de natuur zorgt.

Gelderland moet van Agractie onderzoeken hoeveel schade het uitlaten van honden in de beschermde natuur aanricht en ondertussen alvast verbieden dat honden nog in de buurt komen van de Veluwe, het grootste natuurgebied van Nederland. Dat schrijft voorman Bart Kemp vrijdag in een brief aan Gedeputeerde Staten van Gelderland. Kemp stelt dat Agractie al opdracht heeft gegeven aan een advocaat om uit te zoeken of een uitlaatverbod juridisch afgedwongen kan worden.

Uitwerpselen direct in de natuur

Volgens de Belgische onderzoekers stoten uitwerpselen van honden stikstof en fosfor uit. In onderzochte gebieden lieten de honden 11 kilo stikstof per hectare per jaar achter. Dat is veel, aldus de Universiteit Gent, want gemiddeld is de totale stikstofuitstoot per hectare per jaar 22 kilo. “Een zeer ernstige situatie”, vindt Agractie. “Temeer daar de uitwerpselen direct in de beschermde natuur terechtkomen en daar blijven liggen.”

De Veluwe heeft veel te lijden van stikstofuitstoot door de ligging van het gebied tussen grote steden en snelwegen en door de vele veehouderijen. De politiek wil de veestapel verminderen, maar Agractie vindt dat boeren ten onrechte als grote vervuilers worden aangewezen. Op de Veluwe worden dagelijks honderden honden uitgelaten. Ook uitlaatservices maken veel gebruik van het uitgestrekte natuurgebied.

ANP

Reactie redactie:

Reeën, vossen, schapen, paarden, konijnen, en andere zoogdieren plus de miljoenen vogels die jaarlijks op de Veluwe verblijven zorgen voor de poep die daarop terecht komt. De hondenpoep die daarbij komt is slechts een fractie van het totaal. 

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

 

Bezoekadres:

Kalf 186A

1509 BB Zaandam

 

.

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne.

Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren .

ONLINE RESERVEREN Klik hier

.

.

.

Alexander

 

Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.


Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies.

.

.

.


.

<<advertentie>>

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 17 februari 2022
.

 

.

GETUIGENOPROEP

Kan een afbeelding zijn van kat en de tekst 'Getuigenoproep Meldpunt 144'

Begin februari heeft de politie in de omgeving van Plein 1940 in Zevenbergschen Hoek (Noord Brabant) een melding ontvangen van vier mishandelde katten. Eén van deze katten was er dermate slecht aan toe dat deze is ingeslapen.
De politie heeft meerdere aangiftes van katten met verwondingen ontvangen, deze katten waren allen afkomstig uit de omgeving Plein 1940. De politie adviseert om katten uit deze omgeving tijdelijk binnen te houden en aangifte te doen wanneer er een nieuw incident plaats vindt.
?Heb jij meer informatie over deze mishandelingen?
?Is jouw kat ook mishandeld, maar heb je dit nog niet gemeld?
?Bel naar #144 om bij ons een melding te doen.
Kan een afbeelding zijn van hond en buitenshuis

 

GETUIGENOPROEP
Eigenaar gezocht!
Zaterdag 5 februari is deze hond achtergelaten aan de Kinschotstraat te Delft. Het betreft een Rottweiler teefje (niet gechipt).
?Ken je deze hond?
?Ken je iemand die opeens een Rottweiler mist?
?Heb je andere informatie met betrekking tot deze hond?
–>?144
Wij blijven het herhalen. Het dumpen van een dier is strafbaar. Zie je dat er een dier gedumpt wordt? Neem dan contact op met 144.

.

.

.

.


.

Vrijdag 18 februari 2022.

.

❗️Code rood en dieren❗️
Kan een afbeelding zijn van hond, buitenshuis en de tekst 'Meldpunt144- 44 Storm en dieren'Het KNMI gaf voor vrijdagmiddag en avond code rood af voor verschillende delen van het land. De provincies Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Holland, Friesland, Flevoland, het IJsselmeergebied en het Waddengebied kregen te maken met zeer zware windstoten van 100-120 km per uur en aan de kust tot 130 km per uur.
Wellicht te laat, maar toch goed om er voor te waarschuwen dat met deze snelheden je schutting, of erger nog je buitenverblijf voor je dieren, zo omgewaaid of kapot is!
Er kunnen daarnaast zeer gevaarlijke situaties ontstaan als gevolg van omvallende bomen en rondvliegende voorwerpen.
Buiten dat je goed voor je eigen veiligheid en die van de medemens moet zorgen, is het ook noodzakelijk te zorgen dat je dieren veilig zijn. Tips om je dieren zoveel mogelijk veiligheid te bieden:
? Loop voordat de storm losgaat een extra rondje met je hond en houdt deze aangelijnd
? Check de buitenverblijven en veranker deze (waar nodig) extra
?
Haal je kat naar binnen en doe tijdelijk het kattenluik op slot
? Haal zoveel mogelijk je dieren binnen in een veilig onderkomen; ook bijvoorbeeld je schapen die op een dijk staan
? Check of alle losse onderdelen in je tuin of op je erf weggehaald zijn
? Check je dieren wat vaker dan normaal
Tijdens deze weersomstandigheden kunnen dieren angstig zijn en daardoor weglopen. Controleer daarom of de chipgegevens in orde zijn.
.

.

.


.

Nube wordt gereed gemaakt voor haar reis naar Nederland.

.

Vandaag kregen het bericht dat Nube maandag gesteriliseerd zal worden en er gelijk bloed afgenomen wordt voor het bloedonderzoek. We verwachten de uitkomst van de bloedtest de daarop volgende woensdag of donderdag. NAtuurlijk worden alle vaccinaties afgemaakt en krijgt ze nog een ontworming. De laatste gezondheidscontrole krijgt ze binnen 42 uur voor vertrek naar Nederland.

Ook kregen we vandaag nieuwe foto’s en een leuk filmpje van haar toegestuurd. Natuurlijk hebben we die meteen gedeeld met Marius en Els haar nieuwe baasjes. Zij zullen nog tot het transport op 11 en 12 maart moeten wachten om haar in de armen te kunnen sluiten.

.

.

.


.

.

Zaterdag 19  februari 2022.

.

Minister Kuijpers laat Corona onderzoek doen 

Ministers Ernst Kuipers (Volksgezondheid) en Henk Staghouwer (Landbouw) hebben het RIVM gevraagd een deskundigenberaad te organiseren “om ons te adviseren over eventuele risico’s voor de mens” van coronabesmettingen bij dieren. Ze maken zich zorgen dat het virus onafhankelijk van mensen onder dieren kan rondwaren.

Voorts vertelt Minister Kuijpers wat we al anderhalf jaar geleden publiceerden. Namelijk: 

“Het komt regelmatig voor dat mensen katten en honden aansteken. Maar er zijn geen aanwijzingen dat het virus zich onafhankelijk van de mens in katten- of hondenpopulaties kan handhaven”…

.

.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 20 februari 2022

.

Tussen de stormen door…

.

Heel Nederland heeft geleden onder het juk van de stormen Dudley, Eunice en Franklin. Op de televisie is dagenlang te zien geweest hoe vrachtauto’s omgeblazen werden, dakpannen van de daken vlogen en bomen omvielen of afbraken als luciferhoutjes. Omdat we in het bos wonen hebben we dat laatste wederom van dichtbij mee mogen maken.

.

De eerste wegafsluiting

Hele bomen die in het bos omgevallen waren…

Tweede wegafsluiting

.

.

.

.

.

.

.

.

Soms moet je ook geluk hebben dat de chalets of caravans gemist worden want op de camping kan het leed soms niet te overzien zijn als een boom omwaait.

.

.

.

.

.

.

Botas en Mia vinden het maar gek.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen..

..


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken

Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ? 

Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ???

Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

 

 

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ.
Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage.
Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..??
Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Weer een hele serie leuke videofragmentjes over … hondjes ..!!!

 

 

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Lex en Madelaine, baasjes van Tayra, stuurden deze update over haar…

Even een update over Tayra. Het gaat heel goed. Ze wordt steeds rustiger en kan geen genoeg krijgen van aaitjes. We lopen al hele stukken en snuffelt aan een stuk door. Een tuigje is niet nodig dus een dezer dagen zal ik het met halsband terugsturen. Ze drinkt veel. Er is niet getest op suiker dus ga ik zelf proberen met een stickje. Ik geef haar speciale hondenbrokken en vindt dit nog wennen. Wel merk ik dat ze doof is. Ze reageert nergens op. Misschien Oost-Indisch?
Had een heerlijk kussen met pareltjes gekocht en dit was ook wennen want dat zachte is ze wslk niet gewend.
Dus…. alles gaat super goed ??? En het gras is hier erg lekker …

.

.

.

.


.

Michelle, baasje van Milka en Gabber, laat zien dat het pais en vree is ….

.
Bij thuiskomst eerst samen met Gabber naar buiten(dus kennismaken buiten gedaan)uitlaten.
Milka vond t vreemd om naar binnen te gaan maar eenmaal in huis, heeft ze eerst alles besnuffeld. Alles op haar gemakje. Al klein beetje “gestoeid” met Gabber. Nu is ze toch wel moe(beide!??) en ligt ze op de mat in de gang. Heerlijk om te ervaren na al die spanning!.

.

.

Milka, compleet “gevloerd”. Ze doet ‘t zo onwijs goed, samen met Gabber! Ik wens jullie allemaal zo’n fijne, gezellige en vooral liefdevolle tijd met jullie viervoeters, die vandaag in ons leven zijn gekomen! Warme groet, Gabber, Milka en Michelle ??☯️.

.

Samen slapen! Gabber en Milka,
dat zit wel goed met die twee !!???

.

.

 

.

.

..

 

.

.
Het gaat hier supergoed met Milka !
Ze is onwijs lief en speels ! Ook samen met senior Gabber !
Tijdens het wandelen vindt ze alles leuk en is ze super sociaal!
Ik ben hartstikke blij en gelukkig met haar!

.

.

.

.

.

.

.

Halverwege de week kregen we van Michelle het tuigje al terug gestuurd met onderstaande kaart erbij met hele lieve woorden.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


Lisette en Raymond, baasjes van Noa en Quin, laten zien dat Noa een goede eetlust heeft… 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Noa, Quin en hond van zoon. Noa weet nog niet wat er allemaal buiten te zien is …

Noa, Quin, hond van zoon en poes

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Martha en Jan, baasjes van King, stuurden ons deze foto van King na zijn driemaandelijkse bezoek aan de kapper. 

.

Goedemiddag Ton en Annerie,

Ik ben naar de kapper geweest,

vond het niet leuk,

maar ben ik niet knap geworden?

Groetjes van mij en mijn baasjes …

.

.


.

Dymphy, baasje van Soof (Morena),  stuurden ins deze update….

.

Goedemorgen, even een update vanuit het zuiden ? De honden vinden Soof (Morena) een beetje spannend? Als we haar achterlieten bij de rest in de bijkeuken begon ze steeds heel zielig te huilen. Uiteindelijk ben ik op een matras in de woonkamer bij haar gaan liggen. Soof op haar matras naast mij. Dat ging goed. Vanochtend eerste wandelingetje gemaakt. Fijn geplast en gepoept. Ze is super lief. Kwispelt de hele tijd. Houdt ontzettend van alle knuffels en kusjes. Ze is nu al niet meer weg te denken ❤ Met het slapen gaan we wel oefenen, maar eerst mag ze even wennen.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Respect voor onze trouwe vriendjes.

.

Oh oh oh …. wat heb ik me weer heerlijk kunnen ergeren. Mensen die iets van je willen, dan je huis binnen komen en dan onze hondjes niet met de egards behandelen die ze verdienen..

naamloos“Hallo …. !!!! Zij wonen hier en als je niet met hen in één ruimte wilt zijn dan kun je beter vertrekken. Enne… als zij je even willen bekijken of besnuffelen dan heb je dat maar te tolereren.

Familie en vrienden die bij ons op bezoek komen weten dat hondjes bij ons meetellen als volwaardig gezinslid. Ja, je zou kunnen zeggen dat wij, op een gepaste wijze, werken aan de emancipatie van onze hondjes.

.

Steeds blijkt dat mensen, die vies zijn of extreem bang zijn van honden, niet tot onze vrienden behoren en ook nooit zullen gaan behoren. Het is deze groep van mensen die heel vaak ook aan andere dieren een hekel hebben. Waarom is niet geheel duidelijk. Misschien omdat het houden van dieren altijd zorgt voor meer schoonmaakwerk… of dat ze misschien ooit iets hebben mee gemaakt waardoor ze een schijnbaar onoverkomelijk trauma hebben opgelopen. Ik weet het niet.

 

Grote Flor, Botas en Mia, ons team van trainers om van de hondenfobie af te komen

Het gekke is dat die angsthazen daar helemaal niet op zitten te wachten. Als dit misschien één op de 30 keer wordt aangegrepen om van de angst van honden af te komen, dan is het veel. Bij alle andere keren vinden mensen het blijkbaar lekker om te blijven zwelgen in hun angst voor hondjes. Ik vind dit onbegrijpelijk en zoals ik al zei zullen deze mensen nooit tot onze intimi behoren. Ik zal altijd mensen, die blijk geven van angst voor honden, de gelegenheid geven om daar vanaf te komen. Ik wil daar tijd in steken en onze hondjes daarvoor in de strijd gooien wetende dat dit voor een goed doel is waardoor deze mensen in de toekomst  geen onnodig en onbegrepen en of hysterisch gedrag hoeven te vertonen bij een onverwachte confrontatie met een keffertje.

Eén ding is zeker: Mensen die niet van honden houden zullen ook nooit bij ons uitgenodigd worden. Weet je waarom? Omdat ik onze lieverds niet wil laten meemaken dat zij door iemand als tweederangs burgers worden beschouwd.

.

.

.


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5,6 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Af en toe moet mama te hulp schieten…

 

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

 

Sjors , Moos en Mike van 9 tot en met 16 maart 2022

Arie en Sara van 15 tot 27 mei 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ian en Babs van 15 juni tot 1 juli 2022

Lynn van zondag 17 juli t/m 15 aug 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy vanaf 27 juli 2022 tot 21 aug 2022

Arie en Saar van 11 september tot en met 29 september 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com