Dierenmissies Weekjournaal van 21 mei 2017

20170515_093225

klaar voor een ritje

Beste mensen,

Deze week is er veel adoptienieuws te melden en kunnen we nieuwe koppies laten zien, blijkt ook Climent snel een baasje te krijgen, geeft België ons het voorbeeld met een verbod tegen het onverdoofd ritueel slachten, waarschuwen we in de column voor hondendieven en is er nog veel meer te lezen. Kortom er zijn weer genoeg redenen om dit weekjournaal van voor tot achter te lezen en zo met ons de Dierenmissies week mee te maken. Lees over de onderwerpen:

  • Clara was in de belangstelling
  • Dulce: een nieuw gezicht
  • Tas: een nieuw gezicht
  • Copito: een nieuw gezicht
  • De kleine Climent kreeg extra medische verzorging
  • Onverdoofd ritueel slachten in Wallonië (België) aan banden gelegd.
  • Lisa Black toch ter adoptie
  • Loba kreeg spoedoperatie
  • Even een boodschapje doen
  • Climent is gereserveerd
  • De reservering voor opvang met Oudjaar.
  • Estela heeft gezwommen
  • De registratie van uw hond is verplicht.
  • De vierkante column van Ton: “Hond verdwenen in Spanje
  • De (on)zin van de week over: “Alleen als er noodzaak is …” 
  • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertentienieuws over: Bed&Breakfast met hondenopvang in Spanje, Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, Dierbaar Sieraad, OnePack  en Fresh PC. Auteur Veronique van der Griend  ‘Een brandend dek’ uit de trilogie ‘Juliana, vriendin van mijn moeder’ 
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

 

 

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 .

.

De week van dag tot dag:

.

Maandag 15 mei 2017

a_24331435097004Clara stond in de belangstelling.

Een moeder met jong kind en twee poezen overwoog om Clara een fijne mand te bieden. Hoewel het erg goed gaat is Clara helaas nog wat angstig en dan is een plaatsing bij kleine kinderen niet zo’n goed idee. Clara is een schat van een hond maar we zoeken voor haar een stabiele omgeving waar niet te veel onverwachtse prikkels  zijn. Clara is al in Nederland en we zijn er van overtuigd dat er zich een baasje zal melden die haar kan geven wat ze nodig heeft om verder een zelfverzekerde hond te worden. Ze heeft alles in zich om een lieve huishond te zijn.

.

==================================

.

dulce pasfotoDulce: een nieuw gezicht
.

dulce 2De naam Dulce zegt het al:  Dulce betekent ‘zacht’ en zo is haar karakter. Nooit hoef je je stem te verheffen want ze is gevoelig voor kritiek.  Een schat van een dame die begin 2013 is geboren. Ze is relaxed en is prima met kinderen. Dulce kan ook goed opschieten met andere honden en is dus een echt pareltje.

.

========================================================

.

Tas: een nieuw gezicht

.

WhatsApp Image 2017-05-14 at 16.36.54WhatsApp Image 2017-05-14 at 16.36.52Dit is de mooie Tas. Tas is een mix Mechelaar van 3 jaar oud. Tas is een reu die op straat werd aangetroffen zoekend naar eten.

.

Er was weinig voor nodig om Tas te lokken met eten want honger had hij echt wel. Hij was en is goed geproportioneerd dus had nog niet lang gezworven. Tas is een zeer intelligente en lieve sociale hond. Hij kan prima met andere honden.

.

WhatsApp Image 2017-05-14 at 16.36.53WhatsApp Image 2017-05-14 at 16.36.50 (1)Tas vindt  autorijden geweldig dus als het aan hem ligt zal hij nimmer van je zijde wijken. Een heerlijke hond die geschikt is als huishond en ook om mee te werken. Kortom een tophond die een lieve baas zoekt … en verdient …

.

.

=====================================================

.

Copito: een nieuw gezicht

IMG-20170521-WA0008 IMG-20170521-WA0007Dit is Copito, reutje, kleine middenmaat, geboren in 2011, schat van een karakter, geen drukke hond, lief voor kinderen en hunkerend naar genegenheid en aandacht. 

.

IMG-20170521-WA0009 IMG-20170521-WA0006Copito zit al vier jaar in het asiel en verdient nu echt een break. Deze prachtige schat moet toch een baasje kunnen vinden !!!! Hij is nooit eerder in Nederland ter adoptie aangeboden en daar gaan wij verandering in brengen.

Meer info volgt snel. Mocht u nu al meer info wensen over deze leuke hond. Stuur gerust vrijblijvend een mailtje naar dierenmissies@gmail.com. Copito zal snel een eigen adoptiepagina krijgen.

.

.

Dinsdag 16 mei 2017

.

IMG-20170513-WA0023

klik op de foto om zijn adoptiepagina te bezoeken

De kleine Climent kreeg extra medische verzorging

Vorige week hebben we u verteld over de 10 jarige kleine Climent. Dit lieve ventje is natuurlijk door de hele medische molen gehaald om hem klaar te maken voor zijn adoptie. Daarbij hoort vanzelfsprekend de castratie bij. Nu bleek dat bij Climent een speciale castratie nodig was omdat één balletje binnen zat. Ook heeft hij een gebitsreiniging gehad.  Hoezeer we ook willen om, juist voor senioren, een wat lager adoptietarief te rekenen, kunnen we er nu niet om heen om voor dit ventje het normale adoptietarief aan te houden.

We hopen dat dit niet de kans op een warme fijne mand voor hem in de weg zal staan want een lievere schat kun je je niet voor stellen.

.

 

===================================================

oudehondDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG OM OUDJES MEER KANS TE GEVEN OP EEN ADOPTIE
Door uw donatie kunnen we de adotiekopsten voor een senior verlagen.

Doneer op: NL15INGB 0005721780 t.n.v. St. Dierenmissies o.v.v. senioren adoptie.
uw donatie kunt u terug vinden op de donatiepagina van Dierenmissies.

.

================================

.

Woensdag 17 mei 2017

.

Onverdoofd ritueel slachten in Wallonië (België) aan banden gelegd. 

Vandaag heeft het Waals parlement gestemd voor een verbod op onverdoofd slachten. Na 22 jaar intensief en ononderbroken actie voeren, was dieren belangenorganisatie GAIA gisteren getuige van dit historisch moment.

Daarbij wordt gedacht aan de leden en sympathisanten van GAIA, aan de moedige indieners van het decreetvoorstel, Christine Defraigne (MR) en Josy Arens (cdH) en uiteraard aan Waals minister van Dierenwelzijn, Carlo Di Antonio. Als dank voor hun inspanningen hebben zij gisteren een chocolade schaap overhandigd gekregen

dsc03224_0

Een enquête van Ipsos uit 2016 in opdracht van GAIA toont aan dat 9 op de 10 Walen (87%) voorstander is van een verbod op onverdoofd slachten. Eén op de vijf Waalse kiezers zou voor een andere partij stemmen indien zijn voorkeurspartij geen voorstander is van een verbod op onverdoofd slachten en verdoving niet zou willen verplichten. Deze maatregel komt tegemoet aan de verwachtingen van de Waalse bevolking. Hiermee wordt ook gehoor gegeven aan de aanbevelingen van de verenigingen van Belgische en Europese dierenartsen die van oordeel zijn dat “onverdoofd slachten altijd en overal onaanvaardbaar is”.

De religieuze gemeenschappen overwegen naar het Grondwettelijk Hof te stappen: in hun ogen schendt het wettelijk verbod op onverdoofd slachten hun godsdienstvrijheid. Maar de wet, die het Waalse parlement op 17 mei goedkeurde, houdt rekening met het advies dat de Raad van State eerder gaf en biedt als zodanig een evenwicht tussen de plicht om onnodig dierenleed te vermijden en het recht op religieuze vrijheid. Op de vraag van het Centraal Israëlitisch Consistorie en de Moslimexecutieve om het advies van de Raad van State in te winnen voor de stemming, werd niet ingegaan.

Natuurlijk blijft GAIA zich inzetten voor een verbod op onverdoofd slachten in Vlaanderen.

Hoe kan het toch zijn dat destijds in Nederland de politieke moed niet bestond om dit verbod af te kondigen ? Zie de column “politiekbelang versus dierenbelang” in het Dierenmissies Weekjournaal van 2 augustus 2015.

.

.

Donderdag 18 mei 2017.

.

Lisa Black toch ter adoptie
.
a_20991459885864Lisa Black, die tijdelijke opvang had gekregen in Nederland na het sluiten van asiel Odena, leek aanvankelijk daar definitief te mogen blijven. Helaas gaat dat niet door omdat de dame die haar die opvang biedt op leeftijd is en de realiteit onder ogen ziet dat de super lieve speels jonge Lisa Black een beetje te sterk voor haar is. Het doet haar pijn om dat te moeten constateren want Lisa Black is geen wildebras en echt een schat die ze het liefst voor altijd bij zich had willen houden maar dat is geen optie. Nu gaat het nog maar dat zal in de toekomst vermoedelijk anders zijn. Daarom is besloten om toch uit te kijken naar een lief baasje waar Lisa Black de rest van haar leven mag wonen. Als er ergens een baasje is die een lief, trouw en aanhankelijk maatje zoekt, die met katten en kinderen kan en sociaal is met andere honden … die moet beslists kennis gaan maken met Lisa Black. Klik op de foto om haar adoptiepagina te bekijken.

===========================================
.
triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in een Spaanje op een baasje wachten…

.
Wie kunnen er bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

===================================================

.

Vrijdag 19 mei 2017.

.

IMG-20170519-WA0006Loba kreeg spoedoperatie
.
Loba heeft enkele dagen geleden een maagtorsie gehad en is daar met spoed aan geopereerd. Gelukkig werd er snel opgemerkt dat er iets fout was en kon er direct ingegrepen worden. Alles gaat nu weer goed en ze is weer aansterken na alle narigheid.

IMG-20170519-WA0005

.

.

.

.

.

.

============================================

.

.

Even een boodschapje doen
.
“Wat zeg je ? … Gaan we de deur uit? Dan wil ik op mijn allermooist zijn”, zegt Botas. Hij voegt de daad bij het woord en neemt plaats in de stoel, gaat recht op zitten en laat zich zo van alle kante borstelen.
.
20170519_091731 20170519_091729 20170519_091726 20170519_091723 20170519_091721

.

.

.

.

..

20170515_093225Daarna met z’n allen in de auto springen en een lekker plekje zoeken. Nee het is geen lange vakantiereis hoor … alleen maar even op en neer naar het plantencentrum. Het maakt voor hen niets uit. Ze vinden het gewoon geweldig.
.
Van elk uitje wordt een feestje gemaakt en beleven ze dit alsof dit de reis van hun leven is.  Dat houden we natuurlijk zo …

 

.

=================================================

.

Zaterdag 20 mei 2017
.

De reservering voor opvang met Oudjaar.

.
Vandaag kregen we het verzoek van Linda of haar drie kleine schurken Moos, Sjors en Tyson bij ons oudjaar zouden mogen vieren. Natuurlijk is dat goed. Het is nog vroeg in het jaar dus we hoeven nu nog geen maatregelen te nemen maar wel reserveren we alvast de plekjes voor deze drie lieve kanjers. Dat zal met onze drie boefies weer een hele leuke tijd worden.

.

.

 

============================================

.

Climent is gereserveerd 
.
Krijgen we eerst van Miranda in Spanje het bericht dat zij een plekje voor Climent heeft gevonden, komt er een paar uur later een berichtje van Linda uit Amsterdam dat zij vermoedelijk ook een baasje heeft gevonden. We kunnen er nu wel vanuit gaan dat deze kleine man op leeftijd een compleet nieuw leven zal krijgen. We wensen hem een geweldige tijd toe … !

.

.

Zondag 21  mei 2017 

.

IMG-20170517-WA0010

Brammetje (op de voorgrond) is een drie jarige Cairns Terriër.

De ontmoeting met Bram
.
Afgelopen week kwamen we in het bos Brammetje met zijn baasje tegen.

IMG-20170517-WA0006Een schat van een ventje die af en toe door Botas en Pichi wat roedelbeleefdheid werd bijgebracht maar verder prima in de club paste.

.

bram botas pichi nellie met namenBaasje die onze pluizenbol Nellie aanhaalt, wordt al gauw vergezeld door Bram die ook gekriebeld wil worden.
.
Om de reeks vakantiekiekjes compleet te maken werd er nog even met de hele club geposeerd op het bankje …

.

.

.

==========================================================

.

2017-05 penningen en halsbanden

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

======================================================

.IMG-20170517-WA0026

Update van Estela toegezonden door Jean-Pierre en Sabre
.
IMG-20170517-WA0025Mooie zomerse dagen uit tot zwemmen.

.

Ook Estela kon de verleiding niet weerstaan.

.

.

.

.

.==============================================

.

De ideale plek in Spanje voor dagopvang voor uw hond tijdens vakantie!

Bent u in Spanje op vakantie met uw hond, maar wilt u toch even een dagje de stad in, op het strand liggen of gewoon even naar een restaurant! Dat kan! U kunt u viervoeter bij ons brengen voor een dag of meerdere dagen, zodat u een combinatie vakantie kan maken. U kunt zelf ook van ons Pension gebruik maken.

Welkom in Pension Bedfast & dagopvang voor uw viervoeter

bedfastplus

Lieve vrijwilligers en dierenvrienden,

  • Bij ons tref je Nederland sprekende persoon aan;
  • Directe treinverbinding van vliegveld (Barcelona, 5 kwartier) naar ons pension Bedfast cq opvang (in het dorpje Pobla de Claramunt in Catalunya);
  • Bent u met auto of camper, dan zijn er in het dorp altijd parkeerplekken

KLIK HIER voor meer info

bedfastplus2016@gmail.com

 

.

===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

=====================================================

  .

kop-ton.

De 4-kanten column van Ton: “Hond verdwenen in Spanje

.

.

Hondje mee op vakantie naar Spanje. Gechipt, goed ingeënt en een pipetje gekregen tegen vlooien, teken en zandvliegjes. Zo, nu is hij goed beschermd tegen alles wat er maar kan gebeuren .. Toch ?!?!?!

DSCN7212

Voor zoveelste keer moest het verband ververst worden.

Toen eind 2013 onze Pichi in het Spaanse asiel terecht kwam was hij er slecht aan toe. Aan de vele bijtwonden was het duidelijk dat hij was gebruikt als oefenmateriaal voor vechthonden. Ons kleine mannetje had natuurlijk geen schijn van kans tegen grote valse honden. Meer dood dan levend was hij achtergelaten op een afgelegen, verlaten terrein. Het was bij puur toeval dat hij werd opgemerkt en door vrijwilligers naar een dierenkliniek werd gebracht. Daar heeft hij zijn leven aan te danken. Meerdere keren moest hij behandeld worden en gelukkig is hij er helemaal bovenop gekomen. Toen kwam hij als Spaanse stakker ter adoptie en mocht hij uiteindelijk in Nederland komen en een Hollandse makker worden. Voor Pichi is dit gelukkig goed afgelopen …
.
hondengevecht1aWaarom ik dit vertel is omdat er momenteel veel honden worden gestolen in Spanje die terecht komen in de arena van hondengevechten.
.
Inmiddels is vast komen te staan dat deze criminelen  voornamelijk van Zuid Amerikaanse afkomst zijn en dat hun werkgebied voornamelijk op Noord Oost Spanje is gericht. naamloosHet is zo erg zelfs dat de Catalaanse politie Mossos d’Esquadra er een speciale task-force voor heeft ingericht om die hondendieven, die ook de hondengevechten organiseren en daar veel geld mee verdienen, op te kunnen sporen.
.
Volgens de regionale Catalaanse media zijn er op verschillende plaatsen in de provincies Lleida, Girona, Barcelona en Tarragona de laatste maanden honden gestolen die later vaak ergens dood opduiken. Het gaat in de meeste gevallen om grotere honden die door de dieven weer gebruikt of doorverkocht worden voor illegale hondengevechten.
.
Volgens ooggetuigen en de politie rijden de dieven vaak rond in bestelbusjes waarbij men op zoek is naar honden om te stelen. Vaak worden daarbij hondeneigenaren gevolgd naar hun woning waarna men later terugkomt om de hond te stelen wanneer de baasjes niet thuis zijn.
.
hond winkel 4hond winkel 2Beste mensen, we wensen de Spaanse politie veel sterkte bij vangen van deze criminelen maar laten wij als verstandige baasjes de hondendieven het niet te makkelijk maken. Verlies je hond geen moment uit het oog.
.
hond winkel 1 hond winkelIn een drukke omgeving kan hij zo maar zijn verdwenen en dan kun je hem roepen wat je wilt.  Bind hem niet vasts voor de deur van een supermercado om vervolgens even binnen een boodschap te doen….

.

Bedenk dat je hond jou veiligheid biedt zolang jij bij hem/haar bent.  Zonder jouw aanwezigheid doet je hond wat je hem al die jaren hebt geleerd…. Lief zijn voor mensen….
.
Geloof me, het gebeurt keer op keer …. Huiswaarts moeten keren van je vakantieadres zonder je hond vergeet je nooit meer van je leven …

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

karik lima

Karlijn’s Shop
klik hier ….

Klik op de tekening van hun Lima om een kijkje te nemen in de webshop van Karlijn.   

Lima is de oogappel van Karlijn en Alexander en daarom mag zij aan de deur zitten van hun webshop. Zij heet u van harte welkom….

Snuffel eens tussen de luxe artikelen voor uw eigen persoonlijke verzorging maar natuurlijk ook om cadeau te doen. 

De kans is erg groot dat u iets vindt van uw gading… 

.

Wilt u zich in persoon laten verzorgen dan bent u van harte uitgenodigd in de
.
Kapsalon Karlijn & Sanne’s Schoonheidssalon
.
adres: Kalf 186A 1509 BB te Zaandam, tel 075-6150352

.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “alleen als er noodzaak is …”

.

afgunst11Als een mens kijkt naar de situatie van een ander mens dan vindt automatisch een vergelijking plaats met de eigen situatie.  De maat wordt genomen aan kwaliteit, hoeveelheid en schoonheid. De wens groeit om hetzelfde te krijgen ongeacht de noodzaak ervan.

Als een hond kijkt naar de situatie van een andere hond vindt er een instinctieve afweging plaats. Is daar iets dat hij nodig heeft dan zal hij dat proberen te krijgen.

.

.

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,

kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

 

maart 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12-
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31  –

 

april 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  30
–  

 

mei 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –
–  
juni 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30  –
–  

 

juli 2017
ma di wo do vr za zo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 13
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  30
 31 –  

 

augustus 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
september 2017
ma di wo do vr za zo
1 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
–  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
november 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18  19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  –

 

december 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –

 

 

 

 

 

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en TonDierenmissies Weekjournaal

«
»
  • L Brouwer

    Hoi Ton,
    Om even terug te komen op het stelen van honden in Spanje dat gebeurt hier nu ook.
    We zijn hier door een politie bericht van op de hoogte gesteld.
    Gisteren hier bij het Brielse Meer (ZH) Twee vrouwen en een man met hun honden
    en een paard aan de wandel,stopt er een auto.man stapt uit en loopt resoluut op de vrouwen af, toen hij de man zag rende hij weg.Hij heeft hem aangesproken, sprak geen
    woord nederlands, bleek iemand uit het oostblok. Door gegeven aan de politie.
    Ook word je aangesproken, leuke hond hoe is zn karakter? Of ze bellen bij je aan.
    Dus wees gewaarschuwd.

    1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com