Vandaag was een bijzonder stille dag. Dat krijg je als je van 07.45 tot 17.30 uur geen stroom hebt. Een elektriciteitshuisje moest een totale renovatie ondergaan. Dat was best wel een onderneming. We waren enige tijd hiervoor ervoor gewaarschuwd maar toch schrokken we er nog van toen vanmorgen ineens de TV uitviel.

.

Pas als je de stroom voor meerdere uren moet ontberen merk je pas echt hoezeer je dat mist.  Dat je geen lichten hebt is duidelijk maar als er ook geen radio of TV is maakt het ineens stil in huis. Een beetje werken aan de website of het weekjournaal kon ook niet want er was ook geen internet. Gelukkig konden we wel onze mobiele telefoons gebruiken dus waren we niet geheel verstoken van het nieuws uit de wereld.

Wat wel leuk was waren de lange wandelingen met de hondjes die dat helemaal geweldig vonden en zelfs verschillende keren wilden poseren. Daarnaast hadden we het scrabblebord te voorschijn gehaald en hebben we diverse potjes gespeeld. Dat was ook wel weer eens leuk hoor …

.