Dierenmissies Weekjournaal van 4 juli 2021

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste lezers,

Deze week lezen we dat er andere manieren zijn om wolven van schapen weg te houden, hebben we twee nieuwe koppies en ook weer drie geluksvogels die het asiel mogen verlaten, zijn er nieuwe vakantieplannen voor Rova en Nelson, heeft de politie weer het een en ander te melden, is er een dag waarop het verkeer rekening hield met dieren en leren we dat er een poepbehandeling bestaat tegen Parvo.  In de column lezen we dat een schandalige werkwijze van een slachthuis leidt tot sluiting en in de (on)zin van de week zien we hoe vergeefs een poging wordt gedaan om de lieverds netjes op de foto te krijgen.  Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Hek om wolven tegen te houden! Het kan anders….!
– Nieuwe koppies op de site Niebla en Ron
– Nieuwe vakantieplannen voor Nelson en Rova.
– Hondjes die het asiel mochten verlaten
– Politie deelt het volgende mee: Man aangehouden op verdenking van mishandeling en ontucht pony, Dood hondje gevonden in dichtgeknoopte vuilniszak in Manderveen en Verschil tussen 144 en Dierenpolitie
– Dieren die zich op 2 juli 2021 bemoeien met het verkeer en het OV.
– Poep behandeling tegen Parvo bij pups.

– SteVie’s World (advertentie) – Leuk filmpje: World greatest prison escapes
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
Bericht van Tani
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Sluiten die tent …!!!!
– De (on)zin van de week : Poging tot het maken van een statieportret.

De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

. Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 28 juni 2021

.

Hek om wolven tegen te houden – Het kan anders …!

.

Of het gaat werken weten we nog niet maar morgen (dinsdag) zal Hans Wiegel de eerste paal slaan om een hek te plaatsen tussen natuurgebied en schapenhouderij.

Ook de Provinciale Staten vond eerder al dat de wolf geweerd moet worden uit Friesland. De Stichting Wolvenhek Fryslân, onder leiding van de heer Bouma, komt nu met een opvallend en ambitieus plan. Op de provinciegrens met Drenthe en Groningen moet een hek komen. “Het moet op de grens komen, maar natuurgebieden laten we erbuiten”, legt Bouma uit. “Het moet een aaneengesloten hek worden, dus ja, het is een zeer ambitieus plan. We moeten met alle grondeigenaren in gesprek, maar die hebben bijna allemaal vee. Het is dus in ieders belang dat de wolf hier niet komt.”

‘Individuele boeren beschermen niet mogelijk’

Een hek van 150 kilometer, over privéterrein. Makkelijk is anders. Het is wel de enige manier om de wolf te weren, denkt Bouma. “Individuele bedrijven beschermen tegen de wolven is onmogelijk. Dan moet ik een hek van kilometers lang plaatsen en dat om de zoveel weken verplaatsen.” Zelf heeft hij de gevolgen van de komst van de wolf al ondervonden.

Ondanks dat zijn schapen nog niet zijn gebeten, vreest Bouma zijn schapen dood of kermend aan te treffen. “Ik wil niet ‘s nachts wakker liggen en me afvragen hoe ik de schapen ‘s ochtends zal aantreffen.”

.

Glenn Lelieveld, coördinator van Wolven in Nederland, noemt het wolvenhek “ecologisch, juridisch, financieel en praktisch niet haalbaar”. Volgens de deskundige zijn er andere manieren om schapen te beschermen tegen wolven, bijvoorbeeld met rasters om de schapen ‘s nachts op te hokken of de inzet van kuddebewakingshonden.

Nu worden deze maatregelen vooral gesubsidieerd in provincies waar de wolf zich heeft gevestigd. Lelieveld pleit ervoor dat er ook in andere gebieden geld voor wordt vrijgemaakt. Hij snapt het sentiment bij de boeren, maar vindt dat het geschetste beeld van de wolf niet klopt. Wolven in Nederland streeft naar een conflictarm samenleven met de dieren. “Met zo’n hek zet je eigenlijk feitelijk de stap om de wolf weer opnieuw uit te roeien.”

.

HET KAN ANDERS !!!!  Bron Animals Today

Wolven wenselijk gedrag aanleren is efficiënter dan een hek bouwen 

wolven Wolven wenselijk gedrag aanleren is efficiënter dan een hek bouwen | Foto: publiek domein In Nederland laat een substantieel deel van de geïdentificeerde migrerende wolven schapen met rust. Uit het onderzoek blijkt dat het gedrag van de jonge wolf voorspelbaar is, op basis van het gedrag van het ouderpaar. Als het ouderpaar geen schapen doodt, dan zal de jonge migrerende wolf dat ook niet doen. Het omgekeerde geldt ook: als de ouders schapen doden, dan doodt de nieuwe rondtrekkende generatie waarschijnlijk ook schapen. Onderzoeker Diederik van Liere:

“Een belangrijke oplossing voor het probleem dat een wolf een schaap kan doden, ligt dan ook in het al van jongs af aan vermijden dat een positieve ervaring opgedaan wordt met een schaap.”

Animatie House of Animals

In een nieuwe animatie laten House of Animals en het Institute for Coexistence with Wildlife zien hoe je wolven kunt afleren schapen te doden: .

.

Aanleiding voor de animatie is de toenemende onrust bij schapenhouders over de komst van de wolf. Nieuwe methodes om wolven af te leren schapen te doden blijken hard nodig: schapenboeren proberen zelfs al met een 150 km lang hek wolven buiten de provincie te houden. In de animatie is te zien dat de wolf een vervelende ervaring krijgt bij elke stap in de jacht op een schaap. Hierdoor leert hij af een schaap als prooi te zien. De animatie laat zien hoe een alarmsysteem kan afgaan als een wolf een kudde schapen benadert, hoe een kraag om de nek van een schaap de wolf die toebijt een pijnlijke schok in de mond geeft en hoe een wolf misselijk gemaakt kan worden bij het eten van schapenvlees. De animatie is gebaseerd op gedragsbiologisch wolvenonderzoek. Karen Soeters van House of Animals: .
.
“In Nederland is de discussie over de komst van de wolf veel te gepolariseerd. We moeten constateren dat de wolf hier is en niet meer weggaat. Het is dus verstandig om manieren te vinden om goed met elkaar om te gaan. Het aanleren van gedrag is zo’n manier. Het plaatsen van een hek is zinloze symboolpolitiek.”

.

.


.

.

Dinsdag 29 juni 2021 

.
Nieuwe koppies op de site
.
Dit is Niebla, teefje, mastin, geboren 11/2018
.
Momenteel woont Niebla in de opvang van Elena in het dorp La Solana in de Ciudad Real regio. .
Karakter: goed met ander honden, lief karakter, ex kettinghond en los aangetroffen

.

.

.

.

.

.

.

Dit is Ron. reutje, mastin, geboren  05/2016…. . Momenteel woont Ron in de opvang van Elena in het dorp La Solana in de Ciudad Real regio. . Karakter: lief en aanhankelijk goed met andere honden.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
Nieuwe vakantieplannen voor Nelson en Rova.
.

Bert en Joukje, baasjes van Nelson en de kleine Rova hebben een vakantie voor hun lieverds geboekt van 2 tot en met 7 augustus. We kijken er naar uit !!!!

.

.


.

.

Woensdag 30 juni 2021 

.

Hondjes die het asiel mochten verlaten

 

.

hond

Tor

hond

Timmy

.

.

.

.

.

.

.

.

hond

Coco

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 1 juli 2021 

.
 

.

De politie laat het volgende weten: 

 

.

Man aangehouden op verdenking van mishandeling en ontucht pony .
De politie heeft onlangs een 52-jarige inwoner van Purmerend aangehouden op verdenking van dierenmishandeling en mogelijk ontucht met een oude pony. Na een uitgebreid onderzoek van de dierenpolitie kwam de 52-jarige verdachte in beeld. Hij werd afgelopen week aangehouden.
Door de eigenaresse van een pony in Waterland werd enige tijd geleden gemeld dat zij haar pony aantrof onder verdachte omstandigheden. De pony had onder andere een strop om de hals en vertoonde angstig gedrag. Het vermoeden bestond dat de pony was mishandeld.
Hierop werd door de dierenpolitie een onderzoek ingesteld. In dit onderzoek werden onder andere forensische sporen onderzocht en camerabeelden uitgekeken. Na een DNA-match werd een 52-jarige man uit Purmerend aangehouden.

.

.

.


.

.

Dood hondje gevonden in dichtgeknoopte vuilniszak in Manderveen

Dood hondje Manderveen

Een gruwelijke ontdekking in het Overijsselse Mandereveen. Daar vonden agenten zondag een gedumpte hond in een dichte vuilniszak. Het dier was al overleden toen de dienders hem vonden.

Peter Withag is wijkagent in het Twentse dorp en vond de dode hond. “De zak was gedumpt in de bosje bij de Voorveensweg”, schrijft hij op Twitter. De dier lag er waarschijnlijk al een tijdje. “Het stonk en er waren veel vliegen. Na drie zakken kwamen we het hondje tegen.”

Het gaat volgens de politieman om een soort terriër. Hij was lichtbruin met een lichte onderkant. “Helaas trof de dierenambulance geen chip aan. Zo ga je niet met dieren om”, besluit de boze wijkagent zijn bericht.

.

.


.

.

Ik hoor af en toe de opmerking dat Meldpunt 144 en dierenpolitie het zelfde is maar dat is niet zo…. Dus hier volgt het verschil tussen 144 en Dierenpolitie !!!

De politiemensen van meldpunt 144 zijn centralisten die de melding aannemen aan de telefoon. De centralisten bepalen de prioriteit van de melding. Zij gaan niet ter plaatse op de locatie van de melding. Het meldpunt stuurt de melding door naar de dierenpolitie op het moment dat de melding gaat over:
– dierenmishandeling (waaronder ook het dumpen van dieren valt);
– ontuchtige handelingen met dieren en dierenporno;
– het doden of mishandelen van een dier;
– het ophitsen van dieren tot het aanvallen van mensen of andere dieren;
– heterdaad stroperij (wild/vis) en verstoren van nesten.
De dierenpolitie neemt de melding in behandeling en gaat waar nodig ter plaatsen op de locatie. Bij de politie werken taakaccenthouders Dieren binnen Criminaliteit & GGP: ook wel de dierenpolitie genoemd. De dierenpolitie treedt op tegen mensen die dieren verwaarlozen en/of mishandelen, verleent hulp, en probeert dierenleed te voorkomen.
Ben je getuige van een dier in nood door een ongeluk, of zie je mishandeling en/of verwaarlozing van dieren? Neem dan contact met ons op via ?#144

.

.


.

Vrijdag 2 juli 2021  .

Dieren die zich op 2 juli 2021 bemoeien met het verkeer en het OV.

Wandelende zwanen leggen A12 bij Zevenaar plat

Zwanen rijkswaterstaat

Een zwanenkoppel en hun vier kuikens trokken er vrijdagochtend een dagje op uit op de A12 bij Zevenaar. Dankzij diervriendelijke automobilisten, die stopten en de politie inschakelden, bleven de zwanen ongedeerd.

.

.

.

.

.

.

.

VIDEO | Ree sprint over perron van station Nijmegen

Een bijzonder tafereel vrijdagmiddag op het station in Nijmegen. Daar liep namelijk een ree over het perron.


.

Zaterdag 3 juli 2021

.

.

Poep behandeling tegen Parvo bij pups.
.
Het Parvovirus is een virus dat voornamelijk bij puppy’s voorkomt. Het veroorzaakt spijsverteringsproblemen en is zeer dodelijk. Het aantal gevallen is in 2020 met veertig procent gestegen ten opzichte van het jaar ervoor. “Die toename is toe te schrijven aan de honden die vanuit Oost-Europa naar Nederland gehaald worden. Zij zijn vaak niet tegen het virus ingeënt”, vertelt Karen Soters van House of Animals. Toch hebben we een opmerkelijk verhaal over een genezing van het Parvo virus dat we u niet willen onthouden.

Hondje Frenkie genezen van dodelijk virus door poeptransplantatie

 

Op 24 maart 2021 verwelkomt Joyce Kamerbeek haar puppy Frenkie. Ze is op slag verliefd op de pup. Helaas zit ze maar kort op haar roze wolk, want Frenkie wordt al snel ernstig ziek. Ziekteverschijnselen Op de dag dat het beestje aankomt, heeft Frenkie al last van diarree. “Na twee dagen ging haar buikje opzwellen en heb ik de dierenarts gebeld”, vertelt Joyce aan EditieNL. Ze moet de darmen van het beestje goed in de gaten houden, luidt het advies. Twee dagen na het gesprek met de dierenarts begint Frenkie met braken. “Toen wist ik: dit is niet goed. We hebben een Parvotest afgenomen en die bleek positief te zijn.
Ondanks medicatie van de dierenarts gaat het hondje hard achteruit. Na onderzoek blijkt Frenkie 41 graden koorts te hebben en ernstig ziek te zijn. De dierenarts vermoedt dat Frenkie uit het buitenland komt. Zelf had Joyce van tevoren vertrouwen in de fokkers. “Onze bovenburen hebben een pup bij dezelfde mensen aangeschaft. Zij waren heel enthousiast en met hun hondje ging het hartstikke goed.” Joyce heeft haar pup bij de dierenarts achtergelaten voor een poeptransplantatie. “Dat kost 5000 tot 6000 euro. Haar bloedwaardes waren nog goed, dat was voor ons een reden om het toch te doen.” De ingreep heeft uiteindelijk haar leven gered.
.
Poeptransplantatie
Maaike van Uden, spoeddierenarts en ontwikkelaar van poeptransplantaties, legt uit dat deze behandeling al langer gebruikt wordt bij honden met chronische diarree. “We hebben de methode iets aangepast, zodat de veel te zwakke en zieke puppy’s niet onder narcose hoeven”, vertelt ze aan EditieNL.
 
Tijdens zo’n transplantatie wordt ‘gezonde’ poep ingebracht bij de zieke hond. “Daarmee zorgen we dat de balans in het darmkanaal herstelt en voedingsstoffen worden opgenomen in de darmen.” De zieke hond profiteert dus van de gezonde darmflora van de donor. De methode lijkt te werken. Driekwart van de behandelde hondjes heeft het Parvovirus na de poeptransplantatie overleefd. Een kwart overleed alsnog. “Maar dat ligt niet aan de behandeling. De hondjes komen vaak doodziek binnen.”

Spoeddierenarts MaaikeSpoeddierenarts Maaike

.
.
Donorselectie Niet alle honden kunnen zomaar poepdonor worden. “De hond mag zes maanden lang niet hebben gebraakt of diarree en antibiotica hebben gehad. De vaccinaties en ontworming moeten helemaal up-to-date zijn. We nemen daarnaast ook bloedtesten af.” Als dit allemaal in orde is, mag de hond donor zijn. De dierenarts hoopt dat meer dierenartsen deze methode gaan gebruiken: “Onze logistieke afdeling heeft via ons netwerk al het persbericht verspreid en daarmee proberen we onder de aandacht te brengen.” De poeptransplantatie vervangt niet de bestaande behandeling tegen het Parvovirus. Hierbij met het dier zelf de darmflora opschonen. “We wachten dan tot het dier het zelf gaat doen maar dat kan veel te lang duren en dan kan het dier te komen overlijden”, vertelt ze.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Zondag 4 juli 2021 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.


.

.

SteVie’s World. \KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

.

.

.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd . Voor vragen over SteVie’s World mail naar:  info@steviesworld.nl

.

.

 

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

World greatest prison escapes

 

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Net als je denkt dat je je huisdier goed en veilig ingesloten hebt,  kom je bedrogen uit… Met dank aan Jolande en Edgar, baasjes van Lynn, worden eraan herinnerd dat je huisdier bijzonder vindingrijk kan zijn

.

.

 


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

. . . . . .

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen. Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn

.

.

.

.

.

.


. <<advertentie>>

.

.

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

Eef en Rik, baasjes van mr. Wilson, Sammie en Tani stuurden ons deze heerlijke foto’s van Tani die tuin in de gaten houdt…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


– – ..<<Advertentie>>

.

Merel  Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ? Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

.

Sluiten die tent !!!!!
.
Het is godgeklaagd … Als er dierenmishandeling op beeld staat, de betrokkenen al eerder voor hetzelfde zijn beboet, de NVWA opzettelijk en aantoonbaar om de tuin wordt geleid. … Wat is er dan nog nodig om een bedrijf onmiddellijk te sluiten en personen die de dieren mishandelen nog eens persoonlijk strafrechtelijk te vervolgen ?
 
Nee dan moeten er meer camera’s opgehangen worden, mag er alleen levende dieren in het pand komen als er iemand van de NVWA aanwezig is, moet het bedrijf de kosten van dit toezicht betalen en wordt er gekeken of het bedrijf strafrechtelijk vervolgd kan worden waaruit weer ook een boete kan volgen.

Beste mensen : “We lopen steeds achter de feiten aan”.

We waren geschokt toen we maandagavond op het nieuws de beelden zagen die stiekem bij slachthuis Gosschalk aan de Oenerweg 2 4, 8161 PM Epe  waren gemaakt. Varkens en koeien werden veelvuldig geslagen en met stroomstootwapens bewerkt. Er word gelopen over de rug van een manke koe die vervolgens met meerdere messteken in de hals werd afgemaakt. Gruwelijke beelden die meteen op je netvlies gebrand staan. Beelden die laten zien hoe nieuw personeel wordt geïnstrueerd om geen stroomstootwapens te gebruiken in het bijzijn van de NVWA inspecteurs en op de plaatsen waar de camera’s zijn aangebracht.
 
Wat mij betreft zou dit bedrijf voor altijd de deuren moeten sluiten. Dit bedrijf heeft een zeer zieke bedrijfscultuur en genezing blijkt keer op keer niet meer mogelijk. Keer op keer blijken aangekondigde verbeteringen loze beloften. Om het leed van duizenden dieren te beperken is het duidelijk dat het zieke bedrijf uit zijn lijden verlost moet worden. Misschien zou een oplossing zoals die bij veel megastallen wordt toegepast, een oplossing zijn. Immers gaat daar ook regelmatig de fik in.
 

“De stier beeldt uit waar het bedrijf voor staat”

Wie langs de slachterij van Gosschalk rijdt, kan het moeilijk ontgaan dat aan de gevel fier en trots een bronzen Spaanse stier prijkt. Opvallend, want de stier is afgebeeld op ware grootte. Het kunstwerk is in opdracht van de familie Gosschalk gemaakt door een Amsterdamse kunstenaar.
 
“De stier beeldt uit waar Gosschalk voor staat: stoer, fier, dynamisch en robuust. Dat was ook de opdracht die ik van de familie kreeg voor het ontwerp: maak een stier die past bij de uitstraling van ons bedrijf”, zegt de kunstenaar, die zich realiseert dat de stier niets te maken heeft met het vee dat geslacht wordt bij Gosschalk. “Nee, maar dat hoeft ook niet. Het gaat om de uitstraling: ik heb een stier gemaakt, zoals hij er in zijn oorspronkelijke staat uitziet: fier, stoer, met horens. Rechtop en niet bang.”
 
Ik werd misselijk van de beelden en die laten we dan ook niet zien. Mocht u wel alles willen zien en lezen over het bedrijf Gosschalk uit Epe dan raad ik u aan om op deze linkjes te klikken.
 
Slachthuis Gosschalk uit Epe weer de fout in: camerabeelden tonen mishandeling varkens en koeien | Veluwe | destentor.nl
Karen’s blog: Weer gruwelijke beelden, wat is er met mijn aangifte gebeurd? – Animals Today

UPDATE 3o juni 2021: Inmiddels is een meerderheid van de Tweede Kamer voor onmiddellijke sluiting van het bedrijf en Heeft McDonald aangegeven geen vlees meer te gebruiken dat afkomstig is van de dit bedrijf.

UPDATE 2 juli 2021 16.30 uur: Slachthuis Gosschalk moet van demissionair minister Schouten van LNV met ingang van 3 juli voor onbepaalde tijd de tent sluiten, zo meldt RTL Nieuws. De NVWA heeft aan de hand van de beelden besloten de erkenning van het slachthuis te schorsen. Ook is niet uitgesloten dat er strafrechtelijke vervolging gaat plaatsvinden, aldus Schouten. Volgens de NVWA zijn er behalve dierenmishandeling nog meer strafbare feiten geconstateerd bij slachterij Gosschalk in Epe. Afgelopen dagen werd al bekend dat diverse klanten Gosschalk de rug toekeerden.

.

.

.. HOERA !!!! HET IS VOOR NU AFGELOPEN MET DIT VRESELIJKE BEDRIJF. LAAT HET EEN WAARSCHUWING ZIJN VOOR ALLE ANDERE SLACHTHUIZEN !!!!!!

.

.

. . .


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

 

. Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

.

. .   .

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

Nangi en Pippa van 16 tot 19 juli 2021

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021

Nelson en Rova van 2 tot 7 augustus 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

King van 12 oktober tot 10 januari 2022

Nangi en Pippa van 16 december 2021 tot en met 9  januari 2022

Saar en Arie van 10 september .tot 5 oktober 2021.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022

Lizzie van 24 februari tot 6 maart 2022

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

..

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com