Dierenmissies Weekjournaal van 6 augustus 2017

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Zoals gebruikelijk overheerst het positieve nieuws. In dit weekjournaal het fantastische nieuws over het adoptiesucces van afgelopen week. We doen opnieuw een dringende oproep om vluchtbegeleiders te vinden, hebben we updates van hondjes die net of al geruime tijd in Nederland bij een baasje wonen, over  de vakantie van Ocean en Luna. In de column hebben we het deze keer over “onbegrijpelijke verzoek” . Kortom naast nog tal van diverse, leuke en informatieve onderwerpen is het weer meer dan de moeite waard om het hele weekjournaal van Dierenmissies van voor naar achter door te nemen. Lees over de volgende onderwerpen:

  • De maandag die voor ons zondag is 
  • Lucy in de belangstelling
  • Lara in de belangstelling
  • De Nieuwe koppies blijven komen
  • Vluchtbegeleiders gezocht
  • Op adoptiebezoek voor Molly/Zara
  • Tres is definitief geadopteerd.
  • Smile staat in de belangstelling
  • Lucy heeft pech.
  • Smile heeft ook zijn mandje gevonden
  • Oreo:  Drie maal is scheepsrecht
  • Cuco nu al in de belangstelling
  • De balans van deze week
  • Oreo heeft ook baasje gevonden
  • Updates van Suerte & Paris, Tresor, Nicola, Axel, Copito, Pum, Rala
  • De  vierkante column van Ton: “Gekke verzoeken!”
  • De (on)zin van de week over: “voldoening…”
  • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertentienieuws over: Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, Dierbaar Sieraad, OnePack  en Fresh PC. Auteur Veronique van der Griend  ‘Een brandend dek’uit de trilogie ‘Juliana, vriendin van mijn moeder’, Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++  

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

 .

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 31 juli 2017

.

De maandag die voor ons zondag is
.
Deze dag hebben we gebruikt om een beetje weekend te vieren. Het waren hectische dagen. Ook in de mail was het opvallend rustig. (Bleek later stilte voor de storm) Het was een mooi moment om de administratie bij te werken en bezoekje te brengen aan de tandarts omdat op zondag een kies het had begeven. En zo komt de dag toch weer vol en hoop je dat je weer aan de slag kunt met hondjes want dit gerommel is niets voor ons. Gelukkig geven onze hondjes en de logees tussendoor de nodige afleiding. Helemaal los van de hondjes in Spanje kom je nooit. Zo kregen we in de loop van de dag een aanvulling op de eerder verkregen info over de hondjes. We kregen van alle hondjes de datum door waarop ze het asiel hebben betreden.  Je keel wordt dichtgeknepen als je ziet staan dat er een heleboel honden al sinds 2009 in het asiel zitten en sindsdien nooit de kans hebben gehad op een eigen baasje !!!!!! Dit is echt om misselijk van te worden en het geeft ons weer extra energie om daar eens flink de boel op te schudden. En …. zoals je verder in dit weekjournaal kunt lezen, zijn we lekker bezig.

.

.

.===================================================

oudehondDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG OM OUDJES MEER KANS TE GEVEN OP EEN ADOPTIE
Door uw donatie kunnen we de adotiekopsten voor een senioren en of honden met een medische gebrek of ongeneeslijke ziekte verlagen tot 225 euro zonder van de hoge kwaliteitseisen van de adoptie af te wijken. Hierdoor maken zij meer kans om ook een  fijne mand te vinden.
Doneer op: NL15INGB 0005721780 t.n.v. St. Dierenmissies o.v.v. senioren adoptie.
uw donatie kunt u terug vinden op de donatiepagina van Dierenmissies.

.

================================

Dinsdag 1 augustus 2017

.

Lucy in de belangstelling
.
Hoe leuk is het als je dan weer plots een informatieverzoekje krijgt voor een hele lieve schat die Lucy heet. Natuurlijk is dit nog geen garantie voor een adoptie maar het feit dat Lucy wordt gezien en opvalt doet ons goed.

.

.


Lara in de belangstelling
.
Via Vrienden van Odena krijgen we een berichtje dat er een familie is die interesse heeft getoond in de adoptie van Lara. We hebben die familie een informatieve mail gestuurd over de adoptieprocedure en wachten rustig af. Het zou natuurlijk voor Lara geweldig zijn…

 

 

De Nieuwe koppies blijven komen  
.
Nu stellen we Cuco voor maar er staan nog een hele rij te trappelen om zich te laten zien. Helaas hebben we daar nog niet alle info over binnen dus die krijgt u volgende week gepresenteerd.

Naam Geslacht Ras Karakter
 Cuco  reutje   langharige podenco

.

.

.

Klik op de linker foto om zijn adoptiepagina te bezoeken

 ZEER LIEF, LAAT ZICH MAKKELIJK AANHALEN, GAAT OP ZIJN RUG LIGGEN, VROLIJK, SPEELS, RUSTIG, LOOPT PRIMA AAN DE LIJN.

.

=============================================

.

Vluchtbegeleiders gezocht

.

WILT U DIT BERICHT AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE HONDJES DIE OP TRANSPORT WACHTEN
 
Stichting Dierenmissies zoekt:
Vluchtbegeleiders voor traject Barcelona – Nederland
Wie heeft er een reis geboekt met Transavia naar Barcelona ?????  Ooit vluchtbegeleider willen zijn? Wij maken graag gebruik van je hulp op je (terug)vlucht van Barcelona naar Nederland.
 
KLIK op het vliegtuig  lees de antwoorden op de vragen:
.
Waarom er gezocht wordt naar vluchtbegeleiders?
Hoe wordt je vluchtbegeleider?
Wat wordt er van je verlangd?
Wat hou je er aan over?
 
Een kleine moeite maakt voor een hondje dat wacht op transport, een wereld van verschil… 

.

Woensdag 2 augustus 2017.

.

Op adoptiebezoek voor Molly/Zara

Molly (2)

Mollie die haar nieuwe leven mag beginnen als Zara

Annabel wacht op haar nieuwe vriendinnetje

Vandaag op adoptiebezoek geweest bij de nieuwe baasjes van Molly die Zara zal gaan heten. Vier poezen die of blind zijn of half blind zijn of drie poten hebben enfin u krijgt wel een beeld van de zorgzame huiselijke omgeving waar Zara mag gaan wonen. Een aparte ruimte voor ganzen en een geit, vogelvolière en dat alles in een mega-tuin. En als toetje op de cake hoeft Zara niet alleen alles te ontdekken want ze krijgt ook een vriendinnetje die haar voor mocht gaan.  Annabel heet ze en die heeft ook een asielverleden dus die twee hebben elkaar wat te vertellen.  En zo werd de eerste adoptie van vandaag een feit.

.

.

============================================

.

Tres is definitief geadopteerd.

In de avond kregen we van het nieuwe baasje van senior Tres dat ook zijn adoptie definitief door zal gaan.
En dat is vandaag nummer twee. Je begrijpt dat deze dag echt niet meer stuk kan.

.

.

===========================================

.
..

Donderdag 3 augustus 2017.

.
Smile staat in de belangstelling
.
Met plezier verstrekken we alle informatie als er eerst telefonisch en daarna nog eens per mail door een familie gevraagd wordt naar Smile. De arme ziel is ook al 10 jaar oud zit al vele jaren in het asiel. Misschien lacht het geluk hem toe…  we houden de vingers gekruist.

.

Vrijdag 4 aug 2017.
.
Lucy heeft pech.
.
Helaas hebben we vernomen dat de familie die belangstelling had getoond voor Lucy definitief heeft afgehaakt. Een beetje troost kan ze we gebruiken. Maar wie weet is er iemand die dit nu leest en verliefd raakt op Lucy !!!!Klik op haar foto op haar pagina te bekijken. Ze is echt de moeite waard hoor.
.

.
—————————————
.

.
Smile heeft nu ook zijn mandje gevonden
.
Als de kattentest goed verloopt kan het adoptiecontractje van Smile worden getekend en dat is het beste nieuws dat we vandaag kunnen krijgen. Smile heeft nu alle reden om blij te zijn…

.

.

=========================

.

.
Oreo (9)Oreo:  Drie maal is scheepsrecht
.
Toen vorige week voor een tweede maal op het allerlaatste moment de adoptie van Oreo niet door ging zakte de moed ons allemaal in de schoenen.  Hoeveel pech moet een hond krijgen. Maar de tijden lijken nu opnieuw gekeerd en een familie heeft aangegeven Oreo te willen adopteren. We hebben hen alle info gestuurd en wachten nu op een reactie.

.

.

Zaterdag 5 aug 2017.

.

Cuco in de belangstelling
.
De kleine Cuco die we deze week in het weekjournaal presenteren en die pas twee dagen op onze site staat heeft vermoedelijk nu al een baasje gevonden. We zijn nu in de fase van het uitwisselen van informatie en hopen dat dit een echte adoptie wordt. We houden u op de hoogte.
.

.

.

De balans van deze week

.
Namen van de asiel stakkers de afgelopen dagen Makkers van een baasje geworden zijn en het opvangcentrum mogen verlaten.

Brisa

Bjor

Copo

Omega

.

.

.

.

.

Lisa Black

Frida (2)

Frida

.

.

.

 

 

.

En natuurlijk zijn er ook Molly/Zara, Tres, Jorn en Smile die deze week via Dierenmissies een baasje vonden. Voor hen wordt met spoed een reismogelijkheid gezocht. Natuurlijk moeten we wel de vaccinatie tijden in acht nemen.

Molly (4)

Molly/Zara

Tres

Jorn

Smile

 

.

.

.

.

.

Ook de adoptie van Oreo gaat de goede kant op en omdat Oreo al een paar keer klaar heeft gestaan voor de adoptie hoeft hij niet meer op de  vaccinaties te wachten en zou hij snel  naar Nederland kunnen komen. We proberen hem met Miranda mee te laten rijden die komende week met de auto naar Nederland rijdt…

 

===================================================
.

.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in een Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

===================================================

 

.

 

Zondag 6 augustus 2017
.

Het was weer zover toen vandaag in alle vroegte de wekker af ging. In alle rust kon ik zo aan het wekjournaal weren om die weer op tijd aan u te kunnen presenteren.

Uiteraard vertellen we ook even hoe Ocean en Luna het gemaakt hebben tijdens hun vakantie.

Nou dat gaat prima. Ocean wordt steeds brutaler en dat is op zich niet zo slecht. Hij krijgt meer zelfvertrouwen en af en toe moeten we hem tot de orde roepen.  Toch wordt hij daardoor een evenwichtige hond die precies weet hoe ver hij kan en mag gaan.

Kijk daar hebben we Heike met haar bazinnetje. Daar moesten ze natuurlijk naar toe rennen om even hallo te zeggen.

In het bos gaan de remmen los en komen we allerlei hondjes tegen waardoor het wandelen juist zo spannend wordt. Soms is het de kleine wit/zwarte Heike en dan weer grote Golden Retriever Dino en dan weer Zwarte Labradoedel Belle maar er zijn nog tal van vriendjes maar ja die staan niet allemaal op de foto… Misschien de volgende keer… .

even later komen we Dino en Belle tegen. Botas heeft ze even gezegd dat ze mee mogen lopen als ze zich gedragen…

 

.

.

.

.

even later komen we Dino en Belle tegen. Botas heeft ze even gezegd dat ze mee mogen lopen als ze zich gedragen…

.

.

.

.

.

.

Nu kan Ocean op zijn gemakje Dino leren kennen

Pichi vond het nodig om de les van Botas nog eens te verduidelijken aan Belle

.

.

.

.

.

.

.

.

.

als alles is doorgelopen blijven ze wat beteuterd staan kijken. Hoogste tijd om maar weer eens op huis aan te gaan.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

========================================================

.


..

.

 

.

.

.

.

.

.

.

 

======================================================

.

 

.

Update van Suerte en Paris toegezonden door baasje Monique
Monique zegt:
“Hoe gelukkig kan je als hondenmoeder zijn?
Als je kindjes goed eten ben je blij!!
Dikke knuffel van Suerte,Paris en mij!! XX”
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Update van Copito toegezonden door baasje Randi.

 

Met Copito wordt hard gewerkt aan een betere relatie met de poezen. .

.

.

.

.

.

.

.
.
Update van Nicola  toegezonden door baasjes Eef en Rik.
.
.

Nicola heeft de eerste dag veel geslapen. Nu heeft ze definitief vrede gesloten met Mr. Wilson de kleine teckel. Kijk, dan kun je ook samen van het zonnetje genieten.
.
.
.
.
.
.
.
Update van Lana (Tresor) toegezonden door Miranda 
.

De baasjes van Lana (Tresor0, Saskia en haar vader, waren op vakantie in Spanje en kwamen op de terugweg even bij ons langs om gedag te zeggen, een bak koffie te drinken, even Tresor te laten zien en  aaien.. en even de beentjes te strekken.

Het was heel leuk om haar weer te zien, zowel Saskia als haar vader en Tresor (nu Lana) zijn immens gelukkig met elkaar!

 

 

vele groetjes

.

.

.

.

.

 

Update van Axel toegezonden door baasje Ingrid.

Axel. Nog steeds even mooi als altijd.

Toen Ingrid op 17 september 2011 Axel (Toen nog Carlitos ) bij ons in Leidschendam kwam halen, waren we de nacht ervoor met de caravan met geadopteerde hondjes uit Spanje komen rijden. Axel was toen een nog een echte jonge hond. Vanaf het allereerste begin waren Ingrid en Axel onafscheidelijk en met het verstrijken van de jaren is Axel alleen maar mooier geworden.

 .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Update van Pum toegezonden door baasjes Emily en Germ Henk
.
Dag Ton en Annerie,
.
Weer even een korte update over Pum.
.
Hij eet en drinkt de laatste dagen zelfstandig. Na de eerste dag goed eten had hij diarree, waarna we hem op rijst met wat paté hebben gegeven voor twee dagen. Daar knapte hij van op en nu eet hij weer ‘normaal’. Pum drinkt al vanaf die tijd gewoon water uit zijn eigen bak.
.
Daar zijn we ontzettend blij mee, en we zijn ook trots op onze kleine man!
Ook het uitlaten gaat goed, en we zijn al een paar keer naar het bos geweest waar hij aan de flexibele lijn rond kan dartelen.
.
Hij slaapt graag aan onze voeten als we televisie kijken en wil graag bij ons zijn. ‘s nachts zijn er helemaal geen problemen, Pum blijft rustig.
.
Volgende week verhuizen we weer naar IJhorst. Hij zal dan weer opnieuw moeten wennen aan zijn omgeving, maar gelukkig is hij dan al een beetje aan ons gewend.
.
Een fijn weekend gewenst,.
.
.
.
Update van Rala toegezonden door baasjes Robert en Marijke
.
Rala,  is nu ongeveer een jaar bij ons. Ik weet zeker dat zij erg gelukkig is.
.
Ze speelt met Loena ( een Labrador van 10 jaar oud) met en zonder klos touw .  En is dan zeer druk met “rondjes draaien “
.
Als ik met haar naar een omheind terrein ga  met een meertje ga, dan kan ze rennen met maximale snelheid. De derde versnelling met turbo aandrijving !
.
Laatst was ze uit de tuin ontsnapt zonder dat we het gemerkt hadden. En enige tijd later stond ze voor het hek zachtjes te janken: ik wil er graag in en bij jullie zijn.
.
Ze is bijzonder aanhankelijk en lief.  Ze erg trouw. Of dat komt doordat ik haar eten maak ( brokjes ) of omdat ze zich aan mij gehecht heeft. Kortom een heerlijke hond.
.
Op de foto’s zie je haar spelen met Loena en de klos en zie je haar ook alleen spelen met een klos, Kortom een zeer gelukkige hond ! Eerst was ze niet zo gesteld op de klos touw. Volgens mij was ze bang dat die op een aanvallende wijze gebruikt zou worden.
.
We zijn jullie erg dankbaar dat jullie enerzijds een Spaanse schone gered hebben om haar vervolgens hier te parkeren.
.
Veel succes met jullie mooie werk.
.
Robert en Marijke
.
.
.
.
.
.
.
.
.=====================================================

kop-ton

Ton

De 4-kanten column van Ton “bijzondere verzoeken.”
.

 

.

.

.

Dagelijks krijgen we zo’n 10 à 15 vragen en verzoekjes over honden en de adoptieprocedure. De vragen komen telefonisch, per email, per Whatsapp of per sms bij ons binnen. Soms zijn het vragen om raad of tips over opvoeding en soms zijn het vragen die een bijzondere lading hebben. Vanzelfsprekend proberen we alle vragen zo goed en volledig mogelijk te beantwoorden…. Soms bevatten die vragen een lading die we niet hadden voorzien. Twee voorbeelden van deze week laten we in deze column de revue passeren.

Deze week kregen we tussen de bedrijven door twee van zulke ietwat bijzondere verzoekjes. Kijkt u even mee ?

Geda

Verzoek 1: Allereerst kwam er een vraag om informatie over Geda van iemand die zich op Marktplaats Druifje noemt.

Beste St. Dierenmissies,
Ik heb een vraag over ‘Dierenmissies GEDA‘.
Hoe is ze met honden en katten
Met vriendelijke groet,

We hebben natuurlijk verteld dat Geda prima met andere honden kan en dat we op haar verzoek Geda een kattentest zouden kunnen laten ondergaan.
.
Toen kwam het volgende antwoord:
.
….Hey nou ik vang vaker honden op voor stichtingen en wilde daarom weten of ze met katten en honden kan ok heb namelijk ook een kitten maar mijn tweede vraag is dan of jullie ook opvang zoeken ? Tis fijn om een hond te helpen bij een nieuwe start ……

Het ging dus niet om een adoptie maar om een verzoek om een hond tijdelijk/semi-permanent in opvang te krijgen. We krijgen regelmatig van dit soort verzoeken waarbij men ervan uitgaat dat voer en alle eventuele bijkomende kosten worden betaald door Dierenmissies. We hebben haar netjes verteld  dat we geen gebruik maken van dergelijke tijdelijke opvangplekken omdat we honden niet onnodig willen laten verhuizen naar steeds een totaal vreemde omgeving.

Haar conclusie luidde: ” Oke oke jammer dat jullie niet met opvangen werken daardoor worden veel dieren sneller geplaatst…” 
.
.

.

Sira

Negri

Verzoek 2:

Toen kwam het volgende verzoek dat voor ons een eind kreeg waar we niets van snappen. Een vraagster diende een informatieverzoekje in voor twee hondjes. Negri en Sira.  Dat kan als je nog een definitieve keuze moet maken.

In beide berichtjes stond geschreven

.

Hoi, Ik vroeg me af hoe hij is met kleine huisdieren zoals konijntjes. Ik heb er namelijk twee en die lopen rond in huis vanaf het moment ik wakker ben. Negri spreekt me namelijk heel hard aan.
Mvg

.

Beste …,
.
We kunnen geen enkele garantie geven over hoe Negri en Sira reageren op de aanwezigheid van konijnen. Wij kunnen daar de honden helaas niet op testen. Wel kunnen we alle honden testen op katten omdat we een kattenopvang hebben op het opvangcentrum.
.
Als je konijntjes los moeten lopen en er bestaat de geringste twijfel of dat goed zal gaan moet je niet aan een hond beginnen want daar krijg je altijd spijt van. Sorry ….

Haar antwoord snappen we niet zo goed..

Beste,
.
Het is niet dat ik twijfel kan gerust een puppy nemen. Maar er zijn honden zoals Sira en Negri die net als een pup een gouden mandje verdienen. Jouw uitspraak hierover vindt ik absoluut niet kunnen. Beste nog.
.
Mvg …

We hebben hierop maar geen antwoord meer gegeven. Natuurlijk vinden wij ook dat alle honden recht hebben op een gouden mandje en daarom doen we ook onze uiterste best voor honden zoals Sira en Negri  maar we snappen echt niet waarom je kleine konijntjes nou zo nodig voor de neus van twee toch flinke speelse honden moet laten huppelen.  Al zijn ze nog zo lief… wij denken dat dit vragen is om moeilijkheden.

 

 

===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

 

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

karik lima

Karlijn’s Shop
klik hier ….

Klik op de tekening van hun Lima om een kijkje te nemen in de webshop van Karlijn.   

Lima is de oogappel van Karlijn en Alexander en daarom mag zij aan de deur zitten van hun webshop. Zij heet u van harte welkom….

Snuffel eens tussen de luxe artikelen voor uw eigen persoonlijke verzorging maar natuurlijk ook om cadeau te doen. 

De kans is erg groot dat u iets vindt van uw gading… 

.

Wilt u zich in persoon laten verzorgen dan bent u van harte uitgenodigd in de
.
Kapsalon Karlijn & Sanne’s Schoonheidssalon
.
adres: Kalf 186A 1509 BB te Zaandam, tel 075-6150352

.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “voldoening…”

.

Waarom geeft het verzorgen van een nooddruftig dier zoveel voldoening ?

Wie een hongerig dier voedt, voedt de eigen ziel… Aldus: Charlie Chaplin

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Natuurlijk danken we  Your Inner Feelings weer voor deze warme gedachte …
=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

 

augustus 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
september 2017
ma di wo do vr za zo
1 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
oktober 2017
ma di wo do vr za zo
–  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
november 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18  19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30  –

 

december 2017
ma di wo do vr za zo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

 

januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31  –

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en TonDierenmissies Weekjournaal

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com