Dierenmissies Weekjournaal van 7 maart 2021

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Deze week beginnen we met het einde van de vakantie van Lizzy, dieren bleven achter na corona opname in ziekenhuis, inbreker betrapt, daders gepakt voor hondenmoord in Spanje, Dana & Luna plus Flash en Aliona zoeken een baasjes. In de column zien we hoe een advocaat van een dierenmishandelaar een mishandeling vergoelijkt door een redelijk doel en bij de (on)zin van de week: (mislukte) Jachthond te koop. Voorts hebben we weer updates van baasjes uit het land gekregen en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Lizzie weer naar huis.
– Corona zorgt voor onverwachtse verwaarlozing 
– Inbreker op heterdaad betrapt.
– Het gebeurt nog steeds….
– Een noodkreet voor Luna en Dana.
– Flash zoekt ook een baasje
– Aliona is het nieuwe koppie van het asiel.
– Stevie’s World (advertentie)
– Leuk filmpje:
Vis in aquarium geeft weinig voldoening…
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Senna  & Aika, Rufus

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Hoe kunnen we een advocaat ter verantwoording roepen?
– De (on)zin van de week gaat over:  (mislukte) Jachthond te koop
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

.

Maandag 1 maart 2021
.

Lizzy weer naar huis.

.
.
Gisteren kwam aan de negen-daagse vakantie van Lizzy ten einde. Ze was zo blij om haar baasje Linda weer te zien.
.

.

.

.

.

.,

.

.

.
.
Pichi, Botas en Mia bleven eerst keurig om afstand om Lizzy alle aandacht te laten krijgen.
.
Maar ja …. als er ergens aaisessies zijn dan wil Pichi er ook van profiteren.
.
De vakantie van Lizzy is zo goed en leuk verlopen dat dit beslist niet de laatste keer dat ze bij ons zal komen om wat daagjes door te brengen. Niet alleen wordt er aan de zomervakantie gedacht maar ook aan een paar daagjes rond oud en nieuw en voorjaarsvakantie.
.

.

.

.


.

.

Dinsdag 2 maart 2021 

.

Corona zorgt voor onverwachtse verwaarlozing 

De dierenpolitie van Oost-Brabant heeft maandag in Veldhoven honden en slangen bevrijd uit een vervuilde woning. Ze zijn meegenomen en tijdelijk ergens anders opgevangen.

Achter de met uitwerpselen vervuilde woning schuilt een triest verhaal. De ouderen bewoners zijn recent opgenomen in het ziekenhuis met het coronavirus, meldt de politie op Instagram.

Geen familie en vrienden

Het stel had geen familie of vrienden die voor de beesten konden zorgen. Daardoor bleven zij verwaarloosd achter in het huis.

De politie, gemeente Veldhoven en de Dierenbescherming hebben daarvoor een oplossing gevonden. Ze hebben de dieren bevrijd uit de woning en tijdelijk opgevangen.

Honden en slangen

Daar was de eigenaar van de dieren “zeer content” mee. Op foto’s is te zien dat in ieder geval twee honden, slangen en een amfibie-achtige (mogelijk een salamander) in de woning achter waren gebleven.

De politie hoopt dat de eigenaars van de beestjes er weer snel bovenop komen. Zij worden dan door de gemeente ondersteund in het weer leefbaar maken en houden van de woning. De politie blijft een oogje in het zeil houden in verband met de dieren.

.

.

.

 


.

.

Woensdag 3 maart 2021 

.

Inbreker op heterdaad betrapt.
.
Wat is het toch geweldig als jouw hond je huis beschermt door een inbreker te betrappen, alarm te slaan waardoor het baasje de politie kan waarschuwen die, door doortastend optreden, de inbreker op heterdaad kan betrappen…  Dat was werkelijk een prima staaltje van teamwork.

.

Wat er werkelijk gebeurde.

Poes Poeki C had gedurende nachtelijke uren kans gezien om langs de achterdeur het huis te betreden. De hond des huizes heeft op een gegeven moment de poes opgemerkt en liet dit met luid geblaf horen. Poeci C heeft van schrik een vaas omgegooid. Dit hoorde het baasje die lag te slapen. De politie werd gebeld en die rukte met zes auto’s uit in de hoop de indringer op heterdaad te kunnen betrappen. Nou dat is dus gelukt. Poeki C is later in vrijheid gesteld…

.

.

.


.

.

Donderdag 4 maart 2021 

.
Het gebeurt nog steeds

We lazen een berichtje over moord dat  begin februari had plaatsgevonden in de provincie Malaga. Een Podenco van nog maar anderhalf jaar oud werd opgehangen aan een boom en vervolgens van een klif gegooid. De twee daders, vader en zoon, zijn gearresteerd.

jachthondje opgehangen

In het Madroño-gebied zag een wandelaar toen hoe twee mannen bezig waren een jonge Podenco op te hangen aan een tak van een olijfboom. De wandelaar schakelde direct de SEPRONA in (de Spaanse milieu-, natuur- en dierenpolitie), maar de agenten konden bij aankomst op de plek waar de moord was gepleegd het hondje niet vinden. Pas de volgende dag bij nader onderzoek werd het jonge dier onderaan een klif dood aangetroffen. Het bleek inderdaad eerst te zijn opgehangen en vervolgens van de klif te zijn gegooid. In zijn oor zat een microchip met de gegevens van zijn baasje.

De eigenaar van de microchip en dus ook van het jachthondje, was een buurtbewoner van Villanueva de la Concepción, in de gemeente Almogía. De man was op de dag van de moord al aangehouden en beschuldigd vanwege het rijden onder invloed en het hierop volgende agressieve gedrag tegenover de politie toen hem naar zijn identiteit werd gevraagd. Een tweede verdachte bleek de zoon van de eerste te zijn en werd pas na de vondst van het lijk aangehouden. De zoon gaf toe mee te hebben gewerkt aan deze lugubere daad, omdat de jonge Podenco volgens hem niet bruikbaar was voor de jacht. Beide zijn beschuldigd van dierenmishandeling met verergering door wreedheid die leidde tot de dood.

Mishandeld tot de dood : Het is helaas niet ongebruikelijk dat jachthonden dood worden aangetroffen in Spanje. Per jaar worden er ongeveer 128.000 jachthonden van verschillende rassen in de steek gelaten. Velen van hen worden mishandeld tot de dood. De excuses voor het weggooien van de dieren alsof het oud vuil betreft, zijn dat het ongewilde puppy’s zijn, dat de honden te traag zijn of te oud, of dat ze niet bruikbaar zijn voor de jacht. Spaanse activisten strijden samen met politici tegen deze dierenmishandeling en voor een verbod op het jagen met behulp van jachthonden.

.

.


.

Maxi naar cursus.

.

Maxi is afgelopen zaterdag in Nederland aangekomen en mocht bij Monique gaan wonen. Maxi is een super lieve hond die altijd gewend was om altijd naar believen kennis mocht maken met elke hond die hij maar tegenkwam. Dat kan natuurlijk niet in Nederland. Maxi is een flinke hond die, als hij eenmaal een andere hond in zicht heeft, best wel sterk is. Een easy walker is niet voldoende dus heeft baasje Monique raad gevraagd bij een hondentrainer. Thuis is Maxi super lief hoor en luistert hij prima maar buiten moet daar dus nog even aan gewerkt worden.

wasmachine in de gaten houden….

Dit is wat Monique ons vertelde:

Buiten, dat is nog een dingetje ? zo gauw hij een andere hond ziet in de verte, op z’n achterpoten en druk blaffen, als ik hem afleidt met n klein snoepje, komt hij weer wat tot zichzelf. 

Het is een ontzettende lieverd en wil overal bij zijn, heel nieuwsgierig en alert. Vanmorgen gelachen om z’n poging om snel ‘n broodje te willen grijpen van het aanrecht  gaf goed aan naar buiten te willen voor ‘n extra ronde, dit omdat hij ‘n beetje diarree had. 

Heb ons opgegeven voor individuele begeleiding door een gedragsdeskundige 4x 55 minuten ben benieuwd. Hou jullie op de hoogte,

vriendelijke groet Monique

.

.


.

.

Vrijdag 5 maart 2021 

.

Een noodkreet voor Luna en Dana. 

.
Geslacht: teefjes
Geboortedatum Luna: januari 2009 (moeder)
Geboortedatum Dana: januari 2013 (dochter)
Kinderen: ja, vanaf 12 jaar
Honden: ja (video beschikbaar)

Katten: ja (katten test op video)

zitten op terrein in midden Spanje
.

.

KLIK HIER om hun adoptiepagina te bekijken.

.

.
Ze hebben dus jaren bij een familie gewoond. De familie verhuisde van een huis met tuin naar flat. De familie mocht/kon/of wilde ze niet  meenemen. Deze twee pechvogels werden achtergelaten op een terrein, waar ze nu nog zitten in beheer van een asiel. Zij zitten nu 24 uur alleen (buiten het moment dat ze eten krijgen) terwijl ze gewend zijn bij een familie te horen. Dit is zeer schrijnend en daarom wordt er gezocht voor een plek voor hen bij een familie of iemand die ruimte heeft. Alhoewel ze een rustige energie hebben vanwege leeftijd, zou het heerlijk zijn als ze hun laatste jaren nog op een mooie rustige plek kunnen doorbrengen. 
 
Ze zijn gesteriliseerd en bloedtesten zijn gedaan. Ze hebben ook hun vaccinaties gehad.
Meer weten over deze twee en de adoptie?  Bel 0622225271 of mail naar dierenmissies@gmail.com

 

.

.


.

.

Zaterdag 6 maart 2021
.

Flash zoekt ook een baasje

Dit is Flash, geboren 2017, reu, mix labrador.  Baasje wonende in de plaats Igualada kan om medische redenen (spierziekte) niet meer voor hem zorgen. De eerste optie was om hem uit nood naar een plaatselijk asiel te brengen. Nu hebben we veel ervaring in die omgeving omdat het oude Odena asiel daar ook was gevestigd. Daarom weten we dat het gemeente asiel daar nog steeds honden afgemaakt als er niet meteen een baasje wordt gevonden. Dit kan natuurlijk niet en daarom doen we er alles aan om hem onder te brengen op een veilige plaats. Voor de hand ligt dat hij bijvoorbeeld naar particuliere opvang De Residentie gaat bij Ruben. De kosten hiervoor zijn 100 euro per maand. De oude eigenaar heeft hiervoor één maand voorgeschoten. We hopen dat we geld op halen om het verblijf langer te kunnen laten zijn.

.

.

 Wil je alsjeblieft mee betalen voor “Flash” via https://tikkie.me/pay/lop814ptevdaepdugud5

Deze link is geldig t/m 19 maart

Vanzelfsprekend doen wij ook onze uiterste best om hem zo snel mogelijk aan een eigen baasje te helpen.

Hij is super sociaal voor mensen en naar andere honden.  Conflict vermijdend gedrag. Hij  heeft een rustig stabiel karakter. Een heerlijke huishond die gewend is om in gezinsverband te leven.

KLIK HIER om zijn adoptiepagina te bekijken

.

.


.

.

Aliona het nieuwe koppie van het asiel:

.

Dit is Aliona. teefje, geboren januari 2019. Aliona woont in het asiel nabij Barcelona. Karakter: Verlegen, met snoepjes wordt ze snel vriendjes  en loopt ze goed mee aan de lijn. Als ze een vreemde hond tegenkomt zal ze even blaffen uit onzekerheid maar kan verder prima met andere honden opschieten. Aliona verdient een baasje die een beetje geduld met haar heeft en haar gewoon lekker wil verwennen. Dan komt ze al snel los en durft ze wat meer. Dan kan ze laten zien wat voor heerlijke meid ze is…

.

KLIK HIER om haar adoptiepagina te bekijken.

.

.

.

.


.

Zondag 7 maart 2021 

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes…

Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Gisteravond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij op Facebook verschenen.

We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen.

.

.

.

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Vis in aquarium geeft weinig voldoening…

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

.

.

.

.

.

.

 

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.<<advertentie>>

.

Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

 

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Jos en Len, baasjes van Senna, Aika en Ace, stuurden ons dit filmpje…

Senna is een echt moedertje die de oren wast van Aika…

.

.


.

Pieter, baasje van Rufus, stuurde ons deze foto’s

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

De 4-kanten column van Ton

Hoe kunnen we een advocaat ter verantwoording roepen?

.

Ooit studeerde ik Nederlands Recht aan de Universiteit van Leiden. Strafrecht was voor mij een logische richting gezien mijn werkverleden. Natuurlijk heb ik toen nagedacht over hoe het leven zou zijn als ik de rol van strafrechtadvocaat zou vervullen.  Destijds was ik nog niet zo geëngageerd in de wereld van zwerfdieren en alle nare zaken die dieren mee moeten maken, maar uiteindelijk komt het erop neer of je een moordenaar of kinderverkrachter zou kunnen verdedigen… Het meest gehoorde excuus van het advocaten corps is dat ‘iedereen recht heeft op een goede juridische verdediging  dus ook de meest verschrikkelijke misdadiger. Ik vertel u dit omdat ik een nieuw dieptepunt heb gezien in de advocatuur wat bij mij plaatsvervangende schaamte teweeg heeft gebracht. Het maakte mij kwaad op de de betreffende advocaat maar stelde mij ook ernstig teleur in de Nederlandse Rechtspraak die notoire dierenmishandelaars nog steeds veel te laag straft en ook geen verbod op het houden van dieren oplegt. 

Het ging in dit geval niet over een hondentrainer die te hard aan de riem trok…..  maar Bastiaan, de bedrijfsleider van een varkenshouderij uit Markelo, die een bevallende zeug ernstig is handelde. Deze Bastiaan schopte een  bevallende zeug keihard tegen de kop en in de buik, en duwde net zo lang een pasgeboren dood biggetje  tegen de bek tot de zeug het dode biggetje beet. De gruwelijke mishandeling filmde hij voor zijn vriendin. Op de film was het gil te horen van de in doodsnood verkerende zeug te horen maar ook zijn getier tegen het arme dier: “Verrotte rotzeug, vieze rat, smeerlap. Ik trap oe de kop in elkaar kankerbeest, ga maar dood.” Oh ja, het arme beest totaal verrot schoppen was geen moeilijke opgave hoor. Ze kon namelijk niet weg vluchten of zich verdedigen want ze lag, zoals dat nog steeds gebruikelijk is bij een varkenshouderij, tussen stalen stangen opgesloten dus missen kon hij niet … 

De reden van de woede-uitbarsting jegens de onfortuinlijke zeug was dat hij zijn vriendin om hulp gevraagd omdat de bevalling moeizaam ging en zij wilde niet komen. Toen bleek ook nog dat de zeug een paar van de net geboren biggen had doodgebeten en dat kost natuurlijk geld. En dus kom je in actie… 

Karin Soeters van Animals Today  had er ook een flink stuk aan gewijd en ze schrijft nog:

De verdediging:

‘Dappere’ Bastiaan was zelf niet aanwezig bij de rechtszaak. De officier van justitie eiste 60 uur taakstraf, maar daar was de advocaat van Bastiaan het absoluut niet mee eens. Volgens haar was er sprake van een ‘redelijk doel’. Daarbij was het filmpje door Bastiaan niet gemaakt om op internet te zetten.

Is de advocaat nog wel geschikt voor haar werk ? 

Alsof het gedrag van Bastiaan nog niet erg genoeg is doet deze advocaat er nog een schepje bovenop. Deze dame zou per direct uit haar ambt gezet moeten worden. Dit heeft namelijk niets te maken met de eerlijke verdediging van je verdachte, maar alles met het goedpraten van een zware mishandeling. Dit is een ernstig strafbaarheid feit, dus wat maakt het nog uit waar het gepubliceerd wordt? Overigens gaat het Bastiaan daar ook helemaal niet om; hij wil zijn vriendin bedreigen. Dit laatste is dus ook nog eens een zaak van huiselijk geweld.

Uiteindelijk werd door de politierechter 40 uur werkstraf opgelegd. Want tja, Bastiaan werkt nog steeds in de varkenshouderij en daarom is het wel belangrijk dat er een stok achter de deur is.

(Geen verbod dieren te houden) 

Hoe is het mogelijk dat een man die dit op zijn geweten heeft er zo makkelijk afkomt en daarnaast gewoon weer tussen de dieren mag werken? Bastiaan B. moet per direct een levenslang houdverbod opgelegd krijgen, zou nooit meer in de buurt van dieren mogen komen en zou verplicht in therapie moeten. Maar nee, de komende tijd kunt je Bastiaan 40 uur schoffelend in de plantsoenen tegenkomen en daarna kan hij gewoon weer aan het werk tussen de dieren, want de mishandeling had een ‘redelijk doel’… Hoe is dit mogelijk???

Ter vergelijking

Stel je voor dat een verzorger op een gesloten afdeling met dementerende bejaarden uit frustratie een bewoner zwaar mishandelt. Daarna krijgt deze persoon op voorspraak van zijn advocaat niet alleen een hele lage straf – want het had een ‘redelijk doel’ toen hij mevrouw Jansen in elkaar sloeg – maar hij mag daarna ook gewoon de gesloten afdeling weer op. De wereld was te klein geweest.

Karin vraagt dit verhaal mee te laten wegen bij de komende verkiezingen. 

De opgelegde straffen bij dierenmishandeling en – verwaarlozing zijn in Nederland schandalig laag. Dit kan zo niet nog 4 jaar doorgaan. Denk alsjeblieft aan de dieren als je op 15, 16 of 17 maart je stem uitbrengt.

Overigens is de mishandelde zeug niet lang na het ‘incident’ geslacht…

 

Wat beroepsethiek betreft:
Hoe kun je in Godsnaam deze afschuwelijke ‘mishandeling’ vergoelijken door een zogenaamd ‘redelijk doel’ ?  

Persoonlijk zou ik de varkenshouder een bezoekje gunnen van wat hardhandige dierenvrienden (en die zijn er echt hoor) en zou ik de advocaat een persoonlijk bezoekje willen brengen maar dat zou beslist verkeerd vallen. Bovendien heb ik verder geen persoonlijke gegevens van dat mens en dat is maar beter ook…. 

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 5 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

.

.

.

.

.

Hoe walgelijk je het ook vindt …. Het is de bedoeling dat een jachthond de uit de lucht geschoten eenden ophaalt en bij de jager brengt.

Dit plaatje is toch veel leuker….

 

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

.

Saar en Arie van 18 tot 30 april 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

.

.

.

.

.

.

Saar en Arie van 10 september tot 5 oktober 2021

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 december tot 2 januari 2022.

.

.

.

.

.

 

Lizzy van 24 februari tot 6 maart 2022.

 

.

 

.

.

.

Banjer (Bambu) van 26 februari tot en met 5 maart 2022.

.

.

.

.

.

.

.

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com