Het adopotie verhaal van Muki, Pocholo en Marvel.

Lotte en Piet brengen Muki en Pocholo mee naar Nederland

Nieuwsbrief 45, Het adopotie verhaal van Muki, Pocholo en Marvel.

Alle drie de hondjes waren geadopteerd en moesten hun weg naar Nederland vinden.
In het verhaal van de vrijwiligers Lotte en Piet hebben jullie kunnen lezen hoe Muki en Pocholo op 19 november 2011 op Schiphol aankwamen en hoe Muki daar zijn baasjes Gilbert en Janie ontmoette.
Pocholo’s baasje Kristen was nog op vakantie en de kleine zou nog een weekje bij ons blijven logeren.
Dat dit een feest was voor onze honden Daisy, Sally en Botas laat zich raden. Een pup van ruim 5 maanden brengt nogal wat leven in de brouwerij.

Marvel eindeloos wachten op een baasje in Tobarra

Ondertussen hadden de nieuwe baasjes van Marvel, Milou en Marlous besloten hem zelf op te gaan halen in Spanje. Voor hen een groot avontuur en natuurlijk ook voor Marvel.
Daar zouden ze op vliegveld Alicante Piedy en Juan Carlos ontmoeten die hen zou helpen met het inchecken van Marvel.
Marvel heeft enige jaren in het asiel gewoond en behoort eigenlijk tot de honden die bij PIedy en Juan Carlos een speciaal plekje in hun hart hebben veroverd.
De meeste honden die lang in het asiel zitten kunnen niet voor adoptie in aanmerking komen vanwege hun gedrag of achtergrond maar zo zijn er ook een paar pareltjes die om de een of andere reden niet geadopteerd zijn terwijl ze een perfecte huishond zouden zijn.
Mavel is er zo eentje… Waarom hij niet eerder is geadopteerd..?? niemand zal het weten maar nu was het zijn beurt.!!

Pocholo in de armen van Kristel

Op zondag 28 november, even na het middag uur, brachten Annerie en ik Pocholo bij Kristen die net was aangekomen uit het buitenland. Pocholo had eindelijk zijn eigen mandje gekregen. 

De ontmoeting met Juan Carlos en Pied en.... Marvel

Op het zelfde moment 2000 km verder, vertrekken Juan carlos en Piedy met Marvel vanaf het asiel in Tobarra om hem naar het vliegveld in ALicante te brengen. Daar kwamen ze Milou en Marlous tegen die op hen stonden te wachten en al halsreikend uitkeken naar hun “Marvel”. Geëmotioneerd neemt Milou Marvel over aan uit handen van Piedy die stiekem ook een traantje moet weg pinken. Marvel gaat een nieuw fantastisch leven tegemoet maar ja, na zo lang voor hem gezorgd te hebben, is het toch wel even snikken.

 

Net een slokje water genomen... van dat vliegen in het ruim krijg je zo'n dorst...

Toen zij eenmaal op weg naar Schiphol in het vliegtuig zaten was het al laat in de avond geworden. Rond middernacht stonden Annerie en ik op het vliegveld om Milu en Marlous te verwelkomen. Het wachten op de hondenkennel lijkt altijd eeuwig te duren…
Toen door het grondpersoneel van de luchthaven eindelijk de kennel met Marvel erin de bagagehal in gereden werd, was het nog slechts een kwestie van seconden voordat Marvel bevrijd was uit zijn kleine ruimte. http://www.youtube.com/watch?v=Z_0nUJmFrYU

De reis was fantastisch verlopen en Marvel gedroeg zich voorbeeldig. Liet zich door iedereen knuffelen en vond de aandacht prachtig.  Toen werd het tijd om naar huis te gaan.

Marvel richting Arnhem, wij richting Leidschendam. Het was een hele lange, maar leuke, dag geweest.

groetjes,
Annerie en Ton
Dierenmissies

«
»
  • Marlous &Milou

    Lieve Ton en Annerie,
    Marvel is nu bijna 2 dagen bij ons en we snappen niet dat hij niet eerder is geadopteerd. Het is zo’n schat! Hij was meteen al zindelijk,ging als een mak schaapje mee in de auto naar huis, en kon vandaag al los lopen zonder riem. Ook met de kat gaat het prima,hij kan al op commando zitten, hier komen, en ligt dankbaar op zijn hondenbed te slapen. Kortom: alles gaat boven verwachtingen.
    Superbedankt voor jullie bemiddeling en ontvangst op schiphol, waar jullie best wel lang hebben moeten wachten.We wensen jullie nog heel veel succes met al jullie dierenmissies, veel liefs, Milou en Marlous.

    1
  • Hallo Marlous en Milou,

    Kijk vooral even naar nieuwsbrief 45.
    Daar staat nu een klein filmpje op.
    Marvel is dan net uit de air-kennel.
    Dank jullie voor de lieve woorden.

    Groetjes
    Annerie en TOn

    2

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com