Dierenmissies Weekjournaal van 4 februari 2018

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we weer mee- en tegenvallers maar vooral goed nieuws. Een onverwachts snelle vlucht voor Yoda en leuke updates van Nila, Mellow en Pum zetten de positieve toon in het weekjournaal. Voorts maken we melding van leuke speeltuinen voor hondjes vragen we ook aandacht voor gruwelen in Spanje op 1 februari. Kortom voor iedereen is er wel wat leuks of interessants te lezen dus maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam want we werden best verrast door alle gebeurtenissen. De volgende onderwerpen komen dan aan bod:

 • Oki mag naar Nederland komen
 • Even Flippie introduceren…
 • Bloeduitslag van Yoda is binnen en ook zij mag naar Nederland komen
 • Anoya’s adoptie lijkt definitief, nu nog zo snel mogelijk het asiel uit.
 • Nieuwe huisvesting Dierenmisssies geplaatst
 • Ook de adoptie van Alida2 loopt nog steeds
 • Melon is weer genezen van de pitbullbeet in zijn poot
 • 1 Februari de zwartew dag van de Galgo’s
 • Anoya heeft pech, adoptie toch afgeblazen. 
 • De nieuwe huisvesting van Dierenmissies is gisteren een feit geworden.
 • Je kunt plannen wat je wilt, het loopt altijd anders… 
 • Er zitten maar 24 uur in een dag.
 • Volgende week weer nieuwe hondjes ter adoptie
 • Registratie van uw hond is verplicht.
 • Berichten van baasjes over Nila en Pum, 
 • De 4-kanten column van Ton: “Speeltuinen voor honden…”
 • De (on)zin van de week over: “Baas en hond versmolten !!!!” 
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Meer Koeling, Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo meerkoelingAirconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, vrieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend koeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en airconditioning-installaties.

.

.

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

De week van dag tot dag:

.
.

Maandag 29 januari 2018

.

Hoera !! Oki mag naar Nederland komen
.
De baasjes Renske en dochter Maxime hebben al wat buitenlandse zwervertjes Shadow, Mouse, Diva en Bij-jou en wilden Oki graag een kans geven op een fijne mand tussen hun kanjers.  Er waren wat beren op de weg want op het moment dat zij hun belangstelling voor Oki toonden bleek er net een Spaans baasje te kennen hebben gegeven Oki te willen adopteren. Uit ervaring weten we dat zo’n belofte nog al eens gebroken wordt en dit bleek na twee dagen ook het geval. Nu hadden Renske en Maxime een tweede asiel hondje Pablo (dit keer uit Griekenland) op het oog en moest er gekozen worden tussen Oki en  Pablo. Omdat Pablo een opvangplek had bij een dierenarts tot hij geadopteerd zou worden en het daar goed had, mocht Oki de gelukkige zijn. Hij zal Maximilliaan kortweg Maxi gaan heten en hij gaat nu het medische traject in om de reis van zijn leven te kunnen maken.

.


.

Even Flippie introduceren…

.

Dit is Flippie, reutje, geboren, leeftijd: 2 jaar, hoogte: 58 cm, goed met reutjes en teefjes. Eerst een beetje verlegen maar al gauw daarna heerlijk sociaal en knuffelig. Een schat van een hond met een hele bijzondere krulletjes vacht.
Kerngezond en een heerlijke gezinshond.

.

Flippy krijgt gauw een eigen pagina maar mocht u nu al meer info willen… mail ons gerust… dierenmissies@gmail.com

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dinsdag 30 januari 2018

.

Bloeduitslag van Yoda is binnen en ook zij mag naar Nederland komen

Yoda

Lee

Toen, Jo en Inge hadden aangegeven Yoda een plekje te willen geven, vroegen we zoals gewoonlijk de laatste info over Yoda op in Spanje. Toen hoorden we dat hij recent positief getest was op Leishmania. We hebben dit direct aan baasjes Jo en Inge verteld. Ze moesten even nadenken omdat destijds ook hun Era Leismania besmet was maar al gauw kregen we te horen dat ze daarom niet bij voorbaat Yoda af wilden schrijven. Wel wilden ze de bloeduitslagen zien zodat ze zelf konden zien wat de actuele situatie is… Natuurlijk zorgden we er voor dat die zo snel mogelijk beschikbaar kwam. De laboratoriumuitslag laat zien dat hij slechts een lichte besmetting heeft en Jo en Inge hebben aangegeven dat zij Yoda graag als vriendje voor hun Lee op willen nemen in het gezin. Omdat Yoda verder zo goed als klaar is om te reizen, hebben we gelijk gezocht naar een reismogelijkheid. Die kwam al gauw binnen en wel op woensdag 14 februari a.s. Toen baasjes Jo en Inge aangaven dat dit voor hen  prima was hebben we de reis vastgelegd. Yoda zal die dag om 12.05 uur aankomen op vliegveld Eindhoven. Esther van Lucky Wishes zal de vluchtbegeleiding doen. We kijken er erg naar uit…

Met een volgende vlucht op zaterdag 17 februari voor Shirza zal die week ook weer druk worden maar met de komst van deze kanjers is dat alleen maar geweldig…

.


.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

.

.


.

.

Woensdag 31 januari 2018

.

Anoya’s adoptie lijkt definitief, nu nog zo snel mogelijk het asiel uit.
.
Het oudje Anoya had de belangstelling gewekt van een baasje dat graag iets voor de schat wil doen. Bij een eventuele adoptie kan zij pas in mei bij haar nieuwe baasje terecht. Dit mocht natuurlijk geen beletsel zijn om Anoya de reis van haar leven te laten maken. Hiervoor wordt er gezocht naar de mogelijkheid om Anoya zo snel mogelijk naar een tijdelijke opvang te laten gaan in afwachting van haar reis. Eigenlijk is de periode van 2 maanden hiervoor te lang. Desnoods mag ze vooraf enkele weekjes bij ons logeren. Alle documentjes om de adoptie formeel te maken hebben we opgestuurd en die zien we tegemoet.

.


.

Ook de adoptie van Alida2 loopt nog steeds.
.
De mensen hebben laten weten dat ze nog een beetje tijd nodig hebben om de knoop door te hakken.

.

We houden onze vingers gekruist.

.

.

.


.

Melon is weer genezen van de pitbullbeet in zijn poot
.
De prachtige Melon was enkele weken geleden gebeten door een Pitbull. Zijn poot was behoorlijk gehavend maar er was niets gebroken. Vanzelfsprekend is hij met veel zorg behandeld door de dierenarts en mocht hij in alle rust bijkomen van de schrik.

.

Nu is hij weer helemaal genezen en is hij weer de mooie herder met het heerlijke karakter. We hopen dat hij gauw naar een baasje mag want hij is veel te lief om in het asiel te moeten wonen.

.

.

.

Donderdag 1 februari 2018

.
1 Februari de zwarte dag van de Galgo’s
.
Dit is traditioneel de dag dat Galgo’s die niet geschikt schijnen voor de jacht, door hun baasjes op gruwelijke wijze afgemaakt worden. Wij zullen u de nare details besparen want daar kunt u op internet genoeg over lezen. Dat wij, en met ons vele dierenliefhebbers hier hun afgrijzen over uitspreken zal u niets verwonderen.
.

Een stukje dat is geschreven door de bevriende Asielhouder Peter Koekebakker uit La Linea de Conception zegt genoeg. Hier een stukje uit zijn bericht:

1 Februari ! De dag van de galgos ! Niet echt hun dag ! Ik vervloek alle politici in Europa die de andere kant op kijken ! Ze hebben het over de geciviliseerde wereld ! Aan mijn hoela ! Het enigste wat telt is geld ! Men sluit zijn ogen voor elke vorm van dierenleed ! 49.950 Galgos zullen op de meest gruwelijke manieren aan hun einde komen . De verbrandingsovens draaien overuren . Buiten de gewone honden die gedumpt worden, komen deze er nu ook nog bij…
.
Misschien is het nog eens goed om bij deze traditionele Spaanse tragedie stil te staan… 

 


.

Anoya heeft pech, adoptie toch afgeblazen.
.
Anoya is een gezond oudje van 14 jaar die de nodige tandjes mist en waarvan de dierenarts in het asiel vindt dat ze eigenlijk te oud is om te laten steriliseren. Dat ze in de nadagen van haar leven wellicht wat ouderdomsverschijnselen zou kunnen krijgen kunnen we natuurlijk niet uitsluiten.
Helaas bestond er nu bij de baasjes onzekerheid of de gezondheid van Anoya wel goed genoeg zou zijn. Met in het achterhoofd de lijdensweg van een van hun vorige huisgenootjes die recent is ingeslapen, is er de angst dat ze dit op korte termijn weer mee te moeten maken. Die angst kunnen we niet wegnemen en een garantie dat dit oudje tot het laatste moment gezond zal blijven kunnen we ook niet geven.  Ons beleid is dat we sterk adviseren om niet te adopteren als er ook maar enige twijfel bestaat. Tja en dan houdt het hier op… De baasjes blijven met pijn in het hart het wel en wee van Anoya volgen en blijven betrokken bij haar welzijn. 

Dus waar we nu opnieuw naar op zoek zijn… is een warme mand waar ze in alle rust haar leventje als een senior señora mag slijten.

.

.

Vrijdag 2 februari 2018.

.
De nieuwe huisvesting van Dierenmissies is gisteren een feit geworden. 
.
Vorige week vertelden we dat we gingen kijken naar een chalet. Gisteren is deze geplaatst en vandaag en komende dagen wordt er nog druk geklust om elektra, water en riolering aan te sluiten. Gas wordt door de erkende installateur gedaan en die komt op maandag 12 februari. Tot die tijd hebben we nog geen warm water… Maar ja dat geeft niets…

.

.

Zaterdag 3 februari 2018

.

Je kunt plannen wat je wilt, het loopt altijd anders…
.
Het is zo’n dag waarop de planning uit de hand loopt. Gisteren kwam ik erachter dat er nog wat spullen moest worden gehaald voor de riolering van het chalet en isolatie voor de waterleiding om voorbereid te zijn op de vorst die men in de komende periode verwacht. Op zich niks geks en alles ging zoals gepland. In alle vroegte weer even aan het weekjournaal werken, toen om 08.00 uur met de hondjes uit, vervolgens nog even loodgieteren om precies te zien wat ik nog nodig heb en vervolgens nog even naar de Gamma rijden. Tegen 12,00 uur was ik weer terug met de spullen en toen was het weer tijd voor de uitlaatronde. Tja, tot zover ging het zoals gepand maar toen ging het fout. Na het uitlaten moest ik mij gelijk omkleden om met de brommer post te gaan rijden. Volledig aangekleed en wel weigerde de brommer dienst. De ANWB moest gebeld worden maar die kon hem ook niet aan de praat krijgen. Het was inmiddels al 14.30 uur. Toen zat er niets op dan maar met de auto post te gaan rijden. Dit was absoluut niet handig want stoppen bij elke huis om ook nog folders te bezorgen is echt een super tijdrovende bezigheid. Toen er onderweg sneeuw viel bleek het toch ook weer een geluk bij een ongeluk te zijn dat ik nu niet op de brommer zat. Om een lang verhaal kort te maken … de bezorging was een langdurige sessie ondanks dat er een stukje van de route was overgenomen door een collega. Toen ik thuis kwam was het al donker. Er zat niets anders op dan weer te gaan lopen met de hondjes en helaas kon er niets meer aan het chalet gedaan worden. Morgen weer een dag .. al wordt dat ook een drukke dag…

.
.

Zondag 4 februari 2018

.

Er zitten maar 24 uur in een dag.
.

Ook deze zondag was het zoals meestal het geval was. Erg vroeg op om het weekjournaal af te maken. Helaas konden we daarna niet uitrusten want de auto stond nog vol spullen van de Gamma die nog gebruikt moeten worden… en vanmiddag komen de dames Loes, Tamara en Marieke kennismaken met Morky. We hebben Morky gezegd dat hij vooral zich zelf moet zijn en dat hij zich netjes moet gedragen.

 

Mocht u een hondje zoeken maar kunt u nog niet het hondje vinden dat uw hart steelt… ? Wanhoop niet want volgende week hebben we weer een heleboel nieuwe hondjes die ter adoptie…

.

.


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.
.

.

.

.

.

.


 .
.

.

Baasjes Jolanda en Ronny stuurden ons deze korte update van Nila

Aanvankelijk was Nila wat onrustig tijdens de nacht maar dat is nu over.

Met Nila gaat alles goed al is ze nog wat schrikachtig.  De nachten gaan steeds beter en aan de lijn lopen geeft geen probleem.

.

.


.

.
Baasjes van Pum stuurden ons deze leuke update. 

.

(Pum is het broertje van Flor die bij ons is om van haar angst af te komen) 
.
Dag Ton en Annerie,
.
Het is alweer even geleden dat jullie iets van ons hebben gehoord, dus we sturen weer even een update.
.
Het gaat heel goed met Pum! We merken dat hij zich steeds meer aan ons hecht, een nieuwe fase waarin hij zit. Als we er niet zijn, gaat hij vaker naar ons op zoek, en ook vindt hij het lastig om ‘s avonds door ons alleen gelaten te worden als we naar bed gaan (maar we houden vast aan ons vaste ritueel en het gaat elke avond beter). We krijgen ook steeds meer te zien van zijn karakter en zijn speelsheid. Echt spelen doet hij vooralsnog niet (en dat hoeft ook niet), maar we kunnen wel lekker gek met hem doen. Voorheen was hij daar echt nog te bang voor.
.
Sinds kort ligt Pum ook echt te kroelen en te slapen in zijn mandje (voorheen lag hij alleen op een kleedje of op een handdoek), wat heerlijk is om te zien. Hij gaat er echt vanuit zichzelf in. Het is natuurlijk helemaal bonus als het mandje in het zonlicht staat, dan kan meneer er uren in vertoeven!.
.
Half januari zijn we een weekje op vakantie geweest in Zeeland. Pum vond het prachtig. Hij heeft genoten op het strand en heel veel gerend (wel nog aan de lange lijn). Het duurde even voordat hij door had dat zeewater niet echt lekker is om te drinken…
.

Bijgevoegd natuurlijk nog een paar foto’s. We zien dat hij sinds hij bij ons is echt veranderd is. Hij heeft bijvoorbeeld veel meer zwarte vlekjes gekregen!

Flor

.
We zouden het leuk vinden om nog een keer kennis te maken met Flor, we zijn benieuwd hoe Flor en Pum op elkaar reageren!
.
Veel groeten,
.
Emily, Germ Henk en Pum

.

.

========================================================================

.
.
De 4-kanten column van Ton. “Speeltuinen voor honden.”
.
.
Ze bestaan echt. Speeltuinen voor honden. Ze zijn er in het hele land maar natuurlijk nog veel te weinig. Eigenlijk stelt het niet zo veel voor maar voor veel hondjes een zege omdat ze eindelijk vrij rond kunnen lopen op een veilige plek waar ze niet weg kunnen lopen en zo zonder riem met andere honden kunnen verkeren. Het is nu eenmaal zo dat niet elke hond de gelegenheid heeft om tijdens de wandelingentjes los te lopen. En af en toe een sprintje trekken is echt erg goed voor uw hond.
 .
Waarom die beperking kan bestaan daar zijn allerlei redenen voor. Gevaarlijk verkeer, misschien nog niet zo gehoorzaam of is het baasje bang dat hij of zij te ver weg zal lopen etc. Waar je dan naar uit kijkt is een flinke ruimte waar in alle vrijheid gerend en gespeeld kan worden zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hond in een onbezonnen moment onder een auto loopt of zijn neus achterna gaat en de wereld om hem heen vergeet. Waar hij in vrijheid zijn  sociale vaardigheden kan oefenen want aan de lijn is hij een flink stuk van zijn  communicatiemogelijkheden kwijt. Bovendien kan hij niet goed wegrennen als het met de andere honden te druk wordt of juist zelf extra druk doen om te laten zien dat hij nergens benauwd voor is.
.
Allemaal leuk en aardig maar waar kun je zo’n speelplaats voor honden vinden? Nu daar is een handige link voor waar je adressen ziet staan. Klik maar op het logo van Doggydating.
 .
Mocht er nu geen speelplaats in je buurt zijn dan is het te overwegen om zelf zo’n speelplaats te maken. Hiervoor moet je dan bij de gemeente zijn. Onderstaande website kan je hierbij tips geven.
.
De Hondenspeeltuin, dikke pret voor uw hond en voor uzelf!

U vindt hier de adressen en een beschrijving van de vele hondenspeeltuinen die ons landje rijk is. De hondenspeeltuin? Het moet nu toch niet gekker worden!?! Jawel hoor, de hondenspeeltuin bestaat echt en is niet alleen ontzettend leuk voor hond en baas maar het blijkt ook een prima oplossing voor het hondenpoepprobleem dat in veel gemeenten speelt. Binnen de hekken van de hondenspeeltuin is de hond volledig vrij in zijn doen en laten, hij mag lekker los rond rennen, gek doen en zijn kunstjes vertonen op de diverse speeltoestellen. Speeltoestellen? Jazeker, die horen toch in een speeltuin. Doe uw speelkleren aan en kom mee naar de hondenspeeltuin! Als deze tekst u aanspreekt .. klik dan op de foto rechts…
.

Meestal moet je voor het gebruik van de speelplaats een klein bedrag (1 euro per keer per hond of zo) betalen. Sommige uitlaatservices huren soms zo’n speelplaats voor een paar uur af. Neem u hond een keertje mee naar de ‘Hondenspeeltuin’… een aanrader … !!!
.
===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Baas en hond versmolten !!!!”

.

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

Soms gaat de baas op de hond lijken …
.
maar wat als baas en hond één geworden zijn.
.
Een leuk plaatje dat een tweede blik verdient…

 

.

.

.

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

Bekijk onze donatiepagina en bekijk zie het leger van onze donateurs

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

.
Chispa van 6 t/m 21 jan.
januari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Sjors, Moos en Mikey 7 t/m 11 feb
Nelson en Rova 15 feb t/m 24 feb
Pippa en Nangi 24 feb t/m 11 mrt
februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
maart 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31

 

april 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Mosca en Albert van 6 tot 18 mei
mei 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Moos, Sjors en Mike van 4 t/m 12 jun
juni 2018
ma di wo do vr za z0
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Ian 3 t/m 8 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30 31

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

Dierenmissies Weekjournaal

 

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com