Dierenmissies Weekjournaal van 4 maart 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week zijn we nog steeds in de ban van het koude weer, hebben we een boel nieuwe koppies, moeite met het begrip van Wereldhond, een blog over zwerfhonden op Curaçao, een update over Flor en nog veel meer.  Kortom, allerlei leuke berichtjes dus maak met ons de week mee zoals die op ons af kwam.

 • De laatste dag van de vakantie van Rova en Nelson
 • Op de site verschenen met eigen adoptiepagina
 • Maxi (Oki) is gecastreerd.
 • Bericht uit een tropische eiland 
 • De Russsiche Beer bereikt het koudste moment.
 • Pia is weer teruggekomen van een lokale adoptie
 • Cohete en Flippy in de belangstelling.
 • Bijna 2.500.000 bezoekers….
 • Berichten van de baasjes over Rova, Shirza, Wolf, Lara en Nela
 • De 4-kanten column van Ton: “De term ‘Wereldhond’ discrimineert.”
 • De (on)zin van de week over: “Je mag trots zijn op je daden”
 • De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings
.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.

GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS
.

.

.

KLIK op de foto !!!!!!!!

en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

.

.

.

De week van dag tot dag:

.
.

Maandag 26 februari 2018

.

De laatste dag van de vakantie van Rova en Nelson

Omdat ik Nelson en Rova in het begin van de avond weer naar huis ging brengen is het extra leuk om te laten zien dat deze twee doerakken met de hele club zich prima vermaken in het bos. De vrijheid om te snuffelen waar ze maar willen is een groot genot en natuurlijk hobbelen ze mee als we zo door het bos struinen. Op dit filmpje zie je de kleine witte Rova en de bruine Nelson en de andere twee gasten Nangi en Pippa door het beeld rennen. Onze Flor loopt voor me uit aan de lijn. Je zult het misschien niet geloven maar er lopen zo dus 9 hondjes  los. Onze Mia is ver uit het beeld want die moet altijd zo nodig spoorzoekertje spelen in de hoop nog ergens olifanten of neushorens aan te treffen….

 

.


 

Op de site verschenen met eigen adoptiepagina

Wilt u hun pagina bezoeken kilk dan HIER

Spotty, Reu, geboren 2016, Kruising – 50 cm. Karakter: Spotty is een leuke bruin witte hond speels, heel knuffelig, vrolijk en actief goed met andere honden. Spoty zoek een actief baasje of gezin.

Mocca, Teef – geboren 2013 – Kruising – 55 cm. Karakter: Mocca is een ontzettend lieve hond. Zeer rustig voor haar leeftijd. Knuffelig. Sociaal met de andere honden. Zeer fijn gezelschap voor mensen die een rustige kameraad zoeken.

Coto, Reu – geboren 2014 – Kruising – 50 cm. Karakter: Coto is een lieve hond, een beetje verlegen, angstig.. Maar een beetje. Met wat tijd en dedicatie zal hij snel weer vertrouwen in de mens hebben. Sociaal met andere honden.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Micky, Reu – geboren 2014 – Kruising – 60 cm. Karakter: Micky is een schat van een hond. Lief, rustig, sociaal met andere honden. Een grote bruine teddy beer.

Teo, Reu – geboren 2014 – Kruising Schnauzer – 52 cm. Karakter: Teo is een leuke leergierige reu. Hij is nieuwsgierig en een perfecte hond om dingen te leren. Sociaal met andere honden. Speels. Knuffelig. Angst voor katten

Liam, Reu – geboren 2015 – Kruising – 65 cm. Karakter: Liam is een nog jonge hond maar zit zijn korte leven al lang in het asiel. Een onzichtbare hond voor velen. Wat groter van stuk dan de rest.. maar o zo lief, en rustig

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Willow, reutje, geboren 2015 en 49 cm hoog. Karakter: Erg lief, beetje verlegen, erg aanhankelijk, kroelerig, kan leuk spelen en dollen met andere honden en is een goede partner tijdens wandelingen.

Bolita, Teef – geboren 2011 – Kruising Herder. Karakter: Heel lief: speelt met mensen en een heel zacht karakter. Een hartstikke leuke hond die graag met mensen een spelletje speelt.

Xispa, Teef – 6 jaar – Kruising – 50 cm. Karakter: Knuffelig, rustig, sociaal met andere honden, wandelt goed aan de lijn.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Spike, Reu, geboren 2016, – Kruising – 56 cm. Karakter: Spike is een onderdanige hond naar mensen toe.. erg lief van karakter. 1 van de vele onzichtbare zwarte honden, die juist zo fantastisch gezelschap kan zijn. Spike is sociaal, lief en knuffelig,

Tigris, Reu, geboren 2015, Kruising – 52 cm. Karakter: Zeer lieve reu. Rustig, knuffelig sociaal met andere honden. . . .Tigris 2 is een super lieverd die voor sommige mensen wat dreigend over kan komen maar dat is volstrekt onterecht.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Dinsdag 27 februari 2018

.

Maxi (Oki) is gecastreerd.

Maxi is klaar voor de reis en kan nu ook gaan aftellen.

.

.

.

.

.


.

triest

KLIK op de foto voor het volledige overzicht van hondjes die ter adoptie zijn…

De stakkers in Spanje…
.
Wie behoefte heeft aan gezelligheid en kameraadschap en overweegt een hondje te nemen… kan toch niet de ogen afwenden van de stakkertjes die in Spanje op een baasje wachten…
.
Wie kunnen er in principe bij Dierenmissies een hond adopteren ?
KLIK HIER om te kijken of u hiervoor in aanmerking komt …
.

.

.


.

.

Woensdag 28

.

Een bericht uit een tropisch eiland
.
Ook behoefte aan een zomers plaatje? Bekijk hieronder de Animals Today-reportage ‘Lost in Paradise: The Dogs of Curaçao‘, die Karin Soeters van Animals Today maakte samen met Monique van Dijk Armor. Het gaat over de zwerfhonden op Curaçao. Wij zijn daar 25 jaar geleden geweest voor een werkvakantie van ruim een maand en hebben toen veel misère voor honden gezien dus steunen we graag elk initiatief dat de situatie op dat eiland voor honden verbetert. KLIK op de foto van Karin om de blog te lezen met filmpje.

 

 

 

.
===================================================.

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

.

Donderdag 1 maart 2018

.

De Russsiche Beer bereikt het koudste moment.
.
Overal heerst er schaatskoorts, waart de griepepidemie rond, maakt de ANWB overuren met het starten van auto’s en zijn er nog tal van ongemakken voor mens en dier.  Onze hondjes trotseren de kou maar we merken dat ze ook weer snel naar huis willen. Wandelen in de kou gaat prima zolang ze in beweging blijven. Stilstaan is voor deze ex Spanjaarden (en voor de meeste honden) echt enorm gevaarlijk…
.
Nu hier en daar waterleidingen bevroren raken vergt dit extra werk op de boerderij. In de stal zijn de metalen drinkkelken bevroren en is er daar nu een kuip onder gezet waar warm water in gaat. Dat warme water moet met melkbussen van de boerderij naar de stal worden gebracht. Doe daar nog een lekkere berg hooi bij en ze kunnen er weer tot de volgende dag tegen.

.

.

Vrijdag 2 maart 2018

.

Pia is weer terug gekomen van een lokale adoptie
>
Waarom Pia toch niet is opgehaald door het Spaanse gezin die beloofd hadden haar te adopteren  is onbekend. Het kan niet aan haar hebben gelegen. Daarom nogmaals de schat in het zonlicht…

Dit is Pia,teef – 4 jaar, 3 maanden – Kruising terrier – 42 cm.  Pia is een leuke kleine maat hond, maar ze weet zich prima staande te houden tussen de grote honden. Knuffelig met mensen. Een beetje dominant naar andere teefjes.

/.

 

.

Zaterdag 3 maart 2018

.
Flor heeft los gelopen in het bos.
.

Training werpt zijn vruchten af. Trouwe lezers weten dat we Flor helpen om het vertrouwen in mensen terug te vinden. Dat is een lange weg maar succesjes moeten we vieren en maken we graag wereldkundig. Van een hond die we moesten vangen om een riem aan te doen en die plaste van angst als je op haar af liep, tot een hond die me komt begroeten als ik met de brommer na postbezorging thuiskom. Ook nu kunnen we melden dat we vandaag weer een mijlpaal hebben bereikt.

Rond 07.30 uur ging ik extra vroeg het bos in met de hele club:  Flor, Pichi, Botas, Nellie, Mia en de logees Nangi en Pippa. Zoals gebruikelijk mocht iedereen los behalve Flor. Toen we een stukje in het bos waren,  mocht ook Flor los. We weten dat Flor bij een angstmoment direct over de camping naar huis loopt dus echt gevaar was er niet. Ik had met Annerie afgesproken dat dit een goed moment was voor dit experiment. Zij zou klaar staan om Flor op te vangen als zij onverhoopt naar huis zou komen. Vanwege het vroege uur en de extreme kou waren er geen vreemden in het bos te verwachten. Flor liep keurig achter me aan en dat is niet makkelijk om vast te stellen want als je je abrupt omdraait in haar richting duikt ze meteen weg. Omdat we dat weten, draaien we ons altijd langzaam om en bij voorkeur kijken we langs haar heen. We hebben gemerkt dat ze zich zo steeds minder bedreigd voelt en zelfs blijft staan. Wel met angstgogen maar toch. Enfin, het ging dus prima. De hondjes renden lekker vrij alle kanten uit en kwamen geregeld langs stuiven. Terwijl Flor dus mooi achter me aan bleef lopen. Tot op een gegeven moment alle hondjes een wandelaar in de gaten kregen die in de verte op ons aan kwam lopen. Daar renden ze blaffend op af om hem welkom te heten. De man was ik al eens eerder tegen gekomen dus dat was geen punt. Maar zodra er opwinding is in de groep dan is Flor ook gelijk gestrest. Het verbaasde me dan ook niets dat Flor stokstijf bleef staan en op zo’n 30 meter afstand van mij vandaan de kat uit de boom keek.   Ik begroette de man, die een fel oranje hesje aan had, en de andere hondjes hadden al de interesse in de man verloren. Hij passeerde mij en ik was natuurlijk nieuwsgierig wat Flor zou doen. Ik had erop gerekend dat ze de benen  zou nemen en naar huis zou rennen maar niets was minder waar. Ze liep keurig langs het randje van het pad om de man te passeren en om zo bij mij te komen. Ik was zóó trots op Flor… Ik weet wat voor enorme angst-drempel ze hiervoor heeft moeten nemen. Ik beloonde haar door het vertrouwde  ‘Goed zo Flor” een aantal keren te zeggen want haar zomaar aaien lukt dan nog niet. We maakten onze ronde af en toen kwam het volgende moeilijke punt. Het aandoen van de riemen. Zodra we het verste punt hebben bereikt en Flor de indruk heeft dat we naar huis gaan gaat ze voor op lopen. Nu moest ik haar met mijn stem bewegen om op me te wachten en te blijven staan zodat ik naar haar toe kon lopen om de riem aan te doen. Het eindeloze oefenen aan de rollijn om haar stil te laten staan als ik haar riep had nu succes. Ik zag de twijfeling in haar manier van doen want het liefst zou ze er vandoor gaan maar ze bleef toch keurig staan en toen ik haar lijn had aangedaan, kon ik haar overladen met strelingen en goedkeuringen. Ze vindt dat heerlijk maar gaat dan zitten in een wat ineengedoken houding terwijl ze de omgeving in de gaten houdt. De andere hondjes verzamelden zich om haar heen want ook zij willen de riempjes aan want dan krijgen ze wat lekkers. Flor neemt dan nog niets aan. Zodra ze een riem aan heeft, heeft ze geen enkele interesse in snoepjes. Daar is ze nog veel te gespannen voor. Zo kwamen we met de hele club weer tegelijk het bos uit, aangelijnd en wel.  Dat lekkers krijgt ze wel als we thuis zijn. Zodra ik achter mijn computer kruip of ergens anders ga zitten komt zij stijf naast me liggen zodat ik haar kan kriebelen of op iets lekkers kan trakteren. Terwijl ik dit schrijf heb ik nog steeds dat trotse gevoel uit het bos… Wat een prachtige lieve schat is Flor toch ….

.

.


.

Cohete en Flippy in de belangstelling.

.

Flippy

Cohete

.

Beide lieverds hebben de warme belangstelling van potentiele baasjes.

.

We hopen dat voor beiden de adoptie door zal gaan.

.

.

.

Zondag 4 maart 2018
.

Bijna 2.500.000 bezoekers….

In alle rust kon ik vanmorgen de puntjes op de ‘i’ zetten zodat het dit Weekjournaal weer op tijd gepubliceerd kon worden. Wist u dat we al bijna 2,5 miljoen bezoekers hebben op de website van Dierenmissies.!!!???

 


.

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand

KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
.
.

.

.

.

.
.

.

.

.


.
.

Registratie van uw hond is verplicht

imagesXGAE43XWOok willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.


Berichten van baasjes

.

.

Fraukje en Bert, baasjes van Nelson en Rova gaven ons deze foto’s
.
.

.

Kleindochter Roos is gek op de hondjes en mag Rova graag knuffelen.
.
.

.

.

.


.

Gerard en Hanneke stuurden ons deze foto’s van hun Shirza.
.
.

Dat Shirza een grote kroeldoos was, was alom bekend en dat demonstreert ze maar al te graag.

Ze voelt zich al aardig thuis ….

.

.

.

.

.

.

.


.

Karin, baasje van Lara, stuurde ons dit berichtje
.
Ola,
Op vakantie met Lara. Gewandeld in het Vijlenerbos te Limburg en de kou getrotseerd.  Lara had maar weinig last van de kou en genoot heerlijk in het bos. .. Haar oor is bijna genezen, maar toch zo charmant met de kap op tegen het krabben.
Groetjes van ons en knuffel van Lara.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Van Femke, baasje van Nela, kregen we deze update…
.
Lieve Ton enAnnerie,
Nela en ik willen jullie nog feliciteren met jullie mooie nieuwe chalet.  Hopelijk is het snel helemaal af en dan kunnen jullie er lekker in gaan wonen met de hondjes. Veel woongenot gewenst en allemaal succes met de laatste loodjes. En we zijn verder heel bij dat reisgenootje Morky van die lieve baasjes heeft getroffen.  Wat een gemis voor jullie, maar hoe fijn dat hij nu bij hen is. Wij duimen voor de lieve Flor die het zo wij zien bij jullie het ook heel erg naar de zin heeft.
.

Zo kan ze lekker dromen …

en relaxen

Met Nela gaat alles goed. Die gaat lekker joh. Is net weer gecheckt en echt we mogen niet klagen betreft haar gezondheid ondanks de tumoren. Ze geniet van haar leven en ik geniet met haar mee.
Liefs Femke en Nela.

.

.

.

.

.

Zo gaat ze vaak liggen met de pootjes gekruist. Smelt!

Directrice in haar fauteuil

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Selena, baasje van Titan, Djovi, Fray en Wolf publiceerde deze foto.
.
Wolf is geopereerd en moet rust houden. We wensen hem veel beterschap zodat hij weer vlug vrij van pijn met zijn vriendjes aan de wandel kan.

.

.

.

.

===================================

.

.
De 4-kanten column van Ton.
.
“De term “Wereldhond” discrimineert”
.
Stray-AFP verzet zich tegen het zielige imago van de ex-zwerfhond. Ze willen dan ook graag de term ‘Wereldhond’ introduceren. Zij schrijven:
.
“Wat ons betreft is een ex-zwerfhond werelds omdat ze vanuit allerlei landen naar ons toekomen, en daarnaast werelds omdat het geweldige gezelschapsdieren zijn. Rond 4 april willen wij daarom de term WERELDHOND breed presenteren. …. ”
.
Natuurlijk zijn we het erover eens dat de term zwerfhond niet altijd meer dezelfde betekenis heeft als 50 jaar geleden. Wij hebben ons gericht op Spaanse stakkers en als we het dan over een zwerfhondje hebben is dat in 99% van de gevallen een gedomesticeerde hond die op straat is gezet en al zwervend door de straten is aangetroffen en uiteindelijk door een asiel is opgevangen. Grote meutes met verwilderde honden die al generaties lang voor hun eigen kostje moeten zorgen, komen we in West Europa zelden of nooit meer tegen. Trouwens, of het überhaupt verstandig is om te proberen dergelijke honden geschikt te maken voor een huiselijk gezinsleven, valt te bezien. Wij denken van niet en dergelijke honden zul je bij ons niet ter adoptie vinden. Wel ondersteunen we neutralisatieprogramma’s om zo mee te helpen dergelijke meutes tegen te gaan.
.
OK, de term “Wereldhond” klinkt op zich leuk maar toch zetten we daar vraagteken bij. We zullen u uitleggen waarom.
.
Met de “Wereldhond” wordt de hond bedoeld die afkomstig is uit het buitenland en dat die op een bonafide wijze naar Nederland zijn gekomen. (Lees: bijvoorbeeld via een bonafide stichting die de adopties van hondjes verzorgt)  Dit impliceert dat er nu twee soorten honden zijn. Te weten: Nederlandse honden en Wereldhonden.
Wat niet duidelijk is of hier ook de honden bij horen die door de illegale hondenhandel met vrachtwagens tegelijk de grens over komen of die door de Nederlandse asielen uit het buitenland naar Nederland worden gehaald om hun hun lege hokken te vullen, weten we niet. Hoe dan ook, je krijgt een twee-deling die discriminatie in de hand werkt.
.
Stel je voor dat je dit ook met mensen zou doen. Dit zou direct bestempeld worden als een actie van een extreem rechtse partij. Waarom kunnen honden niet gewoon hond zijn ongeacht hun afkomst, religie of geaardheid. Ach. ik weet het, nu draaf ik misschien weer een beetje door maar ik hoop dat mijn punt duidelijk is.
.
We kijken een beetje kritisch naar nieuwe uitlatingen van Stray AFP en dat is niet voor niets. Stray AFP is een overkoepelende organisatie die ooit gestart is als belangenorganisatie voor alle stichting en die zich bezig houden met de adoptie van buitenlandse zwerfhondjes. Dierenmissies heeft zelf nog aan de wieg van hun oprichting gestaan. Naarmate ze groter werden en meer stichtingen en organisaties zich bij hen aansloten verschoof ook hun doelstelling die uiteindelijk op diverse punten bepaald contra productief was voor goedbedoelende stichtingen die baasjes in Nederland zochten voor buitenlandse honden. Hier is al het nodige over geschreven. Dat zij geen moeite hebben met het vullen van Nederlandse gesubsidieerde asielen die leeg stand kennen met honden uit het buitenland, vinden wij op zijn minst bevreemdend. Of zo’n hond, eenmaal in een Nederlands asiel, dan ook “Wereldhond” wordt genoemd, moeten we maar afwachten…
.
Dat juist de Stray AFP van de term ‘zwerfhonden’ af willen terwijl zij zelf Stray (Zwerf) in hun naam hebben staan…


.

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “Je mag trots zijn op je daden”

 

Waarom moeten helden zoals Spiderman, Badman, etc.,  altijd gemaskerd en/of  onherkenbaar zijn?

.

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken....

Mmmm.. daar moet ik even over nadenken….

Dat is toch raar .!!! Net alsof ze zich moeten schamen voor hun daden.
.
Stel dat we een soort Superhond zouden introduceren…
.
Nee, het blijft raar …

.

 

.

=============================================

.

.

imagesU525U8CXDIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

karik lima

Karlijn’s Shop

SNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

.
Wellicht wilt u:
eens klikken op de mooie Lima (links) zodat u de wereld van Karlijn Shop betreedt waar u mooie cadeaus voor uzelf of uw geliefde kunt kopen,
kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij,
kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood
of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….?
.
Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.,

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

Bekijk onze donatiepagina en bekijk zie het leger van onze donateurs

====================================================

.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond.
Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER
.

.
Sjors, Moos en Mikey 7 t/m 11 feb
Nelson en Rova 15 feb t/m 24 feb
Pippa en Nangi 24 feb t/m 11 mrt
februari 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28
Chispa 14 tot 28 maart
maart 2018
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
april 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Mosca en Albert van 6 tot 18 mei
mei 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Moos, Sjors en Mike van 4 t/m 12 jun
Kino van 13 t/m 21 jun
juni 2018
ma di wo do vr za z0
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Ian 3 t/m 8 juli
Luna en Ocean 28 juli t/m 18 aug
juli 2018
ma di wo do vr za zo
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31

 

augustus 2018
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
27 28 29 30 31

 

===============

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

Dierenmissies Weekjournaal

 

 

«
»
 • Ellen Biesma-Hartskeerl

  Ik be zoooo blij dat Flor bij jullie is en dat ze zo´n grote stap heeft kunnen en durven zetten. Heel stiekem hoop ik dat ze altijd bij jullie blijft. 😉

  1

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com