Dierenmissies Weekjournaal van 9 september 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we het goede nieuws te vertellen dat Nellie in ieder geval geen tumoren heeft. Mogen er weer hondjes het asiel verlaten, wordt de Spaanse dierenpolitie belicht en zijn er nog tal van leuke, informatieve nieuwtjes en veel berichtjes van baasjes met updates van hun hondjes  dus alleszins de moeite waard om even de tijd te nemen en op je gemakje dit weekjournaal door te nemen. Dan kom je de volgende onderwerpen tegen:

– Nog even een stukje over de aankomst van Ayka op 31 augustus 2018.
– Wonderen blijken te bestaan
– Weer werk voor DHL
– Nieuwe asielverlaters
– Leuk filmpje ter ontspanning over “Wat als je je hond een puppy geeft… Zou die daar blij mee zijn… ? “.

– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
– Freddy in de belangstelling

– Vakantie van Ian
– Update van Flor

– Registratie van chipnummer is verplicht
– Lopende adopties

– Berichtje van de baasjes van Pum, Arie, Jody, Ayka, Estela, Sep, Roc, Nana en Nila
– De 4-kanten column van Ton met “Seprona belicht”

– De (on)zin van de week gaat over: “Een hond doet nooit iets voor niets…”.
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

.
GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.

.
KLIK op de foto !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.
.
.
.


.

.

De week van dag tot dag:

Zondag 2 september 2018

Nog even een stukje over de aankomst van Ayka op 31 augustus 2018.

Wat u nog te goed had is het verslag van aankomt van Ayka, gezien door de ogen van baasje Gerrie en Ayka…
.
Eindelijk het lange wachten is voorbij. Vandaag kunnen we Ayka gaan verwelkomen. In de auto naar Eindhoven gestapt, samen met onze hond Sammie en na ruim een uur rijden erin we er. Alleen de betaalde parkeerplaats vinden ging niet even gemakkelijk dus Ton gebeld en daarna was het een makkie.

 

Op naar het panoramadak en ja hoor Ton gevonden. Kennis gemaakt met Marjanne en Kevin, de klik was er meteen, geweldig. Daarna was het verder wachten, 1 uur vertraging, maar gezelligheid kent geen tijd dus dat was zo voorbij. Eindelijk 13.19 daar was het vliegtuig ( bij mij begonnen de traantjes te vloeien, wat een emotioneel gevoel is dit ) en weer wachten, nu tot de hondjes eruit werden gehaald. Ton nam ons mee naar de aankomst hal en dan toch echt, daar waren ze allebei gebracht door Merel. Wat zijn ze mooi en totaal niet gestrest van de reis. Een snoepje, wat water deed wonderen. Ayka dacht, ik laat letterlijk een boodschap achter op het vliegveld.

( Ton en ik wel opgeruimd natuurlijk). Na weer even wachten ( er hebben wat afgewacht ha ha) toch op huis aan gegaan. Afscheid genomen van elkaar, we gaan elkaar zeker weer zien, en op weg naar Vinkeveen. We waren nog niet op de A2 en Sammie en Ayka vielen achterin in slaap. Thuis aangekomen, het huis en de tuin besnuffelen, rond lopen en kennis maken met nog een Baas.
.
Ayka probeerde zich dominant naar Sammie op te stellen maar dat vond Sammie niet goed en knauwde van zich af. Ayka gaf toe en liep weg. Ah daar zag ze een poes in de … “dan ga ik daar tegen grommen”, dacht Ayka. Dat vond het vrouwtje niet goed, “Verdorie, ik moet een hoop leren, maar aan de voeten liggen bij het vrouwtje wordt goed gevonden. Zalig laten kriebelen voelt goed en ik kom helemaal tot rust. Heerlijk….”.

.

.


.

.

Maandag 3 september 2018
.

Wonderen blijken te bestaan
.

Over de honderd berichtjes mochten we ontvangen van lezers van het weekjournaal om Nelly en ons sterkte te wensen in de hoop dat er vandaag een wonder zou gebeuren voor Nelly. … hartelijk dank daarvoor … !!!!
.
Nou lieve mensen… “Wonderen blijken te bestaan..”.

Klik op de link en lees de update van Nelly die we vandaag als Extra Dierenmissies Weekjournaal hebben gepubliceerd.

Tegen het eind van de middag mochten we al de uitslag van het bloedonderzoek krijgen. Het bleek dat de bloedleverwaarde, die ten hoogste 150 mag zijn, bij Nelly 348 is. Deze waarde zou kunnen wijzen op de ziekte van Cushing maar kan ook komen door de infectie aan haar pootje.   We wachten nu nog op de uitslagen van de analyses van de biopsies en monsters van het wondvocht waaruit bepaalt kan worden met wat voor type bacterie we te maken hebben omdat we die dan ook gericht kunnen bestrijden.  Wordt vervolgd…

.


.

.

Dinsdag 4 september 2018

.

Weer werk voor DHL.

.

Opnieuw zijn er weer vier kennels naar het asiel gestuurd. Ook deze keer konden we weer de nodige goederen mee sturen. Zo zijn er naast  handdoeken en dekens ook een hele partij riempjes en halsbanden die kant op gegaan.

.

.


.

.

Woensdag 5 september 2018
.

Nieuwe asielverlaters
.

Ook deze week hebben weer gelukvogeltjes die het asiel mogen verlaten.

Negri

Liam

Moos

.

.

.

.

.

.

Jaspet

Chess

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.

klik op het plaatje

.

.
Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“Wat als je je hond een puppy geeft… Zou die daar blij mee zijn… ? ”

.

.

.


 

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk fijnste en mooiste die je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
Donderdag 6 september 2018.
.

Behandeling voor Nelly gestart.

.

Vandaag kregen we bericht van de kliniek in Nijverdal met de uitslag van het onderzoek van het wondvocht van Nelly’s pootje.

Hierop is een bepaalde bacterie aangetroffen die alleen te verhelpen is met een bepaald antibioticum.

Gelukkig hoefde ik hier niet speciaal voor naar Nijverdal te rijden en kon ik het afhalen bij mijn eigen dierenarts in Balkbrug. Hierdoor kon Nelly dezelfde avond al haar eerste pil krijgen.

We wachten nu nog of de biopsies van haar poot iets bijzonders oplevert. Die uitslag zullen we vermoedelijk pas maandag krijgen.

 


 

.

vriendenloterij

.

.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

.Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 7 september 2018
.

Freddy in  de belangstelling.

.
Vandaag kregen we een informatieverzoek over Freddy binnen. Natuurlijk hebben we alle informatie over Freddy en het adoptieproces opgestuurd en hopen we nu op een positieve reactie van de familie want Freddy is een lieverd die echt een leuk gezin verdient.

.

.


.

Korte tussenbericht over Nelly
.
Gisteren gestart met de medicatie tegen de ontsteking. Het is nog te vroeg om echte conclusies te trekken maar het lijkt ietsje beter te gaan met Nelly’s pootje.

.

.


.

.

Zaterdag 8 september 2018

.

De vakantie van Ian.

Zoals gewoonlijk is de vrijheid in de natuur voor onze hondjes en de logees het summum. Heerlijk struinen, stoeien, snuffelen en rennen tja het leven is zwaar … we hebben dus echt medelijden met onze logee Ian …. pfffffff en dat tot 20 september …

.


.

Update over Flor.
.
Met onze Flor gaat het ook steeds beter. Het grote euvel van haar was en is mensen maar zie we boeken vooruitgang. Het passeren van mensen aan de lijn is geen probleem meer. Ze is wel nog wat schichtig en oplettend maar van een totale paniek, waarin ze eerst verkeerde, is geen sprake meer.  Als ze los in het bos loopt en er komt toevallig een vreemde onze kant op dan kiest ze direct een eigen route om elke confrontatie te vermijden.  Dat blijft dus nog een moeilijk punt want goedwillende mensen zouden haar misschien willen pakken maar dat is juist verkeerd.
.
Krijgen we bezoek aan huis dan houdt ze zich binnen schuil. Als het bezoek dan eenmaal zit (buiten) dan gluurt ze naar buiten of alles wel op afstand blijft. Staat iemand op dan is ze weer in paniek… Het zijn kleine stapjes maar ook dat gaat steeds beter. Haar motto is nog steeds  “er graag bij zijn … maar dan wel ongezien…”
.
Voor ons is ze als huishond en ideale schat. Kan helemaal van pret uit haar plaatje gaan als één van ons thuis komt na werk of boodschappen doen. Ze is tolerant voor de ander hondjes, komt graag dicht bij je liggen, en als je haar aait gaat ze gauw liggen met één poot omhoog om haar buik te laten aaien en als je stopt met aaien vraagt ze om meer…. Tja, ze heeft dus nog een weg af te leggen maar we hebben alle geduld hoor ….

 

 

.

.


.

.
Zondag 2 september 2018
.

.

Lopende adopties
.
Even een overzichtje van de status hoe het er nu uitziet met de adopties.
.

Naam      besluitfase formaliteiten    bloed-            medisch    reis naar
                  baasjes                                      onderzoek    traject         Nederland

 

Sic              afgerond           afgerond           afgerond         gaande          gepland 27 sept.

Oli              afgerond           afgerond           afgerond         gepland         27 sept

Boye         afgerond           afgerond             gaande           gaande           gepland 2 okt.

Candy       afgerond         afgerond               afgerond         afgerond         2 okt.

Freddy      gaande                   –                          –                       –                        –

.

.


.

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand
KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.


.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.

.


.
.

Berichten van : …

 

Germ Henk en Emily, baasjes van Pum, stuurden ons deze update
.
Beste Ton en Annerie,

.
Het is alweer eventjes geleden dat jullie een update hebben gekregen van hoe het nu met de lieve Pum gaat.
Het gaat er goed met Pum. Hij is thuis erg ontspannen (de foto’s spreken voor zich) en slaapt veel op zijn rug, in zijn mandje en op de bank. Verder kroelt hij erg graag met ons. Samen wandelen vindt hij geweldig; hij gaat altijd heel mooi bij de deur zitten zodat we goed zijn tuigje en zijn riem om kunnen doen (zie foto). Daarnaast begint hij ook steeds meer te spelen: iets wat we niet hadden verwacht! Pum heeft nooit gespeeld, waarschijnlijk ook niet echt geleerd. Hij kan nu, met behulp van onze aanmoediging en enthousiasme, gek doen met een zachte rubberen bal (waar we soms snoepjes in verstoppen).
We zijn in juli voor het eerst met hem naar de dierenarts geweest voor de jaarlijkse controle en vaccinaties. We hebben toen ook naar zijn gebit laten kijken, omdat we wisten dat het er slecht aan toe was.
Afgelopen maandag (27-8) heeft de ‘dierentandarts’ Pum onder narcose gebracht. Pums hele gebit is schoongemaakt en gepolijst. Een groot deel van de tanden waren er slecht aan toe: er zijn maar liefst 16 tanden getrokken. Zijn bekende voortandjes (die je altijd zag als hij je aankeek, zijn ook verwijderd).
Pum is goed uit de narcose ontwaakt en we mochten hem dezelfde avond alweer mee naar huis nemen.
Hij was nog een beetje ‘stoned’ en wat koud van de narcose (de eerste dag, de foto waar hij onder een handdoek ligt), dus we hebben hem de afgelopen dagen flink vertroeteld, veel geknuffeld en veel lekkere (zachte) dingen gegeven. Sinds vrijdag is Pum eigenlijk weer de oude, en misschien nog wel blijere versie van zichzelf. Hij doet weer gek, springt als een malle in het rond als hij ons ziet en/of als we iets leuks gaan doen, begint weer met spelen en eten gaat ook hartstikke goed. Vandaag krijgt hij voor de laatste keer pijnstilling (dan is de kuur afgelopen). De antibioticakuur was gisteren al afgelopen.
We hopen dat hij nu geen pijn meer heeft aan zijn gebit. Ons huiswerk is dat we stap voor stap aan de slag gaan met tanden poetsen.
We zijn erg benieuwd hoe het met Flor is. Kruipt ze al meer uit haar schulp?
Bijgevoegd weer wat foto’s van onze Pum. We zijn verschrikkelijk trots op hem.

.
Hartelijke groet,
Emily, Germ Henk en Pum

 

.


.

.

Kevin en Marjanne, baasjes van Jodi, stuurden ons deze leuke foto en filmpjes.

Jodi is een schat voor kinderen, mag al los lopen en geniet volop aan de waterlijn en blijkt een echte Spanjaard te zijn die tomaatjes lust…

.

.

.

.

,


.

Gerrie en Jorn, baasjes van Arie en Saar, stuurden ons

.

Arie heeft geen moeite met de poes en is maar wat blij als hij zijn baasje ziet…

Het is altijd leuk om te ontdekken wat je nieuwe huisgenoot leuk vindt. Zo blijkt Arie een balletje leuk te vinden en daarmee Saar een beetje uit dagen is natuurlijk ook geinig.

.

.

.

.

.

,

.

.


.

.

Familie Thuis, baasjes van Sep en Saga, stuurden ons deze foto

.

Saga is al vijf jaar bij de familie en Sep (Dic) “al” twee maanden…

Tja en dan gaat Sep natuurlijk op de voorgrond liggen…

.

.

.

.

.


.

Jean Pierre, baasje van Estela, stuurde ons weer deze leuke foto’s

.

,

,

,

,

,

,

,

,

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dushi en Roc

Lisette en Robert-Jan, baasjes van Roc en Dushi stuurden ons deze update
.
Roc kwam in 2017 bij Lizette, Robert-Jan en hun hond Dushi wonen. Hij heeft een moeilijke start gehad in Nederland en kreeg nu baasjes die hem veel beter begrepen waardoor ze van hem weer een zelfverzekerde hond konden maken.
.
Na twee jaar krijgt Roc steeds meer vertrouwen in ons. Hij mag graag het baasje uitdagen. (zie het filmpje.
.
Dushi heeft wat last van artrose gekregen waardoor het lopen wat langzamer gaat. Roc heeft nog altijd  de tijd nodig om zijn energie kwijt te kunnen maar apart uitlaten is geen optie. Dat willen ze allebei niet. Ze staan dan constant achterom te kijken waar de ander blijft. Gauw plassen en poepen en naar huis. Dan zie je opluchting “Oh gelukkig hij is er nog”. Dus … nu Roc rent vooruit en komt kijken of we er wel aankomen, of hij wacht op ons maar kan zo wel zijn energie kwijt.
Dushi krijgt Glucosamine tegen de pijn van de artrose als het te erg wordt.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Jolanda en Ronny, baasjes van Nila en Nana, stuurden ons dit filmfragmentje

Nila wordt door Jolanda los gelaten … ze wil graag naar Ronny en Nana …

.

.


.

.

4-kanten Column van Ton

Deze week: “Seprona belicht”.

.

We hebben al diverse keren wat vragen gehad over de dierenpolitie in Spanje. Hoe zit dat nou ?  De ene keer wordt de naam Seprona genoemd en de andere keer Guardia Civil. Wat mogen die wel en wat mogen ze niet doen ? En voor al wat doen ze nou precies ? Zou Nederland daar iets van kunnen leren ?

Op de laatste vraag kunt u zelf antwoord geven als u alle feiten kent.

De dieren- en milieupolitie van Spanje
Spanje is een groot land met veel flora en fauna en dat moet beschermd worden. Daarom werd in 1988 de Seprona opgericht, de Servicio de Protección de la Naturaleza, een afdeling van de Guardia Civil politie die zich uitsluitend bezighoudt met de natuur, het milieu, visserij, flora en fauna en bescherming van alle diersoorten. De agenten van de Seprona worden er vaak bijgehaald wanneer het gaat om bescherming van paarden, honden, katten, apen en allerlei andere dieren maar ze doen nog veel meer.
De agenten van Seprona hebben een breed scala aan bevoegdheden en werkzaamheden waaronder het toezicht houden op de staat van de natuur in het algemeen, het milieu, de waterhuishouding, het behoud en het controleren van de jacht, controle op de visteelt en het behoud van de bossen en natuur. Daarnaast houdt de Seprona zich bezig met de bescherming van alle soorten dieren, beschermd en niet beschermd, en probeert men de illegale handel tegen te gaan en de verantwoordelijken op te sporen en te berechten. Ook dient de Seprona om controle uit te oefenen op de jacht en visserij waarbij gekeken wordt of dit volgens de regels verloopt, moet men de natuurgebieden beschermen en eventueel bosbranden voorkomen of helpen met de bestrijding daarvan.
Zoals al te lezen is gaat het om een zeer breed scala aan verantwoordelijkheden waar de agenten van de Seprona mee te maken krijgen. De meeste mensen kennen deze tak van de Guardia Civil echter vanwege hun inzet voor de flora en fauna. Met name elke keer als er gevallen zijn van dierenmishandeling of illegale handel van beschermde diersoorten zal de Seprona erbij gehaald worden.

Afdelingen
De Seprona heeft in principe drie afdelingen, te weten de “oficina técnica” ofwel de technische afdeling die bedoeld is om tests uit te voeren en de andere politieafdelingen te ondersteunen. De “patrullas” zijn de agenten van Seprona die op motoren of in 4×4 voertuigen in de natuur controleren waarbij het behoud daarvan gewaarborgd dient te worden, ook wel Paprona of Pacprona genoemd.
Dan is er ook nog de afdeling Eprona of de teams die opsporingen en aanhoudingen doen van bepaalde dierenmishandeling zaken of andere aanverwante gevallen die tot het takenpakket van de Seprona horen. Ook is er de afdeling Deprona welke zich bezighoudt met de bescherming en beveiliging van diverse grote natuurgebieden zoals Doñana, Cabañeros, Tablas de Daimiel, Ordesa en Monte Perdido, Sierra Nevada, Garajonay, Timanfaya, Caldera de Taburiente en Monfragüe.
Wat te doen
Mocht je te maken krijgen met een geval zoals dierenmishandeling of iets wat met de natuur te maken heeft, dan kun je contact met de Seprona opnemen via telefoon 062 direct of via 112 via de alarmcentrale in Spanje.

(Bron: Spanje Vandaag)

Dit is nogal een verschil met onze Nederlandse Dierenpolitie die je kunt inschakelen door 144 te bellen. Wij hebben een handjevol agenten gekregen die speciaal zijn aangesteld en een aanvullende opleiding hebben gehad om dierenmishandeling op te sporen en misstanden met hun daders voor de rechter te brengen. Jammer dat ze maar een klein deel van hun tijd mogen besteden aan dit werk en het overgrote deel van hun tijd moeten besteden aan het reguliere politiewerk waardoor van alle goede bedoelingen maar bitter weinig terecht komt.  Dat ligt niet aan de goede wil van de agenten maar aan de korpsleiding en politiek. Tja …. en daar zijn wij als burgers zelf verantwoordelijk voor…. 

Wilt u meer weten over de Nederlandse Dierenpolitie? KLIK HIER

.

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

“ Een hond doet nooit iets voor niets !!!!!!…”

 

Dit is misschien een extreem voorbeeld en in scene gezet maar de boodschap is duidelijk.
.
Een hond is zuinig met zijn energie en zal nimmer zomaar iets doen.

Het is altijd een reactie op iets wat hij ervaart. Hij handelt instinctief als hij in een situatie komt die hij niet kent en of niet geleerd heeft hoe daar mee om te gaan.
.
Meestal gaat het om eten of om veiligheid bij (naar zijn mening) dreigend gevaar. Er is dus voor baasjes altijd werk aan de winkel. Jij als baasje moet voor hem in elke situatie de stabiele veilige factor zijn waar hij op kan vertrouwen. Maak hem vertrouwd met en leer hem omgaan met vreemde situaties dan kom jij niet voor onplezierige verassingen te staan. 

 

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak. .

.

.

. .
,
GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.
In de maand september komt Ian logeren maar die maand is verder geblokt wegens huisvestingswerkzaamheden,
Copito van 20 t/m 27 okt
Chispa in november

Luna en Ocean augustus 2019

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com