Roc

Dit is Roc, Reu – 3 jaar, 11 maanden – Mix – 53 cm
.
Roc woont momenteel in het asiel nabij Barcelona
.
Karakter: Roc is een zeer sociale en erg lieve hond. Hij kan ook met katten overweg.
.
Bijzonderheden: Roc was geadopteerd en woonde bij een familie tot ieders volle tevredenheid maar hij is terug gebracht naar het asiel omdat hij epilepsie bleek te hebben.

Roc is een schitterende hond met een gouden super lief karakter. Hij dacht werkelijk zijn gouden mandje gevonden te hebben want hij had alles mee. Jonge leeftijd aanhankelijk en knuffelig, speels kortom de perfecte gezinshond. Alles ging voorspoedig tot de baasjes zagen dat hij een epileptische aanval kreeg en te horen kregen dat dit in de toekomst best nog eens zou kunnen gebeuren.  Dit wilden ze niet meer meemaken en brachten en dus direct terug aar het asiel. Ook de verzorgers van het asiel waren erg verbaasd maar dat kan nu eenmaal gebeuren.
.
De stress die het leven in asiel met zich meebrengt, doet hem geen goed. Sinds hij weer terug is in het asiel heeft hij twee epileptische toevallen gehad. Dat is voor een hond in een asiel erg gevaarlijk omdat hij dan als zwakke zieke hond wordt gezien en door dominante reuen aangevallen kan worden in een fysieke toestand waarin hij zich op geen enkele manier kan verdedigen.
Het is dus absoluut noodzakelijk dat deze zeer lieve hond een lief baasje vindt die niet in paniek raakt als hij onverhoopt een aanval zou krijgen. Het gaat vanzelf weer over en bovendien zijn er medicijnen tegen die het aantal toevallen kunnen minimaliseren. Heb jij misschien een plekje in je hart en op de bank over voor deze lieve schat? Hij is een kameraad voor het leven en zal je laten zien wat aanhankelijkheid betekent. Hij zal je nimmer teleurstellen en je voor altijd dankbaar zijn …
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.
https://youtu.be/FcD41frobc4
.
«
»