Dierenmissies Weekjournaal van 21 oktober 2018

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week hebben we natuurlijk het verslag van de reis van Rufus en Cohete, meer asielverlaters, nieuwe koppies, twee nieuwe adopties, updates uit het hele land van geadopteerde hondjes en veel meer. De column van Ton ontbreekt deze week vanwege het reisverslag en het vele nieuws uit het land en in de (on)zin van de week adviseren we je hond te geloven als die jou geweldig vindt. Kortom er zijn weer leuke en interessante berichtjes te over om over te discussiëren tijdens een verjaardagspartijtje.  … dus neem de tijd en lees over de volgende onderwerpen:

– Het gaat fantastisch met Oli… 
– QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond….
– Nieuwe hondjes op de site
– Leuk filmpje: Zwembadplezier voor twee…
– Een vroege start van de dag met Ace en Senna.
– De grote reis van Rufus en Cohete
– De vakantie van Copito begint.
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen…
– Ace en Senna met de club tijdens de beloofde boswandeling
– Vervolg van Oli Quatro…
– Registratie van chipnummer is verplicht
– Hoera Bros is geadopteerd…..
– Hoera ook Leda is geadopteerd …..
– Overzicht van de lopende adopties

– Berichtje van de baasjes van Lucy, Sep (Dic) & Draga, Bajo & Xavi, Mellow
– De (on)zin van de week gaat over: “Waarom zou je de mening van anderen vragen….”.
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Advertenties van: Buddies/AnimalWebshop/Het Dier, Karlijn’s Shop, OnePack en Fresh PC. Your Inner Feelings .
.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.

.

.

.

.

.

.

.
GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring. 

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje… 
.
.


.

.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 15 oktober 2018
.

Met Oli gaat het geweldig.
.
Hoe geweldig was het niet dat Oli op zo’n korte termijn terecht kon bij Fred en Jolanda. Eén verzoek van onze kant en meteen stonden ze klaar om Oli een veilige plek te bieden. Hoe gezegend mogen we zijn met zulke lieve vrijwilligers die we ook onze vrienden mogen noemen.

Zoals we gehoopt en verwacht hadden heeft Oli het daar erg naar zijn zin.
Hij heeft de naam Quatro gekregen. Niet dat hij daar nu al naar luistert maar dat geeft niet.

Hij weet al precies waar de lekkere plekjes zijn om te gaan liggen

en die heb je natuurlijk ook binnen

 

.

.

.

.

.

.

.

.

In het bos even snuffelen aan Marley

Ook Blanca en Lucky kwamen aan de beurt.

.

.

.

.

.

.

.

.

Het lijkt wat krap maar het gaat best in de auto…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Dinsdag 16 oktober 2018

.

QR code : de snelle redding van de zoekgeraakte hond
.
Van Gjalt, baasje van Bonita, kregen we dit initiatief te lezen dat we van harte ondersteunen. Omdat het ons inziens de moeite waard is om dit wereldkundig te maken, bieden we graag een patform om dit idee wereldkundig te maken…

.

Beste dierenvrienden,
.

Via Stichting Dierenmissies hebben ook wij via Ton en Annerie in 2017 een lieve hond geadopteerd en Bonita maakt ondertussen een belangrijk deel uit van ons gezin. Echter in het voorjaar van 2018 beleefden wij een nachtmerrie. Bonita was ergens van geschrokken, ontsnapte uit haar halsband, stak als een vuurpijl de weg over en dook de bossen van Emmen in. Weg was onze geliefde Bonita.
Na enkele uren zoeken vonden wij, in samenwerking met de dierenambulance, Bonita weer terug maar leken wij beiden jaren ouder geworden te zijn. Bonita hoorde dus tijdelijk tot de groep van circa 47.000 jaarlijks weggelopen huisdieren. Gelukkig leken wij een beschermengel te hebben. Wij hoeven u waarschijnlijk niet uit te leggen hoe wij Bonita direct daarna tot over haar oren en meer verwenden.
.
Maar hierbij het volgende:
Ten onrechte wordt er verondersteld dat het chippen van een huisdier voldoende zekerheid biedt als zij weggelopen zijn. Helaas is dit niet geval. Dit komt doordat alleen beperkte hulpdiensten zoals de dierenambulance, de dierenarts en het asiel meestal de chip via een scanner kunnen uitlezen.
De eigenaar van het huisdier is daarom niet, of zeer moeilijk te achterhalen. In de praktijk kan dit betekenen dat uw huisdier tijdelijk in een dierenopvang geplaatst wordt en in de meeste gevallen de kosten van het tijdelijk verblijf als zowel van het vervoer daarheen van uw huisdier bij u in rekening wordt gebracht aangezien u hiervoor als eigenaar aansprakelijk bent.
Nog ernstiger is het als uw huisdier om het leven zou komen door een verkeersongeval. De huidige keiharde werkelijkheid is dan ook dat overleden huisdieren, die gevonden worden door de politie of overige hulpdiensten, zonder uw medeweten afgevoerd zouden kunnen worden nu deze instanties niet de middelen en de tijd hebben om de eigenaar te kunnen achterhalen.
Stelt u zich dan ook eens voor dat u geen afscheid heeft kunnen nemen van uw huisdier. Dit is helaas vaak onnodig als de eigenaar eenvoudiger en sneller getraceerd had kunnen worden.
.
Hiervoor hebben wij dan ook de QRhanger verder uitontwikkeld. Uw huisdier wordt geregistreerd in een landelijke Nederlandse eigen database. Elk huisdier krijgt een eigen uniek nummer toegewezen en iedereen kan -als men uw weggelopen huisdier terug gevonden heeft – snel en eenvoudig de gegevens van het huisdier en die van de eigenaar achterhalen. Dit is dus niet alleen voor de hulpdiensten of particulieren een win – win situatie maar vooral ook voor u.
Eventuele weggelopen huisdieren worden op onze website geplaatst en is het zelfs mogelijk dat de vinder, ongeacht of dit een particulier of hulpdienst is, real time via onder andere een videochat contact maakt met de eigenaar van het huisdier. Gewoon chatten of intern mailen is ook mogelijk of desgewenst 1 op 1 een extra foto of korte videofilm van uw huisdier tonen of verzenden.
Het betreft dus niet alleen een fraai gegraveerde QRhanger maar u kunt tevens gebruik maken van ons complete dienstenpakket die 24 uur per dag bereikbaar is. De gegraveerde sterke qrhanger is vervaardigd van goudkleurig edelmetaal en weegt slechts circa 10 gram.

.

De eenmalige bijdrage – aanschafprijs bedraagt tijdelijk € 9,95 en geen € 14,95 en u bespaart dus € 5,-
Hopelijk mogen wij u begroeten als klant.
Kijk op www.qrpets.info
Heeft u vragen bel of mail ons.
Mobiel: 06 – 4703 6986 of qrpets@outlook.com

 

.

.


.

.

Nieuwe hondjes op de site

.

Dit is Bros, Reu, geboren 2013 – Dalmatier – 60 cm schofthoogte. Karakter: zeer lieve hond rustig sociaal met andere honden keek bij kastentest niet naar katten om. SORRY AL GEADOPTEERD…

Dit is Anahid, geboren januari 2017 – kruising – 48 cm. Karakter:
lief karakter sociaal met andere honden. SORRY AL GEADOPTEERD…

.

.

.

.

.

..

.

.

.

Dit is Yoba, Teef – 4 jaar, 2 maanden – kruising – 58 cm Karakter:
Onzeker naar mensen: ze komt niet naar je toe. Maar wanneer jij initiatief neemt dan is ze onderdanig en knuffel ze graag. Heel lief.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

klik op het plaatje

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

“zwembadplezier voor twee >>>>…

.

.

.

.

.
.
Woensdag 10 oktober 2018
.

Een vroege start van de dag met Ace en Senna.
.
De baasjes Jos en Len hebben met hun honden Ace en Senna in de buurt een midweekje geboekt en vanmorgen om 08.00 uur hadden we afgesproken in het bos om met de hondjes een wandeling te maken. Senna en Ace konden het gelijk prima vinden met onze club dus dat was een gezellige boel. Vooral Mia en Ace hadden elkaar al gauw gevonden want beiden houden ze van rennen. Botas vindt dat rennen (drukke gedoe) maar zozo… Zo snel als zij dat kunnen kan hij niet en als ze dan te dicht langs hem heen renden moest hij zich een beetje aanstellen. Hij houdt nou eenmaal van orde en rust in zijn roedel.

 

.

Morgenmiddag gaan we een middagwandeling maken. Dan zal ook Copito erbij zijn. Copito is een logeetje die ik aansluitend na de aankomst van Rufus en Cohete, zou gaan ophalen in Amsterdam.

.


.

De grote reis van Rufus en Cohete

.

Eindelijk is het de grote dag voor Cohete en Rufus. Ze mogen vandaag hun reis naar Nederland maken. Al vroeg is het een drukte van belang op het asiel en natuurlijk worden de twee lekker even uitgelaten. Dat betekent voor deze keer weer een extra wandeling door het hoge gras. Gewoon de pootjes strekken en extra aandacht om in alle rust hun behoefte te kunnen laten doen.

Daarna krijgen ze nog een bad om schoon aan hun trip te kunnen beginnen. Vooral Rufus kon een bad goed gebruiken. Zo werd zijn vacht weer een tintje lichter.

.

Zo kreeg Cohete zijn poetsbeurt en neemt de medewerker nog even afscheid.

.

Zo werd het langzaam tijd om af te reizen naar de luchthaven. Immers moet Miranda met haar Roger met de hondjes rond 13.00 uur inchecken.

Zij werden met de hondjes door Marcel naar de luchthaven gebracht.

Zo stonden ze 45 minuten later in de rij bij de Transavia incheckbalie.

Daar werden de forumliertjes ingevuld en de kennels van een sticker voorzien zodat die naar het juiste vliegtuig gebracht konden worden.

.

In alle rust wachtten de Rufus en Cohete hun beurt af en Roger krijgt nog gauw een kus van Cohete.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Terwijl Miranda en Roger bij de gate stonden te wachten om aan boord te gaan, zagen ze hoe de honden het vliegtuig ingeladen werden.

.

.

Toen was het toch echt zover dat het vliegtuig vertrok richting Rotterdam.

Ondertussen waren de baasjes van Rufus en ik al vertrokken richting Rotterdam.

De baasjes van Cohete hadden het wat makkelijker want die wonen relatief dicht bij de luchthaven.

Zo waren we allemaal rond de zelfde tijd op het vliegveld. Laten we even kennis maken.

Nieuwe baasjes Rufus: vlnr. Vader Pieter, Dean, Dion en moeder Karin.

Baasjes Cohete: Stefanie, Joel en Christie

,

,

,

,

.

.

.

.
.

Rond 17.30 uur landde het vliegtuig en een half uurtje later kwamen Miranda en Roger met de kennels de aankomsthal binnen lopen.

.

En daar zijn ze …

Gauw een rustige hoek opzoeken om de honden te bevrijden uit hun kennels.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Even goed rond kijken en dan beseffen dat het nieuwe leven gaat beginnen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Eindelijk konden de baasjes echt kennismaken met hun nieuwe huisgenoten. Zoveel aandacht en dat allemaal voor hen !!! Dat is pas fijn….

.

Ja daar nog een beetje.. zo gaat ie goed …

.

Hallo … ik ben Cohete..Wie ben jij ?

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Nadat ze uitgebreid geknuffeld waren en wat gedronken hadden was het tijd om naar buiten te gaan.

.

Lekker hoor die frisse lucht

Kijk er bestaat ook een buiten …

.

 

 

.

.

.

.

.

Aan het samen zijn kwam zo een eind en namen we hartelijk afscheid en gingen we de auto’s opzoeken om naar huis te gaan.

.

Hallo beetje opschuiven jongens…

Cohete had ook zo zijn plekje in de auto ingenomen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Thuis aangekomen konden Rufus en Cohete pas echt ervaren hoe het Hollandse leven er voor hen uitziet,

Natuurlijk moesten ze hun nieuwe huis verkennen .

Cohete had het interessante balkon en zijn mand met speeltjes gevonden en Rufus zijn eet- en drinkhoek.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

De vakantie van Copito begint.
.

Het was weer een leuke aankomst geweest met twee super lieve honden en leuke baasjes. Na de kennels in de auto te hebben gezet en afscheid genomen te hebben van Miranda en Roger, vertrok ik naar Amsterdam om Copito op te halen die voor anderhalve week onze gast zal zijn.

.
Rond 19.30 uur stond ik voor de deur en werd ik hartelijk onthaald. De hernieuwde kennismaking met Copito verliep erg leuk en tijdens een lekker kopje koffie konden we even bijkletsen met de baasjes. Ondertussen had Copito de smaak goed te pakken van de lekkere hondensnoepjes die ik bij me had en we waren al vlug weer dikke vriendjes.
.
Nog even knuffelen met de baasjes als afscheid  en met een gevulde vakantietas ging hij met mij mee.

.

Hij sprong zo de auto in en nam gelijk plaats op het klaargemaakte bedje.

.

Het was duidelijk dat hij autorijden heerlijk vond.

Eenmaal in IJhorst kon hij het goed vinden met onze hondjes en had hij na het avondeten al gauw een plekje gevonden voor de nacht .

.

.

.

.

.

.

 

.

.


 

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk fijnste en mooiste die je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.
Donderdag 18 oktober 2018.

.

Ace en Senna met de club tijdens de beloofde boswandeling

.

Ace en Senna wachten tot ze gaan wandelen

Even verzamelen…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Flor en Copito wijzen de weg

Jos en Len met hun hondjes Senna en Ace met daarachter Annerie en Botas, Mia en Pichi volgt

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Daarna hadden we nog een gezellig koffie momentje. Morgenvroeg zou de midweek voor Ace en Senna er weer op zitten…

Tot volgend jaar maar weer…

.

.


.

.

Vervolg van (Oli) Quatro…
.
Als Jolanda en Fred samen met de honden aan het lopen zijn, mag Oli Quatro voor korte momentjes even los. Als Jolanda op haar hurken gaat zitten komt hij gauw of haar afgerend.

Soms speelt hij kiekeboe  en gaat dan even op korte snuffeltocht. Er zijn ook zoveel vreemde luchten te ontdekken….

.

.


.

.

vriendenloterij

.

.
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.


.

.

.
Vrijdag 19 oktober 2018
.

.
Bros en Leda beiden geadopteerd,
.

Bros

Leda

Zowel de adoptie van Bros en Leda is formeel rond en van beide kanjers hebben we ook de uitslagen van de bloedonderzoeken binnen. Alles ziet er prima uit. Dat betekent dat ze verder het medische traject in kunnen gaan om reisklaar gemaakt te worden en dat we nu uit kunnen kijken naar een reismogelijkheid voor beiden vanaf eind oktober. Zowel in het weekjournaal als op Facebook hebben we een oproep gedaan om een vluchtbegeleider te vinden die hen mee wil laten vliegen.

.

.


.

Update Rufus en Cohete

.

En zo hebben ze beiden nieuwe bezigheden. Rufus ziet voor het eerst Hollandse schapen en Cohete doet zich te goed aan lekkere kauwstaaf. Natuurlijk zouden we nog veel van ze vernemen.

.

Rufus ziet voor het eerst schapen ….

en maakt een avondwandeling over het strand…

 

 

 

 

.

.

Cohete is gek op zijn speeltjes en zijn heerlijke mand.

Baasje Stefanie laat weten dat hij ‘s nachts goed door slaapt maar dat hij wel graag bij hen op de slaapkamer wil liggen

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 20 oktober 2018

.

De feria (braderie) in Vilanova i Geltru

Mee naar de feria mochten Utah, Nick en Kalyee Minoque. Alle drie super sociale lieverds. Dit uitje heeft voor Utah een reservering opgeleverd. Dat betekent dat het er dik in zit dat Utah een baasje heeft gevonden. Hoera voor Utah. Hieronder vindt u een aantal sfeer impressies waarvan we hopen dat u ook eens extra goed kijkt naar Nick en Kaylee. Mocht u opzoek zijn nar een leuke lieve huisgenoot dan zijn zij de moeite waard om te bekijken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

.

Zondag 21 september 2018
.

In alle vroegte hebben we de laatste hand gelegd aan dit Weekjournaal.

We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen beleefd als wij hebben gehad bij het schrijven ervan.

.


.

Helaas hebben we nog geen bericht van de baasjes van Chispa mogen ontvangen dus weten we ook niet of het bezoek aan de hondentherapeut heeft plaatsgevonden en of die het ‘verantwoord’ zou vinden om Chispa te herplaatsen.

.


.

.

Lopende adopties
.
Even een overzichtje van de status hoe het er nu uitziet met de adopties.
.

Naam            besluitfase     formaliteiten       bloed-             medisch      reis naar
                           baasjes                                           onderzoek    traject          Nederland

.

Cohete . . . . . . . . afgerond . . . . . afgerond . . . . . . afgerond. . . . . afgerond. . . . 17 okt

Rufus . . . . . . . . . afgerond . . . . . afgerond . . . . . . afgerond. . . . . afgerond. . . . 17 okt

Bros . . . . . . . . . afgerond . . . . . afgerond . . . . . . . afgerond. . . . . ———– . . . ——-

Leda. . . . . . . . . afgerond . . . . . afgerond . . . . . . . afgerond. . . . . ———– . . . ——-

.

We zijn nu al weer op zoek naar een geschikte reisgelegenheid voor Bros en Leda.  Uiteraard zal ook van hun reis een uitgebreid verslag worden gemaakt in het weekjournaal.

.


.

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

karlijn cadeau

Karlijn’s Webshop met het cadeau van de maand
KLIK op tekening van Lima om de webshop van Karlijn te bezoeken.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

.
.
.

.


.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.

.


.
.

Berichten van : …

.

Martin, Harriët en Liang, baasjes van Bajo en Xavi (Boye), stuurden ons deze foto’s

Vorige week lieten we al het proces zien hoe Bajo en Xavi steeds meer naar elkaar toe trokken. Hun slaapplaatsen kwamen steeds dichter bij elkaar te liggen.

Hoe ‘close’ kun je zijn als je zo je rustplek zoekt…

Xavi wil niet meer vooruit als Bajo niet meekomt…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Anne Marie, baasje van Lucy stuurde ons deze foto’s van één van de laatste zomerse bezoekjes aan het strand met Lucy

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Marga, baasje van Sep (Dic) en Draga, laat zien dat ze het samen goed kunnen vinden.
.
Het heeft even geduurd maar nu liggen ze allebei op hun bankje… Sep is niet al te bescheiden en ligt, zoals is te zien, breed uit…

.

.


.

.

Van Ellen en Anna, baasjes van Mellow,  kregen we deze prachtige foto’s

Deze week was Mellow precies een jaar bij hen…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.


.

4-kanten Column van Ton

Deze week is er geen column vanwege het reisverslag van Rufus en Cohete.

.

 

 

 

…..


.

Wist u overigens dat we al bijna 3 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken…

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

“ Waarom zou je de mening van anderen vragen…”

.

Als de hond van Bridget haar de allerliefste vindt … waarom zou ze dan nog iets aantrekken over wat anderen van haar vinden…

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak. .

.

.

. .
,
GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.
In de maand september komt Ian logeren maar die maand is verder geblokt wegens huisvestingswerkzaamheden,
Copito van 17 t/m 28 okt
Chispa in november

Luna en Ocean van medio juli tot medio augustus 2019

 

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com