Ian (aankomst NL 14 maart 2015)

CIMG4221CIMG4222CIMG4186Dit is Ian. Gered uit de hel van Murcia. Reutje, 28 cm hoog, geboren rond augustus 2012, heeft een super lief karakter en is echt een schatje. Vindt het heerlijk om veilig in je armen te liggen.

CIMG4218CIMG4187Toen hij in het asiel binnen werd gebracht,  poepte Ian van pure angst en we kunnen slechts raden wat hij mee heeft moeten maken. Heeft het grootste deel van zijn leventje in een kennel moeten zitten. Het is dan ook niet zo verwonderlijk dat hij het heerlijk vindt om af en toe rondjes te rennen uit pure blijheid. Nu krijgt hij steeds meer zelfvertrouwen. Ian is in het begin  wat verlegen is maar geeft zich al gauw over om lekker te knuffelen.

CIMG4215Welk baasje wil dit zachte beestje niet om zich heen hebben. Lekker op schoot TV kijken of mee op stap nemen. Ian vindt het helemaal niet erg om en koekje te eten als het baasje op een terrasje naar mensen zit te kijken.

Ian’s kleine formaatje is perfect om overal mee naar toe te nemen. Zelfs in het vliegtuig waar hij in een tas in de cabine mee kan vliegen. Wil je meer van Ian weten? Bel of mail ons maar gerust.

«
»