Oppasdienst

Laat Stichting Dierenmissies u helpen … dan helpt u Stichtng Dierenmissies …

Uw hond is een volwaardig gezinslid … en daar wilt u het allerbeste voor.

Nuitlatenatuurlijk mag hij/zij altijd met u mee op stap maar het kan voorkomen dat u echt even de handen vrij moet hebben of misschien heeft u een vakantie gepland waarbij hij of zij echt niet mee kan….

In dergelijke gevallen bieden wij uitkomst. Geen stress voor de hond, opvang tussen onze eigen sociale hondjes, lekker verwend worden en de nodige beweging krijgen.

 

Dan staat en fijn verblijf van uw makker niets in de weg.


Mocht u ons nog niet kennen:

Wij, Annerie en Ton van Stichting Dierenmissies, hebben al honderden dieren onder onze hoede gehad en hebben voor de nieuwe baasjes met deze dieren door Europa gereisd.  Op de website van Dierenmissies zijn alle reisverhalen met foto’s terug te lezen.   Graag willen we nu, met het opvangen van hondjes, ons ook hiermee nuttig maken voor de Stichting Dierenmissies.

Waar vindt de opvang plaats?
Sinds enige tijd verblijven we in de mooie omgeving van  IJhorst nabij Meppel. Hier laten we onze hondjes genieten van de bosrijke omgeving.

Waar moeten we aan denken?
Graag weten we van te voren zeker dat uw hond sociaal gedrag vertoont naar andere honden, dat hij/zij volledig is ingeënt en middels een pipetje is beschermd tegen vlooien en teken. Mocht uw hond speciaal (dieet) voedsel en of medicijnen nodig hebben gedurende het verblijf bij ons, dan dient u dat aan te leveren.

Heeft u een vervoersprobleem?
Tegen een onkosten vergoeding van 0,23 euro per km halen en brengen we uw hond met de Dierenmissies-auto.

Zijn er verder nog kosten aan verbonden?
Ja, maar niet voor de opvang op zich. De opvang verzorgen wij als vrijwilligers van Stichting Dierenmissies met liefde en plezier gratis.
Als tegenprestatie vragen we aan het baasje om een algemene donatie te doen op IBAN reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies. Om u een indicatie te geven van een passende donatie voor de opvang kunt u denken aan 5 euro per dag voor een  klein hondje, 7,50 voor een middelgrote hond en 10 euro voor een grote hond. U mag natuurlijk ook meer geven want hiermee steunt u direct het vele werk van Stichting Dierenmissies.

Waar bestaat dat werk dan uit?
– De adoptiebemiddeling. Bedenk dat bij geen enkele adoptie het adoptiebedrag kostendekkend is.
– Inzameling van goederen en vervoer van goederen naar Spanje.
– Het verzorgen van presentaties en voorlichting op scholen over het werk van Dierenmissies en het zwerfdierenprobleem.