Lady

Dit is Lady, Teef – geboren januari 2018 – mix

.

Lady woont momenteel bij Petra (haar huidige baasje) in  Grootebroek.(Noord Holland)

.

.

.

Karakter: speels actief vrolijk heel lief moet nog wat opgevoed worden, heeft karakter van pup. Lady houdt niet van katten….

Lady is een leuke meid die veel in haar mars heeft. Altijd in voor een spelletje en natuurlijk altijd in voor een lekkere wandeling. Een beetje sturing kan ze nog wel gebruiken want in haar onschuld is ze soms wat te enthousiast. Niets verkeerds aan hoor…  gewoon een beetje les geven. Komt dan echt wel goed want ze is erg leergierig genoeg.

 

Lady was dus geadopteerd door Petra maar helaas kan ze daar niet blijven omdat het echt niet wil lukken tussen Lady en de zes katten.

Dit is het verhaal van Petra….

Lady is echt een super lieve, hele vrolijke hond met grote springkracht. Lady vindt het heel leuk om met onze labrador Shandor te spelen. In het begin was dat even wennen maar dat is logisch. Lady trekt net aan de riem en kan loslopen in het park, ze vindt alle honden leuk en wil altijd spelen. Van water houdt ze niet. Een tip is vooral koekjes voor onderweg mee te nemen, zodat ze beloond kan worden als ze terug komt. In het begin snapte ze dat niet helemaal maar nu komt ze heel braaf terug als ze wordt geroepen. Het woordje ”braaf” had ze snel geleerd.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zoals zo veel honden heeft Lady een probleem met katten. Als Lady een kat ziet dan wil ze daar achteraan. Dat is ook de reden dat we een ander baasje voor haar zoeken. Bij het huidige baasje wonen ook 6 katten en die kunnen dus helaas niet samen met Lady. Het nieuwe baasje moet geen katten hebben. Voor mensen is een ze een schat maar is ze wat terughoudend naar sommige mannen. Dit gaat overigens steeds beter. Ze moet gewoon nog iets meer vertrouwen krijgen. Lady is een hele leuke jonge hond die met wat puppy streken nog wat sturing kan gebruiken. Nu is ze erg leergierig en nieuwsgierig en is altijd klaar om te spelen dus dat komt vast goed. Een gehoorzaamheidcursus is wellicht een hele goede oplossing. Niet alleen Lady maar ook het baasje zal hier haar hele leven lang veel plezier van hebben. Zoals elke gezonde jonge hond heeft Lady energie te over en heeft ze beweging nodig om haar overtollige energie kwijt te kunnen. Alleen een plasje voor de deur laten doen is dus echt niet voldoende. Wie heeft voor haar een plekje in het hart en op de bank ????

Voor meer info stuur een mailtje naar Petra petrabrand26@gmail.com

of bel haar op 0623548362.

Wellicht is het goed om kennismakingsafspraakje te maken met Lady in Grootebroek.

 

«