Magno zoekt een nieuw baasje

Dit is Magno, Reu – geboren januari 2017 – Kruising herder – 55 cm

.

Magno woont sinds 19 december in Nederland.

.

Karakter: knuffelig lief voor mensen goed met andere honden, evenwichtig karakter, geen zenuwachtige hond, aanhankelijk en nieuwsgiereig.

.
Bijzonderheden: Sportieve hond voor mooie wandelingen

.

 

.

Magno is een topper die een hele fijn gezin verdient waar hij een volwaardige plaats in mag nemen. Hij is overal voor in en staat altijd klaar voor een lekkere wandeling. Hij is goed met kinderen en vindt het heerlijk  om geknuffeld te worden. Alle vormen van aandacht zijn prachtig en hij kan ook erg goed luisteren.

Toch is het huidige baasje niet in staan om hem te houden. Magno is te sterk  voor haar. Binnen is hij niets dan liefde voor iedereen die hij tegenkomt. Buiten is hij nogal gauw afgeleid want hij moet nog het een en ander leren. Alles is nieuw in Nederland. Hij wil alles onderzoeken en dat moet een beetje getemperd worden. Tja dat kost even tijd.  Daardoor is de eerste periode het buiten lopen met met een easy-walker (antitrektuigje) aan te raden. Maar bekijk de wandel filmpjes met Magno en oordeelt u zelf . Misschien vindt u het minder erg dan het huidige baasje.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

«
»