Trixie zocht een fijne mand… en hoera is nu gereserveerd !!!!

Dit is Trixie, geboren 2012, hoog ca 45 cm, Friesche Stabij.
.

Momenteel woont Trixie ruim drie jaar bij haar huidige baasje in Staphorst. Haar baasje is een oude boer die niet meer voor haar kan zorgen. Ook zijn manier van ‘het houden van honden’ is nog uit het verre verleden en is niet wat wij graag zouden zien. Op dit moment helpen we hem om haar een beetje fijner leven te geven en ervoor te waken dat ze niets te kort komt.

.

Karakter: sociaal met andere honden, zacht van karakter, open en nieuwsgierig, speels lief voor volwassenen en kinderen, leergierig.

.

Het jammere is dat zij overdag aan een touw moet zitten, ‘s nachts in een hok wordt opgesloten met een uitloopkenneltje, niet in huis mag komen en te weinig echt fijn menselijk contact heeft.
.
Trixie is een super lieve hond die nog vol levenslust zit maar nu dringend naar een baasje zou moeten die haar gewoon wil verwennen. Een baasje waar ze de hele dag bij mag zijn. Die haar haar wil borstelen, aaien en knuffelen. Wij zijn er vijf keer per week om heel even haar dat contact te geven waar ze zo naar verlangd en dan zien we hoe dankbaar zij is, hoe speels ze is en ongelooflijk lief is voor iedereen die haar die aai wil geven.

.

Onlangs hebben we bij haar de nodige klitten verwijderd waardoor het nogmaals duidelijk werd dat het baasje echt niet meer voor haar kon zorgen.
.
Volgens haar paspoortje zijn haar inentingen inmiddels verlopen maar wees gerust ze is kern gezond en absoluut niet verwend. Ze is gesteriliseerd en gechipt.

.

Namens haar baasje zoeken wij een fijn mand voor Trixie.

Wie helpt deze schat aan een beter leven. Trixie is nieuwsgierig, leergierig en ongelooflijk lief….. Ze is gek op kroelen met het iedereen die haar goed gezind is.

Bel of mail ons om een afspraakje te maken met Trixie.
0622225271 dierenmissies@gmail.com

«
»