Utah

.

.

Dit is Utah, Reu – 2 jaar, 2 maanden – kruising griffon/gos d atura – 56, cm.

.

Utah woont momenteel in het asiel nabij Barcelona.

.

.

.

.

.

Karakter: Zeer lieve rustige hond bescheiden, beetje verlegen knuffelig zeer mooi ruwe vacht Bijzonderheden: kattentest goed (zie video) samen gevonden met broer Geza op straat zonder chip.

.

Samen met broer Geza aangetroffen op straat zwervend om hun kostje bij elkaar te sprokkelen. Ongelooflijk dat die twee  door hun baasje in de steek zijn gelaten…. Een heerlijk karakter, zelden op de voorgrond tredend en bescheiden. Lief voor iedereen en weinig of geen interesse voor katten.

.

.

.

Je hoeft je stem niet te verheffen want Utah hoort je echt wel.  Een fijne knul die je maatje zal zijn voor het leven. Trouw en loyaal zal hij aan je zijde staan. Altijd klaar om met je op stapte gaan en net zo lief dicht bij je op de bank kruipt om naar een aandoenlijke film te kijken. Een hond die kan luisteren en nimmer geheimen zal verklappen. Utah is niet zo maar een allemans vriend hoor. Wel als hij even de tijd om kennis te maken. Hij zal zijn baasje adoreren. Je snapt dat we nogal wat vragen van een baasje want ga maar eens in de schoenen staan van het baasje dat wij voor Utah zoeken.  Ben jij dat lieve baasje dat je een plekje in het hart heeft voor deze kanjer… !?!?!? neem dan gauw contact met ons op…

«
»