Elsa

 

Dit is Elsa, teefje, geboren 10/2008, 45 cm, ruising labrador met podenco, gesteriliseerd en volledig ingeënt. Zij kwam bij ons in oktober 2018.

Elsa kwam jaren geleden vanuit het zuiden van Spanje naar Catalonië en werd geadopteerd via een voor ons onbekende partij. In oktober vorig jaar wilden de eigenaren Elsa niet meer en een van onze vrijwilligers die haar geschiedenis kende, vertelde mij haar achtergrond. Elsa kwam naar ons toe in slechte conditie, dun en met kleine wondjes in de oren … we deden een bloedtest en ze gaf positieve leishmania en rickettsia.

Natuurlijk is zij direct behandeld. Elsa heeft al de Doxi-behandeling voor rickettsia gedaan en ook de glucantime-behandelingen gekregen tegen de Leishmania. We hebben vervolgens opnieuw de leishmania-PCR al gedaan en deze is al negatief getest 🙂 Elsa gebruikt nu alleen allopurinol en ook benazepril. Ze is veel verbeterd sinds haar aankomst, heeft nu geen oorwonden meer, is volledig genezen en is veel aangekomen.

Elsa is perfect bij andere honden, ze woont bij zowel reuen als teven. Ze is charmant en mensvriendelijk, heel lief, gaat goed met kinderen om (wandelingen met vrijwilligers), discreet, kalm, zeer sociaal met alles en iedereen.

Hoe erg is het dan niet als je, na alle ellende die je hebt meegemaakt, zo de laatste jaren van je leven in een asiel zou moeten slijten.

.

 

 

 

 

.

Wilt u Elsa een nieuw huis geven?

Bel ons: 06-22225271
Neem direct contact op:

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon

Ik wil*

Uw bericht*

* Verplicht veld

«