Flor is in Nederland in opvang

Dit is Flor, teefje, TRICOLOR, geboren 2012 en 47 cm hoog. Wij zoeken voor Flor een ervaren baasje in een rustig gezin zonder kinderen.

.

\.

.

.

Flor woonde tot 14 okt 2017  in een asiel in de buurt van BARCELONA maar is vanaf die datum in Nederland

.

.

.

.

KARAKTER: RUSTIG, VINDT MENSEN NOG WAT ENG, ZEER LIEF, ZOEKT ZELF TOENADERING ALS ZE JE KENT.   

.

.

.

.

Een prachtige kleur vacht en een lief koppie moeten het hart van een baasje veroveren.
.
Flor zat al sinds 2012, even na haar geboorte, in het asiel maar is gelukkig al even in Nederland waar haar zwe konden werken aan haar zelfvertrouwen.
.
Flor is een verlegen meisje maar is, sinds haar komst naar Nederland, haar eerste angsten al kwijt. Haar aanstaren of recht op haar aflopen vindt ze nog steeds wat moeilijk. 

Maar ook dat gaat steeds beter. Tegelijkertijd zoekt ze ook het contact met ons op. Waar wij zitten, daar ligt Flor.
Ondanks haar onzekerheden is Flor nimmer agressief en zal ze nooit bijten. !!!!

Flor is vanaf 14 oktober 2017 in Nederland. Flor was geadopteerd maar vlak voor de grote reis kregen we te horen dat, vanwege ernstige familieomstandigheden, de adoptie niet door kon gaan. Flor mocht van ons toch de reis maken en wacht nu bij ons in IJhorst (nabij Meppel) op een lief baasje die haar wil adopteren.
.
We hebben al erg veel bereikt en hebben lieve Flor haar meeste angsten kunnen laten overwinnen maar we kunnen haar niet verder helpen. We hebben nog meer hondjes in opvang die aandacht behoeven en Flor heeft nu echt meer ‘één op één’ aandacht nodig om zich helemaal over te kunnen geven aan haar baasje.
.
We zoeken dus voor Flor een baasje die met geduld Flor verder van haar laatste onzekerheid af te helpen. Flor wandelt graag en luistert prima aan de lijn. Ze hoort onderweg graag “goedzo Flor”. Als ze aan de lange lijn loopt en iets te veel trekt en je zegt ‘Rustig Flor” dan  houdt ze wat in.  Als je zegt “Flor even wachten” dan staat ze stil tot je bij haar bent en dan verwacht ze een aai over haar koppie. Nimmer hoef je  je stem te verheffen want dat maakt haar alleen maar wat onzeker. Je kunt dus met zachte ontspannen stem en in alle rust met haar communiceren. Ze hoort je echt wel … 

Eten is één van haar favoriete bezigheden en als je wat lekkers te geven hebt komt ze voorzichtig bij je staan in de hoop dat je haar ook iets geeft. Als alles rustig is om haar heen hebben we haar zover gekregen dat ze onderweg wat lekkers van ons aanneemt. Dan is ze nog wel alert op alles wat er om haar heen gebeurt.
Flor is een rustige hond die alleen blaft naar vreemde omstandigheden of situaties. Ze is zindelijk en kan gerust een paar uurtjes alleen thuis blijven.

Hier onder is een filmpje van Flor met de hele club in het bios.

 

Extra bericht:

Voor zeer serieuze belangstellenden komen we op huisbezoek en zullen we Flor meenemen zodat u met haar kunt kennismaken. 

Annerie en Ton
Stichting Dierenmissies.

 

Wilt u Flor is in Nederland in opvang een nieuw huis geven?

Bel ons: 06-22225271
Neem direct contact op:

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon

Ik wil*

Uw bericht*

* Verplicht veld

«
»