Hela

Dit is Hela, Teefjde – geboren 2012 – Kruising labrador – 55 cm

.

Hela woont momenteel in het asiel nabij Barcelona

.

Karakter: Zeer lief karakter, sociaal met andere honden, tikje verlegen en op haar hoede. Ze wacht keurig op haar beurt.

.

De typische gezinshond met een die wereldwijd al bij miljoenen huishoudens een plekje heeft gevonden. Het zachte tolerante karakter en hoge aaibaarheidsfactor zijn de kwaliteitskenmerken voor de labrador en ie zijn ook van toepassing op de mooie  Hela. OK…  ze is een tikje verlegen maar dat komt door de onzekerheid omdat ze nu eenmaal niet alleen maar met lieve mensen te maken heeft gehad maar dat is alleen maar een stukje zelfbescherming.

Zodra ze even aan je heeft gesnuffeld dan is het goed en hoor je bij haar intimi.  Hela is een evenwichtige hond die niet gauw in de stress raakt. Trouw en loyaliteit vermengd met speelse nieuwsgierigheid zijn speciale kwaliteiten die bij haar passen. Hela is zonder meer een kanjer die een lief gezin verdiend. Ze kijkt op naar haar baas en wil dolgraag  mee op stap. Wat dat dan is maakt niet uit. Zolang ze er maar bij mag horen is het voor haar prima.

 

Wilt u Hela een nieuw huis geven?

Bel ons: 06-22225271
Neem direct contact op:

Uw naam*

Uw email*

Uw telefoon

Ik wil*

Uw bericht*

* Verplicht veld

«
»