Dierenmissies Weekjournaal van 17 januari 2016

 

weekjournaal

paasdonatie2 001

Beste mensen,

Lees over de onderwerpen:  Goed nieuws voor Giszmo, Pippin en Zipi, Amaya en Danke de twee nieuwe gezichten op de site, 2016 het jaar van Abril en Frodo ?, FBI mengt zich in de strijd tegen dierenmishandling, Alsof de duivel er mee speelt …, Extra drukte op het asiel, Nellie en Simba komen voor een korte vakantie, Ernest en Shunk in de belangstelling, Sneeuwpret voor de gasten Simba en Nellie, De nieuwe website van Buddies heet “Animal Webshop.com”, Volgend transport, Ingezonden stukjes over: Guapa, Noor, Titan & Fray & Djovi, Flippy, De 4-kanten column van Ton: “Een kleine zijsprong naar een overleden held van zeezoogdieren”, De (on)zin van de week over “noodzakelijke aandacht”.

De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang. 

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

 .

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

 
 .
 

De week van dag tot dag: 

Maandag 11 januari 2016

Goed nieuws voor Giszmo, Pippin en Zipi .

a_11191437874891

Pippin

gizmo 1

Gizmo

zipi2

Zippi

 

 

 

 

 

 

.

We beginnen met hartstikke goed nieuws voor de deze drie kanjers. Ze hebben alle drie een baasje gevonden en kunnen op onze  website verhuizen naar de categorie van geplaatste honden. Geweldig. !!!!

.

======

.

Amaya en Danke de twee nieuwe gezichten op de site

a_27311448577480Dit is Amaya, teefje, geboren augustus 2012 en in het asiel sinds 14 augustus 2014. Amaya is een pointer mix. Een schitterende hond met een hele bijzondere snuit. Een super lieve meid die een tikje dominant kan zijn als het etenstijd is maar dat is in een asiel niet zo vreemd. Ze is verder zeer sociaal met andere honden en katten en is met iedereen beste maatjes. (Meer info? klik op de foto)

.
.

danke3

Dit is Danke, reutje, geboren november 2010 en in het asiel sinds 11 oktober 2013. Danke kwam in het asiel toen hij op het punt stond om afgemaakt te worden. Danke is sociaal naar andere honden en lief voor mensen dus: Waarom? Omdat de aanschaf gewoon een verkeerde beslissing geweest was…. tja… (Meer info? klik op de foto)

 

 

,

Dinsdag 12 januari 2016

2016 het jaar van Abril en Frodo ?

Van Miranda kregen we een hartstochtelijk pleidooi om voor Abril en Frodo extra aandacht te vragen. Natuurlijk doen we dat graag en plaatsen we haar verzoek in het weekjournaal.

 abirl y frodoVoor het nieuwe jaar wens ik niet veel… maar ik wens toch dat voor twee zieltjes (met zekerheid gereïncarneerd uit vele goede zielen, maar om een of andere duistere reden bij ons in het asiel beland) Frodo en Abril (twee Bretons, het zachtaardige hondenras)… het Jonge verliefde stel, dat bij ons elkaars gezelschap telkens weer opzoekt, liefdevol als ze zijn liggen ze in het stro te wachten op hun definitieve huisje. Ik was op zoek voor hen naar aparte plekken, maar kan het gewoonweg niet over mijn hart verkrijgen hen te scheiden…

Daarom 2016 het jaar van Abril en Frodo, te samen op naar een plek bij zachtaardige mensen, waar deze zachtaardige knuffelkonten eindelijk hun leven kunnen beginnen. DSC_0108Degene die voor hen kiest, zal daar geen spijt van krijgen, want deze twee harmonieuze honden die goed zijn met alles en iedereen maken je dag altijd weer goed als ze je komen begroeten… wie o wie is de gelukkige die zich het baasje van Abril en Frodo kan gaan noemen in 2016! ik zou zeggen een lot uit de loterij… die alleen nog maar gezien en gepakt moet worden.. Abril en Frodo hebben beide 1 pilletje per dag voor Leishmania, welke volledig onder controle is, zelfs dat hebben ze gemeen (:

 

 

 

 

============

FBI mengt zich in de strijd tegen dierenmishandling

Vandaag kregen we een leuk berichtje toegezonden in de strijd tegen dierenmishandeling.

fbiFBI: dierenmishandeling zware misdaad

Het onderzoeksbureau van de FBI gaat dierenmishandeling serieuzer opnemen. Volgens The Huffington Post gaat de opsporingsdienst het mishandelen van dieren in de categorie plaatsen van ’ernstige misdaden’ – hetzelfde rijtje waar ook brandstichting, mishandeling en doodslag in staan.

Er was al lange tijd een sterke lobby om dieren beter te beschermen. Dierenwelzijnsadvocaat Mary Lou Randour zou de FBI in 2014 hebben overtuigd om daar ook echt mee aan de slag te gaan. Zij voerde als belangrijk argument aan dat mensen die dieren mishandelen, later ook agressief kunnen worden tegenover mensen. „Er is overtuigend bewijs dat dierenmishandeling in verband staat met misdaden tegen mensen, waaronder geweldsdelicten en huiselijk geweld”, vertelt Randour.

De FBI houdt vier subgroepen van mishandeling aan: simpele of grove nalatigheid, opzettelijk misbruik en marteling, georganiseerd misbruik of dierlijk seksueel misbruik.

In de praktijk zal er niet veel meer jacht worden gemaakt op dierenmishandelaars, maar wordt er nu meer aandacht besteed aan registratie. De hoop is dat wetshandhavingsinstanties meer aandacht zullen hebben voor dierenmishandeling door het nauwkeurig bijhouden van de cijfers.

 

Woensdag 13 januari 2016

.

DSC_0108Alsof de duivel er mee speelt …

Je zult altijd zien dat er iets gebeurt dat je niet verwacht. Net als we van Miranda het verzoek hebben gekregen om vooral voor Frodo en Abril een plekje te zoeken waar ze samen naar toe kunnen gaan, krijgen we een informatieverzoekje voor Frodo. We hebben het potentiele baasje gewezen op het verzoek van Miranda maar dat is voor iemand die 1 leuke hond had gevonden natuurlijk wel even slikken.  Hun reactie was in eerste instantie positief dus wachten we met spanning af of beiden een mandje hebben gevonden.

.

==========

Nieuwe gezichten die eerdaags op de site zullen verschijnen.

_DSC0050Dit is Rantanplan.  Zo’n koppie is om op te vreten …. en als je dan leest wat Miranda schrijft.

Rantanplan is een reutje van 8 jaar oud ongeveer. Hij heeft altijd bij een familie gewoond..todat
zij zonder opgaaf van redenen Rantanplan achterlieten in het asiel. Hoe triest kun je dan zijn…
Rantanplan is zeer mensgericht.. houdt van knuffelen en aandacht.. ondanks 8 jaar heeft hij veel energie..
en kan prima lange wandelingen maken. Rantanplan zit met veel reutjes en teefjes in het oudjespension.. soms
gaat niet zo goed met andere reutjes, dan wil hij wel eens wat dominant doen, maar over het algemeen is hij sociaal naar alle honden toe… hij zit nu met 12 honden op 1 stukje zonder problemen.

.

mako4

Dit is Maki.

Maki is 2 jaar en 8 maanden oud ongeveer. Maki kwam samen met zijn broer Mako die inmiddels
is geadopteerd. Maki is een mooie labrador mix die lief is… zelfs wat verlegen naar mensen in het begin.
.
Maki is nog jong en deelt zijn kennel momenteel met een teefje en reutje zonder problemen.
.
Maki heeft fijne wandelingen nodig.. waar hij lekker zijn energie bij kwijt kan.

.

Mocht u van één van deze twee meer willen weten. …. mail ons gerust….

.

.

Donderdag 14 januari 2016

2016-01-15 07.01.19

Nellie

2016-01-15 07.02.20

Simba

.

Nellie en Simba komen voor een korte vakantie

Na een hele natte dag worden in de avond Nellie en Simba gebracht die bij ons het weekend komen doorbrengen. 2016-01-14 21.29.18Simba die al voor de derde keer komt logeren is direct helemaal op zijn gemakje en heeft de doos met speeltjes geplunderd en doet aan Nessje en Botas voor hoe hij vakkundig een piepertje sloopt. Nellie is hier voor de tweede keer en moet weer even wennen aan de drukte van zes hondjes maar dat was gauw gebeurd hoor.

 

 
 
 .
.
.
======
.
Extra drukte op het asiel.
We kregen van Miranda het verontrustende bericht dat ze op haar asiel in Odena, 16 nieuwe hondjes binnen hebben gekregen. Het lijkt erop dat Spanjaarden denken dat ‘het op straat zetten van een hondje’ een goed voornemen is voor het nieuwe jaar. Iets dat moet passen in het rijtje van:
afvallen, stoppen met roken, stoppen met drinken, stoppen met het houden van je hondje…  Aan dat gedag kunnen we op de korte termijn weinig doen maar wel aan de gevolgen ervan. We proberen deze nare ervaring voor de hondjes zo kort mogelijk te laten duren. Gelukkig is het ons steeds weer gelukt om plekjes vrij te krijgen door nieuwe adopties maar dat had nooit zonder uw hulp gekund. Hartelijk dank daarvoor…  !!!!! Laten we vooral extra de schouders eronder zetten… Wij gaan ervoor…

Vrijdag 15 jauari 2016

.

Ernest en Shunk in de belangstelling

Shunk

Shunk

Ernest

Ernest

Voor beide lieverds hebben we een informatieverzoek gekregen.  Natuurlijk betekent dat nog niet dat de adopties rond zijn maar we kijken met belangstelling uit naar de komeden mailwisselingen. Het zou fantastisch zijn ……

.
.
.
.
.
.
 .
========
.
trofeo2Hoera Trofeo is geadopteerd.
.
Naast Basa is nu ook Trofeo geadopteerd. Trofeo zal voor zijn nieuwe leventje ook een nieuwe naam krijgen. Hij zal Morris genoemd worden.
.
.
Zondag 16 december 2015
.
Sneeuwpret voor de gasten Simba en Nellie

bos close1 bos close 2Vanmorgen was alles wit en in alle vroegte, het was nog maar net licht aan het worden, gingen we met de hele club wandelen in het bos.

.

Lekker snuffelen onder de sneeuw is dan een leuke bezigheid want je weet nooit wat je tegenkomt.

bos1 naamloos.

Dat dacht Simba ook en die moest zo nodig even rollen.

.

Als je kijk op de linkerflank van Simba dan moet je maar aannemen dat het geen stuk zeep was dat Simba had gevonden.

Ach ja dat hoort erbij….

 

.

==========

.

Volgend transport naar Nederland.

Omdat we vernomen hebben dat er vanuit Spanje op 30 januari 2016 een transport met hondjes in Nederland aankomt hebben we ons met een ‘spoedverzoek’ aangemeld om daar wat plekjes op te bemachtigen.  Of dit gaat lukken weten we nog niet zeker.

.

We weten nog niet waar  en hoe laat ze in Nederland aankomen maar vanzelfsprekend proberen we daar Basa en Morris op mee te laten komen.

.

.

==========

We blijven zoeken naar vluchtbegeleiders

thS9AZKFS2Stichting Dierenmissies zoekt dringend :
Vluchtbegeleiders voor traject Barcelona – Nederland

Een kleine moeite zorgt voor veel voldoening..

Misschien gaat u op vakantie, maakt u een stedentrip of om een andere reden naar Barcelona?

Wie heeft er met Transavia een reis geboekt of gaat een reis boeken naar Barcelona ?????
Ooit vluchtbegeleider willen zijn op de vlucht van Barcelona naar Nederland?

KLIK HIER en lees er alles over.

  

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Wekelijks krijgt u mooie aanbiedingen van onze sponsor Buddies
Klik op de advertentie en bezoek hun webshop
 .
Nieuw AnimalWebshop.com .
 Facebook logo AnimalWebshop.
 KLIK op dit logo om de facebookpagina van Aminal Webshop.com te volgen.
 .
 .
 .
 .
 .
 .
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Ingezonden stukje met foto’s van Helene (Baasje van Noor (Negrita))IMG_3749

 Hallo Ton,

Hierbij enkele foto’s van Noor. Het gaat erg goed met haar. Ze is een erg blije, lieve knuffelhond. Inmiddels goed gewend hier en ze heeft helemaal haar plekje gevonden.

Haar angsten voor andere honden en met name Hollandse herders is over, inmiddels speelt ze graag met andere honden.

Het fijnst vindt ze het als ze kan rennen, los van de riem, daar oefenen we nu mee. Laatst heeft ze aan zee wel 20 minuten keihard achter de meeuwen aan gerend, een prachtig gezicht.

.

.

FullSizeRender

IMG_3537 IMG_3791
 

.

.

.

.

.

.

 

==========
.

Ingezonden stukje met filmpje van Suzanne (baasjes van Guapa)

We ontvingen van Suzanne een filmpje met Guapa die voor eerst, sinds haar komst in mei 2015, blafje.

hqdefault

KLIK op Guapa om het filmpje te starten

Ja onze Guapa is een schat, het gaat steeds beter met haar, ze heeft echt tijd nodig gehad om te wennen aan haar nieuwe leven en die tijd heeft ze en krijgt ze van ons. Heel af en toe  begint ze al wat met andere honden te dollen. Heerlijk om te zien. En dan haar blafje. Geweldig, ze begint echt een hond te worden die mag genieten van haar leven. Er is hier alleen maar liefde en rust.

 
Alvast bedankt ook voor al het geweldige werk wat jullie doen
 
.
==========
Ingezonden stukje met foto’s en filmpje van Selena (baasje van Titan, fray en Djovi)

Hoi Ton,

Hier een update over de afgelopen week.
20160111_214341Ten eerste: wat is Fray een lieverd!!! Hij heeft ons vanaf dag 1 in zijn hondenhart gesloten en loopt je als hij de kans krijgt de hele dag achteraan. Ook met Titan, Djovi en Dippie de kat gaat het prima.
Fray is naar mijn mening geen hond die veel gespeeld heeft in het verleden, maar met het voorbeeld van Titan en zijn logeervriendje Tico begint hij het door te krijgen. Hij heeft inmiddels al wat gekke momentjes met Titan gehad. Wel laat hij duidelijk merken wanneer hij het genoeg vindt. Dan valt hij uit naar Titan en corrigeert hem op een geluidloze manier. Titan snapt de hint dan en vervolgens snuffelen ze gemoedelijk samen verder.
20160114_132947Wat mij bij Fray wel opvalt is dat hij voor een asielhond best een goede conditie heeft. In tegenstelling tot Titan, waarbij ik het wandelen echt moest opbouwen, loopt Fray nu binnen een week al zonder problemen een wandeling van 1,5 uur mee zonder duidelijk vermoeit te zijn.
20160114_122459We zijn hard aan het oefenen om hem te laten wennen aan alleen zijn ( dwz zonder mensen in huis want hij heeft altijd gezelschap van Titan en Djovi). Hij strest nl. behoorlijk als er iemand de deur uitgaat. Krabben aan de tussendeur en janken, wat de buren niet echt leuk vinden om half zeven ‘s ochtends. Maar hij is een snelle leerling dus dat gaat wel goed komen.
‘s Nachts slaapt hij bij mij op bed. Hij redt het momenteel om een half uur alleen te zijn zonder te janken, maar daarna begint hij te janken en dat is niet bevorderlijk voor mijn nachtrust. Maar samen slapen gaat prima, hij verroert zich de hele nacht niet en als ik ‘s morgens wakker wordt, komt er zo’n koppie naast me omhoog van: ben je wakker??? Emoji
.
20160113_001740Ik ben woensdag met hem naar de dierenarts geweest en hij is kerngezond verklaard. Wel heeft hij 1 hoektand die afgebroken is en waarvan het wortelkanaal bloot ligt, dus die moet eruit. Volgens de dierenarts heeft hij er nog geen pijn aan en daarom hebt ik een afspraak voor over een maand gemaakt. Dan kan hij eerst nog even rustig hier wennen en het vertrouwen krijgen dat als ik wegga, ik ook terug kom.
20160114_132924Titan is helemaal blij met zijn vriendje en ook de kleine heeft geen problemen met hem accepteren.  Fray vind de kat erg interessant wat af en toe hilarische plaatjes oplevert. Al met al dus een geslaagde adoptie!
Groetjes Selena

.

.

.

.

.

=============

.

.
flippy 1Ingezonden stukje met foto’s van Angelique (baasje van Flippy)

Hallo Ton,

We willen je graag een update over Flippy geven. Het gaat hartstikke goed met hem! Wat een ontzettend lieve hond is het toch. We zijn zo happy met hem 🙂

flippy 3Hij is super aanhankelijk, blijft overal bij ons, luistert erg goed, wandelt graag en laat zich door iedereen aaien. Beter hadden wij het niet kunnen treffen. Het is een echte knuffelbeer! Het enige waar Flippy nog aan moet wennen is het slapen. Hij is niet graag alleen en laat dan nog wel eens van zich horen.

.

.

flippy 2Vanaf het allereerste moment dat de deuren van de vrachtauto open gingen was Flippy rustig, zat te wachten totdat hij eruit gehaald werd, ging gemakkelijk mee, was rustig in de auto (hij keek zelfs uit het raam) en vond alles prima. En dat is niet veranderd.

.

flippy 4We willen jullie hartelijk bedanken voor de goede begeleiding, de snelle reacties op mails en de antwoorden op onze vragen.

Groetjes,
Angelique Gerretsen 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ logo meerkoeling

Airconditioning-installaties, koel-toonbanken, koelcellen, vriescellen, koelkasten, v.rieskasten/kisten, ijsblokjesmachines, enz. enz. Meer Koeling, landelijk STEK-erkend k.oeltechnisch installateur, gespecialiseerd in reparatie, service-en onderhoud op koel/vries en. airconditioning-installaties.

.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ .

kop ton

.De 4-kanten column van Ton: “Een kleine zijsprong naar een overleden held van zeezoogdieren”

.

We kunnen er niet om heen. David Bowie is overleden maar weinig menens weten dat hij echt als ‘held’ betiteld mag worden als het gaat om de bestrijding tegen de dofijnenslacht in Japan. OK hij heeft weinig te maken met honden maar af en toe een uitstapje maken om iemand te eren die iets bijzonders heeft gedaan voor het welzijn van dieren, moet kunnen. Als u deze column leest snapt u waarom hij deze aandacht verdient.

Behalve een groot artiest was de op zondag 10 januari overleden David Bowie (69) ook een grote dierenvriend. Hij stemde er uit idealisme mee in dat het iconische nummer ‘Heroes’ werd gebruikt in de Oscarwinnende documentaire film The Cove uit 2009. ‘Heroes’ werd daarmee het lijflied van de wereldwijde protestbeweging tegen de dolfijnenslacht in Taiji.

David Bowie

Muurschildering | Foto: Thierry Ehrmann/Flickr

Behalve de toestemming van David Bowie om het nummer te gebruiken in de aftiteling van The Cove heeft hij er ook alles aan gedaan om de kosten van de licentie zo laag mogelijk te houden. Normaliter worden er voor auteursrechten tienduizenden euro’s gevraagd door artiesten, maar voor het gebruik van ‘Heroes’ hoefden de filmmakers relatief slechts een schijntje te betalen.

Het nummer ‘Heroes’ is zo toepasselijk vanwege de tekst over het kunnen zwemmen als dolfijnen:

“I, I wish you could swim
Like the dolphins, like dolphins can swim
Though nothing,
nothing will keep us together
We can beat them, for ever and ever
Oh we can be Heroes,
just for one day”

Aangrijpend
The Cove gaat over de vreselijke dolfijnenslacht in Taiji, Japan. Het is een aangrijpend document waarin één van de wreedste taferelen op aarde wordt blootgelegd. Iedereen kent wel de beelden van het bloedrode water in de baai (the cove) waar de dolfijnen hun droevige einde vinden. De dieren worden gedood voor hun vlees, dat nog altijd aftrek vindt op de Japanse markt. Maar er worden ook dolfijnen gevangen om verkocht te worden aan zeeparken en dolfinaria wereldwijd.

Dat David Bowie begaan was met het lot van dolfijnen en walvissen bleek al in 1972, toen hij met The Spiders From Mars een van de hoofdacts was tijdens het Friends of the Earth Save the Whale Benefit Concert in Londen.

Demonstratie
Ook op dit moment is de dolfijnenmoord bij Taiji in volle gang, die ieder jaar tussen september en maart plaatsvindt. Alleen al in de eerste dagen van dit jaar zijn er zo’n 140 dolfijnen afgeslacht. Daartegen werd gisteren, 16 januari, in Londen gedemonstreerd door duizenden dierenliefhebbers. Uit dankbaarheid en als eerbetoon aan David Bowie werd het lied ‘Heroes’ door alle aanwezigen gezongen. Een waardig strijdlied tegen de afschuwelijke wreedheden die de dolfijnen in Taiji moeten ondergaan.

Met dank aan de bron: PIEPVANDAAG.NL

 

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ imagesU525U8CX

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

.

De Virtuele Dierenmissies collecte is een noodzaak.

logo KarlijnSNUFFEL DIERENMISSIES vriendenloterijlogo x l_shuma-01-25

.

Wellicht wilt u een mooi cadeautje kopen bij Karlijns Shop, kans maken op prachtige geldprijzen in de Vriendenloterij, kwaliteitsvoer kopen bij Shumafood of eens even snuffelen op Marktplaats tussen de spulletjes van Snuffel Dierenmissies….? Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Afsluitend hier de (on)zin van de week: “noodzakelijke aandacht”.

thH3AVG7SHthZHJU75JWEen hond is nu eenmaal geen dood meubelstuk

Hij heeft net zoveel aandacht nodig als een kind

Het maakt niet uit wat je er ook van vindt

Deze mensenvriend heeft ook recht op zijn geluk

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

logo-onepack_logoMaurits van Elswijk is de drijvende kracht achter OnePack waarbij ook zijn vrouw Siriphan haar steentje bijdraagt. Maurits is de bouwer van onze website en onze webmaster van Dierenmissies. Voorts vervult hij tevens de functie van bestuurslid. Geloof maar gerust dat we hem vaak nodig hebben want onze ICT kennis is beperkt.

Hartelijk dank Maurits voor je nimmer aflatende steun !!!!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op de onderstaande kalender. De rode data geven aan dat de vakantieplekjes al vergeven zijn.

Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

januari 2016
ma di wo do vr za zo
 – –   – – 
 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16  17
18 19  20 21 22 23 24
 25 26 27  28  29  30  31
februari 2016
ma di wo do vr za zo
 1 2 3 4 5 6  7
 8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20  21
22 23 24 25 26 27 28
28 –    –   –  –
maart
ma di wo do vr za zo
 – 1 2 3 4 5 6
 7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19  20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31   –   –  –

September, Oktober, November, December 2016 nog volledig beschikbaar

april 2016
ma di wo do vr za zo
 –  1  2  3
 4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16  17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28   29  30  –
mei 2016
ma di wo do vr za zo
 –  –  –  –  –  –  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17  18 19 20 21 22
23 24 25 26 27  28 29 
 30  31  –  –  –  –  –
juni 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3  4 5
 6 7 8  9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25  26
 27 28  29 30   –  –  –

1431788636657

juli 2016
ma di wo do vr za zo
         1  2  3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
augustus 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
september 2016
ma di wo do vr za zo
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
 26  27  28  29  30  –  –

Tot zover dit Weekjournaal van Dierenmissies.

We zien uw reacties graag tegemoet.

Groetjes, Annerie en Ton

«
»