Pierre

 

draco (5)IMG-20130705-WA0001Dit is Pierre. Pierre is geboren rond augustus 2009, is circa 55 cm hoog en heeft zo’n 25 kilogram aan liefde te geven. Hij is een schat. Toen Lady Gray nog op straat leefde was hij bij haar gezien. De dag dat ze hem vonden leek hij net versteend. Hij wilde niet bewegen, niet eten en niet drinken.  Nu is Pierre een blije vrolijke hond die weer heerlijk in het leven staat.

Aanvankelijk werd gedacht dat hij in erge pijn verkeerde maar dat was gelukkig niet zo.

 

IMG-20130705-WA0000Hij van boven tot onder door de medische molen gehaald om te achterhalen wat hij zou mankeren. Het enige dat DSC_1129hem fysiek mankeerde was dat hij een hele lichte besmetting van Leishmania had. Daar kon hij niet dat gedrag van vertonen. Vanzelfsprekend is hij daar voor behandeld en hij moet wel een dagelijks pilletje slikken maar hij is verder kerngezond. Nee, de reden van zijn apathisch gedrag was verdriet. Verdriet om zijn miserabele bestaan dat hij op straat had moeten leiden. Pierre is een echte huishond dat zie je aan alles.

 

Dat hij gedumpt is was hem erg zwaar gevallen. Hij heeft destijds troost gevonden bij Lady Grey en zo waren ze samen een tijdje opgetrokken tot het moment dat Lady Grey aangereden werd. Enige maanden nadat Pierre in het asiel was gekomen gaat het weer prima met hem. De aandacht van Piedy en Juan Carlos hebben hem weer het gevoel gegeven dat hij wel degelijk belangrijk is. Pierre kan prima met kinderen. Kan met elke andere hond opschieten en is lief voor katten. Natuurlijk moest Pierre ook gecastreerd worden. Toen hij in de kliniek kwam en daar Lady Grey tegen kwam (die door de dokter is geadopteerd) was het weerzien roerend.  Wie heeft er naast een plekje in het hart voor Pierre ook een plekje vrij op de bank? Wie wil hem opnieuw dat vaste huis bieden waar hij gewaardeerd wordt om wie hij is, wat hij allemaal kan en aan wie hij kan laten zien dat hij een lieve super trouwe speurneus is ?

 

piere (3)

De eerste dag in het asiel, zielig hoopje hond

pierre 005

afgesleten nagels van het zwerven

pierre 003

in de medische molen

 

Bel of mail voor meer info…

 

«
»