Help ons van 8 naar 100 spelers in de Vriendenloterij

Bent u die ambassadeur van Dierenmissies die de moeite neemt om familie, vrienden en collega’s over het werk van Dierenmissies te vertellen en hen zo mogelijk te wijzen op de mogelijkheid om via onze website mee te spelen met de Vriendloterij waarmee prachtige prijzen te winnen zijn en gelijk Stichting Dierenmissies wordt gesteund?

Help mee om minimaal 100 spelers te vinden die voor Dierenmissies mee doen met de Vriendenloterij waarmee het werk van Dierenmissies voor lange tijd is verzekerd van voldoende structurele sponsoring.

vriendenloterij jaarpot geldprijzenSpeel nu mee en steun direct het werk van Stichting Dierenmissies….

 

sl_bannerKLIK op dit logo om deelnameformulier in te vullen

 

 

 

Prijzenpot juni 2015-2

vriendeloterij julie 2015Vul uw gegevens in en maak voortaan iedere maand kans op ruim honderdduizend prijzen oplopend tot € 100.000,-.

Bovendien maakt u elke Jackpottrekking (12 trekkingen per jaar) kans op meerdere auto’s. Wint u een auto in de AutoJackpot en speelt u met uw winnende lotnummer mee met de Jackpotbonus, dan wint u óók nog
€ 10.000,-.    

 

Alvast hartelijk dank voor uw moeite en ….. als u en of uw familieleden, vrienden of kennissen meespelen dan wensen we iedereen succes en een mooie geldprijs toe..

Bestuur Stichting Dierenmissies  

»