Harrie

Harrie

Harrie is groot geworden!

Update: Harrie, heeft een Nederlands baasje gevonden in Spanje en mag weer mee met onze caravan naar Zuid Spanje. De reis zal tussen kerst en oud en nieuw plaats vinden. Volg onze nieuwsbrieven.

Harrie is naar Nederland gekomen als pup van 8 weken. In een liefde volle omgeving heeft hij zijn kleutertijd doorgebracht maar nu heeft hij meer nodig dan alleen liefde. Harrie bleef groeien en werd flink van postuur en is nu een hond geworden die absoluut geen schoothondje meer is (al denkt hij zelf af en toe nog van wel).

Harrie zoekt een baasje die met hem wil “werken”.  Harrie is een jonge energieke hond van 9 maanden met soms een puberaal eigen willetje.  Hij is lief voor mensen en andere honden maar probeert te domineren als hij daar de kans toe krijgt. Om er zeker van te zijn dat Harrie een gezonde hond is, is hij op bezoek geweest bij Martin Gaus. Daar heeeft hij allerlei testjes gedaan en daar is hij met lof geslaagd. Het testverslag zal bij het pawspoort meegegeven worden en is natuurlijk van te voren in te zien.ER zijn zelf videos gemaakt van de test. Harrie is absoluut toe aan een nieuwe adoptie mits hij dan ook de nodige sturing krijgt. Tips worden gratis gegeven.

Harrie is met zijn 45 kilo een flinke, goed geproportioneerde gecastreerde jongen. Hij is leergierig en mensgericht. Dat hij bij voorkeur een baasje treft die enige ervaring heeft met het trainen van honden zou ideaal zijn. Als jij iemand bent die hem die sturing kan geven dan heb je aan Harrie een fantastische trouwe vriend die voor je door het vuur gaat. Wie heeft het juiste overwicht om Harrie de kans te geven te laten zien wat hij waard is? Bel of mail ons gerust om meer info over Harrie of om Harrie te bezoeken. Lees meer op onze website over deze hele bijzondere hond.

Harrie

Harrie als pup

 

Harrie

Harrie

 

Harrie

Harrie

 

Harrie

Harrie

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com