Sicilie

Sicilie

Sicilie


Sicilie is een schat van een hond die helaas na een adoptie op 23 juli jl., door persoonlijke omstandigheden van het baasje, niet langer daar kon blijven. Sicilie is terug onder de opvang verantwoordelijkheid van Dierenmisies gekomen. Hij 3 jaar oud en een beetje verlegen bij een eerste ontmoeting. Maar als hij een beetje gewend is laat hij zien dat hij een wel opgevoede hond en goed luisterende hond is. Hij is gezond en slim en kan goed met andere honden, kinderen en poezen opschieten.

Zijn zachtaardige karakter vergt geen zware harde stem om hem te corrigeren slechts een zachte begeleiding is voldoende.
Hij is ooit in Spanje achtergelaten bij een benzine station en was sterk vermagerd toen hij in het asiel te Tobarra terecht kwam. Gelukkig is hij deze traumatiche ervaring volledig te boven gekomen en is hij weer goed op gewicht. Zijn snoet heeft een schitterende tekening en aan zijn prachtig gestroomlijnde lichaam kun je zien dat hij van rennen houdt. Hij is een lieverd die op een aai over zijn bolletje zit te wachten en dan zal hij laten zien dat hij een maatje voor het leven is. Is er een baasje die van een actieve aanhankelijke hond houdt…? Nee hij is geen echte eindeloze balletjes of stokjes haler… nee hij is gewoon een leergierige compaan, die er is voor zijn baasje. Vindt het heerlijk om buiten te wandelen.  Voor verdere info, bel of mail ons. Dierenmissies. 06-22225271

Sicilie is dus al in Nederland en op afspraak te bezoeken.
geboren in februari 2008

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com