Valentina (is op afstand geadopteerd voor onbepaalde tijd)

Het gaat goed met Valentina op een paar puntjes na….?

Ondanks de vooruitgang hebben de asielbouders Piedy en Juan Carlos besloten om Valentina een definitieve plek in hun midden te bieden. Valentina heeft de rest van haar leven antibiotica nodig en blijft een hond die speciale zorg behoeft.

Piedy en Juan Carlos hebben haar voor dood opgeraapt van de straat, bij haar voor weken aan een stuk gewaakt en na meerdere operaties haar een jaar lang in huis verzorgd. Nu ze eindelijk weer een beetje opgelapt is, was in overleg besloten, dat dit het moment zou zijn om Valentina aan te bieden voor reguliere adoptie. Nu serieuze kandidaten interesse hebben getoond voor Valentina beseffen Piedy en Juan Carlos dat ze Valentina niet meer uit hun midden kunnen weg laten gaan.

Alle goede bedoelingen ten spijt zal Valentina hierdoor alleen nog in aanmerking komen voor “adoptie op afstand”.

Valentina, een super lief teefje, nu circa 2 jaar oud en 55 cm hoog en 30 kg. Een speelse hond die nu met haar speelse manier van doen een stukje verloren jeugd in probeert te halen.

Haar verhaal in het kort:

Valentina werd voor dood achtergelaten. Ze was aangereden en de chauffeur was doorgereden zonder de moeite nemen om te zien hoe het met het slachtoffer gesteld was.

Gelukkig zag men snel dat Valentina haar hoofd lichtjes bewoog en werd alles in het werk gesteld om haar bij een dokter te krijgen. Een eerste operatie was gedeeltelijk gelukt maar ze bleef pijn houden en haar achterpoot was verlamd. Pijn en ontstekingen waren het gevolg van de draad die was ingebracht om de botten bij elkaar te houden.

Een geldinzameling bracht de mogelijkheid voor de nodige medische verzorging en een tweede operatie. De mensen die hiervoor gedoneerd hebben staan op de website vermeld en worden namens Piedy en Juan Carlos van het asiel Los Mejores Amigos en “Valentina” hartelijk bedankt.

eindelijk weer spelen zonder pijn

Het was deze tweede operatie die voor haar de verlossing bracht van de pijn en na een lange revalidatie en medicatie periode kan Valentina nu lopen en zelfs haar achterpoot weer een beetje gebruiken. 100% wordt het nooit meer maar ze wordt steeds zekerder in haar bewegingen. Ze zal wel de rest van haar leven antibiotica moeten nemen maar dat mag geen belemmering zijn voor het vinden van een lief baasje.

Ze is nu zo ver dat ze  weer hond kan zijn. Ze speelt en rent weer met de andere honden en krijgt zo haar plaats weer in de roedel.

op de patio lekker dollen met Juan Carlos is altijd leuk …

Onlang pronkte Valentina nog op de kerstkaart van Piedy en Juan Carlos

Wil jij bijdragen aan de opavng van dit dier dat meer ellende heeft meegemaakt dan 10 hondjes tesamen en toch zo’n prachtig karakter heeft gehouden..??? Bel of mail ons voor info over de adoptie op afstand van deze wonderhond…. dierenmissies@gmail.com of 0622225271

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com