Dierenmissies Weekjournaal van 15 november 2020

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

.

Beste mensen,

Deze week beginnen we met de eerste ervaringen van Shamira in Nederland, Tani staat in de belangstelling, het vuurwerkverbod is een feit, verwaarlozing van  dieren komt ook in Nederland voor, Griekenland streedt strenger op tegen dierenmishandeling. In de 4 kanten column zien we dat: “Publiekelijk te schande gezet  HELPT…”, en in de (on)zin van de week laten we de gezinsverhoudingen zien. Natuurlijk hebben we ook updates van de baasjes uit het land en hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Speciaal opsporingsbericht: Vluchtbegeleiders gezocht
– Eerste ervaringen van Shamira in Nederland.
Tani staat in de belangstelling.
– Vuurwerkverbod 
– Stevie’s World (advertentie)
– Zomaar weer leuke filmfragmentjes….
– Verwaarlozing komt ook in Nederland voor
– 
Griekenland: Dierenmishandeling van overtreding naar misdrijf.
– Kattentest van Tani perfect verlopen.

– Ook deze week mochten weer honden het asiel verlaten.  

– Carbidschieten mag wel al is het niet echt veilig…
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Berichten van Nando, Bentley

– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: ”Publiekelijk te schande gezet:  HELPT“.
– De (on)zin van de week gaat over:  Zo liggen de verhoudingen
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

LET OP !!!!  we zoeken weer vluchtbegeleiders …

Door de anti-Coronamaatregelen die internationaal zijn geïmplementeerd, wordt er tijdelijk niet of slechts zeer beperkt gevlogen. Hierdoor was het extra moeilijk om vluchtbegeleiders te vinden. Maar de hondjes die een mandje hebben gevonden in Nederland willen dan natuurlijk wel graag verenigd worden met hun nieuwe baasjes.  Dus vliegt u met Transavia of KLM van Barcelona naar NL en wilt u de cruciale factor zijn voor het geluk van de lieverds die een baasje in Nederland hebben gevonden ? Meldt u dan aan en mail naar dierenmissies@gmail.com of bel 0622225271.

.KLIK op de foto hier links !!!!!!!!
en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.

.

Maak als vluchtbegeleider deel uit van de
International Cooperation for Animal Rescue & Relocation
.
.

.

.


.

De week van dag tot dag:

.

.

Maandag 9 november 2020

.

De eerste ervaringen van Shamira in Nederland.
.
In het weekjournaal van vorige week zagen het verslag van de aankomst op zaterdag van Shamira in Nederland. De eerste kennismaking met haar baasjes Marjoke en Bets ging geweldig net als de kennismaking met haar nieuwe vriendje Joep.

.

.

Nadat ze naar huis waren gereden was het duidelijk dat Shamira dood moe was.

Ze is nu wel kei kapot en ligt echt te slapen. Ze vindt de kippen wel interessant en heeft de poezen nog niet veel gezien 🙂. We moeten nog duidelijk werken aan het samengaan met poezen. Daar is ze nog erg op gefixeerd. Onze poezen willen al komen begroeten en kopjes geven, maar dan zou ze ze pakken. Dus nog even niet zo’n goed idee …

.

.

.


.

Tani staat in de belangstelling.

.
Vanwege de overbevolking in het asiel CAAD is Tani al snel naar het particuliere asiel gegaan. Dat was voor Tani een zege want de kleinschalige opvang heeft haar erg veel goed gedaan. Ze is nu lekker zelfverzekerd en is erg sociaal met andere honden èn goed met katten gebleken. Dat laatste was juist voor de potentiele nieuwe baasjes van Tani een must… We hebben dus gelijk een kattentest aangevraagd bij de verzorgers van Tani.

.

.

.


.

.

Dinsdag 10 november 2020

.
Hoera toch een vuurwerkverbod…. ?!?!
.

Het kabinet wil voor de komende jaarwisseling een algeheel vuurwerkverbod. Dat melden bronnen in Den Haag aan de NOS.

Naar verluidt wordt het verbod `vandaag besproken door het MCC, de bij het corona-overleg betrokken ministers. Vrijdag zou het kabinet de knoop willen doorhakken.

Het kabinet overlegt ook nog over een steunpakket voor de sector. Er worden naar verluidt tientallen miljoenen beschikbaar gesteld. Het kabinet wil het besluit over het algeheel verbod pas naar buiten brengen als de steunmaatregelen verder uitgewerkt zijn.

Druk op zorg verminderen

Burgemeesters en bestuurders in de veiligheidsregio’s riepen de politiek vorige week op om in verband met de coronacrisis met een tijdelijk verbod te komen. Dat verlicht de druk op ziekenhuizen en zorg- en hulpverleners.

“Het wordt een wat ongewisse jaarwisseling. Niemand weet natuurlijk precies waar we tegen die tijd staan”, zei voorzitter Bruls van het Veiligheidsberaad toen. “Maar deze maatregelen zouden wel helpen om wat meer rust te geven.”

Eerder riepen zorgmedewerkers en andere hulpverleners de politiek al op om tot een algeheel verbod te komen. GroenLinks en de Partij voor de Dieren riepen het kabinet ook op om in verband met de coronacrisis met een tijdelijk vuurwerkverbod te komen.

Of kindervuurwerk zoals sterretjes ook verboden wordt, is volgens de bronnen nog onderwerp van gesprek.

Bezorgdheid over bijeffecten

Ook de VVD, eerder nog niet overtuigd, lijkt zich nu neer te leggen bij een verbod. “Vanwege de belasting van de zorg en de politie in coronatijd”, aldus Tweede Kamerlid Ziengs.

Wel wil de partij dat er goed naar de randvoorwaarden gekeken wordt, zoals de compensatie van vuurwerkhandelaren, die vaak al investeringen hebben gedaan. Volgens de VVD gaat het dan om bedragen van 60 à 70 miljoen euro.

Ook is de VVD is bezorgd over de bij-effecten van het verbod. “Wat gebeurt er als je deze uitlaatklep van mensen afpakt: moedig je dan niet indirect mensen aan om spullen uit het buitenland te halen? Daar zal het kabinet ook wat over moeten zeggen”, aldus Ziengs.

.

We kregen van Anne Marie, baasje van Lucy, dit plaatje toegestuurd met met de toepasselijke tekst …

Doneer dit jaar je vuurwerkgeld aan de zorg.

Klik op het hart om te doneren.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: info@steviesworld.nl

.

.

.

.

.


.

Woensdag 11 november 2020.

.

Ook in Nederland vindt ernstige verwaarlozing plaats
.
De politie en de Dierenbescherming hebben dinsdagmorgen zeven verwaarloosde honden in beslag genomen in een huis aan de Engelstilstraat in Winschoten. De honden stonden volgens de politie in ongeveer twintig centimeter stront en afval. Ze werden bijna niet uitgelaten en de honden veroorzaakten veel geluidsoverlast door hun geblaf.

De honden zijn in beslag genomen en de eigenaar heeft een proces verbaal gekregen. De honden zagen vandaag voor het eerst in lange tijd weer daglicht.

 

 


.

Donderdag 12 november 2020
.

Griekenland: Dierenmishandeling van overtreding naar misdrijf.
.
Het Griekse parlement stemde donderdag unaniem voor een wet om ernstige dierenmishandeling tot een misdrijf te maken, met een gevangenisstraf van één tot tien jaar en een boete van 5.000 tot 15.000 euro. De nieuwe wet definieert de ernst van de mishandelingen als ‘het vergiftigen, ophangen, verbranden of verminken van dieren’.
.
Tot nu toe was wreedheid jegens dieren in de ogen van de Griekse wet een minder ernstige daad, waarop slechts een kleine boete stond. Dierenmishandeling was daarmee niet meer dan een overtreding. Minister van Landbouw Makis Voridis, die de nieuwe wet introduceerde, zegt dat het ‘een krachtige boodschap is die door het parlement aan de samenleving is gestuurd’: 
“De samenleving kan dergelijke daden niet langer accepteren.”
.
Voridis verwijst daarmee naar twee recente gevallen die Griekenland schokten en de juridische wijziging in de Griekse wet in gang hebben gezet. Begin oktober hing een 55-jarige man in Heraklion op Kreta een hond op en castreerde het dier zonder verdoving met een kniptang. Foto’s daarvan verschenen online en in Griekse media, wat landelijke verontwaardiging veroorzaakte. .

Enkele dagen later sloeg een 54-jarige leraar in Nikaia bij Athene een hond met een metalen staaf, terwijl een tweede man het dier met een mes te lijf ging (de hond in bovenstaande Tweet). Het voorval werd gefilmd door een voorbijganger en de mannen moeten voor de rechter verschijnen. In onderstaande video is de hond te zien, die gelukkig gered kon worden en de mishandelingen overleefde:
.

.
Volgens de Griekse politie waren er tussen januari en juni 2020 maar liefst 2.644 meldingen van dierenmishandeling. Behalve veel tijd voor dieren is er tijdens lockdowns helaas ook veel nijd richting dieren.

In Nederland is dierenmishandeling een ‘strafbaar feit‘, of ‘delict’. De maximale gevangenisstraf voor het mishandelen of verwaarlozen van een dier is 3 jaar of een maximale geldboete van 19.500 euro.

Bron Animals Today

.

.


.

Kattentest van Tani perfect verlopen.
.
We kregen al gelijk te horen dat Tani prima met katten kon en hiervan kregen we vandaag het bewijs toegezonden.

.

.

Dat Tani een lichte Leishmania besmetting heeft wisten we al maar we hebben ook vandaag te horen gekregen dat zij ook al enige tijd behandeld wordt tegen een te langzaam werkende schildkier. Daar is ze nu volledig klachtenvrij van maar krijgt nog een beetje siroop als medicijn. Hoe dat medicijn heet  krijgen we nog te horen. Dat hebben we natuurlijk ook gelijk aan de potentiele nieuwe baasjes verteld en ondertussen moesten we wachten we op hun reactie in de hoop dat dit niet haar adoptie in de weg zal zijn. Nou dat was niet het geval hoor. Tani is van harte welkom. Wel moet de reis even wachten tot ergens in februari want de nieuwe baasjes gaan eerst verhuizen. Dat wordt dus zo’n drie maanden wachten. Komt wel goed hoor …

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

.

Zomaar weer leuke fragmentjes….

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

 

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 13 november 2020

.

Ook deze week mochten weer honden het asiel verlaten.

hond

Lex

hond

Bobi

.

.

.

.

.

.

.

.

hond

Troppy

hond

Layka.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 


.<<advertentie>>

.

Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 14 november 2020 

.

Carbidschieten mag wel al is dat niet echt veilig.
.

Binnen bebouwde kom … er kan NIETS gebeuren … allemaal verstandige mensen

Leuk tot dat het fout gaat…

Wij zijn ongelooflijk blij met het verbod op het gebruik van consumentenvuurwerk met de jaarwisseling. Het is een zege voor de alle huisdieren.
Dat we even vergaten dat er ook nog zoiets als carbidschieten bestaat komt wellicht nu extra hard aan… Doordat we in het bos wonen waren we al aardig gevrijwaard van de vuurpijlen en knallen van het consumentenvuurwerk. We hoorden in de verte wel af en toe wat diepe klappen van het carbidschieten maar ja, je kunt niet alles hebben. De reden van het verbod op consumentenvuurwerk zou zijn dat de ziekenhuizen geen vuurwerkslachtoffers kunnen helpen omdat ze vol liggen met Coronaslachtoffers. Nu blijken er zaken waar mogelijk geenrekeig is gehouden.
Punt 1: 9 % procent van de vuurwerkslachtoffers komen van het carbidschieten.
Punt 2: Er is nu al meer carbid verkocht als in heel 2019.
Punt 3: Je kunt er vanuit gaan dat er nu mensen carbid gaan afschieten die hier absoluut geen ervaring mee hebben.
Punt 4: Je kunt er vanuit gaan dat er carbid afgeschoten gaat worden door stedelingen binnen de bebouwde kom.

Zo gaat het dus fout…

Zou dat allemaal gaan leiden tot een ‘acceptabel aantal’ slachtoffers dat de ziekenhuis wel zouden kunnen helpen????

Ik denk het niet. Ik denk dat de relatieve rust in onze regio meer zal gaan lijken op een oorlogsgebied. Lees onderstaand nieuwsbericht van de NOS en oordeel zelf…

 

Waar heb je een melkbus, een bal en gehoorbescherming voor nodig? Juist: carbidschieten. Deze traditie tijdens Oud en Nieuw mag in de regio IJsselland, ondanks het mogelijke algehele vuurwerkverbod, wel doorgaan, omdat carbid niet onder de noemer vuurwerk valt.

Verkopers van spullen voor carbidschieten zien sinds dat besluit gisteren een toename in bestellingen. “Onze bestellingen lopen in rap tempo op. Veel mensen richten zich nu op carbidschieten, daardoor is er grote drukte”, zegt de organisatie achter melkbusshop.nl op Facebook.

Ook O.A.F. Holland, de grootste carbidleverancier van Nederland, ziet sinds gisteren extra bestellingen. “Carbid is vandaag ‘hot’. Ik verwacht dat er vandaag ook nog extra orders zullen komen”, laat Jan ter Veer van O.A.F. desgevraagd weten. Bij die leverancier waren mensen tot gisteren juist terughoudender. “Op het moment dat er gesproken werd van een algeheel vuurwerkgebod werd een aantal orders geannuleerd. Met deze klanten hebben wij afgesproken te wachten op meer duidelijkheid, omdat carbid natuurlijk geen vuurwerk is.”

Carbid blijft gevaarlijk … Dit hoeft geen commentaar…

Burgemeester van Kampen Bort Koelewijn is een voorvechter van het laten doorgaan van carbidschieten. Koelewijn vindt het belangrijk dat dit jaar tijdens Oud en Nieuw de melkbussen weer klaarstaan, vertelt hij in het NPO Radio 1 Journaal. “Het is een belangrijke traditie voor de inwoners van gemeente Kampen. Wij voeren al jaren overleg over hoe het schieten op de meest veilige manier kan. Daar slagen wij jaar tot jaar steeds beter in. Dat hele wilde westen van jaren geleden wordt steeds meer een beheerst oosten.”

Dat de mensen die vuurwerk willen afschieten niet blij zijn, kan de burgemeester zich voorstellen. “Maar de keuze voor een algeheel vuurwerkverbod wordt gebaseerd op hoe de ziekenhuizen moeten worden ontlast. Zover ik weet zijn er door carbidschieten de afgelopen jaren geen ziekenhuisopnames geweest. Laten we nou dat ontluchtingsgaatje voor de samenleving niet onnodig dicht doen.”

Ook leverancier O.A.F. zegt dit. “In de praktijk is gebleken dat carbid, mits goed toegepast, juist veiliger is dan vuurwerk.”

Toch zegt leverancier Oudjaarswinkel.nl, die ook een toename in de bestellingen ziet, dat de gebruiker wel bekend moet zijn met carbid. “Als men geen ervaring heeft, raden wij aan geen carbid te gebruiken. Het is echt wel wat anders dan vuurwerk”, zegt Willem van den Bosch van het bedrijf. “Indien er ongelukken gebeuren zal het letsel groter zijn dan een ongeluk met vuurwerk. Gebruik van goed materiaal is essentieel.”

Vooral het moment van ontsteken van de melkbus is belangrijk, zegt hij. “Mocht je te lang of te kort wachten, dan is er al een verhoogd risico op ongevallen.”

Ook Van Den Bosch is fervent carbidschieter, hij schiet al jaren met een vriendengroep. “Het is een traditie die van generatie op generatie wordt overgedragen. In grote vriendengroepen wordt vaak gestreden wie de luidste knal heeft of de grootste carbidbus heeft.”

Leuke stunt … dachten ze …

Regels afwachten

Volgens burgemeester Koelewijn is het wel nog even afwachten hoe het carbidschieten er dit jaar uit gaat zien. “Je moet natuurlijk 1,5 meter afstand houden. Dat is best wel een uitdaging. Het is de vraag of het überhaupt mogelijk is om carbidschieten dit jaar vorm te geven. Ik zeg dat het ‘zonder meer’ kan doorgaan, maar dan wel zonder meer tussen aanhalingstekens. We wachten de regels voor de jaarwisseling af.”

De veiligheidsregio bespreekt oud en nieuw over twee weken. Dan zullen de regels rondom het schieten met carbid bekend worden.

.

.


.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.


.

.

Zondag 15 november 2020
.
.
Mocht u een reactie, op- of aanmerking hebben over dit weekjournaal, schrijf dat gerust onder aan dit weekjournaal.
Alle reacties worden serieus genomen en u krijgt desgevraagd altijd antwoord.

Dank u voor de genomen tijd om het eerste deel van dit weekjournaal door  te nemen.
Lees vooral nog even verder want er is nog genoeg te zien…

.


.

.

Berichten van..

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.


.

Stefanie en Joël, baasjes van Nando, stuurde ons deze foto met commentaar.

 

.

Hoi Ton met Nando alles goed. Hij is zelfs helemaal alleen in de woonkamer als wij weg zijn. Voorheen moest hij in de slaapkamer anders ging hij gillen. Al met al zijn wij heel trots op hem!

.

Nando kruipt als wij weg zijn stiekem op de bank 🤣.

.

.

.

.
.

In september zijn we in een huisje geweest in Limburg, heel leuk voor Nando pal naast de Brunsummerheide. Ook daar heeft hij zich keurig gedragen

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Toon, baasje van Bentley, deelde met ons een foto van Bentley.

.

.

.De foto is twee keer door zijn goede vriendin Steffie bewerkt…

.

Zo lopen we alvast een beetje vooruit op de Kerstsfeer …

.

.

.

.

.

.

.


.

.

..<<Advertentie>>

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

Voor sfeer impressies klik op de foto van Merel. 

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS

De 4-kanten column van Ton

Publiekelijk te schande gezet:  HELPT
.

We hebben meer dan eens de discussie voorbij zien komen of je nu wel of niet delinquenten via de sociale media met gezicht en al op een filmpje aan het publiek moet laten zien. Winkelhouders die er genoeg van hebben om steeds met onverbeterlijke winkeldieven te maken te krijgen, zo proberen collega winkeliers te waarschuwen en de hoop hebben dat iemand de daders herkent. Maar ja dan komt de ‘privacy’ weer om de hoek kijken.

Nu heb ik persoonlijk van dichtbij meegemaakt hoe vanuit de overheid en rechterlijke macht toch een steeds ruimer gebruik van camera’s mogelijk werd. Vijfentwintig jaar geleden was het ondenkbaar dat een beveiligingscamera een stukje openbare weg zou filmen. Je kunt nu geen uitzending van Opsporing verzocht meer bekijken zonder dat camerabeelden een cruciale rol blijken te spelen in de oplossing van ernstige misdrijven. Het zijn dan juist de camera’s die stukken van de openbare weg in beeld hebben. Sterker nog de politie vraagt openlijk om beelden van beveiligingscamera’s die een deel van een straat te zien geven. Natuurlijk heb ik het dan nog niet eens over de filmpjes die door de mobiele telefoons gemaakt worden. Het lijkt er immers op dat we in Nederland 17 miljoen potentiele cameramensen hebben die alles te pas en te onpas filmen.
.
Terug naar de discussie of we beelden van criminelen en hun misdaden op internet moeten plaatsen. Ik zeg dus ja.!!! We hebben in Nederland zoveel ellende van pyromanen die een eindeloze reeks auto’s in brand steken (het zal je auto maar zijn ) of mishandelaars van paarden die in een afgelegen wei staan. Maatschappelijke druk en gepaste sociale controle kunnen wel degelijk een dader bewegen naar voren te treden of iemand over te halen de identiteit van de dader bekend te maken. Kijk naar dit voorbeeld van een vrouw die een pup dumpt bij een afvalverzamelplaats. Het voorval vond plaats in Amerika maar de dader had niet in de gaten dat er een camera gericht was op deze dump-plaats. De Sheriff had filmpje op internet geplaatst met deze tekst.

The Screven County Sheriff’s Office is looking for the person who dumped man’s best friend off at a trash site in the county. If anyone recognizes the vehicle or person in the video, please contact the SCSO at 912-564-2013.

Klik op de foto om het filmpje te starten….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

..

De dame in kwestie heeft zich na het zien van dit filmpje aangegeven…..

Voor mij is het duidelijk … ik pleit voor veel meer gebruik van camera’s.

.

.


.

Ja, natuurlijk hebben wij donaties nodig om te kunnen bestaan.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.

ZONDER FINANCIELE HULP MOETEN HET WERK STAKEN.
DRAAGT U OOK DIERENMISSIES EEN WARM HART TOE ?

Een rechtstreekse donatie door overmaking van een donatie op  reknr: NL15INGB 0005721780 t.n.v. Stichting Dierenmissies

of via het meedoen met de Vriendenloterij
.

KLIK op dit logo en meld je hier aan omdat je dan automatisch Dierenmissies steunt

 

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400

.


.

.<<Advertentie>>

.

.

klik op de foto om de website te bezoeken

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 4,8 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?


.

MMMM…. even nadenken …

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

 Zo liggen de verhoudingen

.

.

.

.

Heren,

.

Het is maar een voorbeeld hoor van hoe de verhoudingen kunnen liggen.

Het hoeft niet zo te zijn !!!!

Bij ons is het bed groot genoeg … (haha).

.

.

.

.

.

.

.

.


.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .

.

.

.

Nelson en Rova van 20 november 2020 tot en met 23 nov 2020.

.

.

.

.

King van 28 dec tot en met 4 jan

.

.

.

.

Nelson en Rova van 30 dec 2020 tot en met 1 jan 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 19 feb tot 28 feb 2021

.

.

.

.

.

.

Saar en Arie van 18 tot 30 april 2021

.

.

.

.

.

.

Ocean en Luna van 21 juli tot 14 aug 2021

.

.

.

.

.

Lizzy van 28 juli tot 18 augustus 2021.

.

 

 

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com