Onverwachte nieuwkomers……

Voor de zoveelste keer werden Piedy en Juan Carlos verrast toen ze vanmorgen bij het asiel aankwamen. Opnieuw waren er 3  hondjes aan het hek gebonden.

3 nieuwelingenDe twee kleintjes blijken allebei zwanger en de grotere (de pup) is veel te mager dus is die voorlopig, voor de zekerheid, apart gezet tot we precies weten wat hij mankeert. Piedy en Juan Carlos zullen deze schatjes zo snel mogelijk aan alle medische controles en inentingen en observaties onderwerpen om hen ook zo snel mogelijk als adoptantjes te kunnen presenteren. Deze lieverds horen echt niet thuis in het asiel…. zeg nou zelf.

nieuwelingen2Hou de website in de gaten want we rekenen erop dat we hen snel kunnen laten zien met van ieder een gedetailleerde karakterbeschrijving en een mooie foto reeks.  Als aan mij lag zou ik ze zo zelf bij onze Daisy, Botas, Sally en Nessje laten wonen maar dat wordt een beetje veel….

Voor de volledigheid melden we ook onlangs Emma, Raspy, en de twee  pups Bella en Meppel (u weet wel die twee in een doos) daar werden aangetroffen. Bella en Meppel hebben inmiddels een plekje in Nederland gevonden hoor. Nu de rest nog.

«
»