pups uit de plastic zak hebben het niet gered….

Update 26 oktober 2013

Met verslagenheid moeten we helaas berichten dat de puppy’s, die eerder in de plastic zak aan de voordeur waren gebonden, het niet gered hebben. Hun gesteldheid was te zwak en ze waren te jong om een echte kans te hebben. De pas geboren pups waren te lang zonder de noodzakelijke zuigelingenzorg geweest.  

 

Beste mensen,

DSCN5729DSCN5724Mensen zijn tot veel erge dingen in staat. Zo troffen Piedy en Juan Carlos een ‘cadeautje’ aan de voordeur gebonden van hun huis. Het was een plastic zak met drie puppy’s erin die nog maar pas geboren waren. !!!! Wat een trauma zal dit geweest zijn voor de moeder dat deze drie zo bij haar zijn weggehaald !!!  Onmiddellijk zijn ze verzorgd want het kan niet anders dat dat ze  daar al enkele uren aan de knop hadden gehangen. Gelukkig waren zae alle drie nog in leven. Tja dan komt het er op aan om deze zuigelingen de zorg te geven die ze nodig hebben en de rol van de moeder moet dan overgenomen worden.

DSCN5727DSCN5733Belangstellend komen één voor één de andere hondjes, die bij Piedy en Juan Carlos in huis wonen, ook even kijken naar de hulpeloze wezentjes…

Vlug de flesjes te voorschijn gehaald en de melk gaat erin als koek. Deze zorg is kan er nog wel bij want om de paar uur moeten ze gevoederd worden.

In ieder geval komen ze nu geen medische zorg of aandacht meer te kort en zullen ze, door de andere hondjes, de sociale bekwaamheden aanleren die elke hond moet kennen om zich tussen andere honden staande te kunnen houden.

We hopen voor deze rakkers, over circa 3 maanden, baasjes te kunnen vinden. Ze zullen dan ook op de site ter adoptie worden aangeboden…

«
»