Steun vanaf het eerste uur

Het was tijdens onze aankomst in Nederland op 2 januari jl. (als afsluiting van de Kerstmissie) dat we kennis maakten met 3 bijzondere dames die zich voorstelden als Yvonne, Irene en Edith. Deze twee zussen en een vriendin hadden onze nieuwsbrieven gevolgd. Uit pure belangstelling hadden zij de moeite genomen om onze aankomt met camper, gevuld met de dieren uit Spanje, mee te maken op het parkeerterrein van Airport Rotterdam. Dat ze toen al aangaven dat ze ons initiatief van de Kerstmissie een warm hart toe droegen werd nog eens bevestigd toen zij later via Hyves voor een tweede maal lieten weten ons graag te willen helpen om meer missies te kunnen realiseren. Inmiddels hebben we regelmatig contact via het mailadres dierenmissies@gmail.com. De banner van Dierenmissies is op de website verschenen van het internet bedrijf van Yvonne Pille www.dierenbenodigdhedenlevon.nl en staat haar banner op onze website. Maar daar bleef het niet bij. Inmiddels zijn er diverse goederen verzameld die met een volgende missie hun bestemming in Spanje zullen vinden. En nog was dat niet alles. Een opbrengst van een inzamelingspot in de kapperszaak van Irene, zal aangewend worden als kilometerdonatie voor de volgende missie.

Wat een fijne gevoel dat mensen zich zo betrokken voelen bij de dieren die het nodig hebben. Natuurlijk hopen we dat er veel dieren een baasje zullen vinden in Nederland maar tegelijkertijd kan iedereen begrijpen dat vervoer per camper van goederen en dieren altijd door externe donaties ondersteund zullen moeten worden. Hoe de financiering van de Dierenmissies in zijn werk gaat, staat op de website ‘Donaties’. Daar is tevens de actuele stand van zaken af te lezen. Wij hopen dat Yvonne, Irene en Edith een voorbeeld zullen zijn voor veel mensen. Meiden !!!!! Petje af.. voor deze Golden Girls.

Groetjes van Annerie en Ton

Yvonne, Irene, Edith
Yvonne, Irene, Edith

Op de foto van links naar rechts: Yvonne, Irene, Edith (met reisgenootje Zara in haar armen), Ton met daarachter nog een glimp van Annerie.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com