Dierenmissie 3 – Deel 7, Kennismaken met de nieuwe baasjes

Beste mensen,

Zoals afgesproken konden we de Donna, Bruno, Funny en Libia op zaterdag over zijn op overdragen aan hun nieuwe baasjes. Tussen 14.00 uur en 18.00 uur was het gezellig druk bij ons in huis en de kennismakingen verliepen erg leuk.

  Maurits kwam Bruno halen en was een beetje verrast door de grootte van Bruno. Zijn heerlijke onbevangen speelsheid doet je hart smelten en hij was ook gelijk niet meer weg te slaan bij zijn nieuwe baasje die hem alle aandacht gaf. Bruno heeft beloofd mee te helpen met het herinrichten van hun tuin.

Gerard had gelezen dat Donna wat terughoudend kon zijn jegens mannen. Om haar niet onnodig angstig te maken had hij zijn zus gevraagd mee te komen. Het ijs was snel gebroken en toen ze eenmaal in de auto zaten was het helemaal goed. Donna heeft inmiddels ontdekt dat Gerards bed erg comfortabel ligt.

Libia speelde haar spelletje perfect toen Karlijn en Alexander haar kwamen halen. Zo lief en zo … ach wat een schatje… Inmiddels heeft ze in Zaandam bijna zelfstandig de achterdeur geopend… had ze bij ons al laten zien dat ze erg ondernemend is en dat de koelkast een nieuwe uitdaging vormt.

Theo en Nicole kwamen met twee van hun kinderen Funny halen. Funny is de kleine ondeugd die gek is op aandacht. Probleem-loos kan ze andere honden tot waanzin drijven. Hun arme Spaanse Galgo heeft al kennis mogen maken net het nieuwe huisgenootje die schaamte-loos zijn stretcher in gebruik heeft genomen.

Op zondag bracht ik Almeria (Alma) naar Golida en Lammert in Zwartewaal. Ales was prima toen ik bij hen was. Nadat ik wegging ging werd het Almeria een beetje te veel. Almeria moet behoorlijk wennen aan haar nieuwe leventje. Zo goed als bij hen zal ze het nergens anders krijgen maar dat moet ze nog ervaren. Tot die tijd vertoont ze hetzelfde gedrag als bij ons in de caravan. De eerste drie dagen wilde ze niet eten, nauwelijks drinken en liefst helemaal niet uit de mand komen. Daarna werd ze stap voor stap een totaal andere hond die niets liever dan knuffelen en gewoond hond wilde zijn…  Natuurlijk drijft dat iedereen tot wanhoop die er alles aan doet om haar op haar gemak te stellen. Wij zijn er van overtuigd dat het wel goed zal komen maar we wensen Golida en Lammert deze eerste dagen veel sterkte en geduld….

Kim is voorlopig gaan wonen bij Sandra Michel Teddy en Tim. Kim krijgt veel aanmdacht en zal daar de steun en toeverlaat zijn van een jinge labrador pup, een paar jonge poezen…

Tot zover…

Groet van Annerie en Ton

dierenmissies@gmail.com
+31 (0)622225271

Bij voorbaat dank aan alle mensen, bedrijven, organisaties die ons geholpen hebben en nog gaan helpen bij het verzamelen van  goederen, het geven van advies, of anderszins ondersteuning hebben verleend aan de komende transporten.

Speciale dank aan het hele team
van Autoservice Reeuwijk
http://www.autoservicereeuwijk.nl

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com