Dierenmissie 5 – Deel 7, Speciale editie over Rita…

SPECIALE EDITIE    Bericht over pup RITA

Beste mensen,

Hoe geweldig is het dat een noodoplossing is gevonden voor de kleine Rita zodat ze toch mee naar Nederland kan komen.
Hoe triest was de mededeling dat op het laatste moment haar adoptie niet doorging en hoe fantastisch is het te merken dat er zoveel reacties komen uit medeleven.

Natuurlijk kwam het mooiste bericht van Sandra uit Middelharnis die na overleg met haar gezinsleden liet weten dat Rita ben hen ook welkom is. Het huis van Sandra, waar ze met haar man Michel, dochter Teddy en zoon Tim woont is een vast adres voor noodopvang van Dierenmissies. Eerder ving ze gedurende maanden Kim op die vanuit haar woning en vast adoptieadres heeft gekregen. Nu had ze al ingestemd met de opvang van Dunque zodat hij mee kon komen. Toen Sandra las van Rita was spoedoverleg geboden met Michel die gelijk instemde met de noodopvang voor kleine Rita. Hun eigen pup van 6 maanden en de poes krijgen dus tijdelijk weer twee logés.

Dat een adoptieverhaal immer een team-effort is blijkt uit de berichtjes die we mochten krijgen van Wilma uit Zoetermeer. Ook zij is voor Dierenmissies een nood-opvangadres maar kan vanwege haar eigen hond Beauty momenteel geen opvang verzorgen. Nog voordat bekend was dat Rita bij Sandra terecht kon was ook zij direct opzoek gegaan naar een noodopvangplekje voor Rita. Dit heeft weer geleid tot een mogelijk contact dat, binnen afzienbare tijd, tot een vaste adoptie zou kunnen leiden. We wachten het af en zijn erg benieuwd…
In de vorige nieuwsbrief spraken we over hoe belangrijk vrijwilligers zijn die zich belangeloos zich in alle bochten wringen om het welzijn van dieren. Een mooier voorbeeld kunnen we niet wensen.

We kunnen het niet laten om ook te laten weten dat het met Troy fantastisch gaat.
David mailde ons dat Troy een prima te adopteren hond is. Voel je je als baas wat onzeker  om de stap te nemen Troy te adopteren… dan zal David je graag alle tips geven om ervoor te zorgen dat hij verder bij je opgroeit als een leuke, lieve en speelse hond zodat je aan hem een maatje hebt voor het leven.

Groet van Annerie en Ton
dierenmissies@gmail.com
+31 (0)622225271
Bij voorbaat dank aan alle mensen, bedrijven, organisaties die ons geholpen hebben en nog gaan helpen bij het verzamelen van goederen, het geven van advies, of anderszins ondersteuning hebben verleend en nog zullen verlenen aan de komende transporten.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com