Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit klinkt zo mooi…

Pedopartij streeft ook naar vrije sex met dieren en lijken…

De PNVD staat bekend als de ‘pedopartij’ en deed in 2006 en 2010 een vergeefse poging om mee te doen aan de Tweede Kamerverkiezingen. Gelukkig maar want het idee dat seks tussen kinderen vanaf 12 jaar en volwassen legaal wordt, is natuurlijk te gek voor woorden. Hun stelling  dat kinderen volwassen zijn om te stemmen en voertuigen te besturen zou hen ook volwassen genoeg maken om de kunnen beslissen of zij een gezonde seksuele relatie met een volwassene aan kunnen gaan. De opmerking dat kinderen kunnen beslissen of ze een ijsje willen zou betekenen dat zij ook kunnen beslissen dat zij seks met een volwassene willen hebben…

Vandaag tien jaar later, steekt de partij opnieuw de kop op. Nu is er een online petitie voor een verbod op de Partij voor Naastenliefde, Vrijheid en Diversiteit (PNVD) die al ruim 550.000 keer is ondertekend. Het streven is om de petitie bij een miljoen digitale handtekeningen te overhandigen aan het Openbaar Ministerie.
.
Woorden van afschuw schieten me te kort en rillingen lopen over mijn rug bij het beeld dat ik voor ogen krijg als zij voet aan de grond krijgen. Niet alleen kinderen zullen het gevaar lopen misbruikt te worden. Wist u dat deze partij het ook heel gewoon vindt om seks te hebben overleden personen?  Necrofilie moet dus het nieuwe normaal worden. Voelt u de walging al als u bedenkt wat er zich af kan spelen in tehuizen, ziekenhuizen, bij begrafenisondernemers of elke andere plaats waar een degelijke griezel alleen kan zijn met een overledene ???
.
En ja, waar de pedopartij ook graag alle vrijheid in krijgt, is het seksueel misbruiken van dieren. Sodomie staat ook bij hen op het menu. Geen enkel dier is dan meer veilig voor de figuren die hun perverse lusten willen botvieren. Huisdieren die nu een gezonde relatie hebben met hun baasjes, worden dan vogelvrij verklaard. De wettelijke zekerheid, door volwassenen en kinderen liefdevol verzorgd te zullen worden, verdwijnt. De ons zo bekende huisdieren zoals katten, konijnen, honden, geiten, schapen, varkens, kippen, koeien, paarden enzovoort die ons zoveel genegenheid, gezelschap en plezier geven, kunnen nu stelselmatig worden verkracht … en dit moeten we dus ook normaal gaan vinden ?!?!?!