Dierenmissies Weekjournaal van 17 april 2022

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met de kennismaking met Tana, is er puppyhandelaar gegrepen met behulp van House of Animals, zijn onze huispoezen funest voor vogels in Nederland, laat het politiemeldpunt 144 weten dat kantelramen gevaarlijk zijn voor uw poes, heeft Bayleys of Ron misschien een baasje gevonden, en wensen we u fijne Paasdagen. In de column hebben we het over je hond iets aanleren wat een leuke bezigheid moet zijn, en ide (on)zin van de week zien we de kunst van het opgaan in de menigte. Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– Kennismaken met Tana
– Puppyhandelaar op heterdaad betrapt bij bezorging veel te jonge pup aan deur
– Het gaat niet goed met de vogels in ons land.
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– Politie laat weten: Kantelramen zijn gevaarlijk voor je kat!

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– Bayleys in de belangstelling of toch Ron ?
– Hond gered uit brandend huis.
Hoera het is Pasen

– Leuk filmpje: Kooiker doet boodschap… 
– Berichten van baasjes over: Deisy, Fanta, Fay, Jeudi, Moira en Ziva
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: Je hond iets leren is leuk…
– De (on)zin van de week: incognito
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

Maandag 11 april 2022

.

Kennismaken met Tana

 

Dit is Tana, teefje, mix van mix, geboren 02/03/2018, 14 kg, een middenmaatje met een hoogte van 45 cm en lengte van 55 cm. Tana woont tijdelijk in een privé opvang onder verantwoordelijkheid van het asiel van Elena onder Madrid in de regio Ciudad Real. Karakter: lief en sociaal, rustig, speels, aanhankelijk, lief met kinderen, kan met katten. Achtergrond: Toen Tana werd gered was ze graad mager en woog ze 6 kg, ze was uitgedroogd en kon amper bewegen.  .

.

.

Een meisje had haar mee naar huis genomen en belde Elena die haar de volgende dag heeft opgehaald. Ze kreeg een uitgebreide medische controle waarbij bleek dat ze bloedarmoede had en Leishmania had opgelopen. Gelukkig was de besmetting recent en waren haar organen niet aangetast. Omdat ze veel aandacht nodig had om met speciaal voer aan te sterken mocht ze naar een tijdelijk huisopvang gaan terwijl de Leishmania onder controle is gebracht. Ze krijgt hiervoor dagelijks een pilletje. Bij de opvang waar ze nu verblijft woont ze probleemloos tussen teefjes en reutje en tussen meerder katten. Daar is gebleken dat ze niet bang of verlegen is, dat ze gek is op menselijke aandacht en prima met kinderen om kan gaan. Het is daarom ook niet gek dat ze erg aanhankelijk is en gek is op contact.

Nu Tana weer helemaal aangesterkt is en klaar is om naar een lief gezin te gaan, hopen we  snel adoptiebaasjes te vinden. De opvang waar ze nu verblijft is nu eenmaal een tijdelijke plaats en nu zou ze binnenkort weer naar het asiel moeten gaan.

Wie oh wie heeft er een plekje voor haar….


.

.

Dinsdag 12 april 2022  

.

Puppyhandelaar op heterdaad betrapt bij bezorging veel te jonge pup aan deur

Een Bulgaarse puppyhandelaar, die honden illegaal verhandelt via Marktplaats, is op heterdaad betrapt en direct gearresteerd door de Amsterdamse politie. De man kwam in het politievizier na een undercoveractie in februari van dierenwelzijnsorganisatie House of Animals. Dinsdag heeft die organisatie beelden van de arrestatie vrijgegeven.

Tijdens een undercoveractie heeft House of Animals in samenwerking met de politie in Amsterdam een puppykoerier opgepakt die na een 16-urige reis uit Bulgarije een veel te kleine, niet ingeënte pup op een adres in de Amsterdamse Pijp probeerde te bezorgen. De nietsvermoedende koerier werd niet verwelkomd door een enthousiast gezin, maar door het undercoverteam van House of Animals en de Politie Amsterdam. De man is gearresteerd en de pup is in beslag genomen.
Bekijk hier de arrestatie.

 

.

.

.

Woensdag 13 april 2022.

.

Het gaat niet goed met de vogels in ons land.

Zo’n 4 miljoen katten in ons land grijpen om en nabij 18 miljoen vogels per jaar. Zeker in de broedperiode, van half april tot half juni, komt het veel voor. Vooral weidevogels komen in de problemen. Marc Scheurkogel van de Vogelbescherming: “Ze maken hun nestjes op de grond. Dat maakt ze extra kwetsbaar. Ze hebben grasland nodig dat rijk is aan kruiden. Land ook waar de waterstanden op orde zijn.”

Makkelijk doelwit

En dat soort land is er steeds minder in ons land, zegt Scheurkogel .”Het Eemland, Amstelland, delen in Friesland zoals Idzega”, daar zitten veel weidevogels. “Maar omdat er steeds minder plekken zijn, zitten ze steeds geconcentreerder bij elkaar. En dus zijn ze kwetsbaar.”

Vogels zijn zeer kwetsbaar voor katten. Voornamelijk in de nacht. De boodschap luidt dan ook: “Houd je kat binnen, in ieder geval ‘s nachts. Helemaal als je in weidevogelrijk gebied woont.” Door hun zicht hebben katten een groot voordeel, zegt Scheurkogel. “Dan slapen de meeste vogels ook en zitten ze op hun nest.” De gevederde dieren zijn dan een makkelijk doelwit.

.

 


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

 

Bezoekadres:

Kalf 186A

1509 BB Zaandam

 

.

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne.

Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren .

ONLINE RESERVEREN Klik hier

.

.

.

Alexander

 

Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.


Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies.

.

.

.


.

<<advertentie>>

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 14 april 2022
.

 

Meldpunt 144

Kan een afbeelding zijn van kat en de tekst 'Meldpunt 144'

🐈Kantelramen zijn gevaarlijk voor je kat!

.

.

Genieten jullie ook zo van het zonnetje? Voor veel mensen is dit het moment om even het raam open te zetten om wat frisse lucht door het huis te laten gaan. Voor katten is dit de gouden kans om ongezien er tussenuit te knijpen. Helaas loopt dit niet altijd goed af…
Kan een afbeelding zijn van binnenHet is de tijd van het jaar dat er veel gebeld wordt over katten die vastzitten in een kantelraam. Deze ramen hebben aan de bovenkant een grote opening, maar lopen naar beneden toe in een punt. Als je kat een verkeerde inschatting maakt bij zijn ontsnappingspoging, kan hij daartussen klem komen te zitten. Met alle gevolgen van dien! Zo kunnen er inwendige bloedingen of zware verwondingen aan de poten ontstaan.
Zit jouw kat vast in een kantelraam? Probeer hem dan te bevrijden door hem te ondersteunen onder zijn achterlijf en hem dan van onder naar boven te schuiven totdat hij/zij in zijn geheel loskomt. Neem daarna direct contact op met je dierenarts! De gevolgen van inwendige bloedingen worden soms pas uren later zichtbaar.
Zie jij een kat vastzitten in een kantelraam en is er niemand thuis bij de betreffende woning? Aarzel dan niet en 📞 meldpunt 144! Wij brengen je zo snel mogelijk met de juiste hulpdienst in contact.
🍀Tip: Er zijn voorzieningen voor kantelramen op de markt, waardoor je kat niet klem kan komen te zitten. Een hele simpele oplossing is om de smalle kieren op te vullen met een opgerolde handdoek. Voorkomen is beter dan genezen 😃

.


.

Vrijdag 15 april 2022.

.

Bayleys in de belangstelling of toch Ron?

.

Bayleys

Ron

Vandaag kregen we een informatieverzoek voor Bayleys. Wel moest hij met katten kunnen, moest huisgebonden zijn en mocht hij geen jachtinstinct hebben.

We hadden de vragen uitgezet bij Noemi in Spanje waar Bayleys verblijft maar kregen een negatief plaatsingadvies. Daarentegen werd de mastif Ron voorgesteld. Dat is een huisgebonden hond die erg lief is voor volwassenen, kinderen, andere honden en katten.

We houden de vingers gekruist voor hem…. misschien wordt het wel echt een Goede Vrijdag….

 

.

.


.

.

Zaterdag 16 april 2022.

.

Hond uit brandend huis gehaald

Het is de nachtmerrie van ieder huisdierbaasje: je huis staat in brand, maar je dier zit er nog in. Precies dat scenario ontvouwde zich in de nacht van vrijdag op zaterdag in Helmond. De brandweer heeft daar een hond uit een brandende woning gered.

Nadat het beestje uit de brandende woning was gehaald, gaven spuitgasten de viervoeter tijdelijk extra zuurstof met ademlucht.
brand is in korte tijd uitslaand geweest. Het volledige plafond is gesloopt om er zeker van te zijn dat de brand echt uit was. Hoe de brand is ontstaan en hoe het met de hond gaat is niet duidelijk.

.

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 17 april 2022 Paaszondag 

HOERA HET IS PASEN

.

Met dank aan Ingrid en Inma voor de foto

Afbeeldingsresultaten voor paasdecoratie 2022

.

.

.

.

.

.

We wensen alle lezers,

baasjes, donateurs, vrijwilligers en alle mensen die zich op één of andere manier het lot van zwerfdieren aantrekken,

hele fijne Paasdagen

Annerie en Ton

.

.

.

.

.

.


.

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen..

..


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken

Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ? 

Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ???

Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

 

 

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ.
Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage.
Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..??
Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

Kooiker doet boodschap…

 

 

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vonden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

.

Huub en Emmy, baasjes van Jeudi (Kory), zonden deze foto’s van haar 

.

Aan de wandel op de St. Pietersberg

Jeudi past precies bij de voerbedekking

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Hoe mooi kun je poseren ….

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Janna, baasje van Moira, deelde foto’s van haar tijdens het slapen en vol overgave aan het verorberen van een kluif. 

.

Lekker weggekropen in het dekentje

Hier kan ik wel even mee bezig zijn…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Sonja, baasje van Fay (Cloe), stuurde foto’s van haar in de natuur met vriendjes.

.

Hoe mooi kun je opgaan in de natuur …

Niks leukers dan met je vrienden op onderzoek gaan …

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Sandra, baasje van Fanta, lekker aan het zwemmen…

 

.


.

.

Inge, baasje van Deisy, laat zien hoe ze thuis aan het relaxen is.

.

 .

.

.

.

Hier is Deisy aan het uitrusten…

.

want het kan erg vermoeiend om op de buik geaaid te worden door Jip.

.

Kijk maar naar het filmpje …

.


.

.

Lisette, baasje van Noa en Quinn, …

 

Boodschappen doen? Waar blijven ze nou ..?!?!

goed kijken waar ze de lekkere dingen opbergen …

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

 

.

.

.

.

.

.


.

Jolanda en Ronald, baasjes van Ziva, stuurden deze update

.

Ziva op vakantie in Diever. Ons plekje voor het voorjaar. Heerlijk na een wandeling uitrusten en kauwbotje bewaken, want haar huisgenoten Zora en Zando zijn natuurlijk ook mee en dan moet je op je lekkere dingen passen al hebben zij hun eigen traktatie.

Prettige paasdagen.

Ziva

Ziva

Ziva

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Zando

Zora

Zora, Ziva en Zando

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

.

De 4-kanten column van Ton

Je hond iets leren is leuk…
Je hond iets afleren is voor de meeste baasjes de belangrijkste actie als een nieuwe huisgenoot zijn of haar intrek neemt binnen het gezin. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld: Spelen met de baas is leuk maar daarbij niet de tanden gebruiken. Iets van de tafel pikken is verboden. Binnen de behoefte doen is natuurlijk al helemaal niet de bedoeling en onnodig blaffen wordt ook gezien als een vervelend en een hinderlijke gewoonte. Ik heb al meerdere malen uitgelegd dat bij het afleren van een verkeerde gewoonte  je een belangrijke stelregel niet mag vergeten. Je kunt alleen iets afleren als je hond die verkeerde gewoonte ook heeft laten zien. Daarbij is het de kunst om hem te corrigeren op het moment dat hij van plan is om het te doen. Dan heb je het meeste leereffect. De bronafbeelding bekijkenCorrigeren als hij de daad pleegt heeft al een minder leereffect en hem corrigeren na het gepleegde feit is vrijwel zinloos. Toch hoor ik nog steeds baasjes zeggen hoe ze hun hond gestraft hebben toen ze zagen wat hij gedaan had. Het arme beest weet dan meestal niet eens wat hij fout gedaan heeft en wordt er alleen maar bang en onzeker van. Plaatjes waarop je een schuldig kijkende hond ziet die iets gesloopt heeft echt niets te maken met schuldgevoel. Een hond kent geen schuldgevoel of schaamte. Het is een ‘angstblik omdat het baasje zo idioot reageert en hij bang is om door de roedelleider verstoten te worden.  Mocht je niet in een eerdere column kunnen vinden hoe je iets op een goede manier af kunt leren dan wil ik graag dat nog eens duidelijk uiteen zetten hoor. Stuur gerust een mailtje of appje dan  zal ik er nog eens een stukje aan wijden.
Waar ik het deze keer over wil hebben is juists iets nieuws aanleren wat niets met fout gedrag te maken heeft.
Je hond aanleren van nieuwe dingen kan een hele leuke activiteit zijn. Tenminste als je een beetje geduld hebt dus wat je niet moet doen is gefrustreerd raken of je geduld verliezen. Meer belangrijke tips zijn: Gebruik zoveel mogelijk de activiteiten die je hond van nature gewend is om te doen. Gebruik een vaste beloning. Wat die beloning moet zijn ligt aan je hond. Voor sommige honden is het voldoende om geaaid te worden en lief te worden toegesproken. Maar ja, net als wij, doen de meeste baasjes dat al de hele dag dus dan is iets lekkers geven als beloning natuurlijk ook een goede positieve prikkel.
Of je dit vooraf laat gaan door een klikgeluid van een klikker moet je zelf weten. Sommige trainers zweren daarbij…  Wij gebruiken hier vaste woorden voor zoals “goedzo” of “knappe meid”. Het leuke is dat ze dan al meteen weten dat ze wat lekkers krijgen. Omdat mensen op een verschillende wijze woorden uitspreken kan een vreemde misschien niet op dezelfde manier verbaal laten weten dat iets goed gedaan is.
Afbeeldingsresultaten voor pootje geven. Grootte: 214 x 160. Bron: www.hondenpage.comHet begint met een commando. Dat kan een woord, geluid, handgebaar of wat dan ook zijn. Eigenlijk maakt het niet uit wat het is maar vanzelfsprekend is bijvoorbeeld een specifiek handgebaar en een bepaald woord of geluid tegelijk gegeven, een sterk signaal voor de hond om op te reageren. Voorbeelden hier van zijn het commando “Lig” gecombineerd met het handgebaar van de hand met de handpalm naar beneden gericht naar beneden te bewegen. Of “geef poot” terwijl je je hand naar hem uitsteekt met de handpalm naar boven. Als je hond de commando’s eenmaal goed kent is het handgebaar alleen vaak al voldoende om hem te laten gaan liggen of een pootje te geven.
Het geven van een pootje is een erg gemakkelijke actie om aan te leren. Vrijwel elke hond kun je wel bewegen om met zijn poot te bewegen. Meerdere gecombineerde voorbeelden zijn:  “Blijf” en steek je je hand op met de handpalm in zijn richting. “Hier” en wijs met gestrekte vinger op de plaats waar je je hond verwacht.
De politiehond heeft natuurlijk veel meer commando’s te leren zoals “Voet” en “Volg” (het pal naast de begeleider komen zitten en meelopen), “Stellen” (het staande houden van een vluchtende verdachte) et cetera.
Toch is het ook goed om bijvoorbeeld het commando “volg” te gebruiken bij het leren netjes mee te lopen aan de lijn. Daarbij is het ook handig om de hond altijd te laten zitten zodra je stil staat. In het begin zal dan het commando “zit” je hond helpen om te gaan zitten maar na verloop van tijd doet hij dat automatisch. Vooral tijdens een wandeling in de stad of dorp is het handig bij het oversteken van een weg.
Het allerbelangrijkste bij het aanleren van nieuwe dingen is dat je de aandacht van je hond houdt. Dat klinkt logisch maar dat is het niet. Een hond is net als een kind gauw afgeleid. Iets lekkers in het vooruitzicht helpt vaak om de aandacht erbij te houden. Honden die beroepsmatig iets moeten doen zoals bijvoorbeeld speurhonden, hebben vaak een speeltje dat ze graag hebben en krijgen als ze iets gepresteerd hebben. Als je dag in dag uit met je hond aan het trainen en of werken bent is wellicht niet zo’n goed idee om dan te werken met snoepjes of traktaties.
De bronafbeelding bekijkenMoeilijker is het bijvoorbeeld om je hond op zijn plaats te laten blijven terwijl dat jij weg loopt of om hem heen loopt.

Nu hoor ik u al zeggen… toe geef nou een handleiding ‘hoe’ ik dat allemaal moet aanleren. Dat kan ik u niet zeggen want elke hond heeft een set van aanmoedigingen nodig om iets op te pakken en natuurlijk vergt elke handeling die hij moet leren eigen aanwijzingen.

Wat ik u verteld heb zijn algemene hints en tips die je kunt gebruiken. Met een beetje didactisch vermogen komt u vast een heel eind. Maar bovenal kan ik iedereen aanraden een cursus te volgen bij een hondenschool. Gewoon om de basis aan gedragregels aan te leren. Zit, blijf, kom, lig etc. Je zult dat dit voor jullie samen een hartstikke leuke ervaring is en bij zo’n cursus leer je zelf enorm veel en wordt je geholpen bij het aanleren van de meest elementaire zaken waarvan jij en je hond de rest van je hele  plezier zult hebt.

Wil je zelf aan de slag gaan kijk dan eens op hondenschool online – YouTube

Scroll naar beneden en kies uit wat je je hond wilt aanleren. Daar zie je heel veel verschillende handige dingen om aan te leren.

En oh ja, er zijn op internet ook een boel puppycursussen. Daar mag een volwassenhond ook gewoon aan meedoen hoor. Pik er gewoon tussen uit wat relevant is. Hij of zij zal zich er niet voor schamen.

Neem er de tijd voor en je zult zien dat de moeite loont !!!!!

>>>>SUCCES>>>>

.

.

.

..


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5,8 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Incognito

.

.

.

.

Sssst…. Ze hebben niets door … !!!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

King van 1 mei tot 3 juli 2022

Arie en Sara van 15 tot 27 mei 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ian en Babs van 14 mei tot en met 22 mei 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

Ian en Babs van 15 juni tot 1 juli 2022

Lynn van zondag 17 juli t/m 15 aug 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy vanaf 27 juli 2022 tot 21 aug 2022

Arie en Saar van 11 september tot en met 29 september 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

.

«
»