Dierenmissies Weekjournaal van 24 april 2022

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?

HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

 

Beste lezers,

In dit weekjournaal beginnen we met een initiatief dat ondersteuning verdient, halen reddingswerkers in Oekraïne een pup onder het puin vandaan, krijgt de Costa Blanca in Spanje een zegel voor de bedrijven die honden welkom heten en heeft Mar Manor een eigen hondenstrand, laat de politie weten dat schapendoders actief zijn, krijgt Ron een kans op een warme mand. Als iets bijzonders hebben we wat te vertellen over gevaarlijke mensenpoep en ergerlijke hondenpoep. In de column hebben we het over de hond mee naar kantoor en ide (on)zin van de week heeft de hond een eigen idee over wat te doen met een hotdog. Voorts hebben we nog veel meer leuke en interessante berichtjes te lezen hoor. Kijk maar…

– De moeite waard om te ondersteunen.
– Oekraïense hulpdiensten halen puppy onder puin vandaan
– Costa Blanca creëert Pet Friendly zegel
– Vind een cadeautje op de website van Karlijn (advertentie)
– 
Los Alcázares in Murcia opent eerste hondenstrand aan de Mar Menor
– Beste baasjes, laat hondenpoep nooit een bron van ergernis worden !!!

– Politie laat weten: Schapendoders slaan toe
Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen?
– Ron krijgt een kans op adoptie. 
– Hond Scott vergiftigd door mensenpoep met THC en cocaïne
– Leuk filmpje: De rode kat vertelt dat hij de baas is …
– Berichten van baasjes over: Bella, Fanta, Fay, Ian & Babs, Anuska en Niebla, Bros & Albert
– Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Animal Webshop (advertentie)
– Registratie van uw hond is verplicht
– De vierkante column van Ton met: “Hond op de werkvloer verlaagd de stress…”
– De (on)zin van de week: Hete hond ?
De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


.

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


.

De week van dag tot dag:

.


.

Maandag 18 april 2022

.

De moeite waard om te ondersteunen.

HULP GEVRAAGD VOOR EEN UNIEK INITIATIEF IN NEDERLAND :
HET HUIS VAN DE DIEREN
Het Huis van de Dieren in Horn is een geweldig initiatief om dieren die nergens anders meer terecht kunnen op te vangen en te rehabiliteren.

Dit betekent dat honden (en ook paarden) met gedragsproblemen training krijgen van Esmée Olthuis om geadopteerd te kunnen worden en op deze manier een kans krijgen op een dierwaardig leven.

Ook geiten en kippen uit de bio-industrie worden hier opgevangen en mogen weer het dier zijn wat ze horen te zijn.
Onlangs nog is een Poolse hond opgevangen die gesocialiseerd moet worden. Het gastgezin had afgezegd op het moment dat hij al onderweg was naar Nederland! Dan zit je als stichting met je handen in het haar. Maar wie bood hulp? Esmée met haar roedel!
De dieren moeten uiteraard wel allemaal goed voer hebben en dat kost veel geld.
We willen graag iets voor deze stichting terug doen.
Vandaar onze vraag aan alle dierenvrienden om een kleine bijdrage voor dit geweldige initiatief en deze geweldige vrouw.
Met de link hieronder kun je een bijdrage overmaken. Alle hulp is uiteraard welkom. Bij voorbaat heel erg bedankt!
.
(Dierenmissies is niet zelf de organisator van het tikkie)

.

Dinsdag 19 april 2022  

.

Oekraïense hulpdiensten halen puppy onder puin vandaan

De oorlog in Oekraïne kent veel verdriet en slachtoffers maar soms is er een honden-lichtpuntje….

Hulpdiensten hebben een puppy onder het puin vandaan gehaald in Oost-Oekraïne. De hulpdiensten arriveerden vlak nadat een dorp in de regio Donetsk door Russische raketten was gebombardeerd.

klik op deze foto om de video te zien van de redding en hereniging met baasje. …

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Woensdag 20 april 2022.

.

Costa Blanca creëert Pet Friendly zegel

ALICANTE – Het toerismekantoor van de Costa Blanca gaat een speciaal Pet Friendly zegel uitbrengen. Met dit zegel kunnen hotels, bars, restaurants, campings, B&B’s, winkels en allerlei andere locaties aangeven dat huisdieren welkom zijn. Er schijnt namelijk een steeds groter aantal toeristen te zijn die ervoor kiezen met hun huisdier te reizen..

.

.


.

.

Beste baasjes, laat hondenpoep nooit een bron van ergernis woorden !!!

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


<<advertentie>>

Klik op de header om de website van Karlijn te bezoeken

 

Bezoekadres:

Kalf 186A

1509 BB Zaandam

 

.

Karlijn

Mirjam

Judith

Sanne

Karlijn  heet u van harte welkom en ze stelt u graag voor aan haar knipteam Mirjam en Judith en laat u vooral eens extra mooi maken door Sanne.

Natuurlijk kunt u uw afspraak online reserveren .

ONLINE RESERVEREN Klik hier

.

.

.

Alexander

 

Alexander doet zijn best om de administratie en logistiek achter Karlijnswebshop probleemloos te laten verlopen en dat gaat prima. Alleen hoogwaardige artikelen die volledig milieuvriendelijk  geproduceerd zijn, staan in hun assortiment wat helemaal past in hun streven de Footprint van Karlijns Shop onderneming zo klein mogelijk te houden.

.

Lima

beddybearmeisje.jpg

Warmte knuffels

Lima wilt u nog eens even attent maken op de Braver hondenzeep  die te bestellen is bij Karlijns Shop. Deze speciale zeep voor uw vierpotige huisgenoot, is op basis van cacaoboter dat ook heel verzorgend is voor de hondenharen en de huid. Het geeft een beschermlaag op de huid door flavonoïden en mineralen. De groene klei zorgt voor een sterk reinigende werking.… Oh ja, kijkt u ook eens bij de warmte knuffels die door de magnetron voorverwarmd kunnen worden?

.


Van elke aankoop gaat 5% naar Stichting Dierenmissies.

.

.

.


.

<<advertentie>>

. . Bezoek de webshop door de foto te klikken…

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Donderdag 21 april 2022
.

Schapendoders slaan toe bij hobbyboeren Albert (79) en Herman (66): “Onze dieren zijn de keel opengesneden en meegenomen”
OEDELEM “Onze huisdieren zijn er niet meer. We zijn er het hart van in.” Hobbyboeren Herman Decroos (66) en Albert Van Hoorenweghe (79) uit Oedelem bekomen nog van de gruwel die ze elk zagen op hun weides. Dierenbeulen sneden er twee van hun schapen de keel door en namen ze mee. “Dit kan onmogelijk het werk zijn van een wolf of vos”, stellen Herman en Albert. De politie is een onderzoek gestart.
Albert Van Hoorenweghe (79) is een gepassioneerde hobbyboer sinds hij op z’n 65ste met pensioen ging. In een weide langs de Akkerstraat in Oedelem houdt hij al enige tijd zes ooien en sinds kort dartelen er ook elf lammetjes rond. Elke ochtend gaat de hobbyboer z’n dieren korrels voeren en dat was zondagmorgen niet anders. “Rond 7 uur ging ik zoals gewoonlijk naar m’n wei”, vertelt hij. “Ik zag meteen dat er een ooi ontbrak. Ik ben overal gaan kijken of het dier nergens dood tussen het gras lag, maar vond niets. Ook in het hok zat ze niet.”
Schapendoders slaan toe bij hobbyboeren Albert (79) en Herman (66): "Onze dieren zijn de keel overgesneden en meegenomen”De zeventiger besloot zijn weide verder af te stappen langs een klein baantje dat naast z’n tuin loopt. Wat hij op het einde zag, tart alle verbeelding. “In de hoek van de weide zag ik een grote plas bloed liggen”, zucht Albert. “Mijn ooi was dus ter plaatse de keel opengesneden. Er moeten zeker meerdere daders geweest zijn, want het dier woog liefst 80 kilogram. Dat hef je niet in je eentje op. Aanwezige sporen in de weide tonen duidelijk dat de dieren eerst achterna gezeten zijn. Ze moeten echt doodsangsten uitgestaan hebben. Mijn dode ooi is uiteindelijk over de draad geworpen, zo bewijzen plukken wol aan de prikkeldraad, en nadien in een bestelwagen geladen.”
Op straat waren bloedspatten zichtbaar. En bij mij waren ook de banden- en voetsporen duidelijk te zien
Albert sluit uit dat z’n ooi gedood werd door een roofdier. “Wolven leven niet in deze regio en een vos kan het zeker ook niet geweest zijn. Mijn omheining is te hoog. Een vos kan mijn zware ooi daar nooit over getrokken hebben. Nee, dit waren mensen. En ik snap nog steeds niet hoe je zoiets over je hart krijgt…”
Vreemd genoeg overkwam een verre buur van Albert zaterdagnacht exact hetzelfde. Herman Decroos (66) uit de Molenstraat houdt al 35 jaar schapen in z’n boomgaard. De dieren houden het gras tussen z’n bomen kort. “Ik had er tot vorig weekend twee zitten”, vertelt hij.
Slagaderlijke bloeding
“Drentse schapen met lang haar en gekromde hoorns. Zondag kort na de middag wilden we hen voederen, toen m’n vrouw plots kwam aangelopen. Op het einde van de weide had ze een grote plas bloed zien liggen. Ze is er nog altijd niet goed van. Ook op straat waren bloedspatten zichtbaar. Dat zijn duidelijk tekenen van een slagaderlijke bloeding. Ook mijn schaap werd dus ter plaatse de keel overgesneden en meegenomen. Bij mij waren de banden- en voetsporen duidelijk te zien.”
Voor Herman en z’n vrouw zijn hun schapen echte huisdieren. Het verlies van een van hen komt dus bijzonder hard aan. “Ik heb nu nog maar één schaap over. Hopelijk overleeft het dier het. Schapen zijn immers kuddedieren en kunnen moeilijk in hun eentje leven. Ik merk dat ze sinds het voorval ook bijzonder angstig is geworden. Vroeger kwam ze uit je hand eten, maar dat doet ze nu veel minder makkelijk.”
Herman en Albert dienden na hun tragische ontdekking meteen klacht in bij de politie Het Houtsche. Die zijn een onderzoek gestart.

.

.

.


.

Vrijdag 22 april 2022.

.

Ron krijgt kans op adoptie.
.

Ron de kroeldoos

De potentiele nieuwe baasjes hadden aanvankelijk hun oog laten vallen op Bayleys maar helaas was dat geen goede match omdat de nieuwe huisgenoot met katten moest kunnen en een huisgebonden karakter moest hebben. Vooral dat laatste was voor Bayleys wat moeilijk. Hij heeft een speurneus en een sterk jachtinstinct. Aangezien ze bij een bos wonen zou de kans erg groot zijn dat hij de vrijheid van rond het huis lopen niet aan zou kunnen en achter zijn neus aan op jacht zou gaan in het bos. Hierop werd Ron voorgesteld. Natuurlijk moesten de baasjes even wennen aan deze mastin lobbes want die lijkt in de verste verte niet op Bayleys. Maar een grotere lieverd kun je niet vinden en heeft geen interesse voor katten en is een grote kroeldoos bij iedereen die hem aandacht geeft en die het liefst aangehaald wordt door de baasjes. Op dit moment wordt het adoptieprotocol bestudeerd en wellicht kan Ron nu rekenen op een warme mand. We houden de vingers voor hem gekruist.

 

.


.

.

Zaterdag 23 april 2022.

.

Hond Scott vergiftigd door mensenpoep met THC en cocaïne

hond scottHond Scott liep met zijn baasje een rondje door Helmond toen hij midden op het pad een traktatie zag liggen: mensenpoep. Scott at ervan en lag een paar uur later in het ziekenhuis. Wat bleek: in de poep zaten THC (Tetra Hydro Cannabinol) en cocaïne. Een dodelijke combinatie voor honden.

Dat schrijft Dierenkliniek Lieshout op Facebook. Het baasje van Scott zag een paar uur na de wandeling pas dat er iets helemaal mis was. Hij wilde alleen nog maar liggen, was nergens enthousiast over. Ze bracht hem vervolgens naar de dierenkliniek. “Hij liep alsof hij dronken was. En keek vreemd. Zat rechtop met zo’n wiebelhoofd”, zegt de kliniek.

Poepen in de bosjes

Uit onderzoek bleek dat er THC, de werkende stof in wiet, en cocaïne in de menselijke ontlasting zat. Scott werd meteen doorverwezen naar het Evidensia Dierenziekenhuis in Geldrop. “We hebben hem laten braken en een kuur gegeven met Norit. Het gaat inmiddels weer goed met hem. Hij was de volgende dag nog wat slaperig maar het ging met het uur beter met hem”, zegt een woordvoerder van het ziekenhuis.

Scott is zeker niet de enige hond die dit meemaakt. “We zien bijna elke maand wel zo’n geval als Scott. Soms zelfs elke week, als het bijvoorbeeld lekkerder weer is. Mensen zijn dan meer buiten en dan ligt er ook meer mensenpoep in de natuur. Iemand die bijvoorbeeld gaat vissen, een jointje rookt en in de bosjes poept.”

Herken de symptomen

Opletten dus. Maar hoe weet je of het foute boel is met jouw hond? “Het advies is altijd: zie je dat je hond iets heeft opgegeten? Ga altijd naar de dierenarts. Ook als je niet weet wat het is. Dan kunnen ze het dier laten braken en is eigenlijk altijd alles er meteen uit”, zegt een woordvoerder van het Evidensia.

Heb je niet gezien dat hond iets eet? Dan merk je het vanzelf. “Ze gaan heel raar uit hun ogen kijken, want ze hallucineren. Daarom worden ze ook heel erg bang. Ze worden juist heel stil of juist agressief. Daarna zie je het ook lichamelijk: ze lopen alsof ze dronken zijn, daarna gaan ze ook trillen of heel heftig schudden. Soms leidt het zelfs tot een epileptische aanval.”

Foto: Dierenkliniek Lieshout op Facebook

.


.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht . Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekraken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.

.

.

.


.

.

Zondag 24 april 2022 

.

.

Met genoegen hebben we het weekjournaal weer samengesteld met veel berichtjes van de baasjes… Het weekjournaal was weer op tijd gereed voor distributie. Zaterdagavond ging hij al weer online en in alle vroegte is hij zondag op Facebook verschenen. We hopen dat u net zoveel plezier aan het lezen zult hebben als dat wij hadden bij het samenstellen..

..


.

.

Gokje wagen en gelijk Dierenmissies steunen? 

De bronafbeelding bekijken

Graag vragen we de aandacht voor de Vriendenlijn waarmee u prachtige prijzen kunt winnen en tegelijk Dierenmissies kunt steunen. Wist u dat Dierenmissies al bijna 10 jaar partner is van de Vriendenloterij ? 

Wellicht wint u een prachtige prijs en vindt u het niet erg als iemand van de Vriendenloterij u een cheque aan komt bieden van 10.000, 100.000 of 1 miljoen euro ???

Wilt u meespelen en gelijk ook Dierenmissies steunen? Klik dan op onderstaand logo…..

 

 

De bronafbeelding bekijken.

.

.

.

.

Helaas kunnen wij vanwege de Privacy wetgeving niet zien wie er voor ons meespeelt in de VRIENDENLOTERIJ.
Daardoor kunnen wij deze donateurs nooit bedanken voor hun bijdrage.
Speelt u mee voor Dierenmissies en wilt u ons dit laten weten..??
Stuur dan even een berichtje per mail dierenmissies@gmail.com of een whatsappje naar 0622225271.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:  

klik op dit plaatje voor het filmpje

.

De rode kat legt uit wie er de baas is …

 

 

.

.

.

.

.


.

.

Berichten van.

.

OPROEP: Lieve baasjes !!!! mocht het al weer een tijdje geleden zijn dat u ons heeft laten weten hoe het met uw viervoetige huisgenoot is… Dan zouden we het erg leuk vinden als we iets van u mochten horen. We zullen uw foto’s, filmpjes en update plaatsen in deze rubriek.. Hartelijk dank .. Vooral namens alle medewerkers van het asiel die zo kunnen zien hoe hun zorgenkindjes het maken…

.

.


.

.

.

Janna, baasje van Moira, deelde foto’s van de mooie dame haar 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Sonja, baasje van Fay (Cloe), stuurde foto’s van haar in de natuur met vriendjes.

.

Het gaat supergoed met Fay. Ze is volkomen gelukkig hier en Nino en Tica vinden haar ook helemaal leuk! Hondenparadijs hier. Prachtig weer ook dus de hele dag buiten en iedere dag een wandeling van 1 à anderhalf uur, lekker eten en veel knuffels en liefde. Ik denk niet dat ze zich nog meer kan wensen. Maar ze doet het ook echt geweldig. Alsof ze hier al jaren woont 😄. En ze is gelukkig niet haar vertrouwen in de mens kwijtgeraakt. Iedereen wordt zeer vriendelijk en enthousiast begroet. 🐕

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Sandra, baasje van Fanta, zo ziet ze er uit na het zwemmen

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Danny en Therese, baasjes van Anuska en Niebla, recreëren aan de plas en oefenen met het baasje het luchtalarm… je weet immers maar nooit …..

.

Hoi Ton,

Kijk leuke filmpjes van Niebla en Anuska .

Het gaat uitstekend met Anuska en Niebla het zijn echte vriendinnen van elkaar.

Groetjes Danny en Therese

.

.

.


.

Noortje, baasje van Bella, stuurde foto van haar op haar troon… 

.

Bella, de prinsessen hond! Op de nieuwe tuinstoel🤪🐾.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Win en Vera, baasjes van Ian en Babs, laten zien  hoe die twee hun ochtend besteden. …

.

Hoi Ton en Annerie,

het Ochtend ritueel van Babs en Ian

.

.

.


.

.

Alba en Donnella, baasjes van Bros en Albert, stuurden ons deze lenteplaatjes… 

Het voorjaar opsnuiven…! Fijn weekend !

Ja,de lente spat er van af..!
Ze genieten zo van dat wandelen en snuffelen tussen alle bloemetjes.
Het maakt echt blij als die lieverds zo genieten !

.

 

.

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.;

.

.

.

.

.


.

.

COLUMN NIEUWS  

.

De 4-kanten column van Ton

.

“Hond op de werkvloer verlaagt de stress…”

Wat een leuk bericht !!!! Baasjes weten het al lang. Een hond op de werkvloer is echt harstikke leuk en blijkt nu ook nog allerlei positieve effecten te hebben..

.

Toen ik 12 jaar geleden nog een drukke baan als consultant/manager had bij een IT bedrijf in Reeuwijk, nam ik af en toe Sally mee.  Dierenmissies lezers van het eerste uur, kennen ongetwijfeld Sally nog wel. Het was een ondernemend Bodeguero hondje. Zij was ons eerste hondje uit Spanje. Iedereen vond Sally aardig en bij iedereen kon ze een potje breken. Zwervend door het gebouw kon ze bij menig bureau iets lekkers verwachten… dat had ze natuurlijk gauw door…

Het was vol in de zomer toen ik Sally uit liet op de groenstrook van het industrieterrein bij het hoofdkantoor van mijn werk. Ze luisterde prima dus mocht ze altijd los lopen. Die groenstrook en een brede sloot, vormde de scheiding tussen industrieterrein en de berm van de rijksweg A13. Nu lag er kroos in de sloot en dat had Sally niet gezien. Het onvermijdelijke gebeurde en Sally belandde in de sloot. Omdat ze niet op de kant kon komen besloot ze naar de overkant van de sloot te zwemmen. Dat was voor mij het teken om achter Sally aan te springen om te beletten dat zij bij de snelweg zou komen. Dat ik nog een net pak aan had was voor mij van mindere zorg. Natuurlijk heb ik Sally uit het water kunnen halen aan de veilige kant van de sloot op het droge kunnen zetten. Mijn kleding en telefoon waren geruïneerd en we stonken enorm. Ten overstaan van mijn collega’s stond ik even later in mijn onderbroek, en met een handdoek van mijn werk om mij heen geslagen, op de parkeerplaats. Zo ben ik met Sally naar huis gereden. Sally en ik hebben samen een warm bad genomen en met een hele berg geurende zeep werden we verlost van de stank uit de sloot.  Tijdens elk uitje van mijn werk moest ik het verhaal van mijn duik in de sloot om Sally te redden aan horen en dat zorgde steeds weer voor veel hilariteit. Voor mij was mijn actie van toen iets dat ik zo weer zou doen… ach wie niet …

Tot zover mijn leuke positieve ervaringen van ‘een hondje op het werk’.

Dat het over het algemeen door werknemers als zeer positief ervaren wordt kan ik alleen maar onderschrijven. Nu kwam ik onderstaand bericht tegen.

De kantoorhond is populair in Nederland en wij zijn fan. Een viervoeter zorgt voor minder stress, een fijne werksfeer en is een ijsbreker of leuk onderwerp in gesprekken. Het bedrijf Blixen in Breda en Nestle in Amstelveen zweren erbij.
Voor mensen die naar binnen gekeerd zijn en sociale contacten maken moeilijk vinden, zijn honden de perfecte hulp. De medewerkers bij Nestle zien dat een hond ontstresst. Als je het lastig hebt op werk of stress ervaart, kun je het dier aaien. Het zorgt hoe dan ook voor een goede sfeer.

Rottweiler op de werkvloer?
Toch moet je je ook niet vergissen en met je roedel wolfshonden of Rottweilers op de proppen komen. Niet alle honden zijn namelijk geschikt als “kantoorhond”. Kies liever voor een ras als een labrador. Eentje die niet waaks is, extreem gehecht is aan zijn baas en om kan gaan met anderen.

Mascotte
Naast alle gezondheids-benefits doet het natuurlijk ook wat voor het imago van een bedrijf. Maak van je kantoorhond een mascotte en mensen zullen sneller “even” langs wippen voor een gezellig bezoek. Dat uiteraard weer tot mooie dingen kan leiden…
Door een hond op kantoor blijven mensen in beweging. De vrolijke stapper even uitlaten, of het pakken van een snack. Het helpt dus óók nog bij het gezond houden van werknemers.
Alles bij elkaar opgeteld, zeggen wij: ren naar je baas en zegt het voort.

Bron: Marie Claire | Beeld: BSR

.

.

.

.

.

.

..


. .<<Advertentie>> . .

klik op de foto om de website te bezoeken

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

Wist u overigens dat we al ruim 5,8 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

MMMM…. even nadenken …

Afsluitend hier de (on)zin van de week:

.

Hete hond ?

.

Wat zou de hond denken ?

Leg die hete hond maar op de grond…

dan zullen we eens kijken of hij weg kan lopen. .

.

.

.

.

.

.

.


.

.

DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER

.

.

King van 1 mei tot 3 juli 2022

Arie en Sara van 15 tot 27 mei 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Ian en Babs van 14 mei tot en met 22 mei 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

Ian en Babs van 15 juni tot 1 juli 2022

Lynn van zondag 17 juli t/m 15 aug 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy vanaf 27 juli 2022 tot 21 aug 2022

Arie en Saar van 11 september tot en met 29 september 2022

.

.

.

.

.

.

.

.

Lizzy van 24 dec 2022 tot 6 jan 2023

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com