Dierenmissies Weekjournaal van 18 augustus 2019

 

WILT U DIT WEEKJOURNAAL AUB DELEN MET AL UW VRIENDEN EN KENNISSEN?
.
HARTELIJK DANK NAMENS ALLE SPAANSE HONDJES DIE EEN BAASJE ZOEKEN

Beste mensen,

Deze week beginnen we met de honden die ook het asiel mogen verlaten, is de vakantie voor onze logees weer voorbij, hebben we updates over Baxter en Fellow die over 14 dagen naar Nederland komen en over hondjes die al in Nederland zijn. In de column pleiten we voor rust in het bos en in de (on)zin van de week geven we de raad om te smeren… Maar er valt nog veel meer leuks te lezen hoor. Kijk maar:

– Hondjes die ook het asiel mogen verlaten.
– Stevie’s World
– Baxter krijgt verkoeling
– Herhaalde oproep om nieuw baasje te vinden voor Toppie.
– Veilige hondentuigjes
– De vakantie van Ocean, Luna en Lynnie is voorbij.
– Leuk filmpje
Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen.
– Herhaald verzoek van Miranda om te helpen zoeken naar een woning.
– Update van Fellow en Baxter
– Nieuwe koppies.

– Lopende adopties
– Berichtjes van de baasjes van Estela, Guapo, Fidel & Charlie en Shirza 

– De vierkante column van Ton met : Kunnen we aub de rust in het bos bewaren?
– De (on)zin van de week gaat over: “Losbandig leven onder de zon…”
– De beschikbaarheidsagenda voor vakantieopvang.

.
Heeft u een opmerking of wilt u iets kwijt over hetgeen u gelezen heeft? Maak dan vooral gebruik van het reactie-formulier onder aan het Weekjournaal.!!!!

.


 

GEZOCHT: ADVERTEERDERS IN HET WEEKJOURNAAL MEER WETEN KLIK HIER

.


>>>SPECIAAL OPSPORINGSBERICHT <<<<

.GEZOCHT: VLUCHTBEGELEIDERS

.
KLIK op de foto’s !!!!!!!! en lees alle ins- en outs over de vluchtbegeleiding.
.
.

.

.
Maak van je vliegreis van Barcelona naar Nederland een onvergetelijke ervaring.

Extra blije en dankbare gezichten die op je staan te wachten omdat jij hun nieuwe huisgenootje meegenomen hebt. Zo sluit je je zakenreis of vakantie af met een gouden randje…

.

.

.


.

.

De week van dag tot dag:

.


.

.
Maandag 12 augustus 2019
.

Hondjes die ook het asiel mogen verlaten.

Eef

hond

Capo

.
.

.

.

.

.

.

.

.
.

hond

Chicolina

hond

Rudo

.

.

.

.

.

.

.

hond

Origi

hond

Mariana

.

.

.

.

.

.

.

.

.

hond

Leon

hond

Nico

.

.

.

.

.

.

.

.


.

<<advertentie>>

SteVie’s World.

KLIK op de foto’s om de webshop van SteVie’s World te bezoeken.

De leukste kleding volledig veganistich en eco vriendelijk geproduceerd
.

Voor vragen over SteVie’s World mail naar: steviesworld@gmail.com .

 

 

.

.


.

.

Dinsdag 13 juli 2019

.
Baxter krijgt verkoeling
.
Het is nog steeds erg warm in Spanje dus krijgen de honden af en toe extra verkoeling.

.
.


.

.

Herhaalde oproep om nieuw baasje te vinden voor Toppie.
.
Helaas moeten we nog steeds een nieuw baasje zoeken voor Toppie. Dit is Toppie is een teefje, geboren 2016 met een schofthoogte van 52 cm.

Toppie woont momenteel bij zijn huidige baasjes in Arnhem maar de match blijkt niet optimaal. Toppie durft, nadat ze zich steeds meer vertrouwd is gaan voelen, laten zien dat ze sommige vreemde mannen niet echt vertrouwd. De huidige baasjes zijn niet bij machten om dit te corrigeren. Een baasje die ook ‘baasje’ kan zijn is voor haar belangrijk.

Toppie kwam op 20 mei 2019 op Schiphol aan en was daar tussen honderden mensen en toen was er van dit gedrag nog niets te zien. Ook in het asiel en tijdens een braderie waar het erg druk was, heeft ze dit gedrag niet laten zien. Tja, als zij soms gromt naar vreemde mannen dan betekent dit een stukje onzekerheid die zij compenseert.

.

 

Ze is een leuke speelse hond die erg knuffelig is maar nu zoeken we dus nieuwe baasjes die bij voorkeur ervaring hebben met honden en die haar kunnen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen zonder dat ze het gevoel heeft in actie te moeten komen.

Na bijna 2 maanden in Nederland te zijn, denken we dat Toppie een beter plekje verdient waar ze zich meer comfortabel zal voelen. Dit is wat haar huidige baasje vertellen over Toppie in de hoop een geschikt baasje voor haar te vinden.

.

.

.

.

.

Dit is wat de huidige baasje over Toppie vertellen:.

.

Toppie is al in Nederland en woont nu 8 weken bij ons. Ze is alles wat je van een hond zou willen. Ze is aanhankelijk, speels, slim en enorm lief. Ze vond het heerlijk om te rennen en spelen met andere honden maar kan zich ook goed alleen vermaken. Ze luistert en leert heel snel, ook is ze al snel gewend geraakt om een paar uur alleen thuis te zijn zonder problemen. Ze is snel aan mensen gehecht maar vindt sommige nieuwe mensen ( voornamelijk mannen ) toch wat spannend, ze wordt hier dan wat ongemakkelijk van en weet zich geen raad. Wat zich soms kan uiten in een grom / blaf.

Dit is enorm jammer aangezien de omgang met nieuwe mensen enorm belangrijk voor ons is. Wij vinden het moeilijk, maar hebben toch besloten om een nieuw baasje voor haar te zoeken.
.
Wij zijn namelijk ook echt afhankelijk dat ze op ten duur bijvoorbeeld mee naar het werk zou kunnen en regelmatig vrienden / familie op kunnen passen. Juist omdat Toppie zo’n enorm leuke hond is en wel overtuigd zijn dat met de juiste zorg en aandacht dit ook zeker verminderd kan worden hopen wij dat we voor haar een leuk baasje kunnen vinden en haar niet te lang aan ons te laten hechten.

Mocht je haar nieuwe baasje willen worden ben je altijd welkom om kennis met haar te maken!
.
Mail of bel naar Dierenmissies@gmail.com of bel 06-22225271.
Desgewenst zullen wij u direct in contact brengen met de huidige baasjes.

.

.


.

.

<<<advertentie>>>

.
.
.

Veilige hondentuigjes
.
Hoe vaak is een halsband niet voldoende om een beweeglijke hond veilig over straat te loodsen ? Een kennisje van Miranda maakt speciale tuigjes op bestelling. Het zijn tuigjes waaruit een hond niet kan ontsnappen. Omdat ze speciaal op bestelling worden gemaakt, kunnen ze uitgevoerd worden in veel kleuren. U kunt de website bekijken door op onderstaande advertentie te klikken.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Woensdag 14 augustus 2019

.

De vakantie van onze logees zit er op.
.
Vandaag kwamen de baasjes van Ocean en Luna en de baasjes van Lynnie hun huisgenootjes weer ophalen.

Edgar, het baasje van Lynnie, was er eerst en dat het weerzien hartstochtelijk te noemen was, is overduidelijk…

.

.

Als dan alle emoties een beetje zijn getemperd kunnen we nog even onder het genot van een kopje koffie een beetje bij praten. Lynnie laat zien dat zij Edgar niet meer uit het oog wil verliezen. …

.

.

.

.

.
.

Net als we van Edgar en Lynnie afscheid hebben genomen, en we in afwachting zijn van de komst van Mariëlle, hebben Ocean en Luna plaats genomen op de bank bij Annerie. Tja, dan horen we dat ze al in de buurt is om Ocean en Luna op te halen en is de rust gelijk over. Met zijn allen rennen ze naar het hek om Mariëlle te begroeten. .

Het is ook nu dikke pret als Mariëlle binnen komt. Rondhuppelend van pret laten ze blijken hoe blij ze zijn om Mariëlle weer zien.

.

Na het bijkletsen over alle gebeurtenissen wordt het ook tijd voor Mariëlle om met Ocean en Luna huiswaarts te keren.

.

 

“Kom jongens,  riempjes aan”.

.

.

.

.

Bij het hekje wordt nog even afscheid genomen van onze twee logees die we volgend jaar weer mogen begroeten.

.

.

.

.

.

.

.

In de auto zit Ocean achter in de kennel en Luna kijkt nog even om zich heen.

Klaar voor de reis naar huis.

.

.

.

.

.

Later op de avond krijgen we een filmpje toegestuurd van Edgar van de thuiskomst als Lynnie bazinnetje Jolande weer ziet. Ja, Lady Lynnie heeft zich bij ons als een echte boshond mogen gedragen. Elke plas was een uitdaging en met de neus onder het mos gestoken op jacht naar veldmuizen was echt genieten…

.

.

.


.

.

Weer een leuk filmpje ter ontspanning:

klik op dit plaatje voor het filmpje

“kindertjes gaan niet altijd voor…”

Zo blijkt dat jaloezie de hond beweegt om maatregelen te nemen.
Laat dit een les zijn voor jonge ouders die een hond hebben.  Hou er rekening mee dat je je aandacht verdeelt tussen baby en hond want na de komst van de baby wordt de hond vaak vergeten. Dit is nog een vredelievend voorbeeld maar het gaat om de boodschap… Als u de strekking van het verhaal niet snapt leggen we het graag aan u uit….

 

.

.

.

.


.

.

Donderdag 15 augustus 2019

.

In Memoriam Nicola

Vandaag kregen we via Facebook van Eef het volgende tragische bericht:
.
Lieve fb vrienden. Vanmiddag hebben we onze Nica moeten laten inslapen. Ze was op. Gelukkig heeft ze nog 2 jaar in Nederland genoten en wy van haar. Wat een lieve hond.
.
Op 22 juli 2017 kwam zij als senior naar Nederland om bij Eef een fijn nieuw leven te beginnen. Het stressvrije leven heeft twee jaar mogen duren maar toen was haar lichaam op …
.
Wij kunnen al maar reageren met:
.
Wat een triest nieuws en wat zijn we jullie dankbaar dat jullie haar die fijne laatste jaren hebben gegeven. Dat waren ongetwijfeld de beste jaren van haar leven. Natuurlijk is er het gemis dat jullie met de kleine Wilson zullen voelen maar met recht kun je zeggen dat ze een voltooid leven heeft mogen hebben. Nogmaals dank voor alle lieve zorg die jullie Nica hebben gegeven.
.
Annerie en Ton

Dierenmissies.

.

Herhaald verzoek van Miranda om te helpen zoeken naar een woning.
.
Natuurlijk geven we graag gevolg aan haar oproep dus bij deze onze oproep:

📍HELP: tijdelijk huis gezocht!
Grote Spaanse dierenredders zoeken in Nederland een tijdelijk onderkomen.
Nee, ze zijn nu eens niet alleen bezig om al die Spaanse hulpeloze viervoeters een thuis te geven, maar nu ook voor zichzelf!
Deze Nederlandse dierenvrienden zoeken, namelijk samen met hun 2 honden (senioren), een huisje ergens in de randstad, groene hart of aanliggende provincies.
Vol goede moed zijn ze naar Nederland teruggekomen om ook eens aan zichzelf te denken en dat is hun goed recht hoor. Jarenlang hebben Miranda en haar vriend Roger vanuit Spanje alleen maar honden gered! Nu blijven ze betrokken bij de adopties vanuit Spanje maar met een thuisbasis in Nederland. Maar het vinden van een huisje voor mensen lijkt minstens zo moeilijk als voor een viervoeter Een baan is gevonden, maar geen huis…. 😳

Vandaar dit bericht over de kanalen waar onze diervriendelijke medemens zich bevindt. We hopen dat er voor hen tijdelijk of voor langere tijd een woning beschikbaar is waar zij hun leven kunnen opstarten.
.
Heeft u een woning leegstaan of weet u iemand die een woning beschikbaar heeft voor Miranda en Roger dan kunt u hen direct benaderen ….

email adres: miranda_rdam@hotmail.com
en nummer: 06 40277912

Een vriendelijke groet en alvast hartelijk dank namens Miranda van Blitterswijk en Roger

.

.


<<advertentie>>

.

Klik op Lima om de website te bezoeken

Karlijn cadeau

Als je een cadeautje mag uitkiezen, dan neem je natuurlijk het fijnste en mooiste dat je kunt krijgen.

Klik op het plaatje en bezoek de website van Karlijn….

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Vrijdag 16 augustus 2019

.

Update van Fellow en Baxter
.
Fellow en Baxter zijn al gecastreerd en ze kunnen nu rustig de tijd aansterken tot het moment van hun vliegreis op 31 augustus.
We hadden eigenlijk gisteren al nieuwe beelden van Fellow verwacht maar toen bleek dat het in Spanje een feestdag was… Maar wat in het vat zit verzuurt niet en dus kregen we nu …

.

 


..<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

EN U MAAKT KANS OP RUIM 100.000 ANDERE PRIJZEN

Kans hebben op fantastische prijzen en tegelijk Dierenmissies helpen..
.

klik hier om mee te doen

Heeft u wel eens meegedaan aan een loterij waarbij u tegelijk een goed doel steunde?
Dan kan natuurlijk door mee te doen bij de onvolprezen Vriendenloterij….
.
.
Hoe dat werkt…?!? Dat is super simpel… !!!!
Klik op de “Speel mee” knop om elke maand mee te spelen.
U vult uw gegevens op het formulier in en wanneer u meespeelt bent u automatisch sponsor van Dierenmissies en maakt u elke maand kans 0p schitterende prijzen.
.
We hopen dat ook bij u de deurbel zal gaan en dat er een bekende Nederlander voor de deur staat om een mooie prijs af te komen geven.
.
Veel geluk toegewenst…
En dank namens alle hondjes die we kunnen helpen doordat jullie meespelen…

* De auto’s worden getrokken op universum en uitgekeerd als deze op eindcijfercombinaties (7 cijfers) vallen van loten die meespelen. De verhouding tussen meespelende loten en het universum is 1:15. Auto’s die niet vallen schuiven door naar de volgende trekking. Minimaal 1 keer per jaar valt de AutoJackpot. Alle bekendmakingen volgen uit de maandelijkse trekking. Zie ook www.vriendenloterij.nl/winkans.
.

Mocht u al meedoen met de Vriendenloterij maar wilt u met uw loten Stichting Dierenmissies steunen? Dan kan dat eenvoudig door één telefoontje te plegen met de Vriendenloterij: 0900 – 300 1400 .

.

.


.<<advertentie>>

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.


.

.

Zaterdag 10 augustus 2019

.

Nieuwe koppies
.
KLIK op de foto’s om hun adoptiepagina te bezoeken voor meer info

.

Dit is Violeta, Teef – geboren januari 2013 – Belgian Shepherd mix – 60 cm. Violeta woont momenteel in het asiel nabij Barcelona . . Karakter: Heerlijke lieve hond. Goed met andere honden gek op kroelen . . Je kunt niets anders verwachten van een hond. Aanhankelijk en lief voor mensen en andere honden. Een heerlijk hond die je graag aan je zijde wilt hebben. Luistert goed en is attent. Geen drukke stressvolle hond maar een rustige uitstraling. Gaat graag mee op stap en is leergierig. .

.
.
.
.
.
Dit is Magic, Reu – 6 jaar, 7 maanden – Mix dog – 45 cm . Magic woont momenteel in het asiel nabij Barcelona . Karakter: lieve en rustige hond . Magic is een hele rustige hond. Zijn bouw verraadt al dat Magic nou niet bepaald een hond is voor de renbaan. Nee lekker rustig bij het baasje zijn en veel verwend worden is het einde voor Magic. Wandelingen hoeven geen eindeloze einden te zijn en ook naast de fiets rennen is niet zijn ding. Veel knuffelen en samen TV kijken is voor hem geweldig. Voorts gaat hij graag mee op stap hoor. Wij zoeken dan ook naar een baasje die zelf ook een rustig bestaan leidt. ..
.
.
.

.

.

klik op dit logo om de site van NDG te bezoeken.

Registratie van uw hond is verplicht
.
Ook willen we nog eens de nieuwe baasjes attent maken op de verplichte registratie van hun nieuwe gezinslid bij een databank die de chipnummers registreert om de eigenaar terug te kunnen vinden mocht ooit een hond zoekrakken of onbeheerd aangetroffen worden. Natuurlijk ben je als baasje vrij om een eigen databank te kiezen maar wij maken meestal gebruik van de Nederlandse Databank voor Gezelschapsdieren www.NDG.nl. De eenmalige kosten zijn gering en het geeft zoveel rust als je weet dat politie, dierenartsen, personeel van AMIVEDI en dierenambulances, die databanken altijd raadplegen als er verloren ziel wordt aangetroffen.
.
.

.

.


.

Zondag 18 augustus 2019

.

Naam          Besluitfase formaliteiten    bloed       medisch             datum
                         baasje                             onderzoek       traject            reis naar NL

Baxter————afgerond——–afgerond——-afgerond———gaande——–31 augustus 2019

Fellow————afgerond——–afgerond——–afgerond———-gaande——31 augustus 2019

 

.


.<<Advertentie>>

Voor sfeerimpressies en meer informatie klik op de foto van Merel om de website te bezoeken.

Merel Poots, die een evenementenbureau op Ibiza runt, had zich bereid verklaard om voor ons de twee lieverds van Barcelona naar Nederland te begeleiden. Natuurlijk maakten we daar maar wat graag gebruik van. Wat wij voor haar kunnen doen is in ieder geval een beetje reclame maken voor haar bureau dus: Mochten wij ooit een feest, evenement of bruiloft op Ibiza of elders in de wereld willen organiseren, dan zullen we haar zeker benaderen. U toch ook ?

.

.

.

.


.

.

Het volgende weekjournaal komt uit op 25 augustus 2019.

.

.


.

Berichten van : …

.

Jean Piere, baasje van Estela, stuurde ons weer een boel beelden waarvan hier een selectie…

Estela op het Scheveningse strand

.

.

.

Estela heeft het hele park voor zich alleen…

.

.


.

Piet en Carla, baasje van Guapo, stuurden ons deze foto met update

Guapo zit klaar om een rondje mee te gaan. Is nog niet zijn favoriete bezigheid, maar hij doet het erg goed. We zouden hem wel graag iets actiever hebben. Maar hij is erg makkelijk en kan goed alleen zijn.

Helaas gaat een kennelleven met beperkte bewegingsvrijheid ten koste van de conditie… lekkere wandelingen werken als trainingen en zijn goed voor de conditie en spieropbouw… 

.

.

.

.

.

.


.

.

Jany en Kees, baasjes van Fidel en Charlie, stuurden ons deze schitterende foto

.

.

.

.

.

.


.

Gerard en Hanneke, baasje van Shirza, laten ons weten:

Na een ziekteperiode voelt Shirza zich weer helemaal lekker en zeker op de bank bij het baasje…

.

.

.

.

.

.

 


.

.

COLUMN NIEUWS

.

De 4-kanten column van Ton

Kunnen we aub de rust in het bos bewaren?

.

Boswachters bekeuren steeds meer 'wolftoeristen' op de VeluweTerwijl ik het artikel lees over de mensen die een bekeuring kregen omdat ze zich als ‘wolftoerist’ gedroegen op de Veluwe, in de hoop een glimp op te vangen van het wolvenpaar met vijf jongen, dwalen mijn gedachten af naar ons eigen bos waar de stilte, vooral in de zomermaanden,  ruw wordt verstoord door gillende en roepende mensen die elkaar iets te vertellen hebben of gewoon willen laten horen dat ze niet bang zijn ….

Ik heb al eens vaker mijn ongenoegen geuit over het onnodig lawaai maken in het bos. Mensen vergeten dat dit het leefgebied is van de dieren. PUNT. Dat de mensen hier te gast zijn maar zich niet zo weten te gedragen is ronduit stuitend. Buiten het hoogseizoen zie ik met regelmaat het wild in volle glorie. Reeën, dassen, vossen, marters, eekhoorns, konijnen, en tal van vogelsoorten die je echt niet tegenkomt in de stad. Het is het leven in het bos dat juist een wandeling in de natuur zo schitterend maakt.  De enige voorwaarde voor de wandelaar is dat hij zich zo stil mogelijk door het bos beweegt. Loop je met twee of meer personen, probeer dan te fluisteren of zachtjes te praten. Ga niet op afstand naar elkaar roepen. Een harde stem of gil is per definitie een noodsignaal. Zo moet dat voor mensen zijn … want dat is het ook voor  ‘de dieren’ die daar de vaste bewoners zijn.

Je kunt je voorstellen dat, als er uren lang, kinderen (en of volwassenen) in een bos lopen te gillen, omdat ze op kamp zijn of een spel spelen, de bewoners zich verder terug proberen te trekken dan ze eigen zouden willen. Het duurt dan ook altijd weer een hele tijd voordat de dieren weer terug zijn en zich veilig genoeg voelen om zich vrij te bewegen.

Waarom kunnen ouders kinderen niet leren dat het niet fatsoenlijk is om naar elkaar te schreeuwen. Als je elkaar iets te vertellen hebt dan loop je naar elkaar toe en doe je op nette beschaafde manier je zegje.  Dat lijkt heel normaal maar er wordt vergeten te zeggen dat je dat ook zo hoort te doen als je in een bos bent. De eerlijkheid gebied te vertellen dat de team- of groepsleiders die met kinderen bij ons de bossen in gaan, nu niet altijd het goede voorbeeld geven dus kunnen we dat ook de kinderen niet kwalijk nemen. Dat we na zo’n kinderinvasie ook allerlei snoeppapiertjes, kledingstukken (jasjes, shirts etc…) en allerlei spelattributen in het bos vinden is echt totaal onnodig.
.
Daarom doe ik bij deze de oproep aan alle ouders en groepsleiders die met kinderen de bossen intrekken….

Wilt u alsjeblieft uw kinderen of pupillen vertellen dat het niet de bedoeling is dat er onnodig lawaai wordt gemaakt in een bos. Dat schreeuwen, gillen of ander soortig hard geluid, de daar wonende dieren van streek maakt en op de vlucht doet slaan !!!. Maak vooral gebruik van bos zoveel je wilt maar zonder lawaai en zonder sporen achter te laten.  Zorg dat niemand kan zien dat je er geweest bent dus laat geen rotzooi achter….

Als je dat motto voor ogen houdt en hiernaar probeert te gedragen dan zul je zien dat er in een bos veel meer te beleven valt dan het tellen van de bomen…

Oh ja, wat die ransuilen betreft…. Die hebben hun vaste stek in het bos rond een open veld met een diameter van zo’n 50 meter. Een prachtig jacht gebied en voedsel in overvloed. Het was dat overdag daar niet alleen mensen spelletjes doen maar ook, tot het donker werd, met drones vlogen. Erg spectaculair dat is zeker en de beelden die gemaakt worden door de camera’s aan boord zijn prachtig!!! Maar die dingen maken een heel bijzonder hard scherp zoevend geluid en scheren langs de kruinen van de bomen. De uilen die zich tot voor kort veilig waanden in de hoge bomen hadden de wijk genomen… Dit tot groot verdriet van de natuurliefhebbers die dikwijls in de schemering speciaal kwamen kijken naar de uilen. Nu blijven vakantiegangers maar voor een bepaalde tijd en dat is maar goed ook want na een paar dagen was de rust weergekeerd. En een week later waren, tot opluchting van veel vogelaars, ook de uilen weer terug.

.

.


.

Wist u overigens dat we al bijna 3,7 miljoen bezoekers op de site van Dierenmissies hebben mogen verwelkomen?

.


.

mmmm.. daar moet ik even over nadenken..

.

.

Afsluitend hier de (on)zin van de week:
.

Losbandig leven onder de zon…

het was weer een wilde nacht en ik moet nu mijn roes uitslapen

 

 

 

Als het baasje op vakantie doet zoals deze hond…
.
dan kunnen we alleen maar adviseren: “Smeer op tijd ….”
.
Vooral bij jonge vakantiegangers schiet, door het gebruik van overmatig alcohol,  het insmeren er nogal eens bij in …!!!!!

.

.

.

.

.


.
.
.

virtuele collecte

DIERENMISSIES HEEFT UW HULP NODIG KLIK OP DE COLLECTEBUS VOOR MEER INFO …

De Virtuele Dierenmissies collecte is en blijft een noodzaak.

.

GELUKKIG HEBBEN WE DONATEURS DIE HET WERK VAN DIERENMISSIES MOGELIJK MAKEN EN DAAR ZIJN WE ONGELOOFLIJK BLIJ MEE.
.
Bekijk onze donatiepagina
.
====================================================
.
.
DE AGENDA voor de vakantie van uw hond. Om te zien of er bij ons een plekje vrij is voor een vakantie van uw makker kijkt u op onderstaand overzicht. Het is best wel druk in het hoogseizoen dus dan is tijdig reserveren de oplossing. Informeren naar een plekje kan altijd want soms is er toch nog een plekje vrij of kan er gecombineerd worden. Voor meer informatie over vakantieopvang van uw huisgenoot(je) KLIK HIER .
.

Geza en Saar van 23 september tot 6 oktober 2019

.

«
»

Er zijn nog geen reacties op dit artikel. U kunt als eerste reageren!

Plaats hier uw reactie

Uw email wordt nooit gepubliceerd of gedeeld met derden. Verplicht veld *

Wilt u een Persoonlijke Avatar afbeelding bij uw reacties? Ga dan naar www.gravatar.com